Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βίκη Παγιατάκη: «Με ''μαύρα'' μπαίνει ο Σεπτέμβρης! Συναγερμός για 2 ζώδια»!

Μεγάλη προσοχή! Δύσκολα τα πράγματα για τους....

Βίκη Παγιατάκη: «Με ''μαύρα'' μπαίνει ο Σεπτέμβρης! Συναγερμός για 2 ζώδια»!
Ζώδια 26.08.2019 09:55
Follow us on Google News

Η Βίκη Παγιατάκη σε προβλέψεις! «Με ''μαύρα'' μπαίνει ο Σεπτέμβρης! Συναγερμός για 2 ζώδια» αναφέρει και μας εφιστά την προσοχή....

Ο Ήλιος στην ιδεατή του τροχιά φαίνεται να διασχίζει το ζώδιο της Παρθένου, ενώ εκεί βρίσκονται ήδη ο Άρης και η Αφροδίτη. Την Πέµπτη προστίθεται και ο Ερµής, ενώ την Παρασκευή στό ίδιο ζώδιο πραγµατοποιείται και η νέα σελήνη. Όλη αυτή η συσσώρευση πλανητών δροµολογεί γεγονότα και καταστάσεις που θα απαιτήσουν συγκέντρωση, προσοχή, εγρήγορση και υπευθυνότητα, από τους ∆ιδύµους, τους Ιχθύς, του Τοξότες και τους Παρθένους, αν και οι τελευταίοι µε την πίεση έχουν και ένα κέρδος. Ευνοϊκή η νέα Σελήνη για Αιγόκερους, Ταύρους, Καρκίνους και Σκορπιούς.

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ο Αύγουστος σας αποχαιρετά µε µια νέα σελήνη που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου, προτρέποντάς σας να ξαναδείτε τους τρόπους και τα «εργαλεία» που µπορεί να χρησιµοποιήσετε για καλύτερα αποτελέσµατα στην εργασία, την καθηµερινότητα και την επιβίωσή σας. Οσο και αν αυτά ακούγονται άκρως πεζά, ωστόσο είναι απαραίτητα για να κάνετε ένα καλύτερο µπάσιµο εν όψει του Σεπτέµβρη. Ο Ερµής, υποστηρικτικός έως και τις 28 -αλλά και µετά όχι και αρνητικός-, ευνοεί τα ταξίδια, τις µετακοµίσεις και τη συνεννόηση, αλλά και ό,τι αφορά σε σπουδές και παιδιά. Ερωτας και επαγγελµατικά αλληλοβοηθιούνται. Καλοί συνάδελφοι, γνωριµία σε σχέση µε τη δουλειά, γιατί όχι;

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 26 Αυγούστου;

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ
Ακόµα και αν υπάρχουν µακριές ουρές προβληµάτων που άφησε το πιεστικό διάστηµα 2 Ιουλίου-18 Αυγούστου, η εβδοµάδα αυτή θα συµβάλει αρκετά στο να µειωθούν και να εξαφανιστούν. Το τέλος του Αυγούστου όπως και το ξεκίνηµα του Σεπτέµβρη δηµιουργούν πιο ευνοϊκές συνθήκες για εσάς. Μάλιστα από τις 29 Αυγούστου και ύστερα αυτό θα γίνει πιο ορατό. Ταξίδια, µετακοµίσεις, σπουδές, συµφωνίες, αγοροπωλησίες, τακτοποιήσεις συµφωνιών, εντύπων και εγγράφων και ό,τι αφορά στο παιδί προχωρούν πιο ικανοποιητικά. Εύνοια στα συναισθηµατικά και νέες γνωριµίες ευχάριστες και χρήσιµες και στα δύο. Μια δηµιουργική φάση ξεκινάει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Τελευταία εβδοµάδα του Αυγούστου αυτή και όσο περνούν οι ηµέρες τόσο τα διάφορα «πρέπει» πιάνουν όλο και περισσότερο χώρο στη ζωή σας. Το σπίτι µε τις ανάγκες του και η τακτοποίηση κάποιου χώρου και µια µετακίνηση που τώρα και µέσα στον Σεπτέµβρη µεγαλώνουν την έγνοια σας. Μερικοί από εσάς πιθανόν να κουράζεστε και να ανησυχείτε για κάποιο δικό σας πρόσωπο που βρίσκεται σε µια ευάλωτη κατάσταση. Εως και την Τετάρτη υπάρχει ακόµα µια πιθανή βοήθεια από τον Ερµή -όχι όµως και αργότερα-, γι’ αυτό κλείστε ανοιχτά θέµατα και εκκρεµότητες σε όποιον τοµέα υπάρχουν, καθώς θα είναι κάπως πιο εύκολα. Μην αµελείτε την υγεία σας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Με καλές προθέσεις σάς αποχαιρετά ο Αύγουστος, ενώ δεν παραλείπει να σας εφοδιάσει και µε... καλές συστάσεις για τον Σεπτέµβρη στο ξεκίνηµα του. Αρης και Αφροδίτη, το δίδυµο της επιτυχίας, της συµπάθειας, του σεξ και της αγάπης, βρίσκεται στο πλευρό σας, ενώ στις 29 προστίθεται και ο Ερµής για δράση επαγγελµατική, για το µήνυµα του κέρδους αλλά και για ταξίδια και διακοπές. Η εβδοµάδα αυτή είναι αρκετά καλή. Βεβαίως ακόµα και στην πιο γλυκιά στιγµή το άγχος και η κούραση αφήνουν µια στυφή γεύση κάτω από την γλώσσα. Βλέπετε, ο Κρόνος απέναντί σας µπορεί να «δίνει» έπειτα από σκληρή δουλειά, αλλά σίγουρα τίποτα δεν χαρίζει, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαηµέρου.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Οι τόνοι είναι πιο υποφερτοί πια, οι συνθήκες δεν είναι εχθρικές και ο Ερµής στο ζώδιό σας έως και την Τετάρτη µπορεί να φέρνει λίγη νευρικότητα, αλλά µέχρι εκεί. Μάλιστα αυτές τις ηµέρες µπορεί να ευνοήσει δηµιουργικές και παραγωγικές ιδέες και ακόµα ταξίδια, µετακοµίσεις, σπουδές, συµφωνίες, αγοροπωλησίες, ρυθµίσεις εντύπων και εγγράφων αλλά και ό,τι αφορά στο παιδί. Από την Πέµπτη και µετά ο οικονοµικός τοµέας και τα επαγγελµατικά µπαίνουν σε πιο ρεαλιστική αλλά και αποδοτική φάση, που θα συνεχιστεί και τον Σεπτέµβρη. Οχι µεγάλες αλλαγές στα συναισθηµατικά. Μετριάστε το πείσµα έως τις 28.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Χρόνια πολλά και καλά. Η παρουσία της Αφροδίτης, του Αρη και του Ερµή από τις 29 και µετά σας κρατούν σε µια διαρκή εγρήγορση. Τρέξιµο για να προλάβετε να δροµολογήσετε τα καινούργια σχέδια, τα οποία δεν περιορίζονται σε έναν και µόνο τοµέα. Είναι το ξεκίνηµα του φθινοπώρου που θα απαιτήσει όλη σας τη προσοχή, την ψυχραιµία και τις δυνάµεις, αλλά και αυτό που θα σας προετοιµάσει για έναν παραγωγικό χειµώνα. Η νέα σελήνη στο ζώδιό σας στις 30 απαιτεί να αναλάβετε παντού πρωτοβουλία και να βάλετε τη ζωή σας σε µια νέα βάση. Στον έρωτα να είστε λιγότερο επικριτικοί και αυστηροί µια και οι νέες γνωριµίες θα δίνουν... εξετάσεις έως τις 5 Σεπτέµβρη.

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Τελευταία εβδοµάδα του Αυγούστου και µε έναν ∆ία και έναν Ερµή -αυτός έως τις 28 πιο ευνοϊκός- σε δηµιουργική συνεργασία µπορεί να δώσει ώθηση σε πολλούς τοµείς, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαηµέρου που ταλαιπωρείστε περισσότερο -λόγω Κρόνου- και το έχετε ιδιαίτερα ανάγκη. Σπουδές, συµφωνίες, κοινό και πελατεία, ταξίδια, µετακοµίσεις, υπογραφές συµβολαίων και εγγράφων. Επιλέξτε τις πιο ευνοϊκές ηµέρες αυτής της εβδοµάδας και προχωρήστε. Κάποιες πληροφορίες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιµες στα επαγγελµατικά, αλλά στον έρωτα διακρίνω µυστικότητα και απωθηµένα. Εµπόδια; Μπερδέµατα; Ο Σεπτέµβρης θα τα ξεδιαλύνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Ακόµα και αν παρουσιαστούν κάποιες... αρρυθµίες σε ραντεβού, ταξίδια, συµφωνίες, συµβόλαια, οποιοδήποτε ενοχλητικό «χαρτοµάνι» έως και την Τετάρτη, η εβδοµάδα αυτή βελτιώνει το κλίµα. Αυτό θα γίνει φανερό από την Πέµπτη και µετά και βέβαια τις πρώτες µέρες του Σεπτέµβρη. Τα πιο σηµαντικά και τα πιο δύσκολα λοιπόν που χρειάζονται περισσότερο το άγγιγµα της τύχης προγραµµατίστε τα από την Πέµπτη και ύστερα. Οικονοµικά και περιουσιακά θέµατα, µετακοµίσεις και θέµατα που σας αφορούν σαφώς καλύτερα από τις 29 και µετά. Ο διάλογος από αυτήν την ηµεροµηνία και µετά θα βοηθήσει αρκετά και στον έρωτα. Ευελιξία όµως έως τις 28.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Ο Αύγουστος σας αποχαιρετά, αλλά και σε αυτές τις λίγες µέρες του φαίνεται πως φροντίζει να σας µπάσει στην καθηµερινότητα και τις υποχρεώσεις. Έως και την Τετάρτη, όµως, υπάρχει µια κάποια έννοια -εκτός αυτής του ∆ία, που είναι και η πιο σηµαντική-, ούτως ώστε να διευκολυνθείτε κάπως σε θέµατα που σχετίζονται µε σπουδές, ρυθµίσεις λογαριασµών, αιτήσεων, ταξίδια, εξορµήσεις, συµφωνίες και σε ό,τι αφορά στο παιδί. Και ενώ είναι πιθανό ένα άτοµο µε κύρος να σας προσφέρει τη στήριξή του, µπορεί να υπάρξει και άλλο ή άλλα άτοµα που θα σας κρίνουν αυστηρά. Κρατήστε λεπτές ισορροπίες και φανείτε πιο υπεύθυνοι παντού. Μην αµελείτε την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Ηταν η προηγούµενη εβδοµάδα που ξεκίνησε δειλά δειλά κάπως να σας καθησυχάζει και να σας χαµογελά. Αυτή η εβδοµάδα από την Πέµπτη και µετά βάζει και τον Ερµή στο παιχνίδι, αφού από αυτή την ηµέρα αρχίζει να παίρνει µια πιο ευνοϊκή προς το ζώδιό σας θέση. Προσέχοντας κάπως περισσότερο παντού -ιδιαίτερα σχέσεις και συνεργασίες- ∆ευτέρα και Τρίτη, η εβδοµάδα αυτή προσφέρεται για πλήρη αξιοποίηση. Εργασία, οικονοµικά, περιουσιακά, αγοροπωλησίες, ταξίδια, µετακοµίσεις, σπουδές, συµφωνίες, επικοινωνία και συνεννόηση εξελίσσονται θετικά. Άρης και Αφροδίτη τονώνουν τη γοητεία σας και βοηθούν την αγάπη αλλά και το πιο ικανοποιητικό σεξ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Πολλές οι σκέψεις, οι κρίσεις, οι συγκρίσεις και µια καθηµερινότητα κάπως πιο φορτωµένη έως και την Τετάρτη περισσότερο, αλλά όχι και τόσο από την Πέµπτη και µετά. Με µεγαλύτερη ταχύτητα και πιο ευχάριστο ή και ωφέλιµο τρόπο µπορούν να προχωρήσουν πολλά θέµατα και ιδιαίτερα αυτά που έχουν να κάνουν µε ταξίδια, µετακοµίσεις, συµβόλαια, συµφωνίες, σπουδές, έντυπα, έγγραφα, ΜΜΕ, παιδιά, επικοινωνία και συνεννόηση µε τους άλλους γύρω σας. Μάτια και αυτιά ανοιχτά, ιδιαίτερα από την Πέµπτη και ύστερα σε φόρους, τόκους, δάνεια, κληρονοµικά, ασφάλειες, εφάπαξ και συντάξεις µπορείτε να κερδίσετε ή να… γλιτώσετε. No news στα αισθηµατικά.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
Οι υποχρεώσεις αυξάνονται σταδιακά από αυτή την εβδοµάδα και µετά, ενώ περιορίζεται ο χρόνος που θα µπορούσατε να διαθέσετε όπως θα θέλατε εσείς. Εως την Τετάρτη, αν και όχι και τόσο εύκολα, µάλλον θα είναι καλύτερα να δροµολογήσετε ή να ολοκληρώσετε ό,τι σχετίζεται µε συµφωνίες, συµβόλαια, ταξίδια, κάρτες, λογαριασµούς, τιµολόγια, µετακοµίσεις, σπουδές, έντυπα, έγγραφα πάσης φύσεως και ό,τι σχετίζεται µε το παιδί. Από την Πέµπτη και µετά δείξτε σε αυτά µεγαλύτερη προσοχή για παγίδες. Εύκολα τώρα µπορεί να προκύψουν ανταγωνισµοί, ζήλιες και γκρίνιες, ακόµα και στον έρωτα. Μην αµελείτε την υγεία σας.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ


ΚΡΙΟΣ: Κυριακή, Τετάρτη και Πέµπτη
ΤΑΥΡΟΣ: ∆ευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή, Σάββατο
∆Ι∆ΥΜΟΙ: Κυριακή, Τετάρτη, Πέµπτη, Κυριακή 1 Σεπτεµβρίου
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ∆ευτέρα, Τρίτη,
Παρασκευή και Σάββατο
ΛΕΩΝ: Κυριακή, Τετάρτη και Πέµπτη
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ∆ευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή, Σάββατο
ΖΥΓΟΣ: Κυριακή, Τετάρτη και Πέµπτη
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ∆ευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή, Σάββατο
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τετάρτη, Πέµπτη, Κυριακή 1 Σεπτεµβρίου
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρασκευή και Σάββατο
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: Κυριακή Αυγούστου, Κυριακή 1 Σεπτεµβρίου
ΙΧΘΥΕΣ: ∆ευτέρα και Τρίτη

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ


ΚΡΙΟΣ: ∆ευτέρα και Τρίτη
ΤΑΥΡΟΣ: Τετάρτη, Πέµπτη
∆Ι∆ΥΜΟΙ: Παρασκευή και Σάββατο
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επίσης ∆ευτέρα, Τρίτη
ΛΕΩΝ: ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυριακή
ΖΥΓΟΣ: ∆ευτέρα και Τρίτη
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τετάρτη, Πέµπτη
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κυριακή, Παρασκευή και Σάββατο
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ∆ευτέρα και Τρίτη
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: Τετάρτη και Πέµπτη
ΧΘΥΕΣ: Κυριακή, Παρασκευή και Σάββατο

Κώστας Λεφάκης - Βίκη Παγιατάκη: Μοιραίο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου!

Μοιραίο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου! Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από Βίκη Παγιατάκη και Κώστα Λεφάκη!

Δυο από τους κορυφαίους αστρολόγους εφιστούν την προσοχή! Τι θα συμβεί;

Κριός
Καταπολεμήστε τις επιζήμιες εξαρτήσεις σας και απομακρυνθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας. Η εβδομάδα θα επηρεάσει βαθιά την συναισθηματική σας κατάσταση και θα φέρει νέα προβλήματα στην διαχείριση της περιουσίας ή στην διευθέτηση κληρονομικών υποθέσεων. Μια δόση ταλαιπωρίας θα υποστεί η ερωτική σας ζωή ενώ μια πίεση και αδιέξοδη κατάσταση θα παρουσιάσουν για λίγο τα οικονομικά σας.Δώστε τη δέουσα σημασία και προσοχή σε γεγονότα που επηρεάζουν την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Ταύρος
Η ψυχραιμία και η λογική θα σας βοηθήσουν να ανοίξει ο δρόμος προς την δύναμη. Μην αφήνετε τους άλλους να σας αποδιοργανώνουν συναισθηματικά και μην εκθέτετε σε ταλαιπωρίες το νευρικό σας σύστημα. Φανείτε λογικοί στις επιλογές σας, εξελίξτε τα ταλέντα σας και μιλήστε τη γλώσσα των άλλων εκεί που χρειάζεται. Αισθηματικά προβλέπεται μικρή, αλλά ουσιαστική βελτίωση. Βρείτε τον τρόπο να απαλλαγείτε από τους υπαρξιακούς φόβους που σας ταλαιπωρούν και σας προβληματίζουν για το μέλλον.


Δίδυμοι
Κάποιες συμπτώσεις συμβάλλουν στην ανασύσταση της αισθηματικής σας ζωής. Οι επιλογές σας έχουν ενδιαφέρον, γι αυτό φροντίστε να τις στηρίξετε έμπρακτα. Η υπερβολή που σας χαρακτηρίζει ορισμένες φορές, μπορεί να φανεί χρήσιμη στην προβολή του εαυτού σας. Οικονομικά μπορείτε να αποφύγετε κάποια περιττά έξοδα, χωρίς να περιορίσετε τις ανέσεις σας. Ταξίδια και μετακινήσεις θα υπάρξουν στο πρόγραμμα ορισμένων από εσάς. Καταπολεμήστε τις δυσκολίες με σοβαρότητα και επιμονή.

Καρκίνος
Τα γεγονότα θα διαδεχτούν γρήγορα το ένα το άλλο. Φροντίστε να έχετε τον έλεγχο στις καταστάσεις, να αναπτύξετε τις αμυντικές σας δυνάμεις όσο και τις ασφαλιστικές σας δικλείδες. Αποφύγετε τους πολυσύχναστους χώρους, μην εξασκείτε κριτική που ενοχλεί τους άλλους και ακολουθήστε ένα πιο ήρεμο τρόπο ζωής απαλλαγμένο από την πιθανότητα περιττών ταλαιπωριών και κινδύνων.Προσοχή σε αυτά που υπόσχεστε και σε αυτά που αφήνετε να εννοηθούν!

Λέων
Θετικό πρόσημο αποκτά η αισθηματική σας ζωή, καθώς αποφασίζετε να προσαρμοστείτε στα δεδομένα που επικρατούν στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρίες καλών συναναστροφών και κοινωνικής προβολής. Οικονομικά φανείτε δημιουργικοί και προσαρμοστικοί στις συνθήκες που επηρεάζουν το εισόδημά σας. Η οικογένεια χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή και φροντίδα εκ μέρους σας. Βελτιώστε την συνεργασία σας με εκείνους που επηρεάζουν τα επαγγελματικά σας

Παρθένος
Η εβδομάδα σας βοηθά περισσότερο να λύσετε διαφορές, να υπερασπιστείτε κάτι που αφορά το επαγγελματικό σας μέλλον και να ενισχύσετε καινούργιες συνεργασίες ή να αναθεωρήσετε κάποιες σχέσεις που αποδείχτηκαν επιζήμιες. Σε κάποιους τομείς, φανείτε προσεκτικοί γιατί διασαλεύονται οι καθιερωμένοι τρόποι ζωής, ενώ εμπόλεμο γίνεται το κλίμα στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Κάποιοι αντιμετωπίζετε ένα πρόσκαιρο περιστατικό υγείας.Αποφύγετε να αναλάβετε ευθύνες σε τομείς που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας!

Ζυγός
Δοκιμάζονται οι σχέσεις σας με τους άλλους και κυρίως η ερωτική σας ζωή. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και να μην δοκιμάζετε τις αντοχές του συντρόφου σας. Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς, ασχολείστε ίσως υπερβολικά με θέματα καριέρας και επαγγελματικής επιφάνειας. Ο Δίας στον Τοξότη, έστω και ανάδρομος σας βοηθά να καλύψετε μεγάλο μέρος της διαδρομής που σας αφορά, σχετικά με τις κοινωνικές σας συναναστροφές.Περιορίστε την καταναλωτική σας διάθεση, καθώς η ισορροπία που αναζητάτε βρίσκεται κάπου αλλού

Σκορπιός
Αντιμετωπίστε πιο αποτελεσματικά όλα εκείνα που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα. Η πιθανότητα της αποκάλυψης μιας σκληρής αλήθειας θα σας διαταράξει ενώ το τέλος του μήνα σας δοκιμάζει συναισθηματικά ή φιλικά. Ήρθε ίσως η στιγμή να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα ενός ανθρώπου του οποίου δεν είχατε υπολογίσει την εκδοχή της σκοτεινής του πλευράς.Επιδιώξτε βελτίωση σχέσεων με όλους και σε όλους τους τομείς!

Τοξότης
Διαπιστώνετε αλλαγές , τόσο στην συμπεριφορά ανθρώπων, λόγω διαφορετικών σκοπών και στόχων, αλλά και στις προτεραιότητές σας. Ο Άρης από τον Καρκίνο δοκιμάζει τις αντοχές σας και πρέπει να προσέξετε ώστε να μην εγκαταλείψετε κάποιες προσπάθειες προόδου στα επαγγελματικά σας, Αισθηματικά ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και οι πρόσφατες σχέσεις, παρά τις πιέσεις που δέχονται από την καθημερινότητα.Αποφύγετε την προσφιλή σας τακτική, να τα αλλάζετε όλα, όταν φτάνετε σε σημείο καμπής, ή όταν δυσκολεύεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Αιγόκερως
Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα και τα γεγονότα θα είναι πολλά και ετερόκλητα. Επίσης δοκιμάζεται το διάστημα αυτό η δημιουργική σας έκφραση και η σχέση σας με ένα πρόσωπο. Βέβαια η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι αρμονική με το ζώδιο σας και εδώ θα φανεί πόσο θα εντείνει την πορεία και την εξέλιξη της δημιουργικότητάς σας. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να κάνετε μικρές υποχωρήσεις στις επιθυμίες και στις συνήθειές σας.Προσπαθήστε σοβαρά να αποκαταστήσετε τα πρόσφατα, θιγμένα συμφέροντά σας!

Υδροχόος
Για ορισμένους από εσάς, κρίνεται η πορεία μιας πρόσφατης ερωτικής σχέσης που ίσως δοκιμαστεί για ένα μικρό διάστημα από περιστατικά και από την καθημερινότητα μέχρι να παγιωθεί και να σταθεροποιηθεί. . Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν αλλά θα μπορέσετε να τα καταφέρετε καλύτερα από το προηγούμενο διάστημα. Εμπιστευθείτε το ένστικτο και την λογική σας. Οικονομικά αποφύγετε να κλείσετε ασαφείς συμφωνίες.Αποφύγετε τις συμπλεγματικές καταστάσεις και μην βάζετε τον εαυτό σας σε δοκιμασίες.

Ιχθύες
Τα γεγονότα θα είναι αλλεπάλληλα και εσείς συχνά θα βρίσκεστε εκτεθειμένοι. Εναλλάσσονται τα συναισθήματα σας για ανθρώπους με τους οποίους έχετε καθημερινή συναναστροφή. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας βοηθά να λειτουργήσετε εποικοδομητικά στην προάσπιση του συμφέροντός σας, ενώ σας δίνει τα επιχειρήματα που χρειάζεστε για να αρνηθείτε διπλωματικά, αλλαγές και ευθύνες που δεν σας εξυπηρετούν, ή δεν σας εμπνέουν.Βελτιώστε σταδιακά την αισθηματική σας ζωή κάνοντας εν μέρει και κάποια τολμηρά βήματα

Ζώδια Βίκη Παγιατάκη: Τι μας περιμένει το Σαββατοκύριακο; (Βίντεο)

Η Βίκη Παγιατάκη ανέλυσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OpenTV «Ευτυχείτε» τα πάντα για τα ζώδια ενόψει του Σαββατοκύριακου. Τι μας περιμένει;

Δύο ζώδια πάντως ευνοούνται!

Στον Άρη στον Καρκίνο συνεχίζεται η σύνθετη φάση για τα παρορμητικά ζώδια - Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως - που θα επεκταθεί έως την 1η Ιουλίου. Αλλαγές, ανακατατάξεις και αρκετή πίεση, ενώ θα δοκιμαστούν σχέσεις και συνεργασίες.

Υποτίθεται ότι μετά την πανσέληνο στις 18 που έγινε στον Σκορπιό, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι μπαίνουν σε πιο ήρεμα νερά, αλλά οικονομικά και αισθηματικά απαιτείται μέτρο και προσοχή. Η «βόμβα» που είχε ρίξει ο Λεφάκης για τον Ιούνιο!

Κάπως καλύτερα Δίδυμοι, Ιχθύες, Παρθένοι και Τοξότες, αλλά στην ουσία την εύνοια παίρνουν Δίδυμοι και Ιχθύες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια Άση Μπήλιου: Έρχονται δύσκολες μέρες! Ποιοι πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα; (Βίντεο)

Ζώδια Λίτσα Πατέρα: Ανάδρομος και Έκλειψη! Τι μας περιμένει (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα αστρολογικά θέματα στο Youweekly.gr

Share