Κώστας Λεφάκης: «Τραγωδία ο Αύγουστος! Μαύρα μαντάτα για αυτό το ζώδιο»! Ο αστρολόγος τα λέει όλα!

Προειδοποιεί και δεν είναι καλά τα πράγματα....

Κώστας Λεφάκης: «Τραγωδία ο Αύγουστος! Μαύρα μαντάτα για αυτό το ζώδιο»! Ο αστρολόγος τα λέει όλα!

«Τραγωδία ο Αύγουστος! Μαύρα μαντάτα για αυτό το ζώδιο» τονίζει ο Κώστας Λεφάκης και ο αστρολόγος τα λέει όλα! Αν ανήκετε σε αυτό.... έχετε πένθος ήδη!

Μπήκαμε στο πιο όμορφο διάστημα του καλοκαιριού, το μήνα Αύγουστο που έρχεται για να μας ανταμείψει για τα δεινά που έχουμε περάσει το φετινό καλοκαίρι. Ο μήνας των διακοπών, της ανεμελιάς και του έρωτα, έχει να προσφέρει αρκετές στιγμές χαράς και ευδαιμονίας σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού.

Κριός

Ο Αύγουστος έρχεται να αναπτερώσει το ηθικό, να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις συνέπειες των εκλείψεων του προηγούμενου μήνα και να τονώσει την αισιοδοξία σας.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι τις 17 και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο από τις 12 έως τις 28 σας θέλουν πρωταγωνιστές στους χώρους που κινείστε, ευδιάθετους, ουσιαστικούς και αποτελεσματικούς. Όσοι είστε σε διακοπές προβλέπεται ότι εκείνο το διάστημα θα ικανοποιηθείτε κοινωνικά και συναισθηματικά.

Πολύς κόσμος γύρω σας και πολλές δραστηριότητες στο περιβάλλον σας. Οικονομικά υπάρχει ηρεμία από υποχρεώσεις, αφού έχετε καταφέρει να τακτοποιήσετε τις πιο επείγουσες από αυτές.

Οι εποχικά εργαζόμενοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες εκμεταλλευτείτε την καλή σας τύχη και προσπαθήστε να θέσετε τα θεμέλια για καλύτερες εξελίξεις στο μέλλον.

Ταύρος
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα απασχολείστε με θέματα της εργασίας και οι περισσότεροι από εσάς προσπαθείτε να κλείσετε γρήγορα κάποια θέματα που έχουν προκύψει.

Ζητήστε βοήθεια εκεί που την χρειάζεστε και αξιοποιήστε και τα ταλέντα σας. Το ίδιο διάστημα και μέχρι τις 20 φροντίστε να είστε διπλωμάτες στα αισθηματικά και στις κοινωνικές σας επιδιώξεις. Οι διακοπές φαίνεται να εξελίσσονται θετικά αν και κάποιες στιγμές έντασης με δικούς σας ανθρώπους φαίνεται να προκύπτουν ξαφνικά.

Οικονομικά εξυπηρετήστε τους στόχους σας, φανείτε λογικοί στα έξοδά σας και μην αφήνετε στην τύχη τα θέματα που σας αφορούν.

Οι περισσότεροι από εσάς θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις όσον αφορά τις οικογενειακές σχέσεις και τον τρόπο επικοινωνίας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα εξυπηρετεί όσους από εσάς περιμένετε να αναγνωριστεί μια σας προσπάθεια.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 1 Αυγούστου!

Δίδυμος
Ο μήνας είναι ευχάριστος, ιδιαίτερος και εποικοδομητικός. Ο Δίας φροντίζει να ανοίγει πόρτες και να τακτοποιεί ζητήματα που αφορούν στο μέλλον σας, επομένως, πολλοί από εσάς θα πρέπει να εργαστείτε για όσα επιδιώκετε.

Αν είστε σε διακοπές φροντίστε να μην εκτίθεστε σε κινδύνους και να αποφύγετε την υπερβολή στις δραστηριότητές σας. Επίσης, ο μήνας σας βοηθά να καλύψετε κάποια συναισθηματικά κενά, είτε αυτά αφορούν σε βελτίωση της σχέσης με τον σύντροφό σας, είτε ένας νέος σύντροφος εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Οικονομικά εξακολουθείτε να εκτίθεστε και να μην συμμορφώνεστε με αυτά που έχετε υποσχεθεί στον εαυτό σας, για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις ταλαιπωρίες του παρελθόντος.

Ταξίδια και μετακινήσεις σας βοηθούν να ανανεωθείτε, να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας γνωριμίες και να πείτε αυτά που θέλετε σε ανθρώπους με τους οποίους διατηρείτε ευαίσθητες σχέσεις.

Καρκίνος
Φροντίστε τα οικονομικά σας και την βελτίωση που μπορείτε να επιτύχετε μέσα από τα μέσα που διαθέτετε.

Ενεργοποιούνται κάποιες παλαιότερες προσπάθειές σας και σας δημιουργούν διλήμματα όσον αφορά το πώς θα διαθέσετε το χρόνο σας και αν είστε πρόθυμοι να αλλάξετε το πρόγραμμά σας.

Ο μήνας αυτός είναι αρκετά βελτιωμένος συγκριτικά με τις ταλαιπωρίες των εκλείψεων που προηγήθηκαν, επομένως μπορείτε να εισπράξετε τώρα καλά αισθήματα από τρίτους, να βρεθείτε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και να ευνοηθείτε από την τύχη που στερηθήκατε στο πρόσφατο παρελθόν.

Όσοι βρίσκεστε στις διακοπές να είστε σίγουροι ότι το πρόγραμμά σας θα ανατραπεί αρκετές φορές προς το καλύτερο γι αυτό φροντίστε να μην φοβηθείτε το απρόοπτο.

Λέων
Ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς, λειτουργεί θετικά, τονωτικά και εποικοδομητικά για τις επιδιώξεις, τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

Άρης και Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι σχεδόν τα μισά του μήνα, ακολουθούμενοι και από την είσοδο του Ερμή στις 12 μέχρι και τις 28 σας κάνουν πρωταγωνιστή των εξελίξεων και τονίζουν τόσο τα καλά, όσο και τα όχι και τόσο καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

Είναι στο χέρι σας λοιπόν να κάνετε άλματα προόδου σε όλους τους τομείς, αλλά και να κάνετε μεγάλη ζημιά στο συμφέρον σας αν ακολουθήσετε τις προσταγές του εγωισμού σας.

Φανείτε λοιπόν διπλωμάτες, διαθέσιμοι, προστατευτικοί, εξυπηρετικοί και θα δείτε ότι η ανταπόδοση σε όλες αυτές σας τις ιδιότητες και συμπεριφορές θα είναι πολλαπλάσια.

Οικονομικά θα προκύψουν έξοδα παράστασης στους χώρους που θα κινηθείτε, αλλά ακόμα κι έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και εξυπηρετικό για τους στόχους σας.

Παρθένος
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ευνοεί τις πρακτικές σας υποθέσεις, αν είστε πρόθυμοι να καταβάλλετε λίγη μεγαλύτερη προσπάθεια από όση συνήθως.

Ο μήνας είναι θετικός όσον αφορά στις εξελίξεις των θεμάτων που σας αφορούν και εξαρτάται από εσάς πιο όριο θα βάλλετε ώστε να νιώσετε ικανοποιημένοι και αυτάρκεις.

Κάποιοι από εσάς θα βρεθείτε σε άγνωστο περιβάλλον, παρακινούμενοι από τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά προβλέπεται και να απολαύσετε και να ξεκουραστείτε στις διακοπές σας. Αισθηματικά φανείτε περισσότερο τολμηροί στις επιδιώξεις σας, ακόμα και αν δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε σωστά τις διαθέσεις του ανθρώπου που σας απασχολεί.

Η θετική στάση, η αυτοπεποίθηση και η επιμονή σας λειτουργούν προς όφελός σας αυτήν την περίοδο. Προσπαθήστε να μην περιοριστείτε σε γνωστές συνταγές, να μην αφήσετε τις ημέρες να περνούν χωρίς αντίκρισμα και να μην θεωρείτε ότι είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι πρέπει να ακολουθούν και όχι να ηγούνται!

Ζυγός
Τα πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Θα χρειαστεί να βρείτε έξυπνες λύσεις στην εργασία, στην οικογένεια και στις υποχρεώσεις σας.

Ο υπόλοιπος μήνας φαίνεται να υποστηρίζει τις αισθηματικές σας επιδιώξεις, να σας βοηθά να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση καθώς και να διευρύνετε την κοινωνική σας ζωή. Εδώ θα πρέπει να επιλέξετε την ποικιλία, καθώς και την εναλλαγή.

Ευνοείστε εσείς που μετακινήστε περισσότερο για τις διακοπές σας, έστω και αν μερικοί από εσάς δεν απομακρύνεστε για πολύ από τη βάση σας.

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Λέοντα υπόσχονται δυνατές αισθηματικές συγκινήσεις και μερικοί από εσάς μπορεί να φανείτε διατεθειμένοι να κάνετε ριζικές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα.

Οι μακρόχρονες σχέσεις φαίνεται να βρίσκουν σημεία ανάπαυσης και ανανέωσης, αφαιρώντας όλες τις αιτίες καταπίεσης του ενός προς τον άλλον που προηγήθηκαν εξ αιτίας μιας έκτακτης οικονομικής στενότητας.

Σκορπιός
Οι πιο ταλαιπωρημένοι από εσάς είστε και οι πιο αποφασισμένοι να μην αφήσετε καμία ευκαιρία για ξεκούραση, διασκέδαση και χαρά να πάει χαμένη τον Αύγουστο.

Πολλοί έχετε επιμεληθεί κάθε λεπτομέρεια των διακοπών σας, συμπεριλαμβανομένης της γκαρνταρόμπας και της γαστριμαργικής σας απόλαυσης. Είστε πιο τολμηροί από άλλες εποχές και από προηγούμενες διακοπές και ήρθε ο καιρός να διαπιστώσετε ότι όλα είναι στο χέρι σας να συμβούν, όπως στο σενάριο που θέλετε να πιστέψετε.

Απολαύστε λοιπόν αυτόν τον μήνα με τη συντροφιά σας, με εκείνους που αγαπάτε, ή ακόμα και με τον εαυτό σας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Όπου και να πάτε δεν θα νιώσετε μόνοι, ούτε αμήχανα. Όσοι έχετε αποφασίσει κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, ανεξαρτήτως κόστους, ετοιμαστείτε για εμπειρίες και εντυπώσεις που θα σας συντροφεύουν για πολύ καιρό μετά την επιστροφή σας.

Τοξότης
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σας συνιστά υπομονή και μεθοδικότητα στις επιδιώξεις, στην τακτοποίηση των υποθέσεών σας και στους οικονομικούς σας διακανονισμούς.

Από τις 12 του μήνα, Ερμής, Αφροδίτη και Άρης στον Λέοντα συνηγορούν ώστε να συμβούν ευχάριστα γεγονότα στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή, να γίνετε απαραίτητοι στις συντροφιές σας και να είστε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

Στις 12 του μήνα επίσης, ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας και ενισχύει την προσωπικότητά σας, επιμελείται το σκηνικό των δραστηριοτήτων σας και σας βοηθά να αναπτυχθείτε και να επεκταθείτε.

Ο Αύγουστος έρχεται να σας προσφέρει σημαντική υποστήριξη, να απομακρύνει στενάχωρες σκέψεις καθώς επίσης και να ανοίξει περισσότερο τους ορίζοντές σας, κυριολεκτικά με κάποιο ταξίδι και μεταφορικά με εξερεύνηση νέων τομέων απασχόλησης, δράσης και κοινωνικής προσφοράς.

Αιγόκερως
Ο μήνας σας βοηθά να ξεπεράσετε την ταλαιπωρία των εκλείψεων που προηγήθηκαν και να μπορέσετε να ορθοποδήσετε.

Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει το πρώτο δεκαήμερο, αλλά πολλά από αυτά που έπρεπε να τακτοποιήσετε έχουν δρομολογηθεί σε σωστή πορεία.

Μετά τις 10 του μήνα, οι εξελίξεις στους τομείς που σας ενδιαφέρουν είναι πιο θετικές και πιο ανακουφιστικές. Οι περισσότεροι από εσάς θα καταλάβετε ότι πολλά από όσα συνέβησαν οφείλονταν στη δική σας προκαθορισμένη ματιά και στην μη ελαστικότητά σας.

Τώρα όλα φαίνονται να αποκτούν την πραγματική τους διάσταση και σημασία. Φροντίστε να απολαύσετε τις διακοπές σας, αφεθείτε στις περιποιήσεις των ανθρώπων που είναι γύρω σας και κρατήστε αποστάσεις από οτιδήποτε και οποιονδήποτε μπορεί να σας αναστατώσει, εξυπηρετώντας τα δικά του συμφέροντα.

Υδροχόος
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα δεν πρέπει να επηρεάσει τη διάθεσή σας, ούτε να σας αναγκάσει να περιορίσετε το πρόγραμμα των διακοπών σας.

Αφροδίτη, Άρης και Ερμής στον Λέοντα επηρεάζουν την αισθηματική σας ζωή, φέρνουν νέα ενδιαφέροντα και ανθρώπους στο προσκήνιο και στο οπτικό σας πεδίο. Επίσης φροντίζουν να βγείτε από το μυστικό σας κρησφύγετο και να κάνετε εντύπωση.

Από τις 12 του μήνα επίσης, ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Τοξότη και σας βοηθά να ξαναπιάσετε το νήμα των φιλοδοξιών σας από το σημείο που το είχατε αφήσει.

Κάποιοι ίσως καθυστερήσετε να το ξεδιπλώσετε τελείως, σίγουρα όμως θα παρακινηθείτε από τα γεγονότα, αλλά και την περιέργειά και τον ανατρεπτικό σας χαρακτήρα να δείτε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε, ποιους μπορείτε να επηρεάσετε και τι σημαίνει το από εδώ και πέρα για εσάς, σε όλους τους τομείς, κυρίως όμως στα προσωπικά και στα αισθηματικά σας!

Ιχθύς
Ιδιαίτερα αποφασιστικός και ευχάριστα ανατρεπτικός ο Αύγουστος για τους περισσότερους από εσάς. Είναι θέμα αποφάσεων, συγκυριών, παρακινήσεων και απρόοπτων που θα φροντίσουν να σας ενεργοποιήσουν, να σας φέρουν στο προσκήνιο και, κάποιους από εσάς να σας τρομάξουν και από την εύνοια που θα σας περιβάλλουν.

Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι μερικές φορές, θα χρειαστεί να συμβληθείτε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες με εκείνους οι οποίοι έχουν ανάγκη των ιδιοτήτων, των γνώσεων και των ταλέντων σας.

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας εξακολουθεί να μην δίνει το σήμα εκκίνησης των μεγάλων σας προσδοκιών, φροντίζοντας να σας προετοιμάζει αποφασιστικά για όσα θα ακολουθήσουν σε διαφορετική και ανυποψίαστη για εσάς εποχή από τώρα.

Απολαύστε όμως τις διακοπές σας, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας εκεί που πρέπει να επιλέξετε συντροφιά και δραστηριότητα και εκεί που πρέπει να κρατήσετε κρυφά τα κίνητρά σας!

Πηγή: www.oroskopos.gr

Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη: "Θανατηφόρα" η Κυριακή που ξημερώνει!

"Θανατηφόρα" η Κυριακή που ξημερώνει για κάποια ζώδια σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του κορυφαίου, Κώστα Λεφάκη! Ενημερωθείτε...

Βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα των Εκλείψεων του Ιουλίου και ο Λεφάκης μας δίνει τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για 8-14 Ιουλίου 2019!

Η εβδομάδα ανάμεσα στις εκλείψεις του Ιουλίου, επηρεάζει τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας, σηματοδοτώντας νέους κοινωνικούς, οικονομικούς και πολιτικούς συσχετισμούς.

Κριός
Πολλά θέματα θα σας απασχολήσουν με την πίεση να πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Οι συμπτώσεις θα δώσουν μια νέα προοπτική στην διαχείριση του εισοδήματος σας ενώ και η αξιοποίηση των εκφραστικών σας μέσων θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η επικοινωνία, η διπλωματία, η προσπάθεια θα λειτουργήσουν υπέρ σας αλλά πάλι, οι αντιξοότητες και τα εμπόδια δεν θα λείψουν, αυτήν την εβδομάδα, ή αλλιώς, το μεσοδιάστημα των εκλείψεων!Δείξτε με πράξεις αυτά που πιστεύετε!

Ταύρος
Σταθμίστε τις δυνάμεις σας, κρατήστε τις βασικές ισορροπίες, ελέγχετε τα περιθώρια που έχετε και προτιμήστε να μην έρθετε σε αντίθεση με το νόμο, αλλά ούτε να θυσιάσετε την πραγματοποίηση επιθυμιών προκειμένου να καλύψετε υποχρεώσεις. Ότι θετικό πετύχετε θα αποτελέσει εχέγγυο για το τέλος του μήνα μετά την περίοδο των εκλείψεων που έχει ήδη αρχίσει.Προσέξτε το πώς θα διαχειριστείτε τα συναισθήματα, το χρόνο, την αλλαγή των προτεραιοτήτων σας

Δίδυμοι
Είστε στο μέσο καταστάσεων που σας απασχολούν από καιρό. Ρυθμίσεις χρεών, αναθεώρηση τρόπου ζωής, αλλαγή προγραμμάτων και επιμέλεια σχέσεων, κυρίως συναισθηματικών και κοινωνικών είναι απαραίτητα στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Οι καταστάσεις θα παραμείνουν ωστόσο εύθραυστες και χρειάζεται να έχετε υπομονή και διπλωματία στις επιδιώξεις σας. Περιορίστε την επιρροή των άλλων στα σχέδιά σας.Δεν πρέπει να κάνετε κάτι που θα λειτουργήσει εις βάρος ή που θα προκαλέσει μια ζημιά σε ένα νευραλγικό τομέα της ζωής σας.

Καρκίνος
Η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή καθώς μπήκατε στην περίοδο των εκλείψεων που σας αφορούν άμεσα. Προσπαθήστε να αποσοβήσετε τους κραδασμούς της προσωπικής και κοινωνικής σας ζωής από κάποια επιρροή του περιβάλλοντος. Εσείς που θα αναγκαστείτε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, μην θορυβήστε και μην απογοητεύεστε. Υπάρχουν τρόποι να αντιδράσετε, αρκεί να παραμείνετε ψύχραιμοι!Μην χάσετε ευκαιρίες για οικονομικές λύσεις και να προτιμήσετε την συνθηκολόγηση από την αντίδραση.

Λέων
Εσείς θα πρέπει να προσέξετε ότι διαδραματίζεται στο εξωτερικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Φανείτε επιφυλακτικοί απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, σε προτάσεις που δεν έχετε ελέγξει τη βάση και τη σκοπιμότητά τους και μην αγνοείτε τις προειδοποιήσεις του ενστίκτου σας. Αναπτύξτε αμυνες που θα σας φανούν χρήσιμες στην πορεία της εβδομάδας., αλλά μην απομακρυνθείτε από το γνώριμο περιβάλλον σας Η προσωπική σας ζωή θα έχει αναταράξεις αλλά στο χέρι σας είναι να την διασώσετε.

Παρθένος
Εσείς περνάτε λιγότερο οδυνηρά τις συνέπειες των εκλείψεων, αλλά παραμένετε εκτεθειμένοι τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά εξαιτίας του Άρη στο ζώδιό του Λέοντα. Φανείτε λοιπόν, αυτό το ταραγμένο διάστημα συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, μετρημένοι στην συμπεριφορά σας και μην αντιδράτε υπερβολικά, όταν θεωρείτε ότι βάλλεται ο εγωισμός σας. Μια μέση λύση θα σας εξυπηρετούσε καλύτερα. Επιμεληθείτε των επαγγελματικών σας σχέσεων και αναγκών

Ζυγός
Οι προσωπικές και οι ερωτικές σχέσεις, όπως και οι κοινωνικές είναι πιο εκτεθειμένες σε νέες δοκιμασίες είτε έχετε καλή συμπεριφορά προς τους άλλους είτε όχι. Σκεφτείτε καλύτερα τις συνέπειες των πράξεών σας και προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στις κρίσεις σας. Η συμπεριφορά κάποιου φίλου μπορεί να σας προβληματίσει και στη συνέχεια να σας ταλαιπωρήσει. Δώστε όσα περιθώρια μπορείτε για να επιστρέψει αυτή η σχέση στην ομαλότητα.Κάποια από αυτά που αλλάζουν εξ αιτίας των εκλείψεων του μήνα, θα αποβούν προς όφελός σας.

Σκορπιός
Ήρθε η στιγμή να δείτε πιο ρεαλιστικά τις εξελίξεις. Ήρθε η ώρα να πληρώσετε το τίμημα της απόκτησης ή να δείξετε θάρρος προκειμένου να απαλλαγείτε από σκάρτο ανθρώπινο υλικό πάσης φύσεως. Δεν είστε άνθρωποι που παίρνουν εύκολα αποφάσεις. Προκειμένου όμως για το συμφέρον σας θα πρέπει να τις πάρετε άμεσα και σωστά στην διάρκεια αυτού του μήνα, αρχής γενομένης από αυτήν ακριβώς την εβδομάδα.Εξετάστε το ενδεχόμενο αλλαγής κατοικίας ή μιας μακρόχρονης συνήθειας που έπαψε να σας εξυπηρετεί!

Τοξότης
Τα πράγματα είναι περίεργα και ανακατεμένα. Οι καταστάσεις είναι ρευστές, αν και η εργασία φαίνεται να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα των προηγούμενων μηνών και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε, όσο πιο άμεσα γίνεται. Πολλούς θα σας απασχολήσει ο οικονομικός ανεφοδιασμός, η διευθέτηση παλαιών χρεών, ο επαναπροσδιορισμός κληρονομικών υποθέσεων ή η συντήρηση περιουσιακών στοιχείων.Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αντιδράσετε απέναντι σε ότι σας καταπιέζει.

Αιγόκερως (Τα έχεις με Αιγόκερω; Τότε σίγουρα σκαλίζει τη μύτη του! Μάθε την αηδιαστική συνήθεια του κάθε ζωδίου)
Βιαστείτε να τακτοποιήσετε τις σημαντικές σας υποθέσεις και να εξασφαλίσετε την υποστήριξη στα σχέδιά σας. Το μεσοδιάστημα των εκλείψεων του Ιουλίου που διανύουμε είναι πολύ φορτισμένο, τόσο συναισθηματικά, όσο και πρακτικά. Υποχωρήστε στα ασήμαντα και κερδίστε χώρο για τα σημαντικά. Το σύστημα που υπηρετείτε τόσο πιστά θα σταθεί στο πλευρό σας, για την ώρα όμως θέλει να δοκιμάσει τόσο τις αντοχές σας, όσο και την αφοσίωσή σας σε αυτό.Πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι και ιδιαίτερα πρόθυμοι να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες της περιόδου.

Υδροχόος
Περίεργα αρκετά τα πράγματα για εσάς , καθώς το διάστημα εξακολουθεί να έχει νευρικότητα και αβεβαιότητα. Οι περισσότεροι από εσάς διακατέχεστε από διλήμματα αλλά και ανυπομονησία για ότι καθυστερεί να ολοκληρωθεί. Αισθηματικά αποφύγετε τώρα να πιέσετε περισσότερο τον σύντροφό σας, καθώς είναι ευαίσθητο διάστημα για παρεξηγήσεις και απρόοπτα γεγονότα. Περιορίστε τα έξοδά σας και μην παρασύρεστε από την καταναλωτική σας διάθεση.

Ιχθείς
Είστε από τους λίγους που μπορείτε να βγείτε αλώβητοι από αυτή την εποχή των ταλαιπωριών και των δοκιμασιών. Οι εναλλακτικές λύσεις που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αβεβαιότητες, τόσο συναισθηματικές, όσο και επαγγελματικές. Η οικογένεια και οι δικοί σας άνθρωποι θα χρειαστούν την υποστήριξή σας σε θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν. Φανείτε συγκαταβατικοί με την υπερβολή των άλλων.Παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, αλλά διπλωμάτες!

Πηγή: oroskopos.gr

Ωστόσο διαβάστε εδώ τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κώστας Λεφάκης: Δυστυχία στον πλανήτη! - "Ακραία τα φαινόμενα στην πολιτική και..."

"Ακραία τα φαινόμενα στην πολιτική και..." - Δυστυχία στον πλανήτη σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του κορυφαίου, Κώστα Λεφάκη!

Τα φαινόμενα του Καλοκαιριού συνεχίζουν να είναι ακραία όσον αφορά στην πολιτική, στην οικονομία και στις προκλήσεις του περιβάλλοντος δεδομένης και της έκλειψης Σελήνης στις 16 στον Αιγόκερω. Δες αναλυτικά τις προβλέψεις για το ζώδιο σου!

Κριός (Αν είσαι Κριός μην δοκιμάσεις "κρεβάτι" με Ταύρο! Τέρμα αποτυχημένος συνδυασμός! Οι ερωτικοί συνδυασμοί ζωδίων που.. "σκοτώνουν")
Πολλά θέματα θα σας απασχολήσουν με την πίεση να πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Οι συμπτώσεις θα δώσουν μια νέα προοπτική στην διαχείριση του εισοδήματος σας ενώ η αξιοποίηση των εκφραστικών σας μέσων θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η επικοινωνία, η διπλωματία, η προσπάθεια θα λειτουργήσουν υπέρ σας, αλλά οι αντιξοότητες και τα εμπόδια, σαν επακόλουθα της εβδομάδας της έκλειψης δεν θα λείψουν.Επιμεληθείτε θεμάτων που θα διευκολύνουν την οικονομική σας αυτοτέλεια.

Ταύρος
Σταθμίστε τις δυνάμεις σας, κρατήστε τις βασικές ισορροπίες, ελέγχετε τα περιθώρια που έχετε, μην έρθετε σε αντίθεση με το νόμο και προτιμήστε να θυσιάσετε την διασκέδαση και την απόλαυση προκειμένου να καλύψετε υποχρεώσεις. Ότι θετικό πετύχετε θα αποτελέσει εχέγγυο για τους επόμενους μήνες και ειδικά για την περίοδο Αυγούστου Σεπτεμβρίου που και τότε θα περάσετε μια δυσκολία στις σχέσεις και στις συναλλαγές σας. Μην χάσετε ευκαιρίες για οικονομικές λύσεις και να προτιμήσετε την συνθηκολόγηση από την αντίδραση.

Δίδυμοι
Για εσάς η εβδομάδα έχει πολλές εκδοχές. Είστε στο μέσο καταστάσεων που σας απασχολούν από καιρό. Θα έλεγα ότι υπάρχει μια κάλυψη στα νώτα σας, ο Άρης έχει πολύ θετική επιρροή από τη θέση του στον Λέοντα. Ρυθμίσεις χρεών, αναθεώρηση τρόπου ζωής, αλλαγή προγραμμάτων και αναθεώρηση σχέσεων, κυρίως συναισθηματικών και κοινωνικών είναι απαραίτητα στην διάρκεια του διαστήματος των καλοκαιρινών εκλείψεων.Παραμείνετε επιφυλακτικοί απέναντι σε καταστάσεις που επηρεάζουν τον ψυχισμό σας!

Καρκίνος
Φροντίστε τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει έκτακτα γεγονότα στην εργασία, ή λάθος εκτιμήσεις μιας κατάστασης. Η εστία πολέμου παραμένει στον οικογενειακό χώρο αλλά φαίνεται να περιορίζεται και σιγά – σιγά να σβήνει. Η προσωπική σας ζωή θα έχει αναταράξεις αλλά στο χέρι σας είναι να την διασώσετε και να μην μπείτε σε περιπέτειες την περίοδο των γενεθλίων σας.Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με ανθρώπους που έχουν δύναμη.

Λέων
Εσείς θα πρέπει να προσέξετε ότι διαδραματίζεται στο εξωτερικό ή επαγγελματικός σας περιβάλλον. Η αντίθεση Αφροδίτης Κρόνου σε νευραλγικούς άξονες της ζωής σας όπως είναι καριέρα και οικογένεια θα αφήσει έντονη την επίδραση της. Δυσκολίες εμπόδια και πικρίες δεν θα λείψουν. Ο Άρης όμως στο ζώδιό σας φροντίζει να αλλάξετε σχέδια, τακτική, προγράμματα και να αντικαταστήσετε απώλειες.Κρατήστε μετριοπαθή στάση απέναντι σε προκλήσεις στα πρακτικά σας θέματα.

Παρθένος
Εσείς περνάτε λιγότερο οδυνηρά τις συνέπειες της αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Κρόνο αλλά παραμένετε εκτεθειμένοι τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά εξαιτίας του Άρη στον Λέοντα. Φροντίστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να ασφαλίσετε τα θέματα της επαγγελματικής σας εξέλιξης και να προσφέρετε τις καλύτερες υπηρεσίες στο αντικείμενο που υποστηρίζετε. Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται καλύτερη προετοιμασία.Παραμείνετε ευέλικτοι αλλά σταθεροί στις απόψεις και στις αναζητήσεις σας.

Ζυγός
Επηρεάζεστε σε θέματα σταδιοδρομίας και επαγγελματικής δραστηριότητας. Η εβδομάδα εξακολουθεί να είναι ένα ταραγμένο διάστημα στα θέματα που θέτετε εσείς σαν προτεραιότητά σας. Κινηθείτε έξυπνα, διπλωματικά και αποτελεσματικά όσον αφορά στην κάλυψη των οικονομικών σας υποχρεώσεων και μην δίνετε αφορμές σε όσους έχουν λόγους να βρίσκονται σε αντίπαλο στρατόπεδο.Φροντίστε την εικόνα σας και θέματα που επηρεάζουν την υγεία και την ευεξία σας!

Σκορπιός
Ήρθε η στιγμή να δείτε πιο ρεαλιστικά τις εξελίξεις. Ήρθε η ώρα να πληρώσετε το τίμημα της απόκτησης ή να δείξετε θάρρος προκειμένου να απαλλαγείτε από σκάρτο ανθρώπινο υλικό πάσης φύσεως. Δεν είστε άνθρωποι που παίρνουν εύκολα αποφάσεις. Προκειμένου όμως για το συμφέρον σας θα πρέπει να τις πάρετε άμεσα και σωστά στην διάρκεια αυτού του μήνα, αρχής γενομένης από την εβδομάδα που διανύουμε, αν δεν θέλετε να πληρώσετε ακριβά κάποιο τίμημα.Αναζητήστε βοήθεια για την κάλυψη των οικονομικών σας αναγκών και υποχρεώσεων.

Τοξότης
Οι περισσότεροι από εσάς έχετε πολλές αφορμές για να είστε δυσαρεστημένοι με όσα εξελίσσονται στον χώρο της εργασίας. Κάποιοι, που υποστήκατε πρόσφατα μια αδικία, έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για το αντικείμενο της δουλειάς σας. Αλλαγή επαγγελματικού περιβάλλοντος θα προκύψει τους επόμενους μήνες, για αυτό τώρα απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις και μην φορτίζεστε αρνητικά. Αισθηματικά είστε πιο τυχεροί από άλλες ζωδιακές ομάδες, αλλά εξίσου ανικανοποίητοι.Παραμείνετε ασφαλείς και προστατευμένοι έναντι εκείνων που δημιουργούν αντιπαραθέσεις και αβεβαιότητες.

Αιγόκερως
Είστε οι πιο εκτεθειμένοι στην έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας και αυτή η εβδομάδα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στις επιλογές σας. Οι περισσότεροι επηρεάζεστε και από την αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου και αναγκάζεστε να είστε πολύ επιφυλακτικοί με όσα συμβαίνουν γύρω σας. Χρειάζεστε ένα καταφύγιο ασφάλειας και προστασίας, αλλά έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα γύρω σας, κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο να βρεθεί και να λειτουργήσει.Στα αισθηματικά φανείτε ρεαλιστές και στις συζητήσεις σας ειλικρινείς.

Υδροχόος
Περίεργα λίγο τα πράγματα και για εσάς , αλλά όχι τόσο όσο οι καταστάσεις του περυσινού καλοκαιριού. Η εβδομάδα ανάμεσα στις εκλείψεις λειτουργεί αντίθετα ως προς τις επιθυμίες σας και κάποιους από εσάς σας επηρεάζει και σε θέματα υγείας και ευεξίας. Οικονομικά φροντίστε να είστε συντηρητικοί, υπεύθυνοι και αποτελεσματικοί, ιδιαίτερα αν ο χρηματοπιστωτικός τομέας είναι και το αντικείμενο της εργασίας σας. Οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σας αν δεν τις εξηγήσετε κατάλληλα.

Ιχθύς
Είστε από τους λίγους που μπορείτε να βγείτε αλώβητοι από αυτή την εποχή των ταλαιπωριών και των δοκιμασιών. Η εβδομάδα φέρνει θετικές επιρροές από το περιβάλλον σας και είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε κάποια από τα πλεονεκτήματά σας. Οικονομικά αποφύγετε τα περιττά έξοδα και εστιάστε σε ότι μπορεί να λειτουργήσει αποδοτικά στο άμεσο μέλλον. Αισθηματικά, φροντίστε να έχετε τον έλεγχο σε ευαίσθητες καταστάσεις που επηρεάζουν τη σχέση σας.Χρησιμοποιήστε σωστά μια πληροφορία