Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 01 Φεβρουαρίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 01 Φεβρουαρίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Σάββατο 01 Φεβρουαρίου; Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους την πρώτη μέρα του μήνα;

ΚΡΙΟΣ

Προχωρήστε στη ζωή με μία πιο ευέλικτη συμπεριφορά όσον αφορά το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στην ανάγκη σας να βαδίζετε με τη ροή της ζωής.

Διδύμοι

Μην δίνετε τόσο μεγάλη έμφαση στην αναζήτηση του τέλειου συντρόφου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε τον εαυτό σας να ονειροπολεί. Το χρειάζεται!

ΛΕΩΝ

Δεν χρειάζεται να προσέχετε τη κάθε λεπτομέρεια στις σχέσεις σας...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεπεράστε οποιαδήποτε ασχολία σας με τις ατέλειες των συντρόφων και των φίλων σας.

ΖΥΓΟΣ

Είναι ωραίο να αφήνετε που και που μερικά πράγματα να περνούν απαρατήρητα στα οικογενειακά σας γιατί ανεβάζετε επικίνδυνα τους τόνους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναπτύξτε μία προσέγγιση παθιασμένη και δεκτική στα ερωτικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλλιεργήστε μία ολιστική προσέγγιση σε ό, τι κάνετε και θα δείτε πως όλα θα κυλήσουν καλύτερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζήστε τη ζωή ενός καλλιτέχνη, μουσικού, ποιητή ή ονειροπόλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην βλέπετε τις σχέσεις ή τη φιλία σαν άλλη μια δουλειά που πρέπει να γίνει.

ΙΧΘΕΙΣ

Δεχτείτε τη δική σας παρουσια μέσα στον κόσμο. Βρείτε την έμπνευση στην κάθε μέρα!

Μη χάσετε επίσης τις πάντα έγκυρες προβλέψεις της Άσης Μπήλιου σχετικά με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο!

eradio.gr

Ζώδια σήμερα Ερωτικές Προβλέψεις 01/02 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Κάποια κοντινά σας άτομα μπορεί να μην σκέφτονται το όφελος σας. Μπορείτε να αποφύγετε τις δυσάρεστες συνέπειες χάρη στην έμφυτη διαίσθηση σας.

Σήμερα κρατήστε χαμηλό προφίλ και απλά χαλαρώστε με τα άτομα που εμπιστεύεστε

Ταύρος

Βιώνετε μια εισροή ισχυρής ενέργειας, που σας οδηγεί σε νέα κατεύθυνση σε σχέση με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Μπορεί να έχει να κάνει με μια καινούργια δουλειά ή μια προαγωγή. Ό,τι και αν είναι, προχωρήστε.

Δίδυμοι

Αισθάνεστε κάπως περίεργα σήμερα λόγω κάποιων ονείρων που μπορεί να μην θυμάστε καν. Αυτή η περίεργη αίσθηση θα διατηρηθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Προσπαθήστε να τα ερμηνεύσετε ως παιχνίδια του υποσυνείδητου.

Καρκίνος

Η καλή σας φήμη εξαπλώνεται μέσω φίλων και κοινωνικών δικτύων. Είναι μια καλή στιγμή για να προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή με άτομα που δεν ξέρετε αλλά θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα.

Λέων

Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται προς το μέρος σας. Αν φροντίσετε να είστε προετοιμασμένοι, θα μπορέσετε να την εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας. Φροντίστε να έχετε ελέγξει το περιβάλλον σας πριν αναλάβετε κάποια δράση. Παρέμβετε όταν η στιγμή θα είναι κατάλληλη.

Παρθένος

Το γοητευτικό σας βλέμμα ή η φωνή ή η προσωπικότητά σας, σας κάνει τόσο μοναδικούς. Αυτό το στοιχείο σας είναι πολύ έντονο τώρα και κυριολεκτικά ακαταμάχητο. Τσεκάρετε τον περιβάλλοντα χώρο και εντυπωσιάστε τους θαυμαστές σας.

Ζυγός

Οι επιφανειακοί άνθρωποι σας απωθούν περισσότερο από όσο συνήθως. Θέλετε να έχουν ουσία τα άτομα και τα πράγματα που σας περιβάλλουν. Ήρθε η ώρα να απομακρυνθείτε από τις ψευδείς επικαλύψεις.

Σκορπιός

Το μυαλό σας είναι σαν σφουγγάρι τώρα – και θέλει να απορροφήσει μερικές καινούργιες πληροφορίες. Ακούστε όσα έχουν να σας πουν οι κοντινοί σας άνθρωποι, ακόμη και εκείνοι που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν τους δίνετε πολλή σημασία.

Τοξότης

Θέλετε να έχετε το δικαίωμα να λέτε την άποψη σας για ό,τι συμβαίνει, κάτι που δεν σας δίνεται ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Βάλτε σε λειτουργία τη διαίσθηση σας και σύντομα θα έχετε τη θέση που σας αξίζει.

Αιγόκερως

Κάτι δεν σας πάει καλά με κάποιο άτομο, παρόλο που δεν μπορείτε να προσδιορίσετε τι ακριβώς. Καλά θα κάνετε να κρατήσετε τις αποστάσεις σας. Και να είστε έτοιμοι να αποχωρήσετε οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό ισχύει δυο φορές για τα ραντεβού στα τυφλά.

Υδροχόος

Αν κάποιο χαριτωμένο άτομο περιμένει να ακούσει νέα σας, καλά θα κάνει να προσέχει: Το πάθος σας είναι στα ύψη τώρα. Μπορεί να είστε λίγο πιο επιθετικοί από όσο συνήθως, αλλά μπορεί να του αρέσει.

Ιχθύες

Λαμβάνετε κάποια σημάδια από τα άτομα με τα οποία μιλάτε, που φαίνεται να έρχονται από το υποσυνείδητό τους. Μπορεί να μην έχουν συνειδητοποιήσει καν ότι σας λένε κάτι. Διαβάστε πίσω από τις γραμμές.