Με ποιο ζώδιο ΔΕΝ πρέπει να μπλέξεις ανάλογα με το ζώδιό σου;

Μείνε μακριά...

Με ποιο ζώδιο ΔΕΝ πρέπει να μπλέξεις ανάλογα με το ζώδιό σου;

Ότι τα ζώδια μαρτυρούν ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας δεν είναι κάτι άγνωστο. Αποτυπώνουν τις αδυναμίες αλλά και το δυναμισμό μας, τα ενδιαφέροντά μας και τα πάθη μας. Δεν ταιριάζουν όλα τα ζώδια μεταξύ τους προφανώς, γι’ αυτό και υπάρχουν και εκείνοι οι συνδυασμοί που είναι καλό να μη δοκιμαστούν.

Μιας και μπήκε νέος χρόνος, πιστεύω πως πρέπει να πάρουμε μία πρώτη άποψη για τα ερωτικά μας, να ξέρουμε πού βαδίζουμε, βρε παιδί μου. Αυτήν τη φορά δε θα δούμε με ποιο ζώδιο θα ταιριάζαμε, αλλά ποιο είναι εκείνο που δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να τα μπλέξουμε το 2019.

Κι επειδή άστρα είναι, κάτι παραπάνω ξέρουν, αυτό είναι το ζώδιο που πρέπει να μείνεις μακριά αυτήν τη χρονιά:

Κριός με Ιχθύ
Αυτή η χρονιά θα είναι ιδιαίτερα καλή για σένα Κριέ, μιας θα πραγματοποιηθούν οι στόχοι που τόσο κόπιασες. Γι’ αυτό πρέπει να αποφύγεις να κάνεις κακές επιλογές στα ερωτικά σου, για να μη χαλάσει το γούρι. Και με το κακές επιλογέςεννοούμε να μην τα μπλέξεις με Ιχθύ! Δεν ταιριάζετε σου λέω, τόσο αντικειμενικά στο λέω. Αυτή η χρονιά προδιαθέτει μεγάλες επιτυχίες για σένα και βγαίνοντας με ένα ψάρι θα τα βρεις πολύ σκούρα και θα απομακρυνθείς από τους στόχους σου. Και δεν το θες φαντάζομαι.

Ταύρος με Δίδυμο
Το περασμένο έτος ανακάλυψες κάποιες πτυχές της προσωπικής σου ζωής και πήρες ορισμένες αποφάσεις να τις δουλέψεις λιγάκι παραπάνω. Και να που το κατάφερες και έκανες πολύ καλή δουλειά. Τώρα έχεις δύο επιλογές: ή θα συνεχίσεις την ίδια επιτυχή πορεία που έστρωσες από πέρσι ή θα πας να τα μπλέξεις με έναν Δίδυμο και να γκρεμίσεις ό,τι καλό κατάφερες να δημιουργήσεις. Ενδιάμεση λύση δεν υπάρχει. Ο Δίδυμος δεν είναι για τα μέτρα σου, λέμε.

Δίδυμος με Καρκίνο
Ως Δίδυμος θες να περνάς καλά, να ζεις στο έπακρο και να μη δεσμεύεσαι. Δε θες να ξοδεύεις το χρόνο σου σε ανθρώπους που έχεις εξηγήσει ότι δεν το βλέπεις σοβαρά, αλλά εκείνοι επιμένουν να σε αλλάξουν. Κάπως έτσι, φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι εσύ και ένας Καρκίνος πρέπει να μείνετε μακριά ο ένας από τον άλλο. Ο Καρκίνος λατρεύει τις σοβαρές σχέσεις και είναι ζώδιο που προσανατολίζεται στην οικογένεια. Καμία σχέση με τα δικά σου θέλω εν ολίγοις.

Καρκίνος με Ζυγό
Το 2019 θα είναι μία εκπληκτική χρονιά για σένα Καρκίνε, από άποψη οικογενειακών σχέσεων. Αυτές θα είναι στα καλύτερά τους και θα ενδυναμώνονται διαρκώς. Ξέρεις τι θες από τη ζωή σου και σε καμία περίπτωση δεν αναζητάς το δράμα σ’ αυτή και να την αναστατώσεις. Όλα αυτά βέβαια, αρκεί να μην πέσεις πάνω σε Ζυγό. Εκεί το δράμα θα είναι αναπόφευκτο, σε σαπουνόπερας level, οπότε δε λέει. Άστον να πάει στο καλό, να βρει κανέναν άλλον.

Λέων με Σκορπιό
Αυτή τη χρονιά θες να τη ζήσεις στο έπακρο, ειδικά ό,τι αφορά τα σεξουαλικά σου. Θες να είσαι ελεύθερο πουλάκι, χωρίς δεσμεύσεις και να βιώσεις πολλαπλές σεξουαλικές εμπειρίες. Αυτό θα καταφέρεις μεν να το ζήσεις με έναν Σκορπιό, γιατί κι αυτός είναι γνωστός σεξουάλας, αλλά όταν για κάποιο λόγο τσακωθείτε και συγκρουστούν οι εγωισμοί σας, το παιχνίδι θα τελειώσει εκεί. Για να τα αποφύγεις όλα αυτά λοιπόν, μείνε μακριά από τον Σκορπιό.

Παρθένος με Υδροχόο
Καλά, εσύ Παρθένε μου είσαι γνωστός ξενέρωτος του ζωδιακού, αλλά τέλος πάντων. Αυτό που θες στην παρούσα φάση είναι να έχεις την ηρεμία σου για να αφοσιωθείς στους στόχους σου. Αν προκύψει ένας Υδροχόος στο δρόμο σου, όλες αυτές οι επιθυμίες σου θα καταρρεύσουν σαν κάστρο από τραπουλόχαρτα. Ο Υδροχόος είναι μάστερ της χειραγώγησης, κάτι που σε εξοργίζει από όσο ξέρουμε. Οπότε, μην μπλέκεις είναι η φάση.

Ζυγός με Ταύρο
Μέσα στο 2019, Ζυγέ, πρέπει να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να πάρεις ορισμένες αποφάσεις για την πορεία της ζωής σου. Σε όλη αυτήν την προσπάθεια θα χρειαστεί να γίνεις λιγάκι εγωιστής, γιατί πώς αλλιώς θα δώσεις έμφαση σε εσένα; Επειδή ο Ταύρος λοιπόν δεν τα ανέχεται αυτά, δε θα μπορέσει να υπάρξει κάποια επικοινωνία μεταξύ σας. Δεν αποτελεί το καλύτερο ταίρι στην παρούσα φάση, άσε που θα προσπαθήσει να επηρεάσει τα σχέδιά σου.

Σκορπιός με Τοξότη
Με μία πρώτη ματιά, ο Τοξότης φαντάζει το ιδανικό ταίρι. Είναι ενθουσιώδης, έχει πάντα όρεξη για περιπέτειες και τρελαίνεται για εμπειρίες, ακριβώς όπως εσύ. Ωστόσο, κάποιες φορές αυτά μόνο δε σου αρκούν. Μία σχέση για να διαρκέσει χρειάζεται επίσης πάθος και αγάπη. Από αυτήν την άποψη, ο Τοξότης δεν μπορεί να καλύψει τα θέλω σου, μιας και δεν του αρέσει να δένεται, οπότε καλύτερα να το αφήσετε για φέτος το μεταξύ σας.

Τοξότης με Παρθένο
Σαν σωστός Τοξότης που είσαι, ενδιαφέρεσαι για περιπέτεια, ενθουσιασμό και διασκέδαση, οπότε και δε θα μπορούσες σε κανένα ουράνιο και τόξο να μπλέξεις με τον μετριοπαθή Παρθένο. Οι υπέρμετρες επιθυμίες και προσδοκίες που θα έχει από εσένα, δε θα σε αφήσουν να εκφράσεις τον πραγματικό σου εαυτό. Αποτέλεσμα, ούτε εσύ ούτε εκείνος θα είστε ευχαριστημένοι.

Αιγόκερως με Κριό
Είσαι ζώδιο με στόχους και πολλά «θέλω» και όλοι ξέρουν πως δε θα διστάσεις να πετύχεις με το οποιοδήποτε κόστος. Διεκδικείς αυτά που θες και με σκληρή δουλειά, τα αποκτάς. Όταν ένας Κριός βρεθεί στο δρόμο σου όμως, όλη αυτή η αφοσίωσή σου θα χαθεί. Θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου και θα σου κάνει τη ζωή ανάστα σε σημείο ενόχλησης. Ενώ μερικές φορές δεν είναι κακό να αποκλίνεις και λίγο, στην περίπτωση του Αιγόκερου μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Υδροχόος με Αιγόκερω
Πιο εμφανώς αταίριαστος συνδυασμός από αυτόν δεν υπάρχει. Μιλάμε για τα δύο άκρα. Εσύ Υδροχόε είσαι εγωπαθής, δε θες πολλά πολλά, ούτε σε λες και το πιο κοινωνικό άτομο. Στον αντίποδα, ο Αιγόκερως είναι ένας χαμαιλέοντας. Μπορεί να πάρει οποιαδήποτε μορφή, αρκεί να πετύχει το στόχο του. Η σχέση που θα προκύψει δε θα προσφέρει τίποτα περισσότερο από αμοιβαία σύγχυση και συγκρούσεις.

Ιχθύς με Λέων
Ιχθύς: ένα αμετανόητο, ονειροπόλο και ρομαντικό τυπάκι. Τα λέω σωστά, ψαράκι μου; Ε λοιπόν, ο Λέοντας μόνο να γελάσει μπορεί με κάτι τέτοια. Δε φημίζεται για τον ρομαντισμό και τη φαντασία του, γιατί είναι πιο down to earth ζώδιο και δε θέλει πολλά πολλά. Τι να σου προσφέρει λοιπόν ένας Λέοντας; Πραγματικά ελάχιστα πράγματα, άντε καμία περιπετειούλα να έχετε να λέτε!

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 16 Ιουλίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 16 Ιουλίου για όλα τα ζώδια! Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι είναι οι τυχεροί;

Αναλυτικά:


ΚΡΙΟΣ

Πρέπει να αποφασίσετε αν είναι καλύτερο να παραδεχτείτε το θυμό στον σύντροφό σας ή όχι.

ΤΑΥΡΟΣ

Σαν γενικός κανόνας, η ειλικρίνεια είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στη δουλειά είναι καλύτερο να διατηρήσετε τη σιωπή σας σήμερα και να μη μπερδευτείτε όσο κι αν το θέλετε, σε συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα με μίζερες σκέψεις. Μείνετε αισιόδοξοι για να κερδίσετε ένα θετικό αποτέλεσμα στον έρωτα.

ΛΕΩΝ

Φτάνει η δικαίωση για την τακτική που έχετε επιλέξει να προσεγγίζετε τα πράγματα και η χαρά έρχεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την πορεία της ζωής σας και νιώθετε σαν να έχετε φτάσει σε ένα αδιέξοδο.

ΖΥΓΟΣ

Μια σύγκρουση στη δουλειά θα σας δείξει ότι θα πρέπει να κρίνετε καλύτερα τους άλλους ανθρώπους πριν τα βάλετε μαζί τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συνομιλίες που θα καθορίσουν τις αποφάσεις ή τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα απολαύσετε μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση για την οποία έχετε προετοιμάσει κάποια έκπληξη ή μια απροσδόκητη συνάντηση σας περιμένει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα θα σας βγάλουν από τη διστακτική στάση που είχατε τις τελευταίες μέρες σε μια διεκδικητική τρελή πορεία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σκέψεις, πρωτοποριακές ιδέες και φιλόδοξα πλάνα θα σας επιτρέψουν να αρχίσετε να υλοποιείτε τους στόχους σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Αφήστε το μυαλό και την καρδιά σας να περιπλανηθούν και να σας βοηθήσουν να δείτε τι θέλετε.