Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν από την πανσέληνο του Δεκεμβρίου!

Ποιοι θα περάσουν δύσκολα;

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν από την πανσέληνο του Δεκεμβρίου!
Ζώδια 10.12.2019 11:59
Follow us on Google News

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί ποια 4 ζώδια δεν θα περάσουν καλά και θα επηρεαστούν από την πανσέληνο του Δεκεμβρίου.

Η Πανσέληνος στις 12 στο ζώδιο των Διδύμων, ενισχύει την ανάγκη για συμβιβασμούς, βελτίωση της επικοινωνίας και διατήρηση των στεγανών απέναντι σε προκλήσεις και ανταγωνισμούς.

Κριός
Η εργασία απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και οξύνοια εκ μέρους σας, καθώς η τάξη πραγμάτων δείχνει να έχει διαταραχθεί από αστάθμητους παράγοντες. Αισθηματικά είστε πιεσμένοι από τις απαιτήσεις ή τη στάση του συντρόφου σας, τις προσωπικές σας ανεκπλήρωτες επιθυμίες και από την αναζήτηση διεξόδου σε θέματα πρακτικά. Στην πορεία ανακαλύπτετε ότι τα περισσότερα θέματα σας θορύβησαν άδικα. Προνοήστε για το πώς να λειτουργήσετε σε ενδεχόμενη, νέα, οικογενειακή αναστάτωση!

Ταύρος
Δείξτε υπομονή και υπηρετήστε καλύτερα τα σχέδιά σας. Είναι η εποχή που μπορείτε να πλησιάσετε τους κατάλληλους ανθρώπους, να προβάλετε τα καλά σας στοιχεία και να δηλώσετε ενδιαφέρον για ότι διαδραματίζεται γύρω σας και χαρακτηρίζεται σαν ευκαιρία για εσάς. Αισθηματικά είστε καλύτερα από άλλες φορές, αλλά θέλετε η κατάσταση να είναι περισσότερο στα μέτρα σας. Προσοχή χρειάζονται τα θέματα στα οποία λειτουργείτε αυθόρμητα, επειδή σας ενθουσιάζουν και μπορεί να σας εκθέτουν στο περιβάλλον σας.

Δίδυμοι
Όσο και αν έχετε δίκαιο στις εκτιμήσεις, στις επιλογές και στη συμπεριφορά σας, τα θέματα που σας απασχολούν και οι διεκδικήσεις σας, θα αργήσουν να πραγματοποιηθούν. Η εβδομάδα δοκιμάζει τις αντοχές σας, αλλάζει τις προτεραιότητές σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με το παρελθόν και ό,τι έχετε απομακρύνει από το οπτικό σας πεδίο. Είναι η περίοδος που θα κλείσει οριστικά κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς και θα ανοίξει άλλους πιο προσοδοφόρους για εσάς που δεν εφησυχάζετε. Υποστηρίξτε με τις ενέργειες και τη στάση σας ότι εξυπηρετεί το συμφέρον σας.

Εντωμεταξύ δείτε και τις σημερινές αστρολογικές προβλέψεις

Καρκίνος
Βιαστείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να κρατήσετε τα κεκτημένα και να βάλετε τάξη στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Υπάρχει πολύ υλικό που χρειάζεται επεξεργασία και μόνον εσείς μπορείτε να ξεχωρίσετε τι είναι χρήσιμο και τι όχι! Αισθηματικά φανείτε τολμηροί αποφασιστικοί και επινοητικοί. Διακρίνετε πότε και που σας εξυπηρετεί να μιλήσετε, να διεκδικήσετε και να κατοχυρώσετε τα πεδία της δράσης σας. Οικονομικά τα έξοδα προβλέπονται αναγκαία και μην τα φοβηθείτε, αφού προβλέπεται να είστε σε καλύτερη θέση στο μέλλον.

Λέων
Η περίοδος φέρνει σχετική αναστάτωση στα επαγγελματικά και πρακτικά σας θέματα. Φροντίστε να μην κάνετε σενάρια βασισμένοι στις υποσχέσεις, ή στα δεδομένα του χτες και μην αφήνετε τα θέματα που σας αφορούν να εξελίσσονται στην τύχη. Αν νιώσετε ότι μένετε μόνοι ξαφνικά, ότι οι άλλοι γύρω σας αλλάζουν πορεία πλεύσης ή ότι η οικογένεια επαναστατεί απέναντί σας, μην πεισμώνετε και μην φέρεστε σκληρά. Υπολογίστε ότι όλα ακολουθούν μια διαδρομή που σας εξυπηρετεί αθέατα

Παρθένος
Είναι εξαιρετικά ποικίλο και ενδιαφέρον το διάστημα που ξεκινά. Προβλέπεται έντονο συναίσθημα αλλά και επιτακτική ανάγκη προάσπισης του ζωτικού σας χώρου, είτε αυτός λέγεται εργασία, είτε προσωπική ζωή. Το απρόοπτο θα λειτουργήσει αρκετές φορές, τις περισσότερες μάλλον ευχάριστα. Περιποιηθείτε την εμφάνισή σας, πιστέψτε περισσότερο στην αξία σας και υποδεχτείτε την περίοδο εύνοιας που περιμένατε. Από τώρα και στο εξής, είναι πολλά στο χέρι σας, αρκεί να το πιστέψετε!

Ζυγός
Η εβδομάδα ξεκινά κάπως περίεργα για τους περισσότερους από εσάς και θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας. Πράγματι είναι δύσκολο να βγάλετε σαφή συμπεράσματα καθώς οι περισσότερες εξελίξεις στα θέματα που σας απασχολούν, φαίνεται να μην συμφωνούν με τις επιθυμίες, ή τις προσδοκίες σας. Αντιμετωπίστε ένα – ένα τα θέματα που σας εκνευρίζουν ή σας ταλαιπωρούν και μην πελαγώνετε όταν τα σκέφτεστε. Είναι μια περίοδος αναγκαστικής προσγείωσης στην πραγματικότητα, αλλά δείτε το σαν περίοδο ανεφοδιασμού των δυνάμεών σας.

Σκορπιός
Μείνετε πιστοί στις απόψεις σας, εμπλουτίστε τις γνώσεις σας γύρω από θέματα που σας αφορούν και αγνοήστε κάποιες προσωρινές αντιξοότητες που σας προβληματίζουν. Οι πρώτες μέρες του μήνα είναι και οι πιο περίεργες, σιγά – σιγά όμως φαίνεται πως η κατάσταση γύρω σας εξομαλύνεται, οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα αποκαθίστανται, ενώ τα οικονομικά σας, υποστηρίζονται καλύτερα από το αντικείμενο της εργασίας σας, μόνιμης ή προσωρινής. Είστε ο χαμαιλέων της εποχής, μην το ξεχνάτε.

Τοξότης
Η εβδομάδα ξεκινά με αισιοδοξία αν και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν. Μέρα με την ημέρα, πείθεστε όλο και περισσότερο ότι εσείς κινείτε τα νήματα της τύχης σας και από εσάς εξαρτάται ο τρόπος με τον οποίο θα επιτύχετε τους στόχους σας. Οι δυσκολίες σας χαροποιούν γιατί σας επιτρέπουν να αλλάξετε πορεία, να αναζωογονηθείτε εκ των έσω και να ξεφύγετε από καταστάσεις που επιβάλουν οι μετριότητες. Όσοι δεν πείθονται για τις προθέσεις σας, απομακρύνονται φυσιολογικά από τη ζωή σας!

Αιγόκερως
Πολύ ουσιαστική η εβδομάδα για εσάς, καθώς σας προσφέρει αφορμές αλλά και ευκαιρίες να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να βάλετε σε εφαρμογή τακτικές και σχέδια που αφορούν στα επαγγελματικά και οικονομικά σας, αλλά και να φέρετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν περισσότερο στην περίπτωση που ετοιμάζετε κάποιο νέο ξεκίνημα. Θα μπείτε στον πειρασμό να χαρίσετε στον εαυτό σας ελαφρύνσεις από χρόνια βάρη και να ξεφύγετε από τα μέχρι τώρα ασφυκτικά, συναισθηματικά σας πλαίσια.

Υδροχόος
Η εβδομάδα δεν ευνοεί άμεσα τα σχέδιά σας, ούτε συμφωνεί με τον προγραμματισμό σας. Από την άλλη μεριά όμως σας επιτρέπει να κάνετε ριζικές τομές στην καθημερινότητα, να ελπίσετε και να επιδιώξετε αλλαγές, να πάρετε τις υποθέσεις σας στα χέρια σας και να διαπιστώσετε τα πλεονεκτήματά σας. Η πολυπόθητη ισορροπία και ή συμφωνία αντίθετων στρατοπέδων δεν επιτυγχάνεται, αλλά σας δίνει ώθηση να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και να υπερασπιστείτε αποτελεσματικότερα τον εαυτό σας. Δώστε έμφαση στα προσωπικά σας ζητήματα και στην οικογένεια.

Ιχθύες
Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη επιταχύνει τις εξελίξεις στην εργασία, προτρέποντάς σας να πάρετε πρωτοβουλίες, αλλά ταυτόχρονα να διαφυλάξετε και τα κεκτημένα σας. Κάποιες αλλαγές θα κριθούν απαραίτητο να γίνουν, γι αυτό φροντίστε να μην αιφνιδιαστείτε όταν σας το προτείνουν. Αισθηματικά αποφύγετε την εγωιστική συμπεριφορά και οτιδήποτε μπορεί να πυροδοτήσει αντιδράσεις του συντρόφου σας. Να είστε διπλωμάτες και όχι επιθετικοί. Ακολουθήστε το ρεύμα της εποχής

oroskopos.gr

Προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης: Καταστροφή θα "χτυπήσει" μέχρι το τέλος του μήνα αυτά τα 2 ζώδια!

Καταστροφή θα "χτυπήσει" μέχρι το τέλος του μήνα αυτά τα 2 ζώδια! Ο κορυφαίος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, προειδοποιεί!

Εβδομάδα Νέας Σελήνης στον Τοξότη, στις 26, όπου παρατηρείται μια ενδιαφέρουσα προοπτική στις προσωπικές και κοινωνικές εξελίξεις γενικότερα. Παρόλα αυτά όμως, χρειάζεται σύνεση και προνοητικότητα για να αποδώσουν οι όποιες προσπάθειες.

Κριός
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σας βοηθά να παραμείνετε ρεαλιστές και προνοητικοί στα επαγγελματικά σας, ενώ σας βοηθά να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στις προσωπικές σας επιλογές. Οικονομικά φερθείτε συντηρητικά, καθώς ο ενθουσιασμός και η παρόρμηση δεν εγγυώνται τα αποτελέσματα που θέλετε. Προσοχή χρειάζεται η χρήση μηχανημάτων και τα ταξίδια. Αποφύγετε αντιθέσεις με ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος.

Παράλληλες σχέσεις και ζώδια: Πόσο εύκολα ή δύσκολα... υποκύπτουν σε πειρασμούς;

Ταύρος
Ελέγχετε τις συμφωνίες που επηρεάζουν την οικονομική σας κατάσταση. Πολλοί θα κλείσετε με επιτυχία κάποια θέματα που σας απασχόλησαν και σας ταλαιπώρησαν, αρκεί να κάνετε τους απαραίτητους έξυπνους συμβιβασμούς. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει εν γένει, αλλά προς το τέλος της εβδομάδας βρίσκετε πεδίο συνεννόησης. Ένα περιουσιακό στοιχείο θα σας απασχολήσει και θα χρειαστεί να αποφασίσετε για το τι πρέπει και τι μπορεί να γίνει με αυτό. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας φροντίζουν να σας υπενθυμίζουν τις υποχρεώσεις σας.

Δίδυμοι
Παρά τις αντιξοότητες μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή, ή να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούριο. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 ενεργοποιεί τον παράγοντα της τύχης και σας βοηθά, είτε να αντεπεξέλθετε σε δυσκολίες που έχουν συσσωρευτεί, είτε να έχετε μια ευχάριστη αισθηματική περιπέτεια. Οικονομικά εξακολουθείτε να πηγαίνετε αντίθετα με τους κανόνες, χωρίς να υπολογίζετε κάποιες συνέπειες. Αποφύγετε πολυσύχναστους χώρους και ανθρώπους που έχουν αποδειχτεί αφερέγγυοι. Τέλος μην εκτίθεστε σε ταλαιπωρίες και σε κάθε μορφής κινδύνους.

Καρκίνος.
Η περίοδος αυτή σας βοηθά να εκφράσετε τον εαυτό σας και να βρείτε απήχηση από αυτούς που σας ακούσουν. Θα πρέπει να προσέξετε όμως στις μετακινήσεις σας και να μην επιμένετε σε υποθέσεις οι οποίες από την αρχή αποδεικνύονται δύσκολες. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με τον σύντροφο σας και θα βραχυκυκλώσει τα τρέχοντα συμφέροντα σας. Χρειάζεται προσοχή και εγρήγορση! Οι ευκαιρίες για βελτίωση στα ερωτικά σας δεν θα λείψουν αλλά χρειάζεται και η δική σας θετική συμπεριφορά για το ποθητό αποτέλεσμα.

Λέων
Θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και διπλωμάτες σε κάθε μορφή ανακοίνωσης προς τους άλλους. Οι εξελίξεις στις επαγγελματικές σας υποθέσεις Θα είναι κουραστικές, αλλά αν συγκεντρώσετε το δυναμισμό σας στα θέματα που σας απασχολούν και παραμείνετε σταθεροί θα μπορέσετε να φτάσετε στους τελικούς σας προορισμούς. Πιο πολύ όμως θα χρειαστεί να τιθασεύσετε την ανυπομονησία και το ταμπεραμέντο σας. Ακολουθήστε μια πρακτική συμβουλή που σας έχει ξελασπώσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Παρθένος


Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 αλλάζει τις προτεραιότητές σας, επιβάλλει σκοπιμότητες και φέρνει ανησυχία στην οικογενειακή σας ζωή. Αν κάνετε έξυπνες και γρήγορες αλλαγές στην καθημερινότητά σας, θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε υποχρεώσεις και να κερδίσετε τον χρόνο που χρειάζεστε σε μια υπόθεσή σας. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της επικοινωνίας, ή όσοι έχετε σχέση με κοινό, φροντίστε να συγκρατήσετε τα νεύρα και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και μην δίνετε αφορμές για εντάσεις και παρεξηγήσεις.

Ζυγός
Η οικογένεια και οι δικοί σας άνθρωποι θα σας απασχολήσουν αυτόν τον μήνα, κυρίως γιατί προβάλλουν αντιρρήσεις στα σχέδιά σας. Ξεπεράστε έξυπνα τις δυσκολίες και προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά σας. Επίσης μην αναλώνεστε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις και μην προκαλείτε εκείνους οι οποίοι είναι ισχυρότεροι αυτήν την περίοδο. Προσοχή στην οδήγηση και στην χρήση των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας. Επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας γνώσεις και ειδικότητες.

Σκορπιός
Υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας και αποφύγετε νέα ανοίγματα. Γίνετε πιο προνοητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και υπολογίστε σε καθυστερήσεις και σε έλλειψη μετρητών. Επίσης φροντίστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, ή να είστε ξεκάθαροι με τους συνεργάτες σας. Βοηθήστε με τη στάση σας τις εξελίξεις που σας αφορούν, είτε στη δουλειά σας, είτε στις σπουδές σας. Οι αντιδράσεις και αντιρρήσεις δεν έχουν θετικό αποτέλεσμα αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να έχετε δίκαιο, αλλά θα πρέπει να βελτιώσετε και τον τρόπο που το διεκδικείτε.

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας επηρεάζει τον ψυχισμό σας και σας βοηθά να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Ένα λάθος συμπεριφοράς του παρελθόντος αναγνωρίζεται και σας χαρίζει αισιοδοξία και χαρά. Όσοι σκέφτεστε να κάνετε μια αποφασιστική κίνηση στα αισθηματικά σας, φροντίστε να το κάνετε χωρίς καθυστέρηση και χωρίς περιστροφές. Αυτήν την εβδομάδα, παρά τις δυσκολίες του περιβάλλοντός σας, εσείς διευκολύνεστε στις υποθέσεις σας. Έχετε τα περιθώρια που χρειάζεστε για να προβάλετε ιδιότητες και ικανότητες.

Αιγόκερως
Η περίοδος αυτή έχει νευρικότητα, αγωνιστικότητα και αιφνίδιες εξελίξεις πάνω σε υποθέσεις για τις οποίες εργαστήκατε πολύ τον τελευταίο καιρό. Αυτά που σας απασχολούν θα πρέπει να τα βάλετε σε μια τάξη και γενικότερα να αποφύγετε ρήξεις ή αντιδικίες. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 σας υποδεικνύει τους τομείς που μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε και τον τρόπο με τον οποίο θα κερδίσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ή την υπόθεση που σας απασχολεί. Ξεπεράστε κάποιους ενδοιασμούς και λύστε παρεξηγήσεις και διαφορές με χρήσιμους ανθρώπους.

Υδροχόος
Η καθημερινότητα θα είναι λίγο φορτισμένη και οι άνθρωποι γύρω σας δεν θα μπορούν να συνεννοηθούν. Η Αφροδίτη που περνά στον Αιγόκερω θα αυξήσει τις υποχρεώσεις, οικονομικές και οικογενειακές και θα περιορίσει τις ερωτικές σας απολαύσεις ή τις συναισθηματικές σας κατακτήσεις. Είναι μια εβδομάδα που απαιτεί προσεκτικές κινήσεις για να μπορέσετε να διαμορφώσετε ένα θετικό κλίμα εξελίξεων στα πρακτικά σας, αργότερα!Προσπαθήστε να βρείτε τα καλά και να αντέξετε τα δύσκολα σε αυτή την μεταβατική περίοδο της ζωής σας.

Ιχθύες
Η εβδομάδα είναι δύσκολη κυρίως στον τομέα των επαγγελματικών σας συνεργασιών και σε αυτόν της οικονομικής διαχείρισης. Ιδιαίτερα προσέξτε τις σχέσεις σας με το νόμο και το σύστημα και αποφύγετε αντιθέσεις, παρεξηγήσεις και παρορμητικές αντιδράσεις που θα μπορούσαν να δώσουν δυσάρεστες συνέπειες για αρκετό διάστημα. Επιλέξτε όμως ευχάριστες δραστηριότητες που σας βοηθούν να μειώσετε το άγχος και να διατηρήσετε σε καλό επίπεδο τις δυνάμεις σας. Υπολογίστε τον παράγοντα χρόνο σε κάθε σας δραστηριότητα. Η συνέπεια θα σας ανταμείψει πολλαπλά στο άμεσο μέλλον

oroskopos.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Λεφάκης: "Έσκασαν" οι προβλέψεις για τον Δεκέμβρη! Άσχημα νέα γι' αυτά τα 4 ζώδια!

Προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης: Καταστροφή θα "χτυπήσει" μέχρι το τέλος του μήνα αυτά τα 2 ζώδια!

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις εδώ

Share