"Ο Γενάρης θα είναι καταστροφικός γι αυτά τα ζώδια!" - Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Οι προβλέψεις για το 2020!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! "Ο Γενάρης θα είναι καταστροφικός γι αυτά τα ζώδια!" Τι θα συμβεί το 2020; Θα είναι τυχερή χρονιά ή μήπως όχι;

Έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 26 Δεκεμβρίου κυριαρχεί!

Η κορυφαία αστρολόγος ανέλυσε τα πάντα στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο και ο Κώστας Λεφάκης αποκάλυψε πως θα τσουλήσει το 2020 για το κάθε ζώδιο!

Άση Μπήλιου: Μεγάλη προσοχή για τα 2020! 3 ζώδια θα βάλουν «μαύρα»!

Η Άση Μπήλιου τονίζει: Μεγάλη προσοχή για τα 2020! 3 ζώδια θα βάλουν «μαύρα» και δεν θα περάσουν καθόλου ωραία...

Η αστρολόγος Άση Μπήλιου με καλεσμένο στην εκπομπή της τον αστρολόγο Γιώργο Πανόπουλο έκαναν προβλέψεις για το τι θα φέρει το νέο έτος σε κάθε ζώδιο.

Η νέα χρονιά στο ξεκίνημα της «σημαδεύεται» από απαιτητικές και δύσκολες όψεις, που χρειάζονται την προσοχή από όλους μας, καθώς μπορεί να συνοδευτούν από γεγονότα που θα ανατρέψουν την αίσθηση σταθερότητας, τόσο στην προσωπική μας ζωή, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο, όσο περνούν οι μήνες η κατάσταση εξομαλύνεται και οι θετικές όψεις κάνουν την αισιοδοξία και την τύχη συνοδοιπόρο σε πολλούς εκπροσώπους του ζωδιακού.

Άση Μπήλιου: Οι «απαγορευμένες» ημερομηνίες για γάμο το 2020! Είναι καταστροφικές...

Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει ποια ζώδια έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνουν ένα γάμο μέσα στο 2020, ποια θα ερωτευτούν σφόδρα, ποια θα αποκτήσουν απόγονο και ποια θα δουν τις οικονομικές τους αποδοχές να πολλαπλασιάζονται. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν πιο άμεσα από τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι. Από αυτά τα τέσσερα ζώδια πιο σκληρή θα είναι η δοκιμασία των Κριών αλλά και των Ζυγών!