Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Λεφάκης: Δώστε προσοχή! Ένα βήμα πριν την μεγάλη ημέρα για όλα τα ζώδια! Τι θα συμβεί;

Ο κορυφαίος αστρολόγος προειδοποιεί!

Κώστας Λεφάκης: Δώστε προσοχή! Ένα βήμα πριν την μεγάλη ημέρα για όλα τα ζώδια! Τι θα συμβεί;
ΖΩΔΙΑ 15.07.2019 10:43

Δώστε προσοχή! Ο κορυφαίος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, προειδοποιεί πως βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την μεγάλη μέρα για τα ζώδια έφτασε! Τι θα συμβεί;

Τα φαινόμενα του Καλοκαιριού συνεχίζουν να είναι ακραία όσον αφορά στην πολιτική, στην οικονομία και στις προκλήσεις του περιβάλλοντος δεδομένης και της έκλειψης Σελήνης στις 16 στον Αιγόκερω. Δες αναλυτικά τις προβλέψεις για το ζώδιο σου!

Κριός(Αν είσαι Κριός μην δοκιμάσεις "κρεβάτι" με Ταύρο! Τέρμα αποτυχημένος συνδυασμός! Οι ερωτικοί συνδυασμοί ζωδίων που.. "σκοτώνουν")
Πολλά θέματα θα σας απασχολήσουν με την πίεση να πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Οι συμπτώσεις θα δώσουν μια νέα προοπτική στην διαχείριση του εισοδήματος σας ενώ η αξιοποίηση των εκφραστικών σας μέσων θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η επικοινωνία, η διπλωματία, η προσπάθεια θα λειτουργήσουν υπέρ σας, αλλά οι αντιξοότητες και τα εμπόδια, σαν επακόλουθα της εβδομάδας της έκλειψης δεν θα λείψουν.Επιμεληθείτε θεμάτων που θα διευκολύνουν την οικονομική σας αυτοτέλεια.

Ταύρος
Σταθμίστε τις δυνάμεις σας, κρατήστε τις βασικές ισορροπίες, ελέγχετε τα περιθώρια που έχετε, μην έρθετε σε αντίθεση με το νόμο και προτιμήστε να θυσιάσετε την διασκέδαση και την απόλαυση προκειμένου να καλύψετε υποχρεώσεις. Ότι θετικό πετύχετε θα αποτελέσει εχέγγυο για τους επόμενους μήνες και ειδικά για την περίοδο Αυγούστου Σεπτεμβρίου που και τότε θα περάσετε μια δυσκολία στις σχέσεις και στις συναλλαγές σας. Μην χάσετε ευκαιρίες για οικονομικές λύσεις και να προτιμήσετε την συνθηκολόγηση από την αντίδραση.

Δίδυμοι
Για εσάς η εβδομάδα έχει πολλές εκδοχές. Είστε στο μέσο καταστάσεων που σας απασχολούν από καιρό. Θα έλεγα ότι υπάρχει μια κάλυψη στα νώτα σας, ο Άρης έχει πολύ θετική επιρροή από τη θέση του στον Λέοντα. Ρυθμίσεις χρεών, αναθεώρηση τρόπου ζωής, αλλαγή προγραμμάτων και αναθεώρηση σχέσεων, κυρίως συναισθηματικών και κοινωνικών είναι απαραίτητα στην διάρκεια του διαστήματος των καλοκαιρινών εκλείψεων.Παραμείνετε επιφυλακτικοί απέναντι σε καταστάσεις που επηρεάζουν τον ψυχισμό σας!

Καρκίνος
Φροντίστε τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει έκτακτα γεγονότα στην εργασία, ή λάθος εκτιμήσεις μιας κατάστασης. Η εστία πολέμου παραμένει στον οικογενειακό χώρο αλλά φαίνεται να περιορίζεται και σιγά – σιγά να σβήνει. Η προσωπική σας ζωή θα έχει αναταράξεις αλλά στο χέρι σας είναι να την διασώσετε και να μην μπείτε σε περιπέτειες την περίοδο των γενεθλίων σας.Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με ανθρώπους που έχουν δύναμη.

Λέων
Εσείς θα πρέπει να προσέξετε ότι διαδραματίζεται στο εξωτερικό ή επαγγελματικός σας περιβάλλον. Η αντίθεση Αφροδίτης Κρόνου σε νευραλγικούς άξονες της ζωής σας όπως είναι καριέρα και οικογένεια θα αφήσει έντονη την επίδραση της. Δυσκολίες εμπόδια και πικρίες δεν θα λείψουν. Ο Άρης όμως στο ζώδιό σας φροντίζει να αλλάξετε σχέδια, τακτική, προγράμματα και να αντικαταστήσετε απώλειες.Κρατήστε μετριοπαθή στάση απέναντι σε προκλήσεις στα πρακτικά σας θέματα.

Παρθένος
Εσείς περνάτε λιγότερο οδυνηρά τις συνέπειες της αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Κρόνο αλλά παραμένετε εκτεθειμένοι τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά εξαιτίας του Άρη στον Λέοντα. Φροντίστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να ασφαλίσετε τα θέματα της επαγγελματικής σας εξέλιξης και να προσφέρετε τις καλύτερες υπηρεσίες στο αντικείμενο που υποστηρίζετε. Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται καλύτερη προετοιμασία.Παραμείνετε ευέλικτοι αλλά σταθεροί στις απόψεις και στις αναζητήσεις σας.

Ζυγός
Επηρεάζεστε σε θέματα σταδιοδρομίας και επαγγελματικής δραστηριότητας. Η εβδομάδα εξακολουθεί να είναι ένα ταραγμένο διάστημα στα θέματα που θέτετε εσείς σαν προτεραιότητά σας. Κινηθείτε έξυπνα, διπλωματικά και αποτελεσματικά όσον αφορά στην κάλυψη των οικονομικών σας υποχρεώσεων και μην δίνετε αφορμές σε όσους έχουν λόγους να βρίσκονται σε αντίπαλο στρατόπεδο.Φροντίστε την εικόνα σας και θέματα που επηρεάζουν την υγεία και την ευεξία σας!

Σκορπιός
Ήρθε η στιγμή να δείτε πιο ρεαλιστικά τις εξελίξεις. Ήρθε η ώρα να πληρώσετε το τίμημα της απόκτησης ή να δείξετε θάρρος προκειμένου να απαλλαγείτε από σκάρτο ανθρώπινο υλικό πάσης φύσεως. Δεν είστε άνθρωποι που παίρνουν εύκολα αποφάσεις. Προκειμένου όμως για το συμφέρον σας θα πρέπει να τις πάρετε άμεσα και σωστά στην διάρκεια αυτού του μήνα, αρχής γενομένης από την εβδομάδα που διανύουμε, αν δεν θέλετε να πληρώσετε ακριβά κάποιο τίμημα.Αναζητήστε βοήθεια για την κάλυψη των οικονομικών σας αναγκών και υποχρεώσεων.

Τοξότης
Οι περισσότεροι από εσάς έχετε πολλές αφορμές για να είστε δυσαρεστημένοι με όσα εξελίσσονται στον χώρο της εργασίας. Κάποιοι, που υποστήκατε πρόσφατα μια αδικία, έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για το αντικείμενο της δουλειάς σας. Αλλαγή επαγγελματικού περιβάλλοντος θα προκύψει τους επόμενους μήνες, για αυτό τώρα απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις και μην φορτίζεστε αρνητικά. Αισθηματικά είστε πιο τυχεροί από άλλες ζωδιακές ομάδες, αλλά εξίσου ανικανοποίητοι.Παραμείνετε ασφαλείς και προστατευμένοι έναντι εκείνων που δημιουργούν αντιπαραθέσεις και αβεβαιότητες.

Αιγόκερως
Είστε οι πιο εκτεθειμένοι στην έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας και αυτή η εβδομάδα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στις επιλογές σας. Οι περισσότεροι επηρεάζεστε και από την αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου και αναγκάζεστε να είστε πολύ επιφυλακτικοί με όσα συμβαίνουν γύρω σας. Χρειάζεστε ένα καταφύγιο ασφάλειας και προστασίας, αλλά έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα γύρω σας, κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο να βρεθεί και να λειτουργήσει.Στα αισθηματικά φανείτε ρεαλιστές και στις συζητήσεις σας ειλικρινείς.

Υδροχόος
Περίεργα λίγο τα πράγματα και για εσάς , αλλά όχι τόσο όσο οι καταστάσεις του περυσινού καλοκαιριού. Η εβδομάδα ανάμεσα στις εκλείψεις λειτουργεί αντίθετα ως προς τις επιθυμίες σας και κάποιους από εσάς σας επηρεάζει και σε θέματα υγείας και ευεξίας. Οικονομικά φροντίστε να είστε συντηρητικοί, υπεύθυνοι και αποτελεσματικοί, ιδιαίτερα αν ο χρηματοπιστωτικός τομέας είναι και το αντικείμενο της εργασίας σας. Οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σας αν δεν τις εξηγήσετε κατάλληλα.

Ιχθύς
Είστε από τους λίγους που μπορείτε να βγείτε αλώβητοι από αυτή την εποχή των ταλαιπωριών και των δοκιμασιών. Η εβδομάδα φέρνει θετικές επιρροές από το περιβάλλον σας και είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε κάποια από τα πλεονεκτήματά σας. Οικονομικά αποφύγετε τα περιττά έξοδα και εστιάστε σε ότι μπορεί να λειτουργήσει αποδοτικά στο άμεσο μέλλον. Αισθηματικά, φροντίστε να έχετε τον έλεγχο σε ευαίσθητες καταστάσεις που επηρεάζουν τη σχέση σας.Χρησιμοποιήστε σωστά μια πληροφορία

Ανάδρομος ο Ερμής από 8-31/7: Έρωτες γυρνάνε και δράματα θα μας "χτυπήσουν" αλύπητα!

Έρωτες γυρνάνε και δράματα θα μας "χτυπήσουν" αλύπητα! Μεγάλη προσοχή ο Ερμής είναι Ανάδρομος από 8 - 31/7!

Θα έχεις ευκαιρία με τον Ανάδρομο Ερμή από 8 έως 31/7, για επανασύνδεση και ερωτικές επιστροφές;

Ταύρε, Καρκίνε, Παρθένε, Σκορπιέ, Αιγόκερε, Ιχθύ του 3ου και Κριέ, Δίδυμε, Λέοντα, Ζυγέ, Τοξότη, Υδροχόε του 1ου, ετοιμάσου για άπειρα μηνύματα, επαφές, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, αλλά και συναντήσεις με το ερωτικό παρελθόν! Την επανασύνδεση, την έχεις… στο τσεπάκι σου!


Ταύρε του 1ου και Κριέ του 3ου, ένα μεγάλο όχι πες στο ερωτικό παρελθόν, γιατί θα πληγωθείς! Ασχολήσου με σπίτι και οικογένεια, γιατί αυτά σε «καίνε» τώρα!


Κριέ, Δίδυμε, Λέοντα, Ζυγέ, Τοξότη και Υδροχόε του 2ου, πάμε για καινούργια! Η τύχη είναι με το μέρος σου στον έρωτα και σου ετοιμάζει τα καλύτερα! Γιατί να την χαραμίσεις σε ένα παρελθόν που δεν σου αξίζει;


Ταύρε, Καρκίνε, Παρθένε, Σκορπιέ, Αιγόκερε και Ιχθύ του 2ου, είσαι κουκλάκι ζωγραφιστό και ο έρωτας είναι προτεραιότητα σου τώρα! Ναι οκ, σε ευνοούν όλες οι ερωτικές δραστηριότητες, ακόμα και για το παρελθόν, όμως πίστεψε με, οι νέες ευκαιρίες είναι οι καλύτερες!


Ζυγέ και Υδροχόε του 3ου, Σκορπιέ και Ιχθύ του 1ου, ποιος πρώην βρε; Εδώ έρχονται τα πάνω-κάτω στα επαγγελματικά… Άσε τα ερωτικά πισωγυρίσματα και επικεντρώσου στην δουλειά!


Τοξότη και Δίδυμε του 3ου, Καρκίνε και Αιγόκερε του 1ου, σεξ με πρώην έρχεται! Και θα είναι απολαυστικότατο! Για μόνιμη επανασύνδεση όμως, δεν θα το’λεγα…


Λέοντα του 3ου και Παρθένε του 1ου, το απαγορευμένο είναι γλυκό… Ιδίως αν είναι απωθημένο από το παρελθόν! Ζεις την αμαρτία, με κάτι παλαιό!

oroskopos.gr

Κώστας Λεφάκης: «Είδε» θάνατο - φωτιά! Η πρόβλεψη που αν επιβεβαιωθεί θα...

Και όμως ο Κώστας Λεφάκης είδε έναν θάνατο φωτιά, που αν επιβεβαιωθεί θα βυθίσει στο πένθος την χώρα!

Ο διάσημος αστρολόγος, που έχει συνδέσει το όνομα του με το επάγγελμα που υπηρετεί, ξεναγεί το Youweekly.gr στο αρχοντικό του σπίτι την Καστέλλα, μιλά για τους ανθρώπους που τον καθόρισαν ως άνθρωπο και δίνει τις δικές του προβλέψεις

Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αστρολόγους και όχι τυχαία, αφού οι προβλέψεις του για σημαντικά κοινωνικά γεγονότα, μεταξύ των οποίων μεγάλοι σεισμοί, αλλαγές του πολιτικού σκηνικού μέχρι και θάνατοι σημαντικών προσωπικοτήτων, επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό πολλούς, όχι όμως τους οπαδούς του, που ομολογουμένως δεν είναι λίγοι και δείχνουν εμπιστοσύνη στις αστρολογικές του προγνώσεις.

Το ραντεβού μαζί του πάντα στο γνωστό σημείο, στο υπέροχο σπίτι του στην Καστέλλα με θέα τη θάλασσα και διακοσμημένο από τον ίδιο, που διακρίνεται για το γούστο και την αισθητική του. Εκεί όπου φιλοξενεί σήμερα και το Υouweekly.gr, δείχνοντας παράλληλα κρυφές και πολύχρωμες γωνιές όλες σε απόλυτη αρμονία και διηγείται με περηφάνια τις αναμνήσεις της ζωής του, πότε φωτεινές πότε σκοτεινές, όλες όμως ένα μάθημα ζωής που έγιναν ο δρόμος που τον οδήγησε στο να γίνει ο «Κύριος» που είναι σήμερα, όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν οι φίλοι του.

Τον ανακοινώνετε ευθέως στους ανθρώπους που σας επισκέπτονται στο γραφείο, όταν τον βλέπετε;

Κάθε πρόβλεψη έχει τον τρόπο της να ανακοινωθεί, όμως δεν σου κρύβω ότι με έχει βρίσει άνθρωπος όταν του είπα «ετοιμάσου σιγά-σιγά για αυτό το ταξίδι».

Τον δικό σας τον έχετε προβλέψει;

Εννοείται ότι ξέρω πότε θα πεθάνω και θα φροντίσω μέχρι εκείνη τη μέρα να περάσω όσο καλύτερα γίνεται.

Πόσο έγκυρες είναι αλήθεια οι προβλέψεις που διαβάζουμε ή ακούμε καθημερινά;

Θα τις χαρακτήριζα γενικές επειδή βασίζονται στο Φεγγάρι και έχουν να κάνουν περισσότερο με μια νύξη και με μια προειδοποίηση παρά με μια απόλυτη πρόβλεψη.

Τι είδους επαγγελματίες σάς επισκέπτονται κυρίως;

Άνθρωποι που κάνουν μπίζνες ή εμπόριο ή θέλουν να κάνουν καριέρα σε τομείς όπως είναι η τέχνη, η πολιτική. Ξέρεις, καμιά φορά όσο ταλέντο κι αν έχεις η τύχη μπορεί να σε κατευθύνει σε άλλα μονοπάτια.

Περισσότεροι άντρες η γυναίκες;

Νομίζω τώρα πια έχουμε ισοπαλία! (γέλια)

Επαγγελματικά ή ερωτικά τα θέματα που τους απασχολούν περισσότερο;

Τα ερωτικά προηγούνται σταθερά, ωστόσο πολύς κόσμος έχει ανησυχίες για τα επαγγελματικά του και ιδιαίτερα τα οικονομικά ζητήματα που «φωνάζουν» στα μάτια τους.

Μια ερώτηση που σίγουρα θα σας την κάνουν όλοι είναι πότε τελικά θα φτιάξει η κατάσταση στην Ελλάδα…

Τις πρώτες ανάσες αισιοδοξίας οι Έλληνες θα τις πάρουν από τα μέσα του 2019. Πρέπει να κλείσει η δεκαετία 2008-2018 και μαζί της τα δύσκολα χρόνια με τα προβλήματα σε πολλούς τομείς.Προβλέπεται όμως ότι θα είναι πιο έντονες οι αντιδράσεις των περισσότερων κοινωνικών ομάδων για τη φορολογία και για τη διακυβέρνηση. Με αιχμή το πρώτο τρίμηνο του 2020, που θα φέρει κρίσιμα και ολέθρια γεγονότα τα οποία μπορεί να πλήξουν την περιοχή αυτή, αλλά θα έχουν και δυσάρεστες και ασύμφορες συνέπειες για όλους τους αναφερόμενους, διαγκωνιζόμενους ή διαπλεκόμενους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άση Μπήλιου: Επιστροφές από το παρελθόν! Ποια ζώδια θα περάσουν "μαύρο" καλοκαίρι;

Ζώδια και σώμα: Αυτό είναι το πιο αδύνατο σημείο του κάθε ζωδίου

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο Youweekly.gr

Share