Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 8 Αυγούστου!

Δείτε αναλυτικά...

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 8 Αυγούστου!

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 8 Αυγούστου για όλα τα ζώδια! Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι είναι οι τυχεροί;

Αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Μείνετε σαφείς στις αποφάσεις που κόβουν συνεργασίες με το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτές οι μέρες είναι καλές για διεκδικήσεις. Ο έρωτας θα παραμείνει βασικό συστατικό της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ πιθανός ένας γάμος και μια συγκατοίκηση. Διεκδικείστε τα θέλω σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δουλειά αποκτά περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, αλλά όλα αυτά μετά τις διακοπές!

Άση Μπήλιου: «Πληγή ο Αύγουστος για αυτά τα ζώδια! Μέχρι τις 20 θα καταστραφούν...»
ΛΕΩΝ

Τελειώστε σύντομα σχέσεις με ανθρώπους που σας ταλαιπώρησαν, είτε είναι φιλικές είτε ερωτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα όνειρά σας πραγματοποιούνται, ενώ ερωτικά ένας γάμος φαίνεται να πλησιάζει.

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η στιγμή να κάνετε μια συναισθηματική επένδυση, αφήνοντας πίσω το κακό παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γίνετε πιο ανοιχτοί στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, μιλήστε ανοιχτά στους φίλους σας, πείτε "σ' αγαπώ".

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ερωτικά είστε σε σταθερές (ίσως βαλτωμένες) σχέσεις, όμως σύντομα θα αναζητήσετε τη φλόγα του έρωτα και πάλι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιτέλους διασκεδάστε. Βρείτε τους φίλους σας και χαλαρώστε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μόνο που θέλετε είναι η ηρεμία και η ρουτίνα σας. Απαιτήστε την!

ΙΧΘΕΙΣ

Ετοιμαστείτε για μια εβδομάδα σκληρής δουλειάς, αλλά και μιας νέας ευκαιρίας. Αισθηματικά, κινείστε σταθερά... στην αστάθεια!

Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να τον προσελκύσεις ξανά ανάλογα με το ζώδιο του!

Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να τον προσελκύσεις ξανά ανάλογα με το ζώδιο του!

Το φάντασμα του πρώην σου έρχεται κάθε νύχτα και σου κράτα παρέα μέχρι το πρωί;

Ένα έντονο συναίσθημα σε κυριεύει πως πεθαίνεις να τον δεις έστω μία φορά ακόμα!

Επιστράτευσε τους πάντες και κάνε ότι περνά από το χέρι σου για να τον συναντήσεις στα μέρη που συχνάζει κι αν τον έχεις διαγράψει από το facebook, όλο και κάποιος φίλος σου θα έχει ξεμείνει που δεν τον έχει διαγράψει! Το πιο εύκολο κομμάτι είναι να βρεις που συχνάζει. Ζώδια και έρωτας: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (29/7-04/8) για τα συναισθηματικά σας!

Τι κάνεις όμως, όταν αύτη η πολυπόθητη συνάντηση γίνει πραγματικότητα;

Διάβασε παρακάτω σύμφωνα με το ζώδιό του τι θα κάνεις για να τον προσελκύσεις ξανά!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι περίπλοκος, ευγενικός και γλυκός. Για να ανταποκριθεί και να ενδώσει σε μια “τυχαία” συνάντησή σας ή ακόμα και σε μια επανασύνδεση απαιτεί ειλικρίνεια..και που ξέρεις, ως αισιόδοξος Κριός μπορεί να σε δει με πολύ θετικό μάτι!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο πεισματάρης Ταύρος θα σου βγάλει το λάδι! Θέλει να δει πράξεις και μεγάλες εξομολογήσεις για τον καιρό που περάσατε χώρια. Απόδειξέ του με όλο το σεξαπίλ σου πως είσαι δική του ακόμα και τώρα. Ο κτητικός Ταύρος δε θα σου αντισταθεί λεπτό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι καθότι έξυπνοι και πνευματώδεις, προσελκύονται με τον πιο απλό και αστείο τρόπο. Κάνε τον λοιπόν να νιώσει πόσο του έχει λείψει αυτή η χαρούμενη και αστεία “γατούλα” και προσέγγισέ τον φιλικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Του κυκλοθυμικού και παράλληλα ευπροσάρμοστου Καρκίνου, κάνε του λίγα σκοτσέζικα ντους (μια ζέστη και μια κρύο βρε παιδί μου) και να είσαι σίγουρη πως θα νιώσεις την εξάρτησή του στην αγάπη που θέλει να ξαναζήσει μαζί σου, χωρίς να πέρασε μια μέρα!

ΛΕΩΝ

Ο ματαιόδοξος Λέων θέλει επιβεβαίωση. Δείξε του πως ήταν, είναι και θα είναι ο βασιλιάς σου και τότε ετοιμάσου να σε αγκαλιάσει με τη γενναιόδωρη καρδιά του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο δύσπιστος Παρθένος μας, θέλει ανάλυση μέχρι πρωίας.Θύμισέ του το κάθε τι όμορφο περάσατε μαζί...και είναι δικός σου πάλι!

ΖΥΓΟΣ

Κάνε ό,τι περνά από το χέρι σου να είσαι κοινωνική και χαριτωμένη. Ο Ζυγός θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα και μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις τους συνδετικούς κρίκους που σας ενώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο καχύποπτος και ζηλιάρης Σκορπιός θέλει να του τα “ρίξεις” ευθέως! Μη διστάσεις λοιπόν να του θυμίσεις τις πιο όμορφες στιγμές σας. Ανέφερε μια ευγενική χειρονομία που είχες κάνει, την οποία σίγουρα θα σου ανταποδώσει!Μήπως ήρθε η ώρα;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης αγάπα τις δύσκολες καταστάσεις. Βαριέται εύκολα, γι’αύτο παίξτο δύσκολη και δείξε πως η συνάντησή σας είναι εντελώς τυχαία! Άσε τον να σε κατακτήσει ξανά. Του αρέσει ο ρόλος του κατακτητή. Άσε το “παιχνίδι” επάνω του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο πιο ντόμπρα και ειλικρινής είσαι, τόσο πιο εύκολα θα τον ξανακερδίσεις!Βάλε κάτι προκλητικό και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις. Τον έχεις κατακτήσει ξανά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρες κάτι πρωτότυπο και χιουμοριστικό να πεις στον Υδροχόο σου και εκείνος θα χαρεί πολύ που σε είδε ξανά! Κάνε τον να διασκεδάσει με τις έξυπνες ατάκες σου και θα θυμηθεί αμέσως το πόσο ταιριάζετε.

ΙΧΘΥΣ

Άγγιξε τις πιο ευαίσθητες χορδές του. Ένας Ιχθύς συναισθηματικός αλλά και αναποφάσιστος θέλει λεπτούς τρόπους προσέγγισης. Ήρεμα και χαλαρά, θα έρθετε και πάλι κοντά!