Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 13 Οκτωβρίου;

Ποιοι πρέπει να προσέχουν και ποιοι ευνοούνται;

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 13 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 13 Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια! Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι είναι οι τυχεροί;

Δείτε αναλυτικά...

ΚΡΙΟΣ

Ο σύντροφός σας προσφέρεται για μια μακροπρόθεσμη δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε να αλλάξετε τη σχέση σας προς το καλύτερο; Τότε γίνετε καλύτεροι.

Άντα Λεούση: «Ριζικές αλλαγές πρέπει να κάνουν 3 ζώδια»! Προβλέψεις...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει περίπτωση να κάνετε μακρινά ταξίδια ή να αποδεχτείτε μια πρόταση για αλλαγή εργασίας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενώ είστε έτοιμοι για μια αλλαγή μην αρπάξετε την πρώτη ευκαιρία που θα εμφανιστεί γιατί θα απογοητευτείτε!

ΛΕΩΝ

Αν πείτε το ναι σε μια πρόταση, δεν θα μετανιώσετε για την απόφασή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να περιμένετε κάποια υπέροχα νέα σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Είναι καιρός να εξασκήσετε τις ικανότητές σας στους υπολογιστές και βελτιώστε τις αποδόσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διακόσμηση και λίγες πινελιές στο σπίτι, θα το μετατρέψουν στο προσωπικό σας καταφύγιο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα δώρα της σημερινής ημέρας είναι ένα ευχάριστο νέο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε πραγματικά προσπαθήσει όλο αυτό το διάστημα, και τώρα θα ανταμειφθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να ακούσετε καλά νέα στον ερωτικό τομέα ή να μάθετε για ένα γάμο ή εγκυμοσύνη!

ΙΧΘΕΙΣ

Μεγάλη χαρά έρχεται! Μια αύξηση, μια προαγωγή, μια νέα δουλειά!

Κορίτσια προσοχή! Οι 12 άντρες του ζωδιακού κύκλου αποκαλύπτουν πως θέλουν τις γυναίκες!

Κορίτσια δώστε προσοχή γιατί οι 12 άντρες του ζωδιακού κύκλου αποκαλύπτουν πρώτη φορά πως θέλουν τις γυναίκες!

Ρωτήσαμε τους 12 άντρες του ζωδιακού να μας εκφράσουν τι είναι αυτό που προσέχουν στο στυλ και στην εμφάνιση μίας γυναίκας.

Τι είναι αυτό που κάνει μία γυναίκα στα μάτια τους όμορφη; Πόσο σημαντική είναι για τους άντρες η εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας που θα έχουν στο πλάι τους; Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν πάνω στην γυναίκα.

Αφροδίτη στον Ζυγό έως 8/10/19: Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των ζωδίων!

Για πάμε να δούμε .....

Κριός
Εμένα μου αρέσει η γυναίκα που έχει στυλ και ταμπεραμέντο, που είναι αυθεντική και δεν ντρέπεται για τον εαυτό της... Και σε ποιον δεν αρέσουν οι όμορφες γυναίκες; Σε όλους μας αρέσουν, όμως πιο σημαντικό για μένα είναι να έχει το δικό της στυλ και να το υποστηρίζει, παρά αν θα έχει γαλανά ή πράσινα μεγάλα μάτια... Αυτό που προσέχω συνήθως πρώτα, είναι τα μαλλιά της... Εντάξει, δεν θέλω να είναι του κομμωτηρίου, αλλά μου αρέσει να βλέπω γυαλιστερά και περιποιημένα μαλλιά , όχι ντεκαπάζ αλλά να είναι υγιή με φυσικότητα και να γλυκαίνουν το όλο παρουσιαστικό. Φυσικά δίνω μεγάλη σημασία στο σύνολο της σεξουαλικής ενέργειας που εκπέμπει.

Ταύρος
Μου αρέσουν οι ωραίες γυναίκες, αυτές που εκπέμπουν ομορφιά, που έχουν ωραία ζουμερά χείλη, ωραία μάτια, καθαρό πρόσωπο, εκλεπτυσμένο ντύσιμο ... Δεν θέλω η γυναίκα να προκαλεί αναδεικνύοντας με υπερβολή τα κάλλη της, μου αρέσει όμως όταν η γυναίκα αναγνωρίζει ποια είναι τα ατού της φροντίζοντας να τα αναδείξει με τον κατάλληλο τρόπο! Δίνω μεγάλη προσοχή στην εξωτερική της εμφάνιση, στο μακιγιάζ της (δεν θέλω υπερβολές εκεί), στο άρωμά της , στην αύρα της ... Αν το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης δεν με γοητεύσει, όσο έξυπνη και να είναι, όσο και να ταιριάζουμε επικοινωνιακά, δυστυχώς δεν θα μου δημιουργηθεί έλξη...

Δίδυμος
Όλοι οι άντρες θέλουν να έχουν δίπλα τους μία γυναίκα αντικειμενικά όμορφη, όμως εγώ είμαι της άποψης πως η γυναίκα δεν αρκεί μόνο να είμαι όμορφη, πρέπει να έχει προσωπικότητα, πρέπει να σε έλξει το μυαλό της. Τι να την κάνω εγώ την ομορφιά, αν όταν ανοίγει το στόμα της ντρέπεσαι που μιλά. Σε γενικές γραμμές μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν απλότητα στο στυλ τους, που διατηρούν ένα εφηβικό στυλ (μην την δω με ταγεράκι ξενέρωσα) και συνήθως προτιμώ γυναίκες που έχουν πιο αδύνατο κορμί ... Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα με τραβήξει (θα σου φανεί περίεργο) είναι η φωνή της ...

Καρκίνος
Πλέον όλες οι γυναίκες όμορφες είναι, αφού υπάρχουν τα φτιασίδια, το μακιγιάζ και όλα αυτά που κάνουν ... Ποιες γυναίκες μου αρέσουν; Αυτές που εκπέμπουν γλυκύτητα , ζεστασιά, τρυφερότητα, που σέβονται την θηλυκότητά τους, δεν προκαλούν και θυμίζουν κάτι από παλιά εποχή ... Προτιμώ τις γυναίκες που δεν είναι μόνιμα με τα παντελόνια και τα τζιν... Βάλε ένα φορεματάκι να δείξεις την γυναικεία σου ομορφιά ... Το μάτι μου τις περισσότερες φορές πέφτει στο μπούστο , αλλά στο σύνολο αυτό που με έλκει είναι η ματιά της και τα μηνύματα που μου περνά μέσα από το βλέμμα της.

Λέων
Θέλω να έχω στο πλευρό μου μία γυναίκα όμορφη, όμορφη όμως όχι μόνο στα μάτια τα δικά μου, αλλά στα μάτια όλων... Θέλω όταν την έχω δίπλα μου, όλοι να την κοιτούν και εγώ να καμαρώνω για την επιλογή μου! Δεν υπάρχει κάτι που να μην προσέξω στην εξωτερική της εμφάνιση, δίνω σημασία στα πάντα ... Στο κορμί της (εντάξει δεν την θέλω λιανοκλάδι, να έχει τα πιασίματά της, αλλά δεν γίνεται να δω μπούτια και κοιλιές να ξεχειλίζουν) , στο ντύσιμό της (μου αρέσει να με προκαλεί) , στο μαλλί της (λατρεύω τις γυναίκες με πλούσια κόμη) , στο βάψιμό της ... Γενικά θέλω η γυναίκα να εκπέμπει σεξουαλικότητα ...

Παρθένος
Τα γούστα μου γενικά είναι περίεργα, όπως περίεργος είμαι και εγώ όπως λέτε όλοι σας ... Για μένα η εμφάνιση δεν είναι το Α και το Ω, πιο σημαντικό είναι το μυαλό, να μπορείς να μιλήσεις, να εκπέμπεις στα ίδια μήκη κύματος... Κακά τα ψέματα όμως η εμφάνιση είναι το πρώτο πράγμα που έρχεσαι σε επαφή με έναν άνθρωπο. Προτιμώ τις γυναίκες που σέβονται και αγαπούν τον εαυτό τους, το σώμα τους και αυτό το αναδεικνύουν κιόλας. Δεν μπορώ την προστυχιά, για αυτό και το ντύσιμό και το μακιγιάζ της προτιμώ να είναι απλό. Αρκετές στιγμές δίνω μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, για πχ αν είναι περιποιημένα τα νύχια της, αν ταιριάζει το κραγιόν με τα ρούχα της, ή αν τα παπούτσια της είναι καθαρά (Παρθενίσιες παρεξενιές)... Μου αρέσουν οι γυναίκες που εκπέμπουν αθωότητα και αγνότητα

Ζυγός
Δεν γίνεται να μην κυκλοφορώ μία ωραία γυναίκα δίπλα μου ... Όταν λέω ωραία, εννοώ αντικειμενικά να είναι ωραία και όχι μόνο στα μάτια τα δικά μου! Θέλω να έχει ωραίο κορμί, μέση δαχτυλίδι, ωραία πόδια που θα τα χαζεύω και ένα πρόσωπο που θα θέλω συνέχεια να το χαζεύω ... Σημαντικό όμως είναι η γυναίκα να ξέρεις πώς να ντύνεται, να μην διατηρεί ένα φθηνό στυλ, να ακολουθεί τη μόδα, να ανανεώνει συχνά το στυλ της ... Στην πρώτη συνάντηση, σίγουρα θα προσέξω πρώτα το κορμί, μετά το πρόσωπο και μετά το στυλ ντυσίματος.

Σκορπιός
Μου αρέσουν οι γυναίκες που εκπέμπουν ένα μυστήριο, όμως θα σου πω κάτι που ισχύει σε όλους τους άντρες... Διαφορετικά πράγματα θα κοιτάξω στην γυναίκα που θέλω για το κρεβάτι μου και για να περάσουμε καλά, διαφορετικά πράγματα θα κοιτάξω για την γυναίκα που θέλω να είναι μόνιμα στο πλευρό μου ... Για το κρεβάτι μου φυσικά και θα επιλέξω αυτήν που θα με ερεθίσει περισσότερο, που θα με προκαλέσει, που θα ξυπνήσει την σεξουαλική μου λίμπιντο ... Θα κοιτάξω το στήθος, τα οπίσθια, το στυλ της να εκπέμπει ερωτισμό, να είναι με λίγα λόγια σέξι.Για την γυναίκα που θα θέλω για σχέση και κάτι σταθερό, η επιλογή μου θα είναι πιο σοβαρή ... Εκεί θα κοιτάξω τα μάτια της, το βλέμμα της, τον τρόπο που κινείται, το στυλ της ... Απαραίτητη προϋπόθεση να ξυπνήσει μέσα μου την ανάγκη για σταθερότητα και το σύνολό της να με προδιαθέτει ότι είναι ένα άτομο σοβαρό και ότι μπορώ να το εμπιστευτώ. Η γυναίκα που θα επιλέξω για σχέση, θέλω να είναι σέξι μόνο για μένα.

Τοξότης
Μου έρχεται στο μυαλό το τραγούδι του Χαριτοδιπλωμένου το θυμάσαι; «Ψηλές, κοντές, αδύνατες, χοντρές, ξανθές μελαχρινές όλες καλές»! Δεν έχω σταθερά γούστα στις γυναίκες, τα έχω δοκιμάσει όλα αλλά ακόμα και αν κάτι μου έχει ξεφύγει, που θα πάει θα μου τύχει ... Δεν υπάρχει λοιπόν κάτι συγκεκριμένο που θα προτιμήσω, εξαρτάται την φάση της στιγμής... Στην θεωρία θα σου πω ότι κοιτάζω τους γλουτούς της γυναίκας, μου αρέσουν οι θεωρητικές γυναίκες , αλλά και αυτές που είναι σέξι ακόμα και όταν θα τις δεις με την φόρμα τους και πιασμένα τα μαλλιά αλογοουρά ...

Αιγόκερως
Δεν θα σου πω πολλά για τις επιλογές μου, αυτό που σίγουρα μπορώ να σου πω είναι ότι στην γυναίκα μου αρέσει η κομψότητα, να έχει αριστοκρατικό στυλ, να είναι γνήσιο θηλυκό χωρίς υπερβολές που την κάνουν να μοιάζει με μασκαρά. Συνήθως προτιμώ τις λεπτές γυναίκες, όμως εκεί που είναι βέβαιο ότι δείχνω προσοχή είναι στο χαμόγελό της. Μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν λευκά αστραφτερά δόντια και που όταν χαμογελούν λάμπει όλο τους το πρόσωπο.

Υδροχόος
Μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν τύπο, που γίνονται εκκεντρικές στο στυλ τους, δεν διστάζουν να πειραματιστούν και δεν τις νοιάζει πώς θα τις σχολιάσουν, αν θα αρέσουν ή όχι... Θέλω η γυναίκα να έχει την δική της ταυτότητα και να μην ακολουθεί την μάζα στις επιλογές της τόσο στο ντύσιμο όσο και στο βάψιμο... Τώρα από κορμί, μπορώ να σου πω ότι το μάτι μου πέφτει πάντα στις γάμπες ... Δύσκολα μπορώ να αντισταθώ σε μία γυναίκα με μίνι που πραγματικά έχει ωραία και σέξι γάμπες.

Ιχθύς
Σημασία έχει η γυναίκα που έχω στο πλευρό μου να είναι στα μάτια μου Θεά ... Ποια γυναίκα όμως είναι στα μάτια μου θεά; Αυτή που αγγίζει μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής μου, που με κάνει από την πρώτη στιγμή να νιώσω μία ανεξήγητη έλξη. Δεν είναι το κορμί της, το ντύσιμο και το στυλ της... Είναι περισσότερο η έκφραση του προσώπου της, ο τρόπος που θα με κοιτάξει, η αύρα της και η αίσθηση που θα μου αφήσει... Κάθε γυναίκα που είχα ήταν διαφορετική, για αυτό δεν μπορώ να σου πω ότι έχω και συγκεκριμένα γούστα.

Πηγή: oroskopos.gr