Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Τα 4 ζώδια που θα έχουν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα!

Ποιοι θα τα βρουν «σκούρα»;

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Τα 4 ζώδια που θα έχουν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα!
Ζώδια 19.01.2020 09:37
Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
ΑΝΘΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί αυτά τα 4 ζώδια πώς θα έχουν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα στα εργασιακά τους κυρίως.

Φαίνεται ότι η εβδομάδα βοηθά τις συζητήσεις και τις συνεννοήσεις για εξεύρεση λύσεων σε δύσκολα περιστατικά, τόσο μεταξύ κρατών και αντιμαχόμενων πολιτικών ομάδων, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Οι κοινωνικές αναταραχές δεν θα λείψουν, αλλά θα έχουν έναν πιο τοπικό χαρακτήρα.

Κριός

Μέρα με τη μέρα οι εξελίξεις δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο και τις αλήθειες που θα κυριαρχήσουν. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Η οικογένεια θα σας πιέσει. Προνοήστε για την ασφάλεια την κεκτημένων σας και προσέξτε τη διαχείριση των χρημάτων σας. Τα περισσότερα από αυτά που σας άγχωναν και σας ταλαιπωρούσαν τον τελευταίο καιρό, αρχίζουν να παίρνουν τέλος, δίνοντας την ευκαιρία να αισθανθείτε και πάλι δυνατές και έτοιμες. Ο αισθηματικός σας κόσμος πρόκειται να υποπέσει σε μία περίοδο ύψους και βάθους.

Ταύρος

Το διάστημα αυτό θα σας παραχωρήσει πολλές ευκαιρίες για αναβάθμιση αλλά δεν θα είστε σε θέση να τις εκμεταλλευτείτε ολοκληρωτικά. Ασχοληθείτε πιο επισταμένα με τον επαγγελματικό τομέα όπου όλα θα κυλούν ουσιαστικά και έτσι θα ανεβαίνει και η διάθεσή σας. Αποβάλλετε το άγχος των προβλημάτων που τόσο σας κουράζει, αλλά μην εγκαταλείπετε προσπάθειες και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Περιορίστε τα περιττά σας έξοδα και φροντίστε να είστε εντάξει με τις υποχρεώσεις σας.

Δίδυμοι

Μία υπόθεση πρακτική θα σας απασχολήσει, ωστόσο η περίοδος αυτή είναι καλή για να υλοποιήσετε ένα σχέδιο σας ή να βρείτε υποστήριξη για κάτι. Εκείνο που θα σας βοηθήσει σημαντικά είναι ο σωστός προγραμματισμός και η μεθοδική αναβολή κάθε υποχρέωσης ή πληρωμής που μπορεί να μετατεθεί χρονικά. Πάντως μην αφήνετε τους άλλους να διαχειρίζονται δικές σας υποθέσεις. Διαχωρίστε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά σας θέματα.

Καρκίνος

Κουραστική περίοδος όπου θα πρέπει να προλάβετε πολλά και να ευχαριστήσετε όλο τον κόσμο. Έχετε καλύτερες προοπτικές να προωθήσετε τους στόχους αλλά θα κουραστείτε γιατί θα υπάρξουν περιπλοκές και αντιθέσεις. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην μειώσετε τις προσπάθειες. Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αμυνθείτε απέναντι σε εκείνους που συστηματικά προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους.

Λέων

Κάντε μια ουσιαστική ανασυγκρότηση και να ανακτήσετε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας.Την εβδομάδα αυτή θα μπορέσετε, με περισσότερη ευκολία, να διευθετήσετε κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι έμποροι του ζωδίου σας, θα μπορέσετε να κλείσετε κάποιες συμφωνίες που μέχρι τώρα εκκρεμούσαν. Δουλέψτε σκληρά και αξιοποιήστε το διάστημα αυτό όσο καλύτερα μπορείτε.

Παρθένος

Αυτήν την εβδομάδα προσπαθήστε να κινείστε με αυστηρό προγραμματισμό, να αποφύγετε άσκοπες κινήσεις, τα περιττά έξοδα, κάποια αδιάφορα για εσάς κοινωνικά καλέσματα και μην εκνευρίζεστε αν οι άλλοι δεν μπορούν να σας βοηθήσουν ή να παρακολουθήσουν το ρυθμό σας. Εντοπίστε τα παρασκήνια της ζωής σας και μην συζητάτε τα σχέδια σας με ανθρώπους αναρμόδιους και επιπόλαιους. Αποφύγετε σχόλια και παρεξηγήσεις εκεί που θέλετε να προβληθείτε επαγγελματικά.

Ζυγός

Επαγγελματικά οι συνθήκες βελτιώνονται όσο προσπαθείτε σοβαρά και η οικονομική αναδιοργάνωση έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο. Επίσης το διάστημα αυτό ενισχύει αλλά και τονώνει τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Μπορείτε να μιλήσετε ειλικρινά, να προστατέψετε τα κεκτημένα σας και να αποφύγετε τα δύσκολα, ή να τα αναβάλετε για αργότερα όταν θα έχουν ξεκαθαρίσει περισσότερο τα πράγματα. Φανείτε διπλωμάτες και οργανώστε καλύτερα το χρόνο και τις υποχρεώσεις σας.

Σκορπιός

Αποφύγετε το οικονομικό ρίσκο αυτήν την εβδομάδα. Αγνοείστε υποσχέσεις και αποφύγετε προτροπές, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για τις επιλογές σας. Η εύκολη λύση κρύβει πάντοτε κινδύνους, όσο δελεαστική και αν ακούγεται στα αυτιά σας. Αισθηματικά γίνετε πιο δοτικοί και πιο προστατευτικοί απέναντι στον σύντροφο, ή στα μέλη της οικογένειας που φαίνεται να έχουν την ανάγκη σας. Προσέξτε μικρές ενοχλήσεις υγείας. Τηρήστε το πρόγραμμα κάποιων ιατρικών εξετάσεων, όσοι τις χρειάζεστε!

Τοξότης

Παραμένετε ανικανοποίητοι και αυτό οφείλεται κυρίως στους υψηλούς στόχους. Οι καθυστερήσεις στην εργασία ή στα πρακτικά σας θέματα θεωρούνται δεδομένες, γι αυτό φροντίστε να μην αναλαμβάνετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν, ή ρίσκα που μπορεί να σας εκθέσουν. Αισθηματικά υπάρχει ένταση την οποία πρέπει να διαχειριστείτε έξυπνα και διπλωματικά. Αποφύγετε αγοραπωλησίες, οικονομικές συμφωνίες και έναρξη νομικών διεκδικήσεων.

Αιγόκερως

Λάβετε υπόψη αυτές τις μέρες, ότι πριν εγκατασταθεί το καινούριο στη ζωή σας, το ερωτικό τοπίο πρέπει να εκκαθαριστεί από τα απομεινάρια του παρελθόντος. Αν και πάντα εκφράζατε τις εσωτερικές σας συγκινήσεις χωρίς φόβο και υποκρισία, τις μέρες αυτές θα βιώσετε τόσο λεπτές και μυστηριώδεις δονήσεις που μόνο στον ίδιο τον εαυτό σας θα βρείτε το θάρρος να εκμυστηρευτείτε. Σχέδια σας για επέκταση ή καινούργια ξεκινήματα φαίνονται πως είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν.

Υδροχόος

Σχέσεις προσωπικές αλλά και κοινωνικές μπαίνουν στο στόχαστρο. Πρέπει να βάλετε μία σειρά προτεραιοτήτων και να κάνετε μερικές περικοπές παντού, έτσι ώστε να μην κουραστείτε για πράγματα που δεν θα ωφελήσουν ούτε και θα βοηθήσουν τις επιδιώξεις σας. Μια γενικότερη τακτοποίηση, ή ο εξωραϊσμός του χώρου που ζείτε ή εργάζεστε θα μπορούσε να αφήσει χώρο και για άλλες αλλαγές τις οποίες σκέφτεστε από καιρό. Κινηθείτε μεθοδικά και συντηρητικά στην διαχείριση των οικονομικών σας.

Ιχθύες

Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με ανθρώπους της δουλειάς σας και προσαρμοστείτε στο επικρατούν κλίμα των οικονομικών. Δείξτε αυτοπεποίθηση στην εργασία σας αλλά όχι υπεραισιοδοξία και μάθετε να δέχεστε την πραγματικότητα βρίσκοντας την καλή πλευρά ή την αναγκαιότητα ακόμη και σε αυτό που δεν σας αρέσει. Προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα είναι πιο εύκολο να τακτοποιηθούν και να σας απαλλάξουν από άγχη και αβεβαιότητες. Προσέξτε τις αβέβαιες επενδύσεις ή τα περιττά έξοδα.

oroskopos.gr

Δείτε επίσης τις σημερινές αναλυτικές προβλέψεις!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: "Το 2020 η Ελλάδα θα..."

"Το 2020 η Ελλάδα θα..." - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί και μας παραθέτει ένα μεγάλο αφιέρωμα παγκόσμιων προβλέψεων, για κάθε χώρα με όλα τα σημαντικά στιγμιότυπα της χρονιάς.

Τι θα συμβεί στην χώρα μας, λοιπόν;

ΕΛΛΑΔΑ

και γενικότερα ευρύτερη γεωγραφική περιοχή

Για την Ελλάδα η εικόνα που προκύπτει είναι πως οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να επιμείνουν να χρησιμοποιήσουν τον ορυκτό και τον ενεργειακό της πλούτο για να χρηματοδοτήσουν το έργο της παγκοσμιοποίησης. Συνεχίζουν να εφαρμόζουν το σχέδιό τους (αποικία χρέους) και δεν θα διστάσουν να δημιουργήσουν πολεμικές συνθήκες, προκειμένου οι κυβερνώντες την χώρα να είναι υποταγμένοι και να εφαρμόζουν τις κρυφές συμφωνίες. Για την Κύπρο έχουμε την ακόλουθη εικόνα στο σχέδιο των παγκοσμιοποιητών. Οι παγκοσμιοποιητές αμφισβητούν την ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι εθνικές ανάγκες του νησιού δεν παντρεύονται με τις επιχειρηματικές επιδιώξεις, όσον αφορά στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη. Για να πετύχουν τους στόχους τους χρησιμοποιούν μεθόδους παρεμφερείς με αυτές με την Ελλάδα. Δηλαδή καταστροφή παραγωγικού ιστού, εφαρμογή κρατο-εξαρτώμενης επιχειρηματικότητας, διάλυση κοινωνικού κράτους. Εργαλείο τους αποτελεί η απειλή της Τουρκίας σε συνεχή ισχύ. Από πλευράς Ελλάδος, τόσο η Ανατολική Μεσόγειος, όσο και το Αιγαίο θα προκαλείται από την συμπεριφορά της Τουρκίας για κυριαρχικό ρόλο με αποτέλεσμα η χώρα να βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την οποία δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί, αν προκύψει! Για τον κοινό χάρτη των τριών χωρών, (Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρος), τα πράγματα παραμένουν δύσκολα. Αντιδράσεις δεν θα λείψουν, το μεταναστευτικό θα γίνει μεγαλύτερο πρόβλημα με αποτέλεσμα τοπικών εξεγέρσεων. Ο εξυγχρονισμός θα καθυστερήσει και θα παρατηρηθεί έλλειψη κεφαλάιων για αναβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης. Οι δανειστές θα συνεχίσουν τον στραγγαλισμό των ταμείων, με αποτέλεσμα και οι τρεις χώρες, να υπακούσουν στους όρους τους. Θα συνεχίσει το ξεπούλημα της ιδιωτικής και της εθνικής ακίνητης περιουσίας. Θα παρατηρηθεί περιορισμός στις επαφές και στις μετακινήσεις ανάμεσα στους απλούς ανθρώπους και στις υποκείμενες χώρες, εξ αιτίας των εμμονών που έχουν να κάνουν με τον θρησκευτικο - πολιτικό έλεγχο των καταστάσεων και με τις αυθαιρεσίες χρηματικών παραγόντων που προκαλούν δυσκολίες στη λειτουργία της κοινωνίας και εντείνουν λαϊκές αναταραχές. Το δύσκολο διάστημα και για τις τρεις χώρες προβλέπεται να είναι το Φθινόπωρο του 2020. Ξαφνικά ή βίαια γεγονότα θα οφείλονται σε παρορμητικές και υποβουλιμιαίες κινήσεις που θα έχουν να κάνουν με το μεταναστευτικό και με τον έλεγχο των πολιτικών κομμάτων. Στο μεταξύ οι διάδρομοι μεταφορών και των αγωγών φυσικού αερίου κάτω από αναστατώσεις και προκλήσεις εκατέρωθεν, θα απαιτήσουν ενδεχομένως επιστράτευση μυστικών, στρατιωτικών επιχειρήσεων.

Το συμπέρασμα για το πλέγμα των σχέσεων Ελλάδα, Κύπρου και Τουρκίας, είναι πως μπορεί να υπάρξει ένα κατασκευασμένο γεγονός που μπορεί να έχει να κάνει και με το μεταναστευτικό, αλλά περισσότερο με τα θέματα αγωγών φυσικού αερίου και την εξόρυξη θα στοχεύει στην απαλοτροίωση ελληνικών οικοπέδων φυσικού αερίου χωρίς να σημαίνει κατ΄ ανάγκη πολεμικό γεγονός. Μάλλον κάτι τέτοιο θα σχετιστεί με τα μνημόνια ή και με την προσφυγή στα διεθνή δικαστήρια. Η αντιπαλότητα ανάμεσα στον Αμερικανικό παράγοντα και την ΕΕ για την επικυριαρχία στην Ελλάδα, θα ενταθεί. Η Κλυορις ΘΑ Υποστεί μεγαλύτερη πίεση για περισσότερες παραχωρήσεις εκ μέρους της, στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Και εδώ το ζητούμενο είναι, εάν η ΕΕ και η Ρωσία θα αποδεχτούν το προβάδισμα των αμερικανικών συμφερόντων, που επιμένουν στη λογική των πετροδολαρίων και στον περιορισμό, ακόμα και με διαμελισμό της Τουρκίας. Ωστόσο δεν πιστεύω ότι αυτή η εκδοχή είναι του μεγέθους που περιγράφει το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη από τον Ζυγό, με την συζυγία Κρόνου και Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

oroskopos.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κόκκινος συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη: "Η Ρωσία θα δεχτεί ένα καταστροφικό χτύπημα το 2020!"

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: "Το 2020 η Ελλάδα θα..."

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο Youweekly.gr

Share