Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Λεφάκης: «Στην εντατική αυτό το ζώδιο! Το 10ήμερο του Αυγούστου που τα αλλάζει όλα!»

Ο κορυφαίος αστρολόγος προειδοποιεί! Αν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο, την βάψατε!

Κώστας Λεφάκης: «Στην εντατική αυτό το ζώδιο! Το 10ήμερο του Αυγούστου που τα αλλάζει όλα!»
Ζώδια 30.07.2019 12:45
Follow us on Google News

Ο Κώστας Λεφάκης τονίζει για το ζώδιο που θα μπει στην εντατική... «Αυτό το 10ήμερο του Αυγούστου τα αλλάζει όλα»!

Ο μήνας των διακοπών, της ανεμελιάς και του έρωτα, έχει να προσφέρει αρκετές στιγμές χαράς και ευδαιμονίας σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού.

Κριός Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Αύγουστος έρχεται να αναπτερώσει το ηθικό, να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις συνέπειες των εκλείψεων του προηγούμενου μήνα και να τονώσει την αισιοδοξία σας.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι τις 17 και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο από τις 12 έως τις 28 σας θέλουν πρωταγωνιστές στους χώρους που κινείστε, ευδιάθετους, ουσιαστικούς και αποτελεσματικούς. Όσοι είστε σε διακοπές προβλέπεται ότι εκείνο το διάστημα θα ικανοποιηθείτε κοινωνικά και συναισθηματικά.

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί όλα τα ζώδια:

Πολύς κόσμος γύρω σας και πολλές δραστηριότητες στο περιβάλλον σας. Οικονομικά υπάρχει ηρεμία από υποχρεώσεις, αφού έχετε καταφέρει να τακτοποιήσετε τις πιο επείγουσες από αυτές.

Οι εποχικά εργαζόμενοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες εκμεταλλευτείτε την καλή σας τύχη και προσπαθήστε να θέσετε τα θεμέλια για καλύτερες εξελίξεις στο μέλλον.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 30 Ιουλίου!

Ταύρος Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα απασχολείστε με θέματα της εργασίας και οι περισσότεροι από εσάς προσπαθείτε να κλείσετε γρήγορα κάποια θέματα που έχουν προκύψει.

Ζητήστε βοήθεια εκεί που την χρειάζεστε και αξιοποιήστε και τα ταλέντα σας. Το ίδιο διάστημα και μέχρι τις 20 φροντίστε να είστε διπλωμάτες στα αισθηματικά και στις κοινωνικές σας επιδιώξεις. Οι διακοπές φαίνεται να εξελίσσονται θετικά αν και κάποιες στιγμές έντασης με δικούς σας ανθρώπους φαίνεται να προκύπτουν ξαφνικά.

Οικονομικά εξυπηρετήστε τους στόχους σας, φανείτε λογικοί στα έξοδά σας και μην αφήνετε στην τύχη τα θέματα που σας αφορούν.

Οι περισσότεροι από εσάς θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις όσον αφορά τις οικογενειακές σχέσεις και τον τρόπο επικοινωνίας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα εξυπηρετεί όσους από εσάς περιμένετε να αναγνωριστεί μια σας προσπάθεια.

Δίδυμος Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας είναι ευχάριστος, ιδιαίτερος και εποικοδομητικός. Ο Δίας φροντίζει να ανοίγει πόρτες και να τακτοποιεί ζητήματα που αφορούν στο μέλλον σας, επομένως, πολλοί από εσάς θα πρέπει να εργαστείτε για όσα επιδιώκετε.

Αν είστε σε διακοπές φροντίστε να μην εκτίθεστε σε κινδύνους και να αποφύγετε την υπερβολή στις δραστηριότητές σας. Επίσης, ο μήνας σας βοηθά να καλύψετε κάποια συναισθηματικά κενά, είτε αυτά αφορούν σε βελτίωση της σχέσης με τον σύντροφό σας, είτε ένας νέος σύντροφος εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Οικονομικά εξακολουθείτε να εκτίθεστε και να μην συμμορφώνεστε με αυτά που έχετε υποσχεθεί στον εαυτό σας, για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις ταλαιπωρίες του παρελθόντος.

Ταξίδια και μετακινήσεις σας βοηθούν να ανανεωθείτε, να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας γνωριμίες και να πείτε αυτά που θέλετε σε ανθρώπους με τους οποίους διατηρείτε ευαίσθητες σχέσεις.

Καρκίνος Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Φροντίστε τα οικονομικά σας και την βελτίωση που μπορείτε να επιτύχετε μέσα από τα μέσα που διαθέτετε.

Ενεργοποιούνται κάποιες παλαιότερες προσπάθειές σας και σας δημιουργούν διλήμματα όσον αφορά το πώς θα διαθέσετε το χρόνο σας και αν είστε πρόθυμοι να αλλάξετε το πρόγραμμά σας.

Ο μήνας αυτός είναι αρκετά βελτιωμένος συγκριτικά με τις ταλαιπωρίες των εκλείψεων που προηγήθηκαν, επομένως μπορείτε να εισπράξετε τώρα καλά αισθήματα από τρίτους, να βρεθείτε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και να ευνοηθείτε από την τύχη που στερηθήκατε στο πρόσφατο παρελθόν.

Όσοι βρίσκεστε στις διακοπές να είστε σίγουροι ότι το πρόγραμμά σας θα ανατραπεί αρκετές φορές προς το καλύτερο γι αυτό φροντίστε να μην φοβηθείτε το απρόοπτο.

Λέων Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς, λειτουργεί θετικά, τονωτικά και εποικοδομητικά για τις επιδιώξεις, τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

Άρης και Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι σχεδόν τα μισά του μήνα, ακολουθούμενοι και από την είσοδο του Ερμή στις 12 μέχρι και τις 28 σας κάνουν πρωταγωνιστή των εξελίξεων και τονίζουν τόσο τα καλά, όσο και τα όχι και τόσο καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

Είναι στο χέρι σας λοιπόν να κάνετε άλματα προόδου σε όλους τους τομείς, αλλά και να κάνετε μεγάλη ζημιά στο συμφέρον σας αν ακολουθήσετε τις προσταγές του εγωισμού σας.

Φανείτε λοιπόν διπλωμάτες, διαθέσιμοι, προστατευτικοί, εξυπηρετικοί και θα δείτε ότι η ανταπόδοση σε όλες αυτές σας τις ιδιότητες και συμπεριφορές θα είναι πολλαπλάσια.

Οικονομικά θα προκύψουν έξοδα παράστασης στους χώρους που θα κινηθείτε, αλλά ακόμα κι έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και εξυπηρετικό για τους στόχους σας.

Παρθένος Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ευνοεί τις πρακτικές σας υποθέσεις, αν είστε πρόθυμοι να καταβάλλετε λίγη μεγαλύτερη προσπάθεια από όση συνήθως.

Ο μήνας είναι θετικός όσον αφορά στις εξελίξεις των θεμάτων που σας αφορούν και εξαρτάται από εσάς πιο όριο θα βάλλετε ώστε να νιώσετε ικανοποιημένοι και αυτάρκεις.

Κάποιοι από εσάς θα βρεθείτε σε άγνωστο περιβάλλον, παρακινούμενοι από τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά προβλέπεται και να απολαύσετε και να ξεκουραστείτε στις διακοπές σας. Αισθηματικά φανείτε περισσότερο τολμηροί στις επιδιώξεις σας, ακόμα και αν δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε σωστά τις διαθέσεις του ανθρώπου που σας απασχολεί.


Η θετική στάση, η αυτοπεποίθηση και η επιμονή σας λειτουργούν προς όφελός σας αυτήν την περίοδο. Προσπαθήστε να μην περιοριστείτε σε γνωστές συνταγές, να μην αφήσετε τις ημέρες να περνούν χωρίς αντίκρισμα και να μην θεωρείτε ότι είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι πρέπει να ακολουθούν και όχι να ηγούνται!

Ζυγός Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Τα πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Θα χρειαστεί να βρείτε έξυπνες λύσεις στην εργασία, στην οικογένεια και στις υποχρεώσεις σας.

Ο υπόλοιπος μήνας φαίνεται να υποστηρίζει τις αισθηματικές σας επιδιώξεις, να σας βοηθά να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση καθώς και να διευρύνετε την κοινωνική σας ζωή. Εδώ θα πρέπει να επιλέξετε την ποικιλία, καθώς και την εναλλαγή.


Ευνοείστε εσείς που μετακινήστε περισσότερο για τις διακοπές σας, έστω και αν μερικοί από εσάς δεν απομακρύνεστε για πολύ από τη βάση σας.

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Λέοντα υπόσχονται δυνατές αισθηματικές συγκινήσεις και μερικοί από εσάς μπορεί να φανείτε διατεθειμένοι να κάνετε ριζικές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα.


Οι μακρόχρονες σχέσεις φαίνεται να βρίσκουν σημεία ανάπαυσης και ανανέωσης, αφαιρώντας όλες τις αιτίες καταπίεσης του ενός προς τον άλλον που προηγήθηκαν εξ αιτίας μιας έκτακτης οικονομικής στενότητας.

Σκορπιός Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι πιο ταλαιπωρημένοι από εσάς είστε και οι πιο αποφασισμένοι να μην αφήσετε καμία ευκαιρία για ξεκούραση, διασκέδαση και χαρά να πάει χαμένη τον Αύγουστο.

Πολλοί έχετε επιμεληθεί κάθε λεπτομέρεια των διακοπών σας, συμπεριλαμβανομένης της γκαρνταρόμπας και της γαστριμαργικής σας απόλαυσης. Είστε πιο τολμηροί από άλλες εποχές και από προηγούμενες διακοπές και ήρθε ο καιρός να διαπιστώσετε ότι όλα είναι στο χέρι σας να συμβούν, όπως στο σενάριο που θέλετε να πιστέψετε.

Απολαύστε λοιπόν αυτόν τον μήνα με τη συντροφιά σας, με εκείνους που αγαπάτε, ή ακόμα και με τον εαυτό σας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Όπου και να πάτε δεν θα νιώσετε μόνοι, ούτε αμήχανα. Όσοι έχετε αποφασίσει κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, ανεξαρτήτως κόστους, ετοιμαστείτε για εμπειρίες και εντυπώσεις που θα σας συντροφεύουν για πολύ καιρό μετά την επιστροφή σας.

Τοξότης Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί όλα τα ζώδια:

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σας συνιστά υπομονή και μεθοδικότητα στις επιδιώξεις, στην τακτοποίηση των υποθέσεών σας και στους οικονομικούς σας διακανονισμούς.

Από τις 12 του μήνα, Ερμής, Αφροδίτη και Άρης στον Λέοντα συνηγορούν ώστε να συμβούν ευχάριστα γεγονότα στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή, να γίνετε απαραίτητοι στις συντροφιές σας και να είστε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

Στις 12 του μήνα επίσης, ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας και ενισχύει την προσωπικότητά σας, επιμελείται το σκηνικό των δραστηριοτήτων σας και σας βοηθά να αναπτυχθείτε και να επεκταθείτε.

Ο Αύγουστος έρχεται να σας προσφέρει σημαντική υποστήριξη, να απομακρύνει στενάχωρες σκέψεις καθώς επίσης και να ανοίξει περισσότερο τους ορίζοντές σας, κυριολεκτικά με κάποιο ταξίδι και μεταφορικά με εξερεύνηση νέων τομέων απασχόλησης, δράσης και κοινωνικής προσφοράς.

Αιγόκερως Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας σας βοηθά να ξεπεράσετε την ταλαιπωρία των εκλείψεων που προηγήθηκαν και να μπορέσετε να ορθοποδήσετε.

Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει το πρώτο δεκαήμερο, αλλά πολλά από αυτά που έπρεπε να τακτοποιήσετε έχουν δρομολογηθεί σε σωστή πορεία.


Μετά τις 10 του μήνα, οι εξελίξεις στους τομείς που σας ενδιαφέρουν είναι πιο θετικές και πιο ανακουφιστικές. Οι περισσότεροι από εσάς θα καταλάβετε ότι πολλά από όσα συνέβησαν οφείλονταν στη δική σας προκαθορισμένη ματιά και στην μη ελαστικότητά σας.


Τώρα όλα φαίνονται να αποκτούν την πραγματική τους διάσταση και σημασία. Φροντίστε να απολαύσετε τις διακοπές σας, αφεθείτε στις περιποιήσεις των ανθρώπων που είναι γύρω σας και κρατήστε αποστάσεις από οτιδήποτε και οποιονδήποτε μπορεί να σας αναστατώσει, εξυπηρετώντας τα δικά του συμφέροντα.

Υδροχόος Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα δεν πρέπει να επηρεάσει τη διάθεσή σας, ούτε να σας αναγκάσει να περιορίσετε το πρόγραμμα των διακοπών σας.


Αφροδίτη, Άρης και Ερμής στον Λέοντα επηρεάζουν την αισθηματική σας ζωή, φέρνουν νέα ενδιαφέροντα και ανθρώπους στο προσκήνιο και στο οπτικό σας πεδίο. Επίσης φροντίζουν να βγείτε από το μυστικό σας κρησφύγετο και να κάνετε εντύπωση.

Από τις 12 του μήνα επίσης, ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Τοξότη και σας βοηθά να ξαναπιάσετε το νήμα των φιλοδοξιών σας από το σημείο που το είχατε αφήσει.


Κάποιοι ίσως καθυστερήσετε να το ξεδιπλώσετε τελείως, σίγουρα όμως θα παρακινηθείτε από τα γεγονότα, αλλά και την περιέργειά και τον ανατρεπτικό σας χαρακτήρα να δείτε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε, ποιους μπορείτε να επηρεάσετε και τι σημαίνει το από εδώ και πέρα για εσάς, σε όλους τους τομείς, κυρίως όμως στα προσωπικά και στα αισθηματικά σας!

Ιχθύς Αύγουστος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ιδιαίτερα αποφασιστικός και ευχάριστα ανατρεπτικός ο Αύγουστος για τους περισσότερους από εσάς. Είναι θέμα αποφάσεων, συγκυριών, παρακινήσεων και απρόοπτων που θα φροντίσουν να σας ενεργοποιήσουν, να σας φέρουν στο προσκήνιο και, κάποιους από εσάς να σας τρομάξουν και από την εύνοια που θα σας περιβάλλουν.

Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι μερικές φορές, θα χρειαστεί να συμβληθείτε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες με εκείνους οι οποίοι έχουν ανάγκη των ιδιοτήτων, των γνώσεων και των ταλέντων σας.

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας εξακολουθεί να μην δίνει το σήμα εκκίνησης των μεγάλων σας προσδοκιών, φροντίζοντας να σας προετοιμάζει αποφασιστικά για όσα θα ακολουθήσουν σε διαφορετική και ανυποψίαστη για εσάς εποχή από τώρα.


Απολαύστε όμως τις διακοπές σας, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας εκεί που πρέπει να επιλέξετε συντροφιά και δραστηριότητα και εκεί που πρέπει να κρατήσετε κρυφά τα κίνητρά σας!

Κώστας Λεφάκης: Μόλις έδωσε τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 22-28/7 για όλα τα ζώδια! Έτοιμοι για την αλήθεια;

Κριός

Σύμμαχός σας είναι ο Δίας από τον Τοξότη, έστω και ανάδρομος. Μετά τις αναστατώσεις των εκλείψεων, σας βοηθά να επανέλθετε στην ομαλότητα, να σκεφτείτε θέματα προόδου ή ξεκούρασης και να αποκτήσετε ξανά τη δραστηριότητά σας. Ερμής και Αφροδίτη στον Καρκίνο σας απασχολούν με θέματα τάξης ή νομοτέλειας, σχέσεων με το κοινωνικό σας περιβάλλον και ειδικών συναναστροφών. Φανείτε επινοητικοί στα οικονομικά σας!


Ταύρος
Το διάστημα της εβδομάδας, ενισχύσει την οικογένεια, θα γεφυρώσει διαφωνίες που είχατε με μέλη της, θα σας βοηθήσει να διασώσετε περιουσιακά στοιχεία που έχουν περάσει σε φάση επικινδυνότητας, θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και χρήσιμους στο στενό σας περιβάλλον. Ενισχύει επίσης τα εφόδια που χρειάζεστε και βοηθά την κάλυψη των βιοποριστικών σας αναγκών. Προσέξτε όμως να μην αντιπαρατεθείτε για θέματα φιλοδοξίας.Γίνετε πιο διαλλακτικοί απέναντι σε εκείνους που συναναστρέφεστε καθημερινά.

Δίδυμοι
Ερμής και Αφροδίτη από τον Καρκίνο βοηθούν, κυρίως τους νεότερους και πιο φιλόδοξους από εσάς να εξελιχτείτε κοινωνικά και επαγγελματικά. Βοηθούν επίσης στην ανάπτυξη των ικανοτήτων σας, στην ανακάλυψη ευκαιριών στην εργασία και σας προικίζουν με ιδιαίτερα επικοινωνιακά χαρίσματα. Τέλος, όσοι είχατε μια κατάθλιψη, περιορίζει τις συγκρούσεις του παρελθόντος και σας κάνει πιο ευσυνείδητους και πιο αγαπητούς στο περιβάλλον σας. Ο Άρης από τον Λέοντα δυναμιτίζει κάποιες ευαίσθητες σχέσεις σας και χρειάζεται προσοχή!

Καρκίνος
Ζείτε ακόμη τις επιπτώσεις των εκλείψεων και χρειάζεται να έχετε υπομονή και δεκτικότητα σε όσα άλλαξαν και σε όσα γεγονότα διαμόρφωσαν νέες συνθήκες ζωής. Είστε ανθεκτικοί και ευπροσάρμοστοι και θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος, όσο μπερδεμένο και αν είναι αυτό. Αισθηματικά συνεχίζετε να προβληματίζεστε, αλλά θα πρέπει να αφήσετε τα γεγονότα να σας υποδείξουν ποια πρέπει να είναι η συμπεριφορά και η στάση σας. Πιστέψτε και αξιοποιείστε τις εμπνεύσεις στην δουλειά σας.

Λέων


Ο Άρης στο ζώδιό σας ενισχύει την προσωπικότητα, τις επιδιώξεις, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο φιλοδοξείτε να υπερισχύσετε. Στα αγαπημένα σας πρόσωπα όμως πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες, να εκφράζεστε αντικειμενικά και να εξηγείτε τη στάση σας. Οικονομικά η εβδομάδα παρουσιάζει καλές πιθανότητες για συναλλαγές, τήρηση υποχρεώσεων και μικρών έκτακτων εσόδων. Αισθηματικά, οι περισσότεροι από εσάς, χρειάζεται να ξεπεράσετε έναν σκόπελο.Κάποιες ιδέες σας μπορεί σύντομα να αποφέρουν καρπούς, γι αυτό συνεχίστε να τις πιστεύετε.

Παρθένος
Η εβδομάδα θα αυξήσει την κινητικότητα γύρω σας, θα βοηθήσει την αύξηση της παραγωγικότητας σας, θα σας διευκολύνει να αλλάξετε τόπο διαμονής όσοι θέλετε και θα σας ανανεώσει με την μετακίνηση και την ευκολία να ταξιδεύετε συχνότερα. Η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 25, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόκτηση χρήσιμων γνώσεων, και θα σας βοηθήσει στην προβολή σας προς τον έξω κόσμο.Όσοι δεν αποφύγετε ένα μοιραίο περιστατικό στα αισθηματικά σας αποδεχτείτε το και αφήστε το χρόνο να δείξει καλύτερα την όλη πορεία του στο εγγύς μέλλον.

Ζυγός
Ο Δίας στον Τοξότη θα τονίσει την αίσθηση της συναισθηματικής ασφάλειας και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο συντελούν στην αποκάλυψη ενός επαγγελματικού παρασκηνίου και σας επιτρέπουν να αλλάξετε στρατόπεδο, ομάδα ή ακόμα και αντικείμενο εργασίας. Ο Άρης από τον Λέοντα σας δίνει περιθώριο δράσης αλλά περιορίζει τις ευκαιρίες για μετακινήσεις και ταξίδια.Βρείτε τις λύσεις που ψάχνατε καιρό στα πρακτικά σας ζητήματα.

Σκορπιός
Ξεκινά μια ενδιαφέρουσα καλοκαιρινή περίοδος για εσάς, όπου μπορείτε να βελτιώσετε την αισθηματική και προσωπική σας ζωή, να δείτε τους κόπους σας στην εργασία να αποδίδουν καρπούς και να αποκτήσετε νέα και σημαντικά ερείσματα στους χώρους που σας ενδιαφέρουν. Κάποιοι θα καταλάβετε ότι το παρελθόν λειτουργεί σαν τροχοπέδη και θα ενεργοποιηθείτε για ένα καλύτερο μέλλον. Έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

Τοξότης
Ο Δίας στο ζώδιο σας θα τονίσει την αισιοδοξία και την δημιουργικότητα σας και θα είναι ο παράγοντας της τύχης δίπλα σας. Θα δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας υποθέσεις οι οποίες θα προχωρήσουν καλύτερα. Θα μπορέσετε να δείτε αυτούς που θέλετε ευκολότερα, θα υποσκελίσετε εμπόδια, θα βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή θα ενισχύσετε την κοινωνική σας θέση, θα διευθετήσετε νομικές υποθέσεις και θα προάγετε το ευ ζειν! Αναζητήστε τους ανθρώπους εκείνους που μπορούν να σας είναι είτε χρήσιμοι, είτε ευχάριστοι.

Αιγόκερως
Ασχοληθείτε λίγο πιο «ζεστά» αυτή την περίοδο με σχέσεις και συνεργασίες. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε, να ταξιδέψετε ή να φύγετε σε διακοπές. Να ξεπεράσετε την επήρεια των εκλείψεων και να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Οι ουσιαστικές αλλαγές έγιναν για να απαλλαγείτε από βάρη του παρελθόντος, να συνειδητοποιήσετε τις δυνάμεις σας και να ανταποκριθείτε με σθένος στις νέες προκλήσεις που θα αλλάξουν το τωρινό σας στάτους. Σχέσεις αγάπης και ενδιαφέροντα δημιουργικά θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.

Υδροχόος
Ο Δίας στον Τοξότη θα τονίσει το ψυχικό σας θάρρος. Θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, θα σας κάνει πιο διεισδυτικούς σε καταστάσεις, θα πλατύνει την εσωτερική σας ζωή, θα ενισχύσει τις μεταφυσικές σας ανησυχίες, και θα αυξήσει την πίστη σας σε ιδέες και σε ανθρώπους. Κυρίως αυτή η αύξηση της πίστης είναι που σας βοηθά υπαρξιακά και ψυχολογικά και αποτελεί έναν οδηγό πορείας και μια προστασία ενάντια στις δυσκολίες και στα εμπόδια.Αξιοποιήστε καταστάσεις και τυχαία περιστατικά για να προβάλλετε τα επιχειρήματά σας!

Ιχθύες
Η δημοτικότητα σας μεγαλώνει με συνέπεια να αυξάνει και η κοινωνική σας ζωή. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και πιστέψτε στις ικανότητές σας. Αποφύγετε τις άκαρπες αντιπαραθέσεις και συνεχίστε την εξέλιξή σας, τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά. Όσοι προσπαθήσουν να περιορίσουν την εμβέλειά σας θα αντιμετωπίσουν σθεναρή αντίσταση από εκείνους που σας εμπιστεύονται. Όσοι ετοιμάζεστε για διακοπές, επιλέξτε μέρος και συντροφιά που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας Ξεπεράστε κάποιο πρόσφατο θέμα υγείας και αποφύγετε τις αιτίες του άγχους σας!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια και ψέματα! Πως θα καταλάβεις αν σε κοροϊδεύει κατάμουτρα!

Βρες το ζώδιό σου στο κινέζικο ωροσκόπιο

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο Youweekly.gr

Share