Προσοχή! Έρχεται ο Άρης στον Σκορπιό! Ποια ζώδια θα επηρεαστούν;

Αναλυτικά η πρόγνωση!

Προσοχή! Έρχεται ο Άρης στον Σκορπιό! Ποια ζώδια θα επηρεαστούν;

Έρχεται ο Άρης στον Σκορπιό! Ποια ζώδια θα επηρεαστούν; Προσοχή!

Ποια είναι τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων;

Έχεις μυστικό; Αυτά είναι τα ζώδια που αν τους το πεις θα σε "φάνε"!

ΚΡΙΟΣ
Τα «Πρέπει»: Αγαπητό 2ο και 3ο δεκαήμερο, πολύ σεξ λέμε! Και καλό σεξ κιόλας! Πάθος, εκπλήρωση επιθυμιών και απόλυτη ερωτική ικανοποίηση! Προσοχή μόνο στα έξοδα, ε;
Τα «Μη»: Κριέ του 1ου, άσε τους εγωισμούς, τα νεύρα και τις ζήλιες! Με απαιτήσεις και κτητικότητα, δεν κερδίζεις στον έρωτα...

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «Πρέπει»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις συντροφικότητα, εκπλήρωση ονείρων, πάθος με το άτομο της καρδιάς σου και γενικά, τον απόλυτο έρωτα! Έρχεται νέα σχέση ή ακόμα και επισημοποίηση!
Τα «Μη»: Ταύρε του 1ου , αν έχεις ταίρι, μείνε εκεί και άσε τις ζαβολιές και τα νεύρα! Αν δεν έχεις ακόμα το άλλο σου μισό, πρόσεχε τις λάθος ερωτικές επιλογές σου και την έλλειψη ψυχραιμίας στις αντιδράσεις σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «Πρέπει»: Δίδυμε του 2ου και του 3ου, μπορεί οι υποχρεώσεις να τρέχουν, αλλά εσύ ομορφαίνεις επικίνδυνα και χορταίνεις κατακτήσεις!
Τα «Μη»: Δίδυμε του 1ου σε ικετεύω... Άσε τα ερωτικά τώρα και επικεντρώσου στη δουλειά, διότι μάλλον τα κάνεις μαντάρα...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «Πρέπει»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, ερωτεύεσαι και το διασκεδάζεις! Κατακτήσεις, θαυμαστές, πάθος, συναίσθημα, επιτυχία, λάμψη και απανωτές ερωτικές ευκαιρίες!
Τα «Μη»: Καρκινάκι του 1ου, είπαμε να το γλεντήσεις ερωτικά, αλλά μήπως παραέγινες... ζωηρούλης και εκτίθεσαι; Όχι στην επιπόλαια έπαρση λοιπόν!

ΛΕΩΝ
Τα «Πρέπει»: Λέοντα του 2ου και του 3ου, έρχεται η ευκαιρία για επανασύνδεση! Ο πρώην επιστρέφει και είναι στο χέρι σου να τον κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή!
Τα «Μη»: Εσύ, Λιονταράκι του 1ου, μακριά από το παρελθόν καλύτερα... Μπορεί να σε ωθήσει προς τα εκεί το πάθος, αλλά κάτι μου λέει, πως δεν θα γλιτώσεις το σοκ και το δάκρυ...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «Πρέπει»: Αγαπητό 2ο και 3ο δεκαήμερο, χορταίνεις φλερτ, μηνύματα, τηλεφωνήματα, γνωριμίες, συναντήσεις και ευχάριστα ερωτικά νέα!
Τα «Μη»: Παρθένε του 1ου, μακριά από κουτσομπολιά και μεγάλα λόγια στον έρωτα... Θα την πατήσεις, σου λέω!

ΖΥΓΟΣ
Τα «Πρέπει»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις αισθησιασμό, ποιοτικό -πολύ ποιοτικό- σεξ, αφοσίωση από το άλλο σου μισό, αλλά και... γεμάτο πορτοφόλι!
Τα «Μη»: Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, όχι στις ζήλιες, τις καταπιέσεις και τα αδικαιολόγητα πείσματα στον έρωτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «Πρέπει»: Σκορπάκι του 2ου και 3ου, ζεις το απόλυτο πάθος, την σεξουαλικότητα και την ερωτική φλόγα! Επιπλέον, πετυχαίνεις στόχους και εκπληρώνεις σπουδαίες επιθυμίες!
Τα «Μη»: Σκορπιέ του 1ου..., προσοχή please! Καυγάδες ερωτικοί χωρίς λόγο, κόντρες και ερωτικά λάθη που κάνεις ασταμάτητα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «Πρέπει»: Τοξότη του 2ου και του 3ου, ζεις έναν έρωτα καυτό, κρυφό, παρασκηνιακό και ίσως... απωθημένο! Why not?
Τα «Μη»: Τοξοτάκι του 1ου, εσύ πες όχι στα απαγορευμένα, διότι σε βλέπω να καταλήγεις πληγωμένος και απογοητευμένος...


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «Πρέπει»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και εσύ πετυχαίνεις μεγάλα ερωτικά όνειρα και σούπερ-ντούπερ αλλαγές!
Τα «Μη»: Αιγοκεράκι του 1ου, το παρακάνεις με την τάση ανεξαρτησίας σου! Είπαμε να αλλάξεις και να απελευθερωθείς ερωτικά, αλλά εσύ προκαλείς με τις υπερβολές σου και την τάση σου για κόντρες...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «Πρέπει»: Υδροχοάκι του 2ου και του 3ου, μπορεί να το έχεις πέσει με τα μούτρα στην δουλειά, αφού ομολογουμένως έρχονται επιτυχίες στην καριέρα, όμως και τα ερωτικά σου σταθεροποιούνται και επιτέλους νιώθεις σίγουρος και γεμάτος αυτοπεποίθηση!
Τα «Μη»: Εσύ Υδροχόε του 1ου, άσε τους έρωτες... Κοίτα τα επαγγελματικά σου, γιατί τα έχεις κάνει σαλάτα! Και μάλιστα..., κακοφτιαγμένη!

ΙΧΘΥΣ
Τα «Πρέπει»: 2ο και 3ο δεκαήμερο η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου! Επαφές, ταξίδια, συναντήσεις, μηνύματα, γνωριμίες που περίμενες καιρό και οπωσδήποτε ευχάριστα ερωτικά νέα!
Τα «Μη»: Ψαράκι του 1ου, πολλές οι επιπολαιότητες και οι ανωριμότητες στα ερωτικά... Μην αισιοδοξείς too much, αν θες να “την βγάλεις καθαρή”!

Πηγή: oroskopos.gr

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 15/11;

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 15/11, για όλα τα ζώδια. Ποιοι πρέπει να προσέχουν και ποιοι θα είναι τυχεροί;

Δείτε αναλυτικά!

Προσοχή! Η Αφροδίτη έρχεται στον Τοξότη! Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο!

ΚΡΙΟΣ

Δοκιμάστε νέες συνταγές, τακτοποιήστε τα ντουλάπια της κουζίνας, αγοράστε υγιεινές τροφές από το σούπερ μάρκετ.

ΤΑΥΡΟΣ

Πληρώστε λογαριασμούς, πάτε στον οδοντίατρο, απαντήστε στις κλήσεις του κινητού σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα ποτήρι κρασί, ένα ωραίο γεύμα στο σπίτι με τον σύντροφό σας. Αυτά χρειάζεστε άμεσα αυτή τη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτέλους! Νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας.

ΛΕΩΝ

Ήρθε η ώρα να τελειώστε με τις υποχρεώσεις σας, για να καθαρίσει το μυαλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικώς, αυτη η μέρα ευνοεί το μαγείρεμα και την υγιεινή διατροφή.

ΖΥΓΟΣ

Δοκιμάστε να κάνετε περισσότερη γυμναστική, η μια φορά την εβδομάδα δεν κάνει τίποτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην ενοχλείτε τους άλλους με τη σχολαστικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε μήπως τελικά βρεθείτε μπλεγμένοι σε μια συνθήκη που δεν διαλέξατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάντε ξεκάθαρο πως είστε κύριοι του εαυτού σας. Οι νέες συναντήσεις είναι πιθανές και όλα μπορούν να συμβούν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιο σκηνικό μάλλον σήμερα θα κάνει την φαντασία σας να τρέχει.

ΙΧΘΕΙΣ

Το γεγονός ότι έχετε αντιληφθεί τα λάθη του παρελθόντος στα βοηθά να προχωρήσετε μπροστά.