Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Προσοχή! Αυτό είναι το καλύτερο ερωτικό ταίρι για εσένα ανάλογα με το ζώδιό σου!

Για να πάρει "φωτιά" το κρεβάτι!

Προσοχή! Αυτό είναι το καλύτερο ερωτικό ταίρι για εσένα ανάλογα με το ζώδιό σου!
Ζώδια 27.10.2019 08:32

Χρειάζεται προσοχή! Κι όμως αυτό είναι το καλύτερο ερωτικό ταίρι για εσένα ανάλογα με το ζώδιο σου! Μάθε τώρα και πράξε... αναλόγως!

Ερωτικά ταιριάσματα. Τι λένε τα άστρα για τις συμβατότητες των ζωδίων στο σεξ;

Με ποια συχνότητα κάνει σ3ξ το κάθε ζώδιο;

Υπάρχουν κάποιοι που παρακολουθούν πιστά τα άστρα. Κάποιοι άλλοι, από την άλλη πλευρά, δεν πιστεύουν καθόλου στα ζώδια. Και κάποιοι που πιστεύουν γενικά σε κάποια γενικά χαρακτηριστικά των ζωδίων. Με βάση αυτά ποια μπορεί να είναι τα καλύτερα ταιριάσματα στο σεξ; Οπως είδαμε τους 6 συνδυασμούς ζευγαριών που δεν χωρίζουν ποτέ, δείτε παρακάτω τα καλύτερα ταιριάσματα στο σεξ.

Κριός

Σεξουαλικό στιλ: Παθιασμένοι και ανυπόμονοι, δεν θέλουν λουλούδια και ρομαντισμό αλλά να μπουν κατευθείαν στο ψητό. Τους ενθουσιάζει οτιδήποτε διαφορετικο, και είναι πολύ επιθετικοί στο φλερτ. Αυτό που σίγουρα δεν αρέσει στον Κριό είναι η ρουτίνα, η επανάληψη και ο προγραμματισμός.
Σεξουαλικά Συμβατά Ζωδιακά:
Λέων,
Τοξότης,
Δίδυμοι,
Υδροχόος

Ταύρος

Σεξουαλικό στιλ: Οι Ταυροί θέλουν το ρομάντσο και να παρασυρθούν… αργά. Αισθησιακοί τύποι, αργούν να αποφασίσουν ποιος άνθρωπος ταιριάζει να μπει στη ζωή τους, αλλά όταν πάρουν την απόφαση κλειδώνουν. Ρομαντικοί τύποι, οι Ταύροι θα γοητευτούν με τα… κλασικά, μια σαμπάνια, λίγα λουλούδια, αναμμένα κεριά και ωραία μουσική. Προσοχή, οι Ταύροι είναι λίγο παλαιομοδίτες, δεν θέλουν εξαλοσύνες!
Σεξουαλικά Συμβατά Ζώδια:
Παρθένος,
Αιγόκερως,
Καρκίνος,
Σκορπιός,
Ιχθείς

Δίδυμοι

Σεξουαλικό στιλ: Αυτό το εγκεφαλικό ζώδιο, διεγείρεται πρώτα διανοητικά. Μόλις ενθουσιαστεί -και δεν είναι δύσκολο- ο Δίδυμος παραδίδεται. Το σίγουρο είναι ότι θα θέλει πολύ πολύ κουβέντα. Και κατά τη διάρκεια του σεξ. Να ξέρετε ότι τον Δίδυμο θα τον χάσετε αν τού γίνετε… τσιμπούρι!
Σεξουαλικά Συμβατά Ζώδια:
Ζυγός,
Υδροχόος,
Κριός,
Λέων,
Τοξότης

Καρκίνος

Σεξουαλικό στιλ: Οι καρκίνοι είναι των σχέσεων. Και της προσκολλήσεως. Ντροπαλοί στην αρχή, τρυφεροί και βαθιά στοργικοί όταν εμπιστευτούν τον άλλον και του ανοιχτούν. Γοητεύονται από το ρομάντσο και από το παραμύθι που μπορεί να χτιστεί γύρω από μια σχέση. Προσοχή όμως γιατί ο Καρκίνος προσβάλλεται εύκολα, έχει μνήμη δυνατή και δεν ξεχνάει ποτέ και τίποτα.
Σεξουαλικά Συμβατά Ζώδια:
Ταύρος,
Παρθένος,
Αιγόκερως,
Σκορπιός,
Ιχθείς

Λέων

Σεξουαλικό στιλ: Ο αυτάρεσκος Λέων θέλει να είναι σταρ και στη ζωή γενικά και στη σχέση του ειδικά. Οι Λέοντες διψούν για αναγνώριση και ακροατήριο, και αν γίνεται φαν του θα τον σκλαβώσετε. Θα γοητευτούν με τις κολακείες και αν τον κολακέψετε και για τις πιο στενές επαφές θα τον σκλαβώσετε. Μόνο μην κάνετε να νιώσετε τον Λέοντα ότι δεν είναι πρωταγωνιστής. Θα σας διώξει πριν το καταλάβετε.
Σεξουαλικά Συμβατά Ζώδια:
Κριός,
Τοξότης,
Δίδυμος,
Ζυγός,
Υδροχόος


Παρθένος

Σεξουαλικό στιλ: Οι Παρθένοι είναι γλυκείς, ρομαντικοί και τους αρέσουν οι ήρεμες σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ανοιχτοί στο σεξ. Θα γοητεύσετε έναν Παρθένο με δώρα, διαβάζοντάς του ποίηση ενώ πίνετε ένα ποτήρι κρασί. Θα τον ξενερώσετε αν τους φερθείτε με αγριάδα.
Σεξουαλικά Συμβατά Ζώδια:
Ταύρος,
Αιγόκερως,
Καρκίνος,
Σκορπιός,
Ιχθείς

Ζυγός

Σεξουαλικό στιλ: Διανοούμενος και τελειομανής ο Ζυγός, προσεγγίζει το σεξ με μια πνευματική κλίση. Ο Ζυγός θα εντυπωσιαστεί με ένα ωραία διακοσμημένο σπίτι και οτιδήποτε είναι καλόγουστο και πολυτελές. Αν λοιπόν προγραμματίζετε να περάσετε μια βραδιά κάτα από τα αστέρια με έναν Ζυγό φροντίστε να μην είναι σε κάμπινγκ αλλά στη βεράντα ενός δωματίου πολυτελούς ξενοδοχείου.
Σεξουαλικά Συμβατά Ζώδια:
Δίδυμοι,
Υδροχόος,
Κριός,
Λέων,
Τοξότης

Σκορπιός

Σεξουαλικό στιλ: Ο Σκορπιός, όσο παράξενο και αν φαίνεται σε κάποιους, προτιμά τον έρωτα από το σεξ. Ο Σκορπιός διαλέγει, δεν τον διαλέγουν.
Σεξουαλικά Συμβατά Ζώδια:
Καρκίνος,
Ιχθείς,
Δίδυμοι,
Ζυγός,
Υδροχόος

Τοξότης

Σεξουαλικό στιλ: Αυτός ο ένθερμος, ενθουσιώδης ταξιδιώτης θα σας κάνει να νιώσετε σαν το μοναδικό άτομο στον κόσμο όταν μείνετε οι δυο σας. Αλλά μην παραξενευτείτε αν φαίνεται να έχει το μυαλό του και αλλού. Ο Τοξότης είναι ανοιχτός, περιπετειώδης και αφοσιωμένος στη διασκέδαση. Προσοχή γιατί ο Τοξότης πλήττει εύκολα!Σεξουαλικά Συμβατά Ζώδια:
Κριός,
Λέων,
Δίδυμος,
Ζυγός,
Υδροχόος


Αιγόκερως

Σεξουαλικό στιλ: Αν δελεάσεις έναν Αιγόκερω στο κρεβάτι, θα μεταμορφωθεί. Θεωρείται ένα από τα ζώδια που κρύβουν καλά τη σεξουαλική τους πλευρά. Συχνά φαίνεται να βάζει μπροστά τη δουλειά ή την οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση ωστόσο, ένας Αιγόκερως είναι πάντα έτοιμος για δράση. Τους ελκύουν έξυπνοι, έμπειροι άνθρωποι που θα κάνουν την πρώτη κίνηση που θα τους δελεάσουν με αισθησιακούς πειρασμούς. Αυτό που μισούν οι Αιγόκεροι είναι ο αυθορμητισμός.
Σεξουαλικά Συμβατά Ζώδια:
Ταύρος,
Παρθένος,
Καρκίνος,
Σκορπιός,
Ιχθείς

Υδροχόος

Σεξουαλικό στιλ: Κανείς δεν μπορεί να προσπεράσει αυτούς τους ελεύθερους εκκεντρικούς τύπους. Πρώτα διεγείρονται συναισθηματικά. Και αυτό είναι το μυστικό για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον σε έναν Υδροχόο. Λατρεύουν τις ατελείωτες συζητήσεις, μισούν τις σκοτεινές πλευρές των άλλων.
Σεξουαλικά Συμβατά Ζώδια:
Δίδυμοι,
Κριός,
Λέων,
Τοξότης

Ιχθείς

Σεξουαλικό στιλ: Αυτός ο εραστής είναι ένας χαμαιλέοντας, ικανός να αλλάξει το στιλ του ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Συναισθηματικοί τύποι οι Ιχθείς είναι πάντα έτοιμοι να ευχαριστήσουν τους άλλους και να ευχαριστηθούν. Ευτυχία σε έναν Ιχθύ μπορεί να προσφέρει η χαρά του άλλου.
Σεξουαλικά Συμβατά Ζώδια:
Σκορπιός,
Καρκίνος,
Ταύρος,
Παρθένος,
Αιγόκερως

Πηγή: iefimerida.gr

Τα "κακά" κορίτσια του ζωδιακού κύκλου που κλείνουν σπίτια!

Κλείνουν σπίτια αυτά τα "κακά" κορίτσια του ζωδιακού κύκλου! Επαγγελματίες αντροχωρίστρες! Απαιτούν μεγάλη προσοχή!

Είναι μοιραίες και δε φταίνε γι αυτό, αφού αυτή είναι η φύση τους. Δεν το κάνουν επίτηδες, απλά συμβαίνει. Είναι οι γυναίκες που αποτελούν τους μεγάλους πειρασμούς για τους άντρες εκεί έξω και πολλοί από αυτούς χωρίζουν από τις σχέσεις τους για εκείνες.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου;

Μην τις κατηγορείτε όμως. Ποτέ σε ένα χωρισμό δε φταίει το τρίτο άτομο. Απλά αν είναι και μία από τις παρακάτω κυρίες, κάπου δικαιολογείται κι εκείνος. Πόσο να τους αντισταθεί, αφού είπαμε, είναι #pro στο να τους ξεμυαλίζουν.

Ζυγός: Eίναι ασύγκριτα φινετσάτη, καλοβαλμένη, σικ και έχει τον τρόπο της με όλα. Δε θα προκαλέσει ποτέ, αλλά θα τους κατακτήσει όλους. Είναι επίσης έξυπνη δεν έχει όπλο μόνο το κορμί της. Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι είναι αυταρχική κάτι που εξιτάρει τους άντρες.

Σκορπιός: Σκέτο δηλητήριο. Έρχεται, τσιμπάει, στάζει φαρμάκι και αποχωρεί. Το κεντρί της είναι το σεξ. Αυτό είναι το δυνατό της σημείο. Με αυτό αιχμαλωτίζει το “θύμα” της αφού αν το κάνει μαζί του μια φορά, εκείνος δε θα μπορέσει να το ξεχάσει ποτέ.

Τοξότης: Είναι νεράιδα. Αποπλανεί με μια αθωότητα και προσφέρει τόση χαρά που κανείς δε μπορεί να της αντισταθεί. Γεννημένη ελεύθερη, ξεμυαλίζει τους άντρες επειδή τους ξυπνάει το ένστικτο του κυνηγού. Θέλουν να την πιάσουν και να την κρατήσουν μόνο για εκείνους πράγμα σχεδόν αδύνατο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορίτσια προσοχή! Οι 12 άντρες του ζωδιακού κύκλου αποκαλύπτουν πως θέλουν τις γυναίκες!

Κόκκινος συναγερμός: Αυτά τα τέσσερα ζώδια θα "μαρτυρήσουν" μέχρι το 2020!

Διαβάστε περισσότερα για ζώδια στο YouWeekly.gr

Share