Ζώδια - Κώστας Λεφάκης: Έρχονται δύσκολες ώρες! Αποκάλυψη τώρα!

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις 7-13/10!

Ζώδια - Κώστας Λεφάκης: Έρχονται δύσκολες ώρες! Αποκάλυψη τώρα!

Έρχονται δύσκολες ώρες για τα ζώδια! Αποκάλυψη τώρα μέσα από τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τη νέα εβδομάδα 7-13/10!

Η εβδομάδα φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας, τόσο πολιτικές, όσο και κοινωνικές. Η επικοινωνία και οι εντυπώσεις χρειάζονται προσεκτική διαχείριση από εκείνους που επηρεάζονται από αυτές.

Κριός
Φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για την δύσκολη επικοινωνία στην εκδήλωση των επαγγελματικών σας προσδοκιών. Κάποια αναβλητικότητα ορισμένων συνεργατών, συναδέλφων, ή ακόμα και οργανισμών, αντί να σας αποθαρρύνει, καλό θα ήταν να σας δυναμώσει και να σας πεισμώσει. Χρησιμοποιήστε τα καλά σας στοιχεία, τις χρήσιμες γνωριμίες και ενεργοποιήστε το περιβάλλον εκείνο που θα βοηθούσε στα ζητήματά σας. Αισθηματικά μην είστε ανυπόμονοι!

Ταύρος
Μην οδηγείτε τις καταστάσεις στα άκρα και μην αδικείτε εκείνους που βρίσκονται δίπλα σας. Ο εκνευρισμός δεν είναι καλός σύμβουλος για τις υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα. Η οικογένεια πρέπει να παραμείνει αλώβητη και ενωμένη. Αισθηματικά οι ελεύθεροι γίνεστε ανυπόμονοι και αυτό γιατί σας έχει κουράσει μια προσμονή που δεν πραγματοποιείται. Οργανώστε διαφορετικά το χρόνο και τις δραστηριότητές σας!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 5 Οκτωβρίου;

Δίδυμοι
Τα οικονομικά σας απασχολούν για άλλη μια φορά, αλλά τώρα είστε πιο επινοητικοί και πιο εργατικοί σε αυτόν τον τομέα. Έχετε καταλάβει τα λάθη σας και δεν είστε διατεθειμένοι να τα επαναλάβετε. Μια επαγγελματική πρόταση η νέα συνεργασία χρειάζεται σκέψη πριν απαντηθεί, καθώς μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και να σας οδηγήσει σε μια οπισθοδρόμηση με μεγάλο ρίσκο. Κοινωνικά προσέξτε τις συναναστροφές σας και μην εκθέτετε τις προθέσεις σας σε άτομα που δεν τις καταλαβαίνουν!

Καρκίνος
Ένταση σε μικρά πράγματα φέρνει αυτή η εβδομάδα. Φροντίστε να μην υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας και να μην θεωρείτε ότι οι άλλοι σας αδικούν, γιατί με αυτόν τον τρόπο εμφανίζεστε αδύναμοι, ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε. Απλά σε ορισμένες περιπτώσεις σας βγαίνει η κούραση του παρελθόντος και θεωρείτε ότι έχετε φτάσει στα όριά σας. Αν αλλάξετε οπτική, θα καταλάβετε πόσο πιο απλά είναι αυτά που νομίζατε σαν δύσκολα

Λέων
Τα αισθηματικά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο αυτήν την εβδομάδα. Οι ελεύθεροι φροντίστε να μην ενθουσιάζεστε με κάθε γνωριμία που σας κολακεύει, ή σας δίνει υποσχέσεις που θέλετε να ακούσετε. Οι έχοντες σχέση φροντίστε να είστε ρεαλιστές, να είστε θετικοί στη σκέψη σας και να παραμένετε ο στυλοβάτης του όποιου οικοδομήματός σας. Οικονομικά κάποιες υποχρεώσεις σας απασχολούν και σας προβληματίζουν. Εξυπηρετήστε τις ανάγκες σας, χωρίς να βλάπτετε το συμφέρον σας!

Παρθένος
Παρόλο που η ψυχολογική σας διάθεση δεν είναι στα καλύτερά της, οι εξελίξεις γύρω σας δεν διαφαίνονται ούτε δυσάρεστες, ούτε δύσκολες. Βελτιώστε την ψυχολογία σας, γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς, επαναλάβετε δραστηριότητες που σας έκαναν να νιώθετε ευχάριστα και επιστρέψτε στην αισιόδοξη προοπτική της ζωής σας. Η εργασία εξακολουθεί να παραμένει πεδίο ανταγωνισμών, αλλά εσείς είστε τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος και δεν πρόκειται να εκτεθείτε. Προστατέψτε επίσης και εκείνους που αγαπάτε!

Ζυγός
Γνωριμίες φέρνει αυτό το διάστημα για εσάς. Φροντίστε να τις αξιοποιήσετε και να τις καλλιεργήσετε. Η γοητεία σας παραμένει το δυνατό σας χαρτί, μερικοί όμως από εσάς δεν ξέρετε πώς να την προστατέψετε από κολακείες και από σκόπιμες συμπεριφορές. Οικονομικά φροντίστε να περιορίσετε τα περιττά έξοδα και να σκέφτεστε περισσότερο τις συνέπειες μιας υπερβολικής διάθεσης για κατανάλωση. Υποχρεώσεις προς τρίτους πρέπει να παραμένουν σε αυστηρά ελεγχόμενα όρια αν δεν θέλετε να πληρώσετε ένα κόστος που δεν σας αναλογεί!

Σκορπιός
Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα χρειάζονται καλύτερο χειρισμό εκ μέρους σας. Φροντίστε να είστε διαλλακτικοί και διπλωμάτες και, όπου χρειάζεται, να χειρίζεστε καλύτερα τον χρόνο που διαθέτετε. Μείνετε σταθεροί σε απόψεις που δεν αφορούν κανέναν άλλον, αλλά είναι σημαντικές και ουσιαστικές για εσάς, τόσο για την καλή κατάσταση της ψυχολογίας σας, όσο και για τη διατήρηση των όποιων πλεονεκτημάτων διαθέτετε στους τομείς που ενεργοποιήστε. Μια καλή οικονομική συμφωνία, απαιτεί και καλύτερη γνώση του αντικειμένου που αφορά

Τοξότης
Η κοινωνική σας ζωή και κάποιες αλλαγές στο προσωπικό σας περιβάλλον, είναι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν περισσότερο αυτήν την εβδομάδα. Οι πιο δραστήριοι από εσάς είστε πρόθυμοι να βάλετε ακόμα λίγη περιπέτεια στη ζωή σας, είτε αυτή αφορά στα αισθηματικά σας, είτε στα χόμπι του ελεύθερου χρόνου σας. Η πολυθρόνα και ο καναπές δεν σας ταιριάζουν, όπως δεν σας αξίζει και ένα είδος κατάθλιψης που θέλετε να κρύψετε από τους άλλους. Ευτυχώς διαθέτετε κοινό που δεν θα σας αφήσει να σκουριάσετε!

Αιγόκερως
Δείτε τις προοπτικές που ανοίγονται στην εργασία και μη διστάσετε να καταβάλετε μεγαλύτερο κόπο για να τις επιδιώξετε. Παράλληλα, φροντίστε ώστε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας διασπούν από αυτά που πρέπει να κάνετε. Αισθηματικά, αν και είστε ευάλωτοι αυτήν την εποχή, καταφέρνετε να ισορροπήσετε τις επιθυμίες και τις δυνατότητές σας. Οικονομικά αποφύγετε εκείνα τα έξοδα που ξέρετε ότι είναι περιττά και φροντίστε να πείσετε και εκείνους που σας παρακινούν να τα υποστείτε. Προσοχή σε μηχανήματα και στην οδήγηση!

Υδροχόος
Οι μέρες είναι μεταβλητές και επηρεάζουν και τη διάθεσή σας. Κάποιοι που το καταλαβαίνετε, κάνετε εργασιοθεραπεία για να αποφύγετε τις δύσκολες αποφάσεις, ή για να κουραστείτε και να μην έχετε διάθεση να ασχοληθείτε περισσότερο με προβλήματα. Όσοι επιδιώκετε αλλαγές σε όλα, ιεραρχήστε τις ανάγκες σας και επιστρέψτε στον ρεαλισμό που σας υποδεικνύει τι μπορεί να γίνει και τι όχι! Αισθηματικά κάνετε κι εσείς τις απαραίτητες κινήσεις για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Ιχθύες
Τα αισθηματικά σας βελτιώνονται αν το προσπαθήσετε σοβαρά και ουσιαστικά. Η κατάσταση έφτασε εδώ που έφτασε λόγω κυρίως κάποιων δοκιμασιών στις οποίες υποβάλλατε τον σύντροφό σας, οι έχοντες σχέση. Οι υπόλοιποι μάλλον λέγατε δικαιολογίες στον εαυτό σας για να μην ξεβολευτείτε από ότι σας εξυπηρετούσε. Αν όμως τώρα επιδιώξετε ουσιαστικές αλλαγές και είστε ειλικρινείς πρώτα πρώτα με τον εαυτό σας, τότε όλα είναι πιθανά να συμβούν και να βελτιωθούν. Μιλήστε ειλικρινά και συνετά!

Κορίτσια προσοχή! Οι 12 άντρες του ζωδιακού κύκλου αποκαλύπτουν πως θέλουν τις γυναίκες!

Κορίτσια δώστε προσοχή γιατί οι 12 άντρες του ζωδιακού κύκλου αποκαλύπτουν πρώτη φορά πως θέλουν τις γυναίκες!

Ρωτήσαμε τους 12 άντρες του ζωδιακού να μας εκφράσουν τι είναι αυτό που προσέχουν στο στυλ και στην εμφάνιση μίας γυναίκας.

Τι είναι αυτό που κάνει μία γυναίκα στα μάτια τους όμορφη; Πόσο σημαντική είναι για τους άντρες η εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας που θα έχουν στο πλάι τους; Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν πάνω στην γυναίκα.

Αφροδίτη στον Ζυγό έως 8/10/19: Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των ζωδίων!

Για πάμε να δούμε .....

Κριός
Εμένα μου αρέσει η γυναίκα που έχει στυλ και ταμπεραμέντο, που είναι αυθεντική και δεν ντρέπεται για τον εαυτό της... Και σε ποιον δεν αρέσουν οι όμορφες γυναίκες; Σε όλους μας αρέσουν, όμως πιο σημαντικό για μένα είναι να έχει το δικό της στυλ και να το υποστηρίζει, παρά αν θα έχει γαλανά ή πράσινα μεγάλα μάτια... Αυτό που προσέχω συνήθως πρώτα, είναι τα μαλλιά της... Εντάξει, δεν θέλω να είναι του κομμωτηρίου, αλλά μου αρέσει να βλέπω γυαλιστερά και περιποιημένα μαλλιά , όχι ντεκαπάζ αλλά να είναι υγιή με φυσικότητα και να γλυκαίνουν το όλο παρουσιαστικό. Φυσικά δίνω μεγάλη σημασία στο σύνολο της σεξουαλικής ενέργειας που εκπέμπει.

Ταύρος
Μου αρέσουν οι ωραίες γυναίκες, αυτές που εκπέμπουν ομορφιά, που έχουν ωραία ζουμερά χείλη, ωραία μάτια, καθαρό πρόσωπο, εκλεπτυσμένο ντύσιμο ... Δεν θέλω η γυναίκα να προκαλεί αναδεικνύοντας με υπερβολή τα κάλλη της, μου αρέσει όμως όταν η γυναίκα αναγνωρίζει ποια είναι τα ατού της φροντίζοντας να τα αναδείξει με τον κατάλληλο τρόπο! Δίνω μεγάλη προσοχή στην εξωτερική της εμφάνιση, στο μακιγιάζ της (δεν θέλω υπερβολές εκεί), στο άρωμά της , στην αύρα της ... Αν το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης δεν με γοητεύσει, όσο έξυπνη και να είναι, όσο και να ταιριάζουμε επικοινωνιακά, δυστυχώς δεν θα μου δημιουργηθεί έλξη...

Δίδυμος
Όλοι οι άντρες θέλουν να έχουν δίπλα τους μία γυναίκα αντικειμενικά όμορφη, όμως εγώ είμαι της άποψης πως η γυναίκα δεν αρκεί μόνο να είμαι όμορφη, πρέπει να έχει προσωπικότητα, πρέπει να σε έλξει το μυαλό της. Τι να την κάνω εγώ την ομορφιά, αν όταν ανοίγει το στόμα της ντρέπεσαι που μιλά. Σε γενικές γραμμές μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν απλότητα στο στυλ τους, που διατηρούν ένα εφηβικό στυλ (μην την δω με ταγεράκι ξενέρωσα) και συνήθως προτιμώ γυναίκες που έχουν πιο αδύνατο κορμί ... Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα με τραβήξει (θα σου φανεί περίεργο) είναι η φωνή της ...

Καρκίνος
Πλέον όλες οι γυναίκες όμορφες είναι, αφού υπάρχουν τα φτιασίδια, το μακιγιάζ και όλα αυτά που κάνουν ... Ποιες γυναίκες μου αρέσουν; Αυτές που εκπέμπουν γλυκύτητα , ζεστασιά, τρυφερότητα, που σέβονται την θηλυκότητά τους, δεν προκαλούν και θυμίζουν κάτι από παλιά εποχή ... Προτιμώ τις γυναίκες που δεν είναι μόνιμα με τα παντελόνια και τα τζιν... Βάλε ένα φορεματάκι να δείξεις την γυναικεία σου ομορφιά ... Το μάτι μου τις περισσότερες φορές πέφτει στο μπούστο , αλλά στο σύνολο αυτό που με έλκει είναι η ματιά της και τα μηνύματα που μου περνά μέσα από το βλέμμα της.

Λέων
Θέλω να έχω στο πλευρό μου μία γυναίκα όμορφη, όμορφη όμως όχι μόνο στα μάτια τα δικά μου, αλλά στα μάτια όλων... Θέλω όταν την έχω δίπλα μου, όλοι να την κοιτούν και εγώ να καμαρώνω για την επιλογή μου! Δεν υπάρχει κάτι που να μην προσέξω στην εξωτερική της εμφάνιση, δίνω σημασία στα πάντα ... Στο κορμί της (εντάξει δεν την θέλω λιανοκλάδι, να έχει τα πιασίματά της, αλλά δεν γίνεται να δω μπούτια και κοιλιές να ξεχειλίζουν) , στο ντύσιμό της (μου αρέσει να με προκαλεί) , στο μαλλί της (λατρεύω τις γυναίκες με πλούσια κόμη) , στο βάψιμό της ... Γενικά θέλω η γυναίκα να εκπέμπει σεξουαλικότητα ...

Παρθένος
Τα γούστα μου γενικά είναι περίεργα, όπως περίεργος είμαι και εγώ όπως λέτε όλοι σας ... Για μένα η εμφάνιση δεν είναι το Α και το Ω, πιο σημαντικό είναι το μυαλό, να μπορείς να μιλήσεις, να εκπέμπεις στα ίδια μήκη κύματος... Κακά τα ψέματα όμως η εμφάνιση είναι το πρώτο πράγμα που έρχεσαι σε επαφή με έναν άνθρωπο. Προτιμώ τις γυναίκες που σέβονται και αγαπούν τον εαυτό τους, το σώμα τους και αυτό το αναδεικνύουν κιόλας. Δεν μπορώ την προστυχιά, για αυτό και το ντύσιμό και το μακιγιάζ της προτιμώ να είναι απλό. Αρκετές στιγμές δίνω μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, για πχ αν είναι περιποιημένα τα νύχια της, αν ταιριάζει το κραγιόν με τα ρούχα της, ή αν τα παπούτσια της είναι καθαρά (Παρθενίσιες παρεξενιές)... Μου αρέσουν οι γυναίκες που εκπέμπουν αθωότητα και αγνότητα

Ζυγός
Δεν γίνεται να μην κυκλοφορώ μία ωραία γυναίκα δίπλα μου ... Όταν λέω ωραία, εννοώ αντικειμενικά να είναι ωραία και όχι μόνο στα μάτια τα δικά μου! Θέλω να έχει ωραίο κορμί, μέση δαχτυλίδι, ωραία πόδια που θα τα χαζεύω και ένα πρόσωπο που θα θέλω συνέχεια να το χαζεύω ... Σημαντικό όμως είναι η γυναίκα να ξέρεις πώς να ντύνεται, να μην διατηρεί ένα φθηνό στυλ, να ακολουθεί τη μόδα, να ανανεώνει συχνά το στυλ της ... Στην πρώτη συνάντηση, σίγουρα θα προσέξω πρώτα το κορμί, μετά το πρόσωπο και μετά το στυλ ντυσίματος.

Σκορπιός
Μου αρέσουν οι γυναίκες που εκπέμπουν ένα μυστήριο, όμως θα σου πω κάτι που ισχύει σε όλους τους άντρες... Διαφορετικά πράγματα θα κοιτάξω στην γυναίκα που θέλω για το κρεβάτι μου και για να περάσουμε καλά, διαφορετικά πράγματα θα κοιτάξω για την γυναίκα που θέλω να είναι μόνιμα στο πλευρό μου ... Για το κρεβάτι μου φυσικά και θα επιλέξω αυτήν που θα με ερεθίσει περισσότερο, που θα με προκαλέσει, που θα ξυπνήσει την σεξουαλική μου λίμπιντο ... Θα κοιτάξω το στήθος, τα οπίσθια, το στυλ της να εκπέμπει ερωτισμό, να είναι με λίγα λόγια σέξι.Για την γυναίκα που θα θέλω για σχέση και κάτι σταθερό, η επιλογή μου θα είναι πιο σοβαρή ... Εκεί θα κοιτάξω τα μάτια της, το βλέμμα της, τον τρόπο που κινείται, το στυλ της ... Απαραίτητη προϋπόθεση να ξυπνήσει μέσα μου την ανάγκη για σταθερότητα και το σύνολό της να με προδιαθέτει ότι είναι ένα άτομο σοβαρό και ότι μπορώ να το εμπιστευτώ. Η γυναίκα που θα επιλέξω για σχέση, θέλω να είναι σέξι μόνο για μένα.

Τοξότης
Μου έρχεται στο μυαλό το τραγούδι του Χαριτοδιπλωμένου το θυμάσαι; «Ψηλές, κοντές, αδύνατες, χοντρές, ξανθές μελαχρινές όλες καλές»! Δεν έχω σταθερά γούστα στις γυναίκες, τα έχω δοκιμάσει όλα αλλά ακόμα και αν κάτι μου έχει ξεφύγει, που θα πάει θα μου τύχει ... Δεν υπάρχει λοιπόν κάτι συγκεκριμένο που θα προτιμήσω, εξαρτάται την φάση της στιγμής... Στην θεωρία θα σου πω ότι κοιτάζω τους γλουτούς της γυναίκας, μου αρέσουν οι θεωρητικές γυναίκες , αλλά και αυτές που είναι σέξι ακόμα και όταν θα τις δεις με την φόρμα τους και πιασμένα τα μαλλιά αλογοουρά ...

Αιγόκερως
Δεν θα σου πω πολλά για τις επιλογές μου, αυτό που σίγουρα μπορώ να σου πω είναι ότι στην γυναίκα μου αρέσει η κομψότητα, να έχει αριστοκρατικό στυλ, να είναι γνήσιο θηλυκό χωρίς υπερβολές που την κάνουν να μοιάζει με μασκαρά. Συνήθως προτιμώ τις λεπτές γυναίκες, όμως εκεί που είναι βέβαιο ότι δείχνω προσοχή είναι στο χαμόγελό της. Μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν λευκά αστραφτερά δόντια και που όταν χαμογελούν λάμπει όλο τους το πρόσωπο.

Υδροχόος
Μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν τύπο, που γίνονται εκκεντρικές στο στυλ τους, δεν διστάζουν να πειραματιστούν και δεν τις νοιάζει πώς θα τις σχολιάσουν, αν θα αρέσουν ή όχι... Θέλω η γυναίκα να έχει την δική της ταυτότητα και να μην ακολουθεί την μάζα στις επιλογές της τόσο στο ντύσιμο όσο και στο βάψιμο... Τώρα από κορμί, μπορώ να σου πω ότι το μάτι μου πέφτει πάντα στις γάμπες ... Δύσκολα μπορώ να αντισταθώ σε μία γυναίκα με μίνι που πραγματικά έχει ωραία και σέξι γάμπες.

Ιχθύς
Σημασία έχει η γυναίκα που έχω στο πλευρό μου να είναι στα μάτια μου Θεά ... Ποια γυναίκα όμως είναι στα μάτια μου θεά; Αυτή που αγγίζει μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής μου, που με κάνει από την πρώτη στιγμή να νιώσω μία ανεξήγητη έλξη. Δεν είναι το κορμί της, το ντύσιμο και το στυλ της... Είναι περισσότερο η έκφραση του προσώπου της, ο τρόπος που θα με κοιτάξει, η αύρα της και η αίσθηση που θα μου αφήσει... Κάθε γυναίκα που είχα ήταν διαφορετική, για αυτό δεν μπορώ να σου πω ότι έχω και συγκεκριμένα γούστα.

Πηγή: oroskopos.gr