Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Λεφάκης: «Ο Σεπτέμβρης μπαίνει με ''μαύρα''!» Οι προβλέψεις που κρύβουν εκπλήξεις!

Ο κορυφαίος αστρολόγος προειδοποιεί!

Κώστας Λεφάκης: «Ο Σεπτέμβρης μπαίνει με ''μαύρα''!» Οι προβλέψεις που κρύβουν εκπλήξεις!
Ζώδια 24.08.2019 09:44
Follow us on Google News

Ο Κώστας Λεφάκης τονίζει: «Ο Σεπτέμβρης μπαίνει με ''μαύρα''!» Οι προβλέψεις για τα ζώδια που κρύβουν εκπλήξεις πρώτα εδώ!

Καινούριες σκοπιμότητες παρουσιάζονται στον ορίζοντα, ο ρυθμός αλλάζει, τα γεγονότα επισπεύδονται και η κατανάλωση αυξάνει. Στις 30 Αυγούστου, μια Νέα Σελήνη σε ευθυγράμμιση με Ερμή , Άρη και Αφροδίτη στην Παρθένο.

Κριός
Από την αρχή μέχρι το τέλος της εβδομάδας αυτής θα είναι αισθητές οι εναλλαγές των γεγονότων. Κέντρο βάρους της προσοχής σας η εργασία, ή επιστράτευση του δυναμισμού σας, για να φανείτε περισσότερο χρήσιμοι στους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύετε, ή συμβιώνετε. Μικρές αντιξοότητες κάνουν την εμφάνισή τους μετά την Τετάρτη προοιωνίζοντας το κλίμα του ερχόμενου Σεπτέμβρη. Θα αγχωθείτε αρκετά με απαιτήσεις που έχουν σωρευτεί στον επαγγελματικό χώρο

Ταύρος
Είστε οι μόνοι που θα ευνοηθείτε πλέον από αυτή την σύναξη των πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου, σε θέματα προσωπικών σχέσεων και επαγγελματικής προτεραιότητας. Οι νεότεροι σε ότι αφορά στα ενδιαφέροντα που έχετε, μια αισθηματική ιστορία, ή ένα μεγάλο στόχο για το μέλλον της ζωής σας. Και στις τρεις αυτές εκδοχές, έχετε επιτυχία και κατορθώνετε αυτό που θέλετε. Μην κάνετε λάθος εκτιμήσεις και καθυστέρηση εκεί που πρέπει να ανταποκριθείτε άμεσα..

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 24 Αυγούστου!

Δίδυμοι
Προχωρώντας οι μέρες της τελευταίας εβδομάδας, οι συμπτώσεις και οι υποχρεώσεις δίνουν έμφαση στις εξελίξεις, τόσο της προσωπικής, όσο και της επαγγελματικής σας ζωής και δράσης. Επιστρατεύστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, αλλά και την επινόηση για να τα φέρετε εις πέρας. Τα ζητήματα θα είναι πολλά και ετερόκλητα μεταξύ τους. Το στενό περιβάλλον θα σας κουράσει και εσείς πρέπει να έχετε έξυπνες διεξόδους.

Καρκίνος
Ήρθε ο καιρός να βάλετε σε τάξη όλα αυτά που σας απασχόλησαν και που σας προβλημάτισαν τις δύο προηγούμενες εβδομάδες. Οι πλανητικές όψεις έχουν καλύτερη επιρροή στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι στην επικοινωνία και στην επαγγελματική ζωή θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Ήρθε η ώρα να βάλετε σε τάξη ότι τελούσε σε αναρχία και να βάλετε καλύτερο πρόγραμμα στις δουλειές και στην καθημερινότητά σας. Αποφύγετε παρεξηγήσεις και σχόλια και ελέγχετε τις συναναστροφές σας

Λέων
Το φεγγάρι ολοκληρώνει τον κύκλο του και τα επεισόδια τερματίζονται. Μια νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα στο γειτονικό ζώδιο της Παρθένου σας βοηθά να βάλετε τάξη στη ζωή σας. Το βάρος τώρα πέφτει στην εργασία και σε διεκπεραιώσεις πρακτικών ζητημάτων που είχαν παραμεληθεί. Πάνω από όλα φροντίστε τα οικονομικά σας και ότι μπορεί να τα επιβαρύνει προσπαθήστε να το αποφύγετε. Μέσα στις υποχρεώσεις που θα σας κατακλύσουν βρείτε λίγο χρόνο για ξεκούραση και διασκέδαση..

Παρθένος
Ήρθε η στιγμή να ζήσετε την πλανητική σύναξη στο ζώδιό σας! Καθώς ο Αύγουστος τελειώνει, μια νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιό σας, ευθυγραμμίζει την επιρροή της με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη που βρίσκονται εκεί. Αυτό ορίζει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής που σπονδυλωτά θα ξεδιπλωθεί σε διάφορες φάσεις και θα τερματιστεί τον Δεκέμβριο. Οτιδήποτε λοιπόν διαδραματίζεται η εκδηλώνεται στους βασικούς τομείς της ζωής σας, είναι προειδοποίηση για αυτά που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια

Ζυγός
Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη η εβδομάδα, αλλά όχι και υποχρεωτικά κακή. Το τέλος του φεγγαριού του Αυγούστου και οι μετακινήσεις του Άρη και της Αφροδίτης, σας υποχρεώνουν να βγείτε από τη βολή σας. Σε άλλες περιπτώσεις σας επιστρατεύουν για κάτι καινούριο σαν σκοπό, ή υποχρέωση και γενικότερα σας προειδοποιούν για αυτά που θα ακολουθήσουν τον Σεπτέμβριο και λίγο πολύ τα είχατε υποψιαστεί. Ο Ερμής στον Λέοντα σας βοηθά να έχετε την υποστήριξη φίλων, προτάσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις που σας βοηθούν είτε να ονειρευτείτε, είτε να ξεπεράσετε το άγχος σας

Σκορπιός
Κλείνοντας το φεγγάρι του Αυγούστου κάνετε έναν απολογισμό για ότι διαδραματίστηκε στη διάρκεια αυτού του μήνα. Κουρασμένοι μπορεί να είστε, αλλά όχι χαμένοι! Η σύνοδος της Αφροδίτης, του Ερμή και του Άρη στην Παρθένο, ορίζουν μια νέα εποχή για επαγγελματικούς και κοινωνικούς στόχους. Η εβδομάδα αυτή αποτελεί μια γέφυρα και σας ενώνει με έναν Σεπτέμβρη που θα αποδειχθεί πολύ καλός μήνας για εσάς. Οτιδήποτε ζείτε τώρα έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα.

οξότης
Για εσάς, το τέλος του Αυγούστου και η Νέα Σελήνη στις 30 του μήνα, είναι μια νέα επιστράτευση στον τομέα της καριέρας, ή κάπου αλλού που θεωρείτε σημαντικό τομέα για εσάς. Τα εξωτερικά γεγονότα θα έχουν βαρύτητα και εσείς πρέπει να τα υπερασπιστείτε ή να τα αντιμετωπίσετε εύκολα. Υιοθετήστε καινούριες τακτικές που να εξυπηρετούν το επαγγελματικό σας συμφέρον, ή να μπορούν να καλύψουν ευκολότερα τις οικονομικές σας ανάγκες

Αιγόκερως
Επιτέλους, μετά από δύο μήνες αναστατώσεων και ταλαιπωρίες κάθε είδους, το τέλος του Αυγούστου και η σύνοδος, Άρη, Ερμή και Αφροδίτης στην Παρθένο, ορίζει την αρχή μιας περιόδου αποκατάστασης σε πολλούς τομείς. Τα γεγονότα θα διαδεχτούν με ταχύτητα το ένα το άλλο, επαφές και διευθετήσεις θα έχουν καλά αποτελέσματα. Νομικές υποθέσεις, ταξίδια και σπουδές μπαίνουν σε καλύτερη φάση. Βελτιώνεται το κλίμα των σχέσεων, προσωπικών, αλλά και κοινωνικών.

Υδροχόος
Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα έχουν μακροπρόθεσμο ρόλο. Φροντίστε να αντιμετωπίσετε τις εξωτερικές επιθέσεις με τρόπο που εξυπηρετεί το συμφέρον σας, που σας αφήνει αλώβητους από επιβουλές και που δεν σας στερεί αυτά που υπολογίζετε ότι σας ανήκουν και αγαπάτε. Ξεκινήστε μια νέα πρωτοβουλία, ένα άλλο αντικείμενο στην εργασία, ή ακόμα και στην οικογένεια. Οι άλλοι θα παίξουν έναν περίεργο ρόλο στην καθημερινή σας ζωή

Ιχθύες
Η πρακτική πλευρά της ζωής θα σας απασχολήσει περισσότερο από άλλες φορές. Φροντίστε να είστε τολμηροί, καλά μελετημένοι και προετοιμασμένοι για αυτά που θέλετε να ακολουθήσουν. Αισθηματικά αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην επικοινωνία και στην συνεννόηση. Οι ελεύθεροι από εσάς μπορεί να έλκεστε από μια νέα γνωριμία, αλλά θα περάσει καιρός μέχρι να διαπιστώσετε την αξία της ή όχι. Οικονομικά αποφύγετε να εκτεθείτε με υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε..

Κώστας Λεφάκης: «Ο Σεπτέμβρης ''τελειώνει'' αυτό το ζώδιο! Το μεγαλύτερο λάθος έρχεται»

Ο Κώστας Λεφάκης σε προβλέψεις - ανατροπή: «Ο Σεπτέμβρης ''τελειώνει'' αυτό το ζώδιο! Το μεγαλύτερο λάθος έρχεται» τονίζει και σημαίνει συναγερμό!

Τα τελευταία χρόνια περάσατε αρκετές ταλαιπωρίες και τα γεγονότα άλλαξαν ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζατε τους ανθρώπους.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε σχέση με τη διέλευση του Ουρανού από το ζώδιό σας, μέχρι και τον Απρίλιο του 2018, σας υποχρέωσαν να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που πιστεύατε, να αναπτύξετε καινούριους σκοπούς πορείας και επιβίωσης και να αναθεωρήσετε σε μεγάλο βαθμό ότι αφορά στην αισθηματική σας ζωή.

Το πρόσφατο παρελθόν μπορεί να σας ταλαιπώρησε αλλά σας ωρίμασε και τώρα βρίσκεστε μπροστά σε μια νέα εποχή που αναδύεται αργά αλλά σταθερά και η οποία αποσκοπεί να σας αποκαταστήσει και πρακτικά και συναισθηματικά!

Το 2019 είναι θεωρείται περίοδος μεταίχμιο, καθώς κλείνει έναν κύκλο εμπειριών στη ζωή σας προκειμένου να ανοίξει ένας καινούριος στα επόμενα γενέθλιά σας, η διάρκεια του οποίου θα είναι μεγάλη. Είστε έτοιμες να ξεκινήσετε σοβαρά, πιστεύοντας περισσότερο στον εαυτό σας και αισιοδοξώντας για το μέλλον σας.


Από τον Μάρτιο του 2019 ο Ουρανός επιστρέφει οριστικά στον Ταύρο και αρχίζει να πραγματοποιεί αρμονική σχέση με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω και ρυθμίζει το επαγγελματικό σας πεπρωμένο. Αυτή η καλή όψη που θα έχει διάρκεια, κάνει το 2019 σταθμό στη ζωή σας καθώς θα σας δώσει ευκαιρίες για συναισθηματικές επενδύσεις και άλλες τόσες για περισσότερη πρόοδο στον επαγγελματικό τομέα. Αξιοποιήστε το θάρρος και την πρωτοβουλία σας σωστά, την κατάλληλη στιγμή, αλλά προσπαθήστε να πειθαρχείτε την φυσική σας παρόρμηση και τις γνωστές ανυπομονησίες σας.


Δεν είστε οι μόνοι που υποχρεωθήκατε να δεχτείτε μια αποτυχία σε προσωπικό επίπεδο ή που διστάσατε να αποτρέψετε κάτι δυσάρεστο.

Κώστας Λεφάκης: «''Σκορπιός'' στο τέλος ο Αύγουστος για ένα ζώδιο! Το κεντρί του στάζει το τέλος»!

Η Άνοιξη της χρονιάς αυτής με την βοήθεια του Δία από τον Τοξότη και τις καλές όψεις του Κρόνου με τον Ουρανό, θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε πολλά πράγματα στον αισθηματικό τομέα. Ο έρωτας θα παίξει περισσότερο πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σας αυτήν την χρονιά. Ίσως γιατί τα χρόνια που πέρασαν σας έκαναν πιο ώριμους και πιο προσγειωμένους. Καταλαβαίνετε πως τίποτα δεν είναι τέλειο και πως η ερωτική επιτυχία κερδίζεται μόνο με κατανόηση, συνεργασία και αρκετή δόση συνθηκολόγησης στις δύσκολες στιγμές.

Με εξαίρεση τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο που προβλέπονται μήνες γενικότερης αναταραχής, το 2019 βοηθά την βελτίωση των αισθηματικών σας ενδιαφερόντων και την κάλυψη των σχετικών αναγκών σας. Ακόμη και αν δεν συναντήσετε τον τέλειο σύντροφο, μπορείτε πλέον να δεχτείτε τα μειονεκτήματα μιας καινούριας σχέσης και μέσα από τον ειλικρινή διάλογο να προχωρήσετε και να την εδραιώσετε.


Όσοι είστε μόνοι, το 2019 σας βοηθά για μια αισθηματική ανανέωση με ένα δεσμό, μια συμφιλίωση ή ακόμα και για έναν απόγονο. Το πρώτο εξάμηνο απαιτεί πιο οργανωμένες προσπάθειες στον τομέα αυτόν, μετά τον Μάιο όμως τα πράγματα θα τρέξουν γρηγορότερα και πιο αισιόδοξα. Είναι στο χέρι σας, πριν κλείσει η χρονιά, να μην έχετε κανένα παράπονο και να νιώσετε περισσότερο τακτοποιημένες και ασφαλείς.


Στον επαγγελματικό τομέα ο αγώνας θα συνεχιστεί. Οι νεότεροι του ζωδίου σας έχετε προοπτικές ανόδου με προϋπόθεση τον αγώνα και κάποιες μάχες που πρέπει να δώσετε. Οι ανταγωνισμοί και τα παρασκήνια δεν θα λείψουν. Μπορείτε όμως να βελτιώσετε τις συνθήκες της δουλειάς σας και να κάνετε τις ικανότητές σας περισσότερο αναγνωρίσιμες. Προσέξτε τους μήνες Ιανουάριο, Ιούλιο και Δεκέμβριο. Ζητήστε την υποστήριξη των ανθρώπων που μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδό σας. Αποφύγετε δηλώσεις και νευρικότητα που θα ενοχλήσει τους ανωτέρους ή τους πιο ισχυρούς από εσάς. Τέλος, μην αφήνετε νομικές ή γραφειοκρατικές εκκρεμότητες να σας ταλαιπωρούν. Σε περίπτωση συνεργασίας, αποδεχτείτε την ,απλώς προσέξτε τους όρους που συνεπάγεται.

Στον οικονομικό τομέα οι Κριοί πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο θα φέρει αιφνιδιασμούς και ανακατατάξεις. Διαχειριστείτε έξυπνα και προνοητικά το εισόδημά σας, αλλά και τα χρήματα γενικότερα. Οι καταστάσεις αλλάζουν εδώ και οι γενικότερες δυσκολίες δεν υποχωρούν ακόμα. Αποφύγετε να ριψοκινδυνεύεστε χρήματα σε επενδύσεις στην αρχή του και τους καλοκαιρινούς μήνες. Η Άνοιξη και το Φθινόπωρο σας ευνοούν σε ενέργειες και αποφάσεις σε αυτόν τον τομέα.


Το 2019 σας υποχρεώνει να φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις και στις αποφάσεις, να καταπολεμήστε το άγχος και την νευρικότητα, να αποδεχτείτε κάτι που δεν ανατρέπεται και να προσαρμοστείτε εκεί που υπάρχει ενδιαφέρον και προοπτική για εσάς, μακροπρόθεσμα. Μην ταλαιπωρείτε άσκοπα τον εαυτό σας, προσέχετε την υγεία σας και αποφύγετε την υπερένταση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άση Μπήλιου: Επιστροφές από το παρελθόν! Ποια ζώδια θα περάσουν "μαύρο" καλοκαίρι;

Κώστας Λεφάκης: «Στην εντατική αυτό το ζώδιο! Το 10ήμερο του Αυγούστου που τα αλλάζει όλα!»

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο Youweekly.gr

Share