Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: "Μαύρες" μέρες γι αυτά τα 3 ζώδια!

Ελπίζουμε να μην ανήκεις σε ένα από αυτά! Μεγάλη προσοχή!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί:
Ζώδια 05.12.2019 14:28
Follow us on Google News

"Μαύρες" μέρες έρχονται για 3 συγκεκριμένα ζώδια και... ελπίζουμε να μην ανήκεις σε ένα από αυτά! Ο κορυφαίος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, προειδοποιεί!

Οι αστρολογικές προβλέψεις του για 2-8 Δεκεμβρίου 2019! Μάθε αναλυτικά τι θα πάθεις ανάλογα με το ζώδιο σου!

Κριός
Οι μέρες που ακολουθούν ευαισθητοποιούν την εργασία και θα πρέπει να είστε συνεπείς και σωστοί, αλλά σας δίνουν ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε μια επιθυμίας και οι πιο επιδέξιοι να ορίσετε ένα κοινωνικό ή επαγγελματικό στόχο. Ερωτικά υπάρχει ένταση και υπάρχει και ανταπόκριση. Το αποτέλεσμα θα κριθεί από τον δικό σας χειρισμό.Οικονομικά αποφύγετε τις παγίδες

Ταύρος
Οι μέρες αυτές στην αλλαγή του μήνα τονίζουν τις όποιες εξελίξεις σημειώνονται τώρα στον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής. Επιμεληθείτε τη φήμη ή τη δημόσια εικόνα σας και ταυτόχρονα υπερασπίστε μια συνεργασία ή μια προσωπική σχέση που σας αφορά να υπάρχει. Οι μέρες αυτές απαιτούν προνοητικότητα, ψυχραιμία και ελιγμό.

Δίδυμος
Η περίοδος είναι θετική και γόνιμη για εσάς. Παρά το γενικό κλίμα της εποχής, η οικονομική σας κατάσταση έχει προοπτικές βελτίωσης και η διάκριση σας στον επαγγελματικό τομέα είναι φανερή. Προσπαθήστε όμως να είστε μετριοπαθείς στην συμπεριφορά και όχι ιδιαίτερα πληθωρικοί στις κοινωνικές δραστηριότητες. Είναι προτιμότερο να γίνονται λίγα και καλά παρά πολλά μαζί τώρα.

Καρκίνος
Με την είσοδο του Δεκεμβρίου προβλέπονται μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα που έχετε καταστρώσει και κάποιες αναμοχλεύσεις συναισθημάτων από την επίδραση των εξωτερικών περιστατικών τα οποία θα έρθουν αντίθετα με τα συναισθήματα ή τον κώδικα τιμής σας. Το πρόβλημα έγκειται στην συμπεριφορά των άλλων και καλείστε να είστε ψύχραιμοι και όχι επιθετικοί.

Λέων
Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην εργασία σας και αξίζει τον κόπο να κάνετε τώρα και άθλους και τις δέουσες υποχωρήσεις ανάλογα. Επίσης, να υπερασπιστείτε σχέσεις που σας αφορούν και να αποφύγετε αντιθέσεις με εκείνους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Οικονομικά τα πράγματα απαιτούν πρόνοια και δεν κρίνονται τόσο απαραίτητες νέες αγορές ή άλλα έξοδα

Παρθένος
Είστε ευνοημένοι στην ερωτική και την κοινωνική σας ζωή την περίοδο αυτή. Οι μέρες αυτές σας βοηθούν να γίνετε περισσότερο εκτελεστικοί και να επισπεύσετε τις επιδιώξεις σας. Κάποιοι άνθρωποι θα αποδειχτούν χρήσιμοι σε αυτές. Αποφάσεις ή επιλογές θα πιάσουν τόπο, το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι το ενδεχόμενο παρασκηνίου στα επαγγελματικά και τοποθετήσεις χρημάτων σε αβέβαιες επενδύσεις.

Ζυγός
Οι μέρες που ακολουθούν σας βρίσκουν ενισχυμένους από παράγοντα τύχης στον τομέα των προσωπικών σχέσεων αλλά εκτεθειμένους στον επαγγελματικό τομέα και ταυτόχρονα λίγο καταπιεσμένους στον οικογενειακό χώρο. Προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας και αποφύγετε τις κακοτοπιές. Μην συμφωνείτε σε κάτι αν δεν έχετε εχέγγυα επιτυχίας και μην βιάζεστε να αλλάξετε μια κατάσταση που έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής, ειδικά στην εργασία σας.

Σκορπιός
Η όλη κατάσταση του καινούριου μήνα είναι θετική αλλά και νευρική συνάμα. Νιώθετε εγκλωβισμένοι στο στενό σας περιβάλλον αλλά αν προσέξετε θα δείτε ότι υπάρχουν διέξοδοι όπως και κατάλληλοι άνθρωποι για την ανακούφιση ή την ψυχαγωγία που τόσο χρειάζεστε. Φροντίστε να είστε σωστοί στις συναλλαγές σας και μην βιάζετε το χρόνο και τις καταστάσεις που δεν ανατρέπονται εύκολα.

Τοξότης
Μεγάλη κινητικότητα θα παρατηρηθεί στη ζωή σας τις μέρες αυτές. Θα πρέπει να είστε οργανωμένοι και όσον αφορά τις επαγγελματικές σας συζητήσεις να διαθέτετε σαφή προγράμματα και άλλα απαραίτητα στοιχεία για την συνέχεια της πορείας της. Οικογενειακά σας δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε το επικρατούν κλίμα ή να εξωραΐσετε το χώρο μέσα στον οποίο ζείτε. Ερωτικά οι προσφορές είναι ενδιαφέρουσες.

Αιγόκερως
Ο Άρης είναι στον Σκορπιό, βαραίνοντας συχνά την διάθεση σας και δημιουργώντας περιστασιακούς εφιάλτες. Προγραμματίστε την δημιουργικότητα σας και ελέγχετε την ευθιξία σας. Ξεκαθαρίστε το τοπίο από παράσιτα κάθε είδους. Μην ρισκάρετε στα οικονομικά και αποφύγετε το ενδεχόμενο της εκμετάλλευσης. Καταπολεμήσετε τις φοβίες, τις ενοχές και όλα τα απωθημένα που σας τρομάζουν.

Υδροχόος
Σημαντικές οι μέρες που ακολουθούν την περίοδο αυτή. Μπορείτε να βελτιώσετε σύντομα τις συνθήκες στην εργασία σας όπως μπορείτε επίσης να γιατρέψετε προβλήματα υγείας και να βρείτε πιο ικανοποιητικές λύσεις στην ερωτική σας ζωή. Ο Κρόνος σας καταπιέζει λιγότερο και ήδη από το μήνα αυτό αρχίζει δειλά – δειλά, να βγαίνει προς τα έξω η προοπτική μίας γενικής ανάκαμψης.

Ιχθύς
Έμφαση στις εξελίξεις των σχέσεων, χρήσιμες πληροφορίες και καλύτερες ευκαιρίες να γεφυρώσετε τις διαφορές σας με τους συνεργάτες σας. Στα επαγγελματικά σας συνεχίσουν να υπάρχουν οι προοπτικές αλλά και η ασάφεια μαζί. Αποφύγετε το ενδεχόμενο μίας προδοσίας, κρατήστε μυστικά για τον εαυτό σας και προτιμήστε την διπλωματική συμπεριφορά από την νευρικά ειλικρινή έκφραση.

Πηγή: oroskopos.gr

Πριν φύγετε ενημερωθείτε για το τι θα σας συμβεί σήμερα με βάση το ζώδιό σας! Έχουμε αναλυτικά και αυτές τις προβλέψεις!

Κώστας Λεφάκης: "Έσκασαν" οι προβλέψεις για τον Δεκέμβρη! Άσχημα νέα γι' αυτά τα 4 ζώδια!

"Έσκασαν" οι προβλέψεις για τον Δεκέμβρη! Ο κορυφαίος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης ανακοίνωσε άσχημα νέα γι' αυτά τα 4 ζώδια!

Οδεύουμε στο φινάλε του 2019 και ο Δεκέμβριος παρουσιάζει σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις στη ζωή όλων μας. Ο Δίας περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου κατά την διάρκεια αυτού του μήνα σχηματίζει θετική γωνία τριγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Αιγόκερω, έρχεται για να ρίξει αυλαία στο 2019 αλλά και σε πολλές προσωπικές υποθέσεις μας.

Πώς θα κλείσει όμως το 2019 για τα 12 Ζώδια; Ποιοι θα βρεθούν ευνοημένοι και ποιοι θα πιεστούν. Δες αναλυτικά τις Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 για το ζώδιο σου!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: «Η νέα σελήνη στον Τοξότη φέρνει μαυρίλα σε δύο ζώδια»!

Κριός Δεκέμβριος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας υπόσχεται αρκετά ευχάριστα γεγονότα, εσείς όμως πρέπει να δείξετε προσοχή και υπευθυνότητα, κυρίως στα οικονομικά σας. Φροντίστε να τακτοποιήσετε σχετικές εκκρεμότητες και να μην παραμελείτε τις υποχρεώσεις σας που συσσωρεύονται χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Τα φετινά Χριστούγεννα, καλό θα ήταν να ακούσετε το ένστικτό σας και να μην υπερβάλετε στις προσδοκίες, ούτε στα σχέδιά σας, καθώς η έκλειψη του Ήλιου στις 26 στον Αιγόκερω εγκαινιάζει μια περίοδο με αρκετές παρεξηγήσεις, διαφωνίες και δύσκολη επικοινωνία κυρίως με τους δικούς σας ανθρώπους.

Σας λένε ευθείς στον χαρακτήρα, αλλά τώρα χρειάζεται να επιδείξετε εξυπνάδα και διπλωματία.

Ταύρος Δεκέμβριος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Ενδόμυχα, ξέρετε πολύ καλά μέχρι που μπορείτε να τραβήξετε το σχοινί στα αισθηματικά σας και καλό θα ήταν να ακούσετε το ένστικτό σας.

Ο μήνας αυτός, παρά το εορταστικό του πασπάλισμα, μπορεί να αποδειχτεί πολύ ουσιαστικός στις επιδιώξεις σας, αρκεί να είστε πειθαρχημένοι και συγκρατημένοι. Από άλλες φορές στο παρελθόν, ξέρετε ότι τα καταφέρνετε αν είστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας.

Η Πανσέληνος στις 19 μπορεί να σας στοιχίσει οικονομικά, ή να σας ταλαιπωρήσει με μια ανεκπλήρωτη, σχετική προσδοκία. Η έκλειψη του Ήλιου στις 26 στον Αιγόκερω επηρεάζει όσους ζείτε στο εξωτερικό, ή σκέφτεστε ένα ταξίδι.

Δίδυμος Δεκέμβριος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα απαιτεί αυτοσυγκράτηση και να δώσετε προτεραιότητα στα επαγγελματικά σας.

Φροντίστε να τακτοποιήσετε θέματα που εκκρεμούν, ή να είστε ακριβείς σε κάποιες ημερομηνίες παράδοσης – παραλαβής αυτών που σας έχουν ζητηθεί. Συνηθισμένοι να τα καταφέρνετε ακόμα και την τελευταία στιγμή, είναι το επιπλέον κόστος μιας τέτοιας στάσης, που θα πρέπει να σκεφτείτε. Αισθηματικά νιώθετε πιεσμένοι από μια κατάσταση που δεν εξελίσσεται όπως θέλατε, αλλά μέχρι τις 19 τα πράγματα θα παραμείνουν όπως είναι.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 20 σας κάνει πιο κοινωνικούς και πιο ερωτικούς. Η έκλειψη του Ήλιου στις 26 όμως στον Αιγόκερω θα σας δείξει τη δύναμη των πολλών και θα σας αναγκάσει να προφυλαχτείτε από άδικα πυρά.

Καρκίνος Δεκέμβριος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Οι συμπτώσεις και τα απρόοπτα θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξη αυτού του μήνα για τους περισσότερους από εσάς. Όσοι δυσκολεύεστε να τακτοποιήσετε ζωτικά θέματα, φαίνεται ότι η εμπειρία είναι ο πολύτιμος σύμμαχός σας και όχι η λογική.

Μέχρι τις 19, η αισθηματική σας ζωή είναι εκτεθειμένη και σας στερεί εν μέρει την ικανοποίηση εξ αιτίας της συμπεριφοράς του συντρόφου σας, ή τρίτων παραγόντων. Μην πιστεύετε λόγια που δεν γίνονται πράξεις και μην θυσιάζετε τη δική σας χαρά, για χάρη των άλλων.

Τα φετινά Χριστούγεννα, η διάθεσή σας επηρεάζεται από την έκλειψη του Ήλιου στον απέναντί σας Αιγόκερω στις 26. Τα θέματα που σας απασχολούν χρειάζονται χρόνο για να επιλυθούν, γι αυτό μην πικραίνεστε χωρίς λόγο. Τα παιδιά και οι φίλοι θα είναι το βάλσαμο των ημερών

Λέων Δεκέμβριος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας σας προσφέρει πολλές δυνατότητες επικοινωνίας, τόσο για επαγγελματικούς, όσο και για προσωπικούς λόγους και σκοπούς. Φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί, ιδιαίτερα εκεί που τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται σύμφωνα με τα συμφέροντά σας.

Ειδικής σημασίας θέματα, όπως τα αισθηματικά και τα προσωπικά χρειάζονται σύνεση και μικρές επεμβάσεις, εκεί που θεωρείτε ότι έχετε περιθώριο να διορθώσετε κάτι. Μέχρι τις 19 θα υπάρξουν κάποιοι αιφνιδιασμοί, ή παράπονα στα αισθηματικά σας, τα οποία πρέπει να κατευνάσετε. Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να εκπληρώσετε υποσχέσεις και υποχρεώσεις.

Η έκλειψη του Ήλιου στις 26 στον Αιγόκερω, μπορεί να είναι πολύ ανατρεπτική για τα σχέδιά σας, γι αυτό φροντίστε να διαθέτετε και εναλλακτικές λύσεις.

Παρθένος Δεκέμβριος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Πολλά μπορείτε να καταφέρετε αυτόν τον μήνα αν συγκεντρωθείτε στο στόχο σας και αν καταφέρετε να είστε περισσότερο διπλωμάτες, παρά επίμονοι.

Οι ευκαιρίες για ευχάριστες συναναστροφές δεν θα λείψουν, ιδιαίτερα το πρώτο μισό του μήνα. Αφροδίτη και Δίας στον Αιγόκερω ευνοούν τις επιδιώξεις σας, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα αισθηματικά σας, με πλάγιο, αλλά ουσιαστικό τρόπο.

Αυτά που συνηθίζατε να βλέπετε σαν εμπόδια και σας αποθάρρυναν, τώρα αποκτούν διαφορετική σημασία και σας διασκεδάζουν.

Η έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 26, μπορεί να αλλάξει το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων, γι αυτό καλό θα ήταν να είστε λίγο επιφυλακτικοί και να μην ξεπερνάτε τα όριά σας.

Ζυγός Δεκέμβριος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Ο Ερμής στον Τοξότη από τις 9 έως τις 28 σας βοηθά να επικοινωνήσετε ουσιαστικά και εποικοδομητικά. Σας βοηθά επίσης να καλύψετε εκκρεμότητες της δουλειάς, ή σε άλλους βασικούς τομείς της ζωής σας, επηρεάζοντας θετικά τις εξελίξεις. Αισθηματικά θα χρειαστεί να καταβάλλετε προσπάθεια ώστε να διατηρηθούν κάποιες ισορροπίες, ή να μην επηρεαστεί η προσωπική σας ζωή από καίρια γεγονότα σε άλλους τομείς της καθημερινότητας. Αν σχεδιάζετε κάτι σημαντικό για τα Χριστούγεννα, φροντίστε να έχετε τον έλεγχο εσείς και όχι οι άλλοι. Η έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 26, επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια και γενικότερα, οτιδήποτε θεωρείτε ότι σας παρέχει ασφάλεια.

Σκορπιός Δεκέμβριος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Ο Ερμής στο ζώδιό σας το πρώτο δεκαήμερο, δίνει συνέχεια σε προσπάθειες επικοινωνίας, επαγγελματικής δραστηριότητας και εμπορικών πράξεων. Από τις 9 έως τις 28 σας καλεί να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας και να επιλέξετε την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε αν είστε φοιτητής, ή ετοιμάζετε κάποιες μεταπτυχιακές σπουδές. Ο Άρης, επίσης στο ζώδιό σας όλον τον μήνα, μπορεί να σας κάνει λίγο νευρικούς και ανυποχώρητους σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Τα Χριστούγεννα, είναι μια περίοδος με κοινωνικές προσκλήσεις και κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να ταξιδέψετε. Προσέξτε μόνο την έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 26, καθώς αυτή φέρνει ανατροπές και αντιξοότητες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια: Πώς περνάνε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους;

Τα 3 ζώδια που είναι party animals και δεν γυρίζουν σπίτι τους...

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο Youweekly.gr

Share