Οι 3 κυρίες του ζωδιακού κύκλου που κάνουν τους άντρες... αρνάκια στο κρεβάτι!

Θέλουν να κάνουν έρωτα και όχι σ3ξ!

Οι 3 κυρίες του ζωδιακού κύκλου που κάνουν τους άντρες... αρνάκια στο κρεβάτι!

Αυτές είναι οι 3 ξεχωριστές κυρίες του ζωδιακού κύκλου που κάνουν τους άντρες πιο gentlemen από ποτέ και τους κάνουν αρνάκια στο κρεβάτι στο άψε σβήσε!

Εάν λοιπόν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια τότε είστε τυχερή γιατί βγάζετε τον καλύτερο εαυτό των ανδρών στο σ3ξ. Συγκεκριμένα, οι άντρες εμπνέονται να προσφέρουν τρυφερότητα στους: Ταύρους, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 24 Οκτώβρη;

Ταύρος:
Πρόκειται για τα κορίτσια που δεν πιέζουν τους άντρες και τους εμπνέουν μία αίσθηση σιγουριάς και σταθερότητας, σαν να τους ωθούν να κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους.Τις εκτιμούν, τις σέβονται και τις υπολογίζουν. Και γι αυτό μαζί τους θέλουν να κάνουν αισθησιακό, αργό και παθιασμένο σ3ξ.

Καρκίνος:

Οι άντρες προσέχουν τις γυναίκες καρκίνους στο σ3ξ σαν να είναι φτιαγμένες από πορσελάνη. Τους κάνουν να θέλουν να τις προστατεύσουν και να τις φροντίσουν.

Αιγόκερως:
Στο κρεβάτι οι άντρες αντιμετωπίζουν αυτά τα κορίτσια με μία ευγένεια και μία φροντίδα γιατί πολύ απλά, είναι τα κορίτσια που όλοι θέλουν να κάνουν γυναίκες τους και μητέρες των παιδιών τους.

Κορίτσια προσοχή! Αν ανήκετε σε ένα από αυτά τα 3 ζώδια όλοι οι άντρες θα τρέχουν από πίσω σας!

Αν ανήκετε σε ένα από αυτά τα 3 ζώδια όλοι οι άντρες θα τρέχουν από πίσω σας! Κορίτσια... προσοχή!

Μερικές φορές τα αγόρια το παίζουν πολύ σκληρά και δεν εκδηλώνουν τα αισθήματά τους. Είναι τα λεγόμενα βαριά πεπόνια. Υπάρχουν όμως τρία κορίτσια του ζωδιακού που τους κάνουν όλους αλοιφή. Δε μπορούν να τους αντισταθούν με τίποτα σε σημείο που τρέχουν και δε φτάνουν. Κυρίες μου, εσείς είστε οι:

Δίδυμοι: Οι γυναίκες αυτές είναι άπιαστες, παίζουν τους άντρες στα δάχτυλα, με τις δυο τους πλευρές να τους άγουν και να τους φέρουν μέχρι που τους μετατρέπουν σε υποχείριά τους. Αρέσει όμως αυτό στους άντρες, μάλλον γιατί βγάζει το μαζοχισμό που όλοι κρύβουμε κάπου μέσα μας. Η bitchcraft συμπεριφορά σε όλο της το μεγαλείο.

Αυτά είναι τα 3+1 ζώδια που "στάζουν" φαρμάκι!

Καρκίνοι: H μέλισσα πιάνεται με το μέλι λέει μια παροιμία και στην περίπτωση της γυναίκας Καρκίνου ισχύει πολύ με τον άντρα να είναι η μέλισσα και με την Καρκίνο να ειναι το μέλι. Η μελιστάλαχτη, γλυκιά, ρομαντική Καρκίνος κερδίζει τον άντρα με τον όμορφο τον τρόπο τον καλό και του γίνεται απαραίτητη. Αποτέλεσμα, τρέχει από πίσω της σαν κουτάβι.

Τοξότες: Η Τοξότης καλπάζει ελεύθερη και ανεξάρτητη αποπνέοντας πυγμή και μεγαλείο και οι άντρες αυτομαστιγώνονται για να την φτάσουν σαν άλογα του ιπποδρόμου. Τους κερδίζει επειδή αδιαφορεί. Τρέχουν να τη φτάσουν επειδή θέλει να ξεφύγει. Γεννά μέσα τους την ανάγκη να κυνηγήσουν, αρχέγονο ένστικτο του ανθρώπου αλλά κυρίως του άντρα.