Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Σε 6 ημέρες από τώρα θα "χτυπήσει" συμφορά τα ζώδια! Τι έρχεται;

Μαύρα Χριστούγεννα! Δείτε τις προβλέψεις αναλυτικά...

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Σε 6 ημέρες από τώρα θα

Σε 6 ημέρες από τώρα θα "χτυπήσει" συμφορά τα ζώδια! Τι έρχεται; Ο κορυφαίος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

Πώς θα σε επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 26 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω;

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων σκιάζεται από μια ηλιακή έκλειψη στις 26, στην αρχή του Αιγόκερω, η οποία γίνεται αφορμή γενικότερης αναταραχής και ανατροπής σχεδίων και προγραμμάτων.

Κριός
Οι μέρες των Χριστουγέννων δεν θα είναι ούτε ήρεμες, ούτε τόσο ευχάριστες! Προνοήστε και οργανωθείτε έγκαιρα! Μην στηριχτείτε σε υποσχέσεις αλλά μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν συχνά έξω, με αποτέλεσμα να παραμελήσετε προσωπικές σας ανάγκες. Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας απασχολήσει όχι τόσο ευχάριστα. Μην στηρίζεστε στην καλοσύνη και στην κατανόηση των άλλων, παρά μόνο στις δικές σας δυνάμεις!

Ταύρος
Τις μέρες των Χριστουγέννων το κλίμα θα αλλάξει αιφνίδια. Η καλή στιγμή θα διαδεχτεί την δύσκολη και τανάπαλιν. Η κατανάλωση θα αυξηθεί όπως και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Το πρόσωπο που αγαπάτε θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας. Τα οικονομικά όμως δεν θα είναι τόσο επαρκή όσο θα θέλατε. Φροντίστε να έχετε εναλλακτικές σε ενδεχόμενες ανατροπές προγραμμάτων.

Καρκίνος
Η εβδομάδα των Χριστουγέννων αλλάζει το κλίμα στον τομέα των σχέσεων. Θα αιφνιδιαστείτε με την συμπεριφορά κάποιων προσώπων και θα χρειαστεί να έχετε και ψυχραιμία και ευκολία αποδοχής της αλλαγής αυτής. Η έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω ορίζει το τέλος μιας σχέσης ή το τέλος μιας εποχής. Η οικογένεια θα σας προβληματίσει, οι φίλοι θα σας προβληματίσουν. Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα και ακατάστατα στην πορεία τους

Λέων
Η εβδομάδα των Χριστουγέννων θα σας θυμίσει για λίγο μυθιστόρημα του Κάρολου Ντίκενς. Τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν έτσι όπως τα έχετε προγραμματίσει. Η έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω, ενεργοποιεί αρνητικές, ή όχι καλές εκδοχές. Οι σχέσεις σας θα σας προβληματίσουν ή θα σας αιφνιδιάσουν. Μια ανάγκη σας θα μείνει ακάλυπτη, ενώ ένας εσωτερικός πόλεμος συνεχίζει να σας εξαντλεί. Γίνετε πιο στωικοί, ξεπεράστε συνήθειες του παρελθόντος και πρωτοτυπήστε ή αυτοσχεδιάστε!

Παρθένος
Έχετε λιγότερη ταλαιπωρία και φθορά από άλλους, την επεισοδιακή όπως προβλέπεται εβδομάδα των Χριστουγέννων. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι την ώρα που κάποιοι θα σας αιφνιδιάσουν μέσα από ένα γεγονός ή από μια απρόβλεπτη συμπεριφορά. Οργανωθείτε έτσι ώστε να μην υπάρχει εκδοχή ανατροπής στο πρόγραμμά σας για τις μέρες αυτές.Αποφύγετε ανθρώπους που δεν εκτιμάτε, ελέγχετε τη διαχείριση των χρημάτων σας, όπως επίσης αποφύγετε πολυσύχναστους χώρους ή κουραστικές μετακινήσεις!

Ζυγός
Η μετακίνηση Ήλιου στον Αιγόκερω και η έκλειψή του τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, κάνει επεισοδιακό και ηλεκτρισμένο το κλίμα όλης αυτής της εβδομάδας. Ήδη έχετε πάρει μια πρόγευση για αυτήν την εκδοχή. Προετοιμαστείτε για κάποιες πρόσκαιρες δυσκολίες και μην είστε υπεραισιόδοξοι. Ενισχύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και αποφύγετε ανθρώπους που δεν ξέρετε ή δεν τους έχετε εμπιστοσύνη. Παραμείνετε σε οικεία και ασφαλή μέρη. Δείξτε κατανόηση σε εκείνους που δεν θα ανταποκριθούν συναισθηματικά όπως θα θέλατε!

Σκορπιός
Παρά την δύσκολη εβδομάδα που θα ακολουθήσει θα καταφέρετε να αποφύγετε ταλαιπωρίες και κινδύνους. Προσέξτε με ποιους θα συνδιαλαγείτε και ποιους θα συναναστραφείτε τις επόμενες μέρες. Μην φαντασιώνεστε για κάτι που δεν είναι πραγματικό. Ακολουθήστε δοκιμασμένες συνταγές στις ερωτικές σας επιδιώξεις και συντηρητική τακτική στη διαχείριση των χρημάτων σας. Προτιμήστε το σίγουρο και το δοκιμασμένο από το εντυπωσιακό που παραμένει αβέβαιο.

Τοξότης
Η ηλιακή έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου, κάνει την εβδομάδα νευρική και ακατάστατη. Η επιρροή αυτού του φαινομένου τονίζει την συναισθηματική και την οικονομική σας ανασφάλεια, έστω και περιστασιακά. Οι προτάσεις δεν θα σας λείψουν, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα για τις ποιες θα προτιμήσετε. Κάποια περιστατικά έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα για το εγγύς μέλλον. Μην τα παραβλέψετε! Κάντε κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό, τόσο σαν διασκέδαση, όσο και σαν μετακίνηση.

Αιγόκερως
Θα ζήσετε έντονα από κάθε άποψη τις επόμενες μέρες. Δεν θα λείψουν οι καλές στιγμές, αλλά θα υπάρξουν και έκτακτα περιστατικά. Ένα σχέδιο ανατρέπεται και μια σχέση σας θα δοκιμαστεί σε βάθος. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία και την θρυλική σας υπομονή. Καλύψτε τα νώτα σας και κρατήστε αποστάσεις ασφάλειας από οτιδήποτε νιώθετε αρκετά επικίνδυνο για εσάς. Μια σύμπτωση θα σας υποδείξει τις επερχόμενες αλλαγές στα αισθηματικά σας.

Υδροχόος
Σύνθετες με ευχάριστες, αλλά και κουραστικές στιγμές προβλέπεται η επόμενη εβδομάδα. Τα Χριστούγεννα που αγαπάτε, μπορείτε να τα γιορτάσετε. Την παραμονή όμως και την δεύτερη μέρα, δεν θα λείψουν τα αναπάντεχα και οι δυσάρεστοι αιφνιδιασμοί. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, σας βοηθά και σας σώζει στις δύσκολες στιγμές. Και μέσα σε όλα τα προβλήματα, εσείς ως συνήθως θα κάνετε του κεφαλιού σας, αδιαφορώντας αν οι άλλοι σας καταλαβαίνουν, ή όχι! Προσέξτε το χαμόγελο ενός έρωτα που θα περάσει γρήγορα από δίπλα σας!

Ιχθύες
Οι μεγάλες προσδοκίες αναβάλλονται για λίγο. Οι συνήθειες που μέχρι σήμερα είχατε για τα Χριστούγεννα, αναγκαστικά αναθεωρούνται. Η έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω ενεργοποιεί έναν παρασκηνιακό κίνδυνο. Η ασυνέπεια ενός ανθρώπου θα δοκιμάσει το νευρικό σας σύστημα. Και μέσα σε όλα, η αύξηση των εξόδων θα κριθεί αναπόφευκτη. Γίνετε πιο ευέλικτοι, αλλά αποφύγετε αιφνίδιες δραπετεύσεις στη γνωστή, πλασματική σας πραγματικότητα! Αντέξτε την κατάσταση και μην δημιουργείτε αιτίες για νέες παρεξηγήσεις στο περιβάλλον που ζείτε!

oroskopos.gr

Και μετά από αυτά τα νέα δείτε και τις αστρολογικές σημερινές προβλέψεις μήπως χαρείτε λιγάκι!

Προσοχή! Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: "Μαύρες" ημέρες ξημέρωσαν γι αυτά τα 2 ζώδια...

"Μαύρες" ημέρες ξημέρωσαν γι αυτά τα 2 ζώδια σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη! Δώστε προσοχή γιατί ο αστρολόγος προειδοποιεί!

Μετά την Πανσέληνο μια πλημμυρίδα από αιφνίδια γεγονότα θα αλλάξει τον τρόπο της ζωής και το κλίμα που επικρατεί εκεί, όλων μας.

Κριός
Η εβδομάδα απαιτεί ψυχραιμία και καλή οργάνωση. Κοινωνικές υποχρεώσεις και επαγγελματικές ευθύνες θα μονοπωλήσουν τον χρόνο σας. Η ερωτική σας ζωή έρχεται σε δευτερεύουσα μοίρα. Τα οικονομικά σας δεν είναι τόσο ικανοποιητικά αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε. Ο Άρης στον Σκορπιό ενισχύει τις δικλείδες ασφαλείας σας. Τολμήστε να βάλετε στόχους ακόμα και αν φαίνονται ανέφικτοι.

Ταύρος
Έντονες θα είναι οι συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις. Η συμπεριφορά των άλλων διχάζει τις διαθέσεις σας. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα ανταποκριθούν στα αιτήματά σας, αλλά θα υπάρξουν και κάποιοι που θα σας πολεμήσουν. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω εξυπηρετεί ερωτικές και κοινωνικές σας επιδιώξεις. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες! Αξιολογήστε με σωστά κριτήρια εκείνους που θα επηρεάσουν τις δικές σας επιλογές.

Δίδυμοι
Συνεχίζονται οι εξελίξεις στις σχέσεις σας με τους άλλους. Τα περιστατικά πληθαίνουν και η αίσθηση ότι έχετε χαθεί σε έναν λαβύρινθο γιγαντώνεται. Η αντίληψη και η προνοητικότητα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αυτόν. Δεν λείπουν οι δυσκολίες αλλά θα υπάρξουν και διευκολύνσεις κυρίως στα οικονομικά. Αποφύγετε τις διενέξεις και τις παρεξηγήσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Καρκίνος
Μια μικρή δόση τύχης ή διευκόλυνσης στα αισθηματικά και στα οικονομικά σας είναι πιθανόν να σας συνοδεύσει σε επιθυμίες και στόχους. Εσείς μπορείτε να πάρετε ορισμένες πρωτοβουλίες σε πρακτικούς τομείς, αλλά οι άλλοι θα είναι εκείνοι οι οποίοι θα έχουν τον τελευταίο λόγο. Μην εκτίθεστε εκεί που δεν πρέπει, αλλά και να μην σκέφτεστε απαισιόδοξα στις δυσκολίες. Κερδίστε χρόνο εκεί που οι υποθέσεις σας φαίνεται να γίνονται πιεστικές.

Λέων
Οι δυσκολίες στην επικοινωνία και στην προσαρμογή των νέων δεδομένων που επικρατούν στο επαγγελματικό περιβάλλον αρκετών από εσάς, είναι το θέμα της εβδομάδας που ξεκινά. Διατηρήστε τα πλεονεκτήματά σας στις διεκδικήσεις σας, απαλύνετε τις αντιθέσεις σας με χρήσιμους ανθρώπους και δώστε προτεραιότητα σε πρακτικά θέματα. Οικονομικά διαχειριστείτε καλύτερα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας και μην παρασύρεστε σε έξοδα που δεν έχουν ανταποδοτικό όφελος. Η οικογένεια και το σπίτι χρειάζονται την ουσιαστική σας συμμετοχή.

Παρθένος
Πολλά αλλάζουν γύρω σας και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσετε πιέσεις και ασύμφορες προσφορές. Αν κινηθείτε μεθοδικά και διπλωματικά, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε σκοπέλους. Χαμηλώστε τις προσδοκίες σας για προσφορά τόσο συναισθηματική όσο και πρακτική από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και ταυτόχρονα, μην τους ζητάτε να υπερβούν τις δυνατότητές τους και να σας υπερασπιστούν στα ανοιχτά σας μέτωπα. Υπολογίστε αποκλειστικά στις δικές σας δυνατότητες.

Ζυγός
Ο οικονομικός τομέας θα σας απασχολήσει έντονα αυτήν την εβδομάδα. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες κινήσεις και μην κάνετε αυθαίρετα σενάρια που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ταξίδια και μετακινήσεις απαιτούν καλύτερη οργάνωση εκ μέρους σας, ενώ ένα μικρό εμπόδιο μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο αγκάθι σε μια προσωπική σας σχέση. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην γίνεστε άδικα ανταγωνιστικοί απέναντι σε τρίτους που δεν φέρουν ευθύνη για ότι σας συμβαίνει. Υπερασπιστείτε καλύτερα την ερωτική σας ζωή!

Σκορπιός
Φαίνεστε ενισχυμένοι έναντι τρίτων αυτήν την εβδομάδα. Προσαρμόστε την πολιτική σας, φανείτε ευέλικτοι στην συμπεριφορά σας και αξιολογήστε σωστά τις δυνατότητές σας. Μην παρασύρεστε από εκείνους οι οποίοι χρησιμοποιούν προσωπικά τους παραδείγματα και μην δέχεστε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, χωρίς να σας συμφέρει το αποτέλεσμα. Μεταξύ άλλων, χρειάζεται να βελτιώσετε και την φυσική σας κατάσταση. Εξελίξτε τις γνώσεις με μια πιο συστηματική ενημέρωση στα θέματα που σας απασχολούν.

Τοξότης
Χρειάζεται να είστε περισσότερο πρακτικοί και λιγότερο θεωρητικοί στα θέματα που σας απασχολούν. Είναι η εβδομάδα που θα σας διαφωτίσει σχετικά με τις προθέσεις τρίτων, αλλά και που θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο απαιτητικοί και ευθείς στην υπεράσπιση του συμφέροντός σας. Αισθηματικά θα χρειαστεί να εντείνετε κάποιες προσπάθειες που θα φέρουν γαλήνη στον ψυχισμό σας, ενώ κάποιοι από εσάς θα πρέπει να λύσετε τον γόρδιο δεσμό που επικρατεί εκεί. Συν Αθηνά και χείρα κίνει!

Αιγόκερως
Τακτοποιήστε τα αισθηματικά σας με τον καλύτερο τρόπο που μπορείτε, καθώς η Αφροδίτη παραμένει για λίγες μέρες ακόμα στο ζώδιό σας. Φροντίστε να ξεπεράσετε φόβους και ενδοιασμούς και μιλήστε με ειλικρίνεια. Οικονομικά είστε σε περίοδο λιτότητας και θα πρέπει να αντέξετε για λίγο ακόμα μέχρι να αποδώσουν κάποιες σχετικές, πρόσφατες κινήσεις σας. Φανείτε συγκαταβατικοί με τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων.

Υδροχόος
Προετοιμαστείτε για μια περίοδο αναστάτωσης καθώς πολλά από όσα θεωρείτε ότι λειτουργούν με σταθερότητα αρχίζουν να παρουσιάζουν διακυμάνσεις. Η φροντίδα σας για τους άλλους θα αυξηθεί καθώς οι ανάγκες των γύρω σας πληθαίνουν και μπορεί να είστε οι μόνοι που θα αναλάβετε την ευθύνη των όσων χρειάζονται. Αισθηματικά η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας την Παρασκευή και εντείνει την ανάγκη σημαντικών αλλαγών στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή. Καλύψτε τις δικές σας ανάγκες πριν αναλάβετε ανάγκες τρίτων.

Ιχθύες
Το συναίσθημα σας επηρεάζει και μπορεί να κάνετε δύσκολες επιλογές αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να εκτίθεστε όλο και περισσότερο στο περιβάλλον της καθημερινής σας ζωής. Αποφύγετε να δημιουργείτε εντυπώσεις που σας αδικούν και που δεν μπορείτε να τις υποστηρίξετε. Είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με συνεργάτες και συναδέλφους, οι οποίες θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Αισθηματικά έχετε υπομονή και πίστη στα απρόοπτα της τύχης!

oroskopos.gr

Βέβαια, μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τις σημερινές προβλέψεις γιατί κι εδώ τα πράγματα είναι... σκούρα για κάποια ζώδια!