Τα "κακά" κορίτσια του ζωδιακού κύκλου που κλείνουν σπίτια!

Σκέτος πειρασμός!

Τα

Κλείνουν σπίτια αυτά τα "κακά" κορίτσια του ζωδιακού κύκλου! Επαγγελματίες αντροχωρίστρες! Απαιτούν μεγάλη προσοχή!

Είναι μοιραίες και δε φταίνε γι αυτό, αφού αυτή είναι η φύση τους. Δεν το κάνουν επίτηδες, απλά συμβαίνει. Είναι οι γυναίκες που αποτελούν τους μεγάλους πειρασμούς για τους άντρες εκεί έξω και πολλοί από αυτούς χωρίζουν από τις σχέσεις τους για εκείνες.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου;

Μην τις κατηγορείτε όμως. Ποτέ σε ένα χωρισμό δε φταίει το τρίτο άτομο. Απλά αν είναι και μία από τις παρακάτω κυρίες, κάπου δικαιολογείται κι εκείνος. Πόσο να τους αντισταθεί, αφού είπαμε, είναι #pro στο να τους ξεμυαλίζουν.

Ζυγός: Eίναι ασύγκριτα φινετσάτη, καλοβαλμένη, σικ και έχει τον τρόπο της με όλα. Δε θα προκαλέσει ποτέ, αλλά θα τους κατακτήσει όλους. Είναι επίσης έξυπνη δεν έχει όπλο μόνο το κορμί της. Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι είναι αυταρχική κάτι που εξιτάρει τους άντρες.

Σκορπιός: Σκέτο δηλητήριο. Έρχεται, τσιμπάει, στάζει φαρμάκι και αποχωρεί. Το κεντρί της είναι το σεξ. Αυτό είναι το δυνατό της σημείο. Με αυτό αιχμαλωτίζει το “θύμα” της αφού αν το κάνει μαζί του μια φορά, εκείνος δε θα μπορέσει να το ξεχάσει ποτέ.

Τοξότης: Είναι νεράιδα. Αποπλανεί με μια αθωότητα και προσφέρει τόση χαρά που κανείς δε μπορεί να της αντισταθεί. Γεννημένη ελεύθερη, ξεμυαλίζει τους άντρες επειδή τους ξυπνάει το ένστικτο του κυνηγού. Θέλουν να την πιάσουν και να την κρατήσουν μόνο για εκείνους πράγμα σχεδόν αδύνατο.

Οι 3 κυρίες του ζωδιακού κύκλου που κάνουν τους άντρες... αρνάκια στο κρεβάτι!

Αυτές είναι οι 3 ξεχωριστές κυρίες του ζωδιακού κύκλου που κάνουν τους άντρες πιο gentlemen από ποτέ και τους κάνουν αρνάκια στο κρεβάτι στο άψε σβήσε!

Εάν λοιπόν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια τότε είστε τυχερή γιατί βγάζετε τον καλύτερο εαυτό των ανδρών στο σ3ξ. Συγκεκριμένα, οι άντρες εμπνέονται να προσφέρουν τρυφερότητα στους: Ταύρους, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 24 Οκτώβρη;

Ταύρος:
Πρόκειται για τα κορίτσια που δεν πιέζουν τους άντρες και τους εμπνέουν μία αίσθηση σιγουριάς και σταθερότητας, σαν να τους ωθούν να κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους.Τις εκτιμούν, τις σέβονται και τις υπολογίζουν. Και γι αυτό μαζί τους θέλουν να κάνουν αισθησιακό, αργό και παθιασμένο σ3ξ.

Καρκίνος:

Οι άντρες προσέχουν τις γυναίκες καρκίνους στο σ3ξ σαν να είναι φτιαγμένες από πορσελάνη. Τους κάνουν να θέλουν να τις προστατεύσουν και να τις φροντίσουν.

Αιγόκερως:
Στο κρεβάτι οι άντρες αντιμετωπίζουν αυτά τα κορίτσια με μία ευγένεια και μία φροντίδα γιατί πολύ απλά, είναι τα κορίτσια που όλοι θέλουν να κάνουν γυναίκες τους και μητέρες των παιδιών τους.