Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου;

Δείτε αναλυτικά...

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου;
ΖΩΔΙΑ 11.09.2019 07:12

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια! Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι είναι οι τυχεροί;

Δείτε αναλυτικά...

ΚΡΙΟΣ

Τώρα είναι καιρός να επιλύσετε κάποια οικιακά προβλήματα που σας δημιουργούν πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήδη ξέρετε ποιος είναι ο τρόπος να πετύχετε το μεγάλο σας όνειρο. Πάμε λοιπόν!

Βίκυ Παγιατάκη: Πανσέληνος στους Ιχθύς! Ποιους επηρεάζει και τι θα συμβεί;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι νέες συναντήσεις είναι πιθανές και μια σημαντική γνωριμία θα κάνει την εμφάνισή της!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα κάνετε υποχωρήσεις για να διατηρήσετε την αρμονία στην σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Τα πράγματα θα είναι δύσκολα σήμερα. Θα έχετε πολλά να κάνετε. Μην ξεχάσετε τα πιο σημαντικά όμως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιτέλους αφήσατε πίσω κρεπάλες και χαοτικές μέρες και βάζετε τάξη στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να δουλέψετε προσεκτικά και κοντά με τον/την σύντροφό σας και να διώξετε παλιές συνήθειες που σας κρατούν πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν πρέπει να περάσετε αυτή τη μέρα με ησυχία, καλό είναι να γίνει, και θα σας βγει σίγουρα σε καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να θυμάστε ότι οι καλύτερες αποφάσεις δεν παίρνονται πάντα με το μυαλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μερικές φορές τις αλλαγές τις επιτάσσει η καρδιά και όχι το μυαλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι κάτι συμβαίνει γύρω σας και ίσως δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσέξτε πριν προχωρήσετε και ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων.

Κώστας Λεφάκης: 3 ζώδια θα "χτυπηθούν" κατευθείαν στην καρδιά! Προσοχή...

3 ζώδια θα "χτυπηθούν" κατευθείαν στην καρδιά σύμφωνα με τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του κορυφαίου Κώστα Λεφάκη! Προσοχή!

Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, προετοιμάζει την Πανσέληνο της 14ης και δείχνει πιο ξεκάθαρα, τα καλά, αλλά και τα δύσκολα που θα προκύψουν.

Κώστας Λεφάκης: «Ο Σεπτέμβρης ραγίζει ένα ζώδιο! Κινηθείτε μεθοδικά...»

Κριός
Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη της προηγούμενης. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Άρη με τον Κρόνο, είτε για να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις στη δουλειά σας, είτε για να ενισχύσετε το κύρος και την παρουσία σας σε αυτήν. Στα αισθηματικά παραμείνετε συγκαταβατικοί και όχι αντιδραστικοί. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει σε διαπραγματεύσεις, δημόσιες σχέσεις και πραγματοποίηση εμπορικών ή άλλων συμφωνιών με προοπτικές στο μέλλον. Βγάλτε από την καθημερινότητα δραστηριότητες που δεν έχουν λόγο να γίνονται και σκέψεις που δεν εξυπηρετούν το παρόν

Ταύρος
Περισσότερο βελτιωμένη προβλέπεται αυτή η εβδομάδα καθώς η πορεία του Ερμή, της Αφροδίτης και του Άρη, σταθεροποιεί την καλή όψη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι αν μπορείτε, αυξήστε την παραγωγή, την ωφελιμότητα των επιδιώξεών σας, την βελτίωση του οικονομικού και την ανανέωση ή την ενίσχυση της κοινωνικής σας ζωής. Στον έρωτα μπορεί να λείπει το πάθος αλλά υπάρχει η συνέπεια και η παρουσία ενός ανθρώπου. Φροντίστε αυτό να είναι επαρκές για εσάς.

Δίδυμοι
Εκμεταλλευτείτε τις καλές όψεις σε δημιουργικές δραστηριότητες, επαφές με ανθρώπους που έχουν αξία και συζητήσεις προσωπικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα, που φτιάχνουν μια καινούρια βάση για εσάς. Η καθημερινότητα παραμένει παρόλα αυτά σύνθετη και κουραστική και είστε εσείς που θα φροντίσετε το πρόγραμμά σας για να εμπεριέχει λίγη ξεκούραση και ψυχαγωγία που σας είναι απαραίτητες. Αποδεχτείτε αισιόδοξα το πεπρωμένο σας και σκεφτείτε πως για κάθε κόπο που καταβάλλετε τώρα, θα ανταμειφθείτε στο μέλλον.

Καρκίνος
Καθώς οι μέρες κυλούν φανείτε συνεπείς στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας και φροντίστε να είστε επιφυλακτικοί και συντηρητικοί στη σχέση σας με τους άλλους. Μην βασίζεστε σε υποσχέσεις που δεν είναι ισχυρές και μην παγιδεύεστε σε ψευδαισθήσεις επειδή θέλετε να φτάσετε κάπου, αγνοώντας εμπόδια και αντιξοότητες που υπάρχουν. Λίγο πριν την Πανσέληνο του μήνα, κάποιες καλές ειδήσεις, ή μια ανθρώπινη παρουσία θα σας δώσει μια ευκαιρία ή μια ανέλπιστη χαρά!

Λέων
Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου δείχνει ότι η διάθεσή σας βελτιώνεται και ότι σας αφορά άμεσα προχωρά χωρίς εμπόδια. Υποστηρίξτε ένθερμα συνεργασίες που αξίζουν, κάντε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που θα πιάσουν τόπο και κυρίως δεχτείτε τη νέα πραγματικότητα που κυριαρχεί στα αισθηματικά σας, Η καλύτερη συνεργασία και αποδοχή του γενικότερου κλίματος, σας σώζει από ταλαιπωρίες και σας βοηθά να ενισχύσετε την ασφάλεια και την ιδιοκτησία που θέλετε.

Παρθένος
Ο αγώνας, η δράση και το τρέξιμο, συνεχίζονται! Είστε υποχρεωμένοι να προσαρμόζεστε συνέχεια, δεν σας περισσεύει χρόνος για ξεκούραση και ηρεμία, αλλά να είστε βέβαιοι ότι ο αγώνας που δίνετε τώρα για μια φορά ακόμα θα σας οδηγήσει στη νίκη και σε πολύ καλά αποτελέσματα σύντομα. Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας θα φέρει αλλαγές στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά για τις οποίες δεν είστε έτοιμοι, αλλά εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας στο μέλλον. Ο χρόνος θα το αποδείξει. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και μην είστε φειδωλοί στις προσπάθειες.

Ζυγός
Συνεχίστε να διοχετεύετε τη δραστηριότητά σας στην εργασία. Παράλληλα τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχουν συσωρευτεί, ή κάντε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα, μεταξύ χρήσιμων και ανώφελων πραγμάτων ή ενδιαφερόντων. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θα σας πιέσει ψυχολογικά και θα φέρει στην επιφάνεια ιστορίες και πρόσωπα από το παρελθόν. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας, καταπολεμήστε τους φόβους σας!

Σκορπιός
Οι μέρες που ακολουθούν είναι καλύτερες από αυτές που προηγήθηκαν. Τώρα έχετε μια καλύτερη εικόνα στους βασικούς τομείς της ζωής σας και αυτό θα σας βοηθήσει να είστε πιο αποτελεσματικοί στη δράση και στις προσπάθειες. Μια νέα πραγματικότητα ξετυλίγεται μπροστά στα συχνά, έκπληκτα μάτια σας. Πρέπει να συντονίζεστε συνεχώς με τις αλλαγές ταχύτητας στη δουλειά σας και με τις εναλλαγές εκείνων, που σχετίζεστε μαζί τους κοινωνικά ή προσωπικά. Τα γεγονότα που βιώνετε έχουν χαρακτήρα περισσότερο ψυχολογικό, παρά πρακτικό. Μη βιάζεστε για τελικές αποφάσεις!

Τοξότης
Το σπίτι, η εργασία και ένας δικός σας άνθρωπος είναι το κέντρο των ενδιαφερόντων σας, ίσως και η πηγή του προβληματισμού σας. Οι αντιθέσεις των πλανητών από την Παρθένο με τον Δία που είναι στο ζώδιό σας, διχάζουν συχνά τις σκέψεις και τις γνώμες σας για πολλά πράγματα. Υπάρχει αίσθηση ενός αδιέξοδου, ή ενός είδους μοναξιάς αν και βρίσκεστε ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Αυτό που θα σας βοηθήσει είναι η ψυχική σας αντοχή, η αυτοσυντήρησή σας και το γεγονός ότι μπορείτε να ξορκίζετε το άγχος και τις αγωνίες σας και να διεκπεραιώνετε παράλληλα τις υποχρεώσεις σας.

Αιγόκερως
Οικονομικά γίνονται σημαντικές διευθετήσεις αυτές τις ημέρες, που θα σας επιτρέψουν να ανασάνετε. Επαγγελματικά, οι κόποι σας αναγνωρίζονται και οι μετοχές σας ανεβαίνουν μαζί με τις ευθύνες σας. Υπάρχει βέβαια και ένας άλλος τομέας, ο αισθηματικός. Παρά την ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο αυτές τις ημέρες, εσείς παραμένετε προβληματισμένοι και ορισμένες φορές αμήχανοι. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θα σας βοηθήσει να εμπνευστείτε κάτι σωστό, ή να βρείτε μια διέξοδο προς την ελευθερία.

Υδροχόος
Αυξάνεται η αναμόχλευση των συναισθημάτων σας και ο προβληματισμός σε τι πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βάση. Επαγγελματικές ευθύνες, αισθηματικά ενδιαφέροντα, οικονομικές υποχρεώσεις και νέα φιλόδοξα σχέδια για κάτι, συνωστίζονται και ανακατεύονται μεταξύ τους. Βρείτε μια μέθοδο να βάλετε μια τάξη σε όλα αυτά, χωρίς ο ένας τομέας να επιβαρύνει τον άλλον. Καταπολεμήστε την ανασφάλεια και τους φόβους σας.

Ιχθύες
Η ένταση στον τομέα των σχέσεων συνεχίζεται και τα αιτήματα των άλλων γίνονται περισσότερο πιεστικά. Κρατήστε αποστάσεις ασφάλειας και προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από τα ανάμικτα συναισθήματα που προκαλούν οι άλλοι, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό ή κοινωνικό πεδίο. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου κορυφώνει την ένταση και αποκαλύπτει τον πραγματικό χαρακτήρα των ανθρώπων αλλά και των γεγονότων ή των συμπτώσεων που θα συμβούν. Προσέξτε τη στάση που θα κρατήσετε και το πώς θα διαχειριστείτε εκείνους που σας πιέζουν ή σας χρειάζονται.

oroskopos.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σελήνη στον Τοξότη 6/9: Ποιοι θα... υποφέρουν;

Βίκυ Παγιατάκη: Οι προβλέψεις για τον Σεπτέμβρη! «Τσακίζεται» ένα ζώδιο!

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο Youweekly.gr

Share