Αφροδίτη Αντίθεση με Πλούτωνα 21/7: Μοιραία πάθη - μοιραία λάθη!

H Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 21/7, φέρνει επικίνδυνα παιχνίδια εξουσίας και συμπεριφορές σε έρωτα και χρήμα!

Αφροδίτη Αντίθεση με Πλούτωνα 21/7: Μοιραία πάθη - μοιραία λάθη!

Η Αφροδίτη στο Καρκίνο, έρχεται αντιμέτωπη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σχηματίζοντας όψη Αντίθεσης, την Κυριακή στις 21 Ιουλίου 2019! Μοιραία πάθη - μοιραία λάθη!

Προσέχουμε στο έπακρο, την συμπεριφορά μας απέναντι σε έρωτα και χρήμα, διότι τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα…

Πολλά θα είναι τα πάθη-λάθη τώρα, όπως και ο πόνος που θα έχουν ως αποτέλεσμα!
.
Αν δεν προσέξουμε και δεν συγκρατηθούμε, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε σκληρότητα, καυγάδες, κακία, καταπίεση, ζήλια και φθόνο!

Επίσης, δεν παρασυρόμαστε σε λανθασμένες οικονομικές κινήσεις ή αγορές, κάνοντας σπατάλες και υπερβολές!

Προβλέψεις ζωδίων

Σύνοδος Ήλιου με Ανάδρομο Ερμή 21/7: Έρχονται μηνύματα από το παρελθόν!


Κριός
Μην παρασύρεσαι σε παθιασμένα ερωτικά πισωγυρίσματα, που θα σε πονέσουν! Επίσης, συγκράτησε ξεσπάσματα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας!

Ταύρος
Προστάτεψε τα μυστικά σου και μείνε μακριά από σχόλια και κουτσομπολιά! Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και πρόσεχε πολύ στις μετακινήσεις σου.

Παρθένος
Διόρθωσε άμεσα την οικονομική σου διαχείριση και περιόρισε όσο μπορείς την τάση σου για ζήλια, καταπίεση και κτητικότητα!

Καρκίνος
Πες όχι σε ερωτικές παρανομίες, εμμονές και ζήλιες, διότι θα υπάρξουν ρήξεις! Διαχειρίσου σωστά τα οικονομικά σου και μην κάνεις παράλογες σπατάλες!

Λέων
Οι εμμονές σου και η αδικαιολόγητη μελαγχολία σου, σε ρίχνουν αρκετά ψυχολογικά. Πες όχι, σε κρυφές ή παράνομες ερωτικές και οικονομικές δραστηριότητες.

Παρθένος
Περιόρισε νεύρα και λάθος συμπεριφορά, απέναντι σε φίλους, γιατί θα έχεις ρήξεις μαζί τους. Πρόσεξε τους χειρισμούς σου όσον αφορά την διεκδίκηση των υψηλών σου στόχων!

Ζυγός
Μην χάνεις τον έλεγχο σε ζητήματα καριέρας, αφού κάθε παρορμητική συμπεριφορά, θα πλήξει την καλή κοινωνική σου εικόνα και επαγγελματική καταξίωση.

Σκορπιός
Μην είσαι υπεραισιόδοξος και παρορμητικός σε νέες γνωριμίες, επικοινωνίες και μετακινήσεις. Μην χάνεις το μέτρο και επιστράτευσε την λογική σου.

Τοξότης
Κάποιες αδικαιολόγητες εμμονές και ερωτικές απαιτήσεις που έχεις, θα προκαλέσουν σοβαρές ρήξεις! Τα οικονομικά σε πιέζουν αρκετά επίσης!

Αιγόκερως
Παρασύρεσαι σε δυσάρεστες, επιθετικές και σκληρές συμπεριφορές στην συντροφική ζωή, διότι τα νεύρα, οι απαιτήσεις και τα ξεσπάσματα, μόνο ισχυρές ρήξεις θα φέρουν!

Υδροχόος
Απέφυγε τα παρορμητικά λάθη στην εργασία, που ενδεχομένως θα σου στοιχήσουν! Μην παρασυρθείς σε επαγγελματικές παρασπονδίες αλλαγές στην εμφάνιση σου.

Ιχθύς
Μην ξεπερνάς τα όρια σε πάθος, ρομαντισμό και απολαύσεις στον έρωτα και αν δεν είσαι συγκρατημένος, θα έχεις σοβαρές απώλειες. Πες όχι σε τυχερά παιχνίδια τώρα!

oroskopos.gr

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 21 Ιουλίου!

ΚΡΙΟΣ



Σήμερα θα βιώσετε έντονα συναισθήματα, αλλά θα είναι δύσκολο να τα φέρετε βόλτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζετε είναι η έλλειψη προοπτικής, με αποτέλεσμα να καταστρέψετε κάτι χωρίς να το καταλάβετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμα και αν πιστεύετε απόλυτα μία άποψη, αφήστε την ενέργεια να κατασταλάξει μια δυο μέρες προτού μοιραστείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι για το μέλλον σήμερα, ακόμα και αν δεν μπορέσετε να λύσετε όλα σας τα προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθησή σας που ανεβαίνει, υποστηρίζεται από τους συνεργάτες και τους φίλους που έχουν ενθουσιαστεί με τις ιδέες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και κάτι σας λείπει, προσπαθήστε να μην κάνετε μεγάλες αλλαγές στα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Διατηρήστε τη μεθοδικότητά σας για καλύτερα αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα είναι πολύ δύσκολο σήμερα να δώσετε βάση στα πιο σημαντικά γεγονότα, ακόμα και αν προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε σε ένα μόνο πράγμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ωστόσο, κάποιος ή κάτι μπορεί να εμφανιστεί μπροστά σας και να σας τραβήξει όλη την ενέργεια χωρίς να το καταλάβετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να μην μπορέσετε να σταματήσετε το μυαλό σας από το να ονειρεύεται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελέγξτε τις σκέψεις σας για να βελτιώσετε τις πιθανότητες για επιτυχία.

ΙΧΘΕΙΣ

Μετά την ονειροπόληση θα επιστρέψετε στην πραγματικότητα προτού κάνετε κάποιο λάθος.