Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους την τρίτη μέρα του μήνα;

ΚΡΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα οικονομικά σας -ή τουλάχιστον αυτό θέλετε- αλλά θα σας καίνε πόθοι και επιθυμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Δουλεύατε τόσο σκληρά για τόσο πολύ καιρό που τώρα θα έπρεπε να έχετε κάτι ως ανταμοιβή. Και δεν έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού, είστε τόσο εξαντλημένοι, που είναι δελεαστικό να τα παρατήσετε όλα. Αλλά μην το κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάντε ένα διάλειμμα για να γλύψετε τις πληγές σας πριν συνεχίσετε.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεπεράστε οποιαδήποτε ασχολία σας με τις ατέλειες των συντρόφων και των φίλων σας!

ΖΥΓΟΣ

Η επιτυχία είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λαχταράτε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας; Ή δεν είστε σίγουροι;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πολύ ικανοί και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για να προωθήσετε τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν η προοπτική της αλλαγής κάνει τα γόνατά σας να τρέμουν, αναζητήστε μια φιγούρα εξουσίας που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα καλά νέα είναι ότι ένα έργο για το οποίο έχετε προσπαθήσει πολύ, είναι έτοιμο για να το μοιραστείτε με τον κόσμο.

ΙΧΘΕΙΣ

Η αλλαγή μπορεί να είναι τρομακτική. Αλλά μπορεί να είναι και καλή

eradio.gr

Μη χάσετε επίσης τις πάντα έγκυρες προβλέψεις της Άσης Μπήλιου σχετικά με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο!

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Κριός

Ο αισθηματικός σας τομέας, σας κάνει να αισθάνεστε κάποιες φορές ότι δεν πατάτε καλά συναισθηματικά και ότι δε σας στηρίζει στο βαθμό που επιθυμείτε. Σήμερα και αύριο όμως, είναι δύο εξαιρετικές ημέρες, που εάν ζητήσετε τη βοήθεια ενός φίλου ή ανθρώπου που εμπιστεύεστε και μιλήσετε μαζί του , θα δείτε πως τα πράγματα δεν είναι όπως διογκωμένα τα διαχειρίζεται το μυαλό σας αλλά πιο απλά. Είναι φυσιολογικό κάποιες φορές να μπερδεύεται το συναίσθημα με τη λογική σε ζητήματα καρδιάς και να μη σας βοηθάει να βρείτε διεξόδους. Όμως υπάρχουν. Να τις διακρίνετε.

Ταύρος

Όπως σε σημαντικούς τομείς της ζωής και της καθημερινότητάς σας, χρειάζεται τώρα να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις, το ίδιο χρειάζεται να κάνετε και στην προσωπική και αισθηματική σας κατάσταση. Επιβάλλεται να αλλάξετε τον τρόπο που την αντιμετωπίζατε μέχρι σήμερα. Αν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, μην την αφήνετε στην τύχη την εξέλιξή της και κάντε το παν, στο να διώξετε τη ρουτίνα από αυτή. Αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, προσπαθήστε να είστε πιο μάχιμοι και διεκδικητικοί στο κομμάτι του έρωτα που πραγματικά σας αξίζει.Το μπορείτε κάντε το.

Δίδυμοι

Ένα πρόσωπο που εκτιμάτε ή αγαπάτε ιδιαίτερα, θα σας πει κάποια πράγματα για κάποιο σημαντικό τομέα της ζωής σας, αλλά και θα σας μιλήσει και για τον τρόπο που αντιμετωπίζετε ορισμένα θέματα που αφορούν την αισθηματική και ερωτική σας ζωή. Να ξέρετε ότι οι προθέσεις του δεν είναι μικροπρεπείς, ούτε θα το κάνει για να φανεί αδιάκριτο. Θέλει πραγματικά να σας βοηθήσει στο να αλλάξετε τόσο την οπτική, όσο και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την εξέλιξη της ερωτικής σας ζωή. Ακούστε λοιπόν τι έχει να σας πει γιατί η σκέψη του είναι πιο αντικειμενική σε σχέση με τη δική σας.

Καρκίνος

Με μεγαλύτερη δυναμική αλλά και εξωστρέφεια που μέχρι σήμερα δε συνηθίζατε, καταφέρνετε να βγείτε προς τα έξω, να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας, να προωθήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, με τρόπους που έχουν την αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπο σας. Έτσι είναι καιρός, να κοιτάξετε περισσότερο την προσωπική και ερωτική σας ζωή, αφού και ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν εάν είστε μόνοι, και να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά, αν συντροφεύεστε. Κερδίστε το χαμένο έδαφος που δημιουργήθηκε, όταν πέσατε με τα μούτρα σε ζητήματα καριέρας.

Λέων

Η αλήθεια είναι, ότι αρκετό καιρό τώρα ο τομέας της εργασίας σας και της εξέλιξης στην καριέρα σας, σας έχει απορροφήσει πολλή ενέργεια και σκέψη. Όμως κάπου ως ένα βαθμό, έχουν επηρεαστεί από αυτό και κάποιες σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις καθώς και η ερωτική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε σε ένα γάμο, ή μία μόνιμη σχέση, καλό θα ήταν να αναγνωρίσετε την απουσία σας από αυτή και από το πλάι του συντρόφου σας, αφού άλλες σημαντικές προτεραιότητες μπήκαν μπροστά σας. Δημιουργούνται κενά που καλό είναι να αναπληρωθούν τώρα. Αν είστε μόνοι, φταίτε εσείς να ξέρετε.

Παρθένος

Ο τομέας των σχέσεων κυρίως των ερωτικών θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο χρονικό διάστημα. Πιθανόν να απορροφηθήκατε περισσότερο από τον τομέα της καριέρας ή κάποιων επαγγελματικών εξελίξεων και τα ζητήματα καρδιάς, τα αφήσατε πίσω για αρκετό καιρό. Όμως τώρα θα έχετε κάποια σημάδια που θα απαιτούν την προσοχή σας, αφού εγκυμονούν ανατροπές στη ροή της ερωτικής σας κατάστασης. Αν βρίσκεστε σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, δώστε σημασία σε εκείνα που θέλει να σας πει ο άνθρωπός σας. Κι αν είστε μόνοι, μην υπερεκτιμάτε κάποιους που σας πλησιάζουν.

Ζυγός

Τις επόμενες δύο ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποια θέματα οικογενειακά, ή κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι σας και που χρόνιζαν. Έτσι λίγο μετά, θα καταφέρετε να διώξετε το υπέρμετρο άγχος σας. Με σκέψη απαλλαγμένη από τα βάρη αυτά, θα αισθανθείτε την ανάγκη να αναζητήσετε την έμπνευση στην καθημερινότητά σας και φυσικά θα προσανατολιστείτε, σε ζητήματα ερωτικά. Αν υπάρχουν κάποια πράγματα που σας έφεραν σε απόσταση με τον άνθρωπό σας, τώρα γεφυρώνονται οι αποστάσεις. Αν φλερτάρετε θα βρείτε την ανταπόκριση εκεί που επιθυμείτε.

Σκορπιός

Η καρδιά θα παίξει περίεργα παιχνίδια με το συναίσθημά σας την εβδομάδα αυτή και κινδυνεύει η λογική σας, να πάει περίπατο, ειδικά εάν βρεθείτε στο στόχαστρο του έρωτα. Έτσι λοιπόν εάν την εποχή αυτή, είστε ερωτευμένοι με την εικόνα ενός ανθρώπου που σας έκανε να ξεχνάτε και να φάτε, ίσως θα χρειαστεί να πάρετε όχι μόνο αποφάσεις αλλά και πρωτοβουλίες για να τον κάνετε να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντί σας. Αν πάλι είστε με κάποιον άνθρωπο που αποστασιοποιείται από σας, διερευνήστε έντεχνα και διακριτικά, τα αίτια που προκάλεσαν αυτή τη συμπεριφορά του. Δείτε το.

Τοξότης

Θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες να βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να φλερτάρετε και να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη. Πιθανόν με καλύτερη διάθεση, να μπείτε στη διαδικασία και να διερευνήσετε τις προθέσεις κάποιου προσώπου, που από διαίσθηση έχετε καταλάβει ότι σας προκαλεί ερωτικά, ή ότι θα ήταν πρόθυμο να σας ακολουθήσει σε μια ερωτική περιπέτεια, ανεξάρτητα από τη διάρκεια που θα έχει. Ερωτικοί ανταγωνιστές θα σας πολιορκήσουν και αν αυτό σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση, πείτε στον εαυτό σας, ας νικήσει ο καλύτερος ή αυτός που επιθυμείτε!!!

Αιγόκερως

Ιδιαίτερα κοινωνική θα είναι η εβδομάδα αυτή για εσάς. Έτσι λοιπόν, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες στο να δικτυωθείτε περισσότερο, να αποκτήσετε συμμάχους και να περάσετε τις ιδέες σας, όπου και όταν χρειαστεί. Ασφαλώς και υπάρχουν θαυμαστές ή θαυμάστριες στην αυλή σας, ανεξάρτητα από το αν έχετε μία μόνιμη σχέση, ή απλώς φλερτάρετε με την ερωτική σας τύχη. Όμως ίσως καταληφθείτε από μικρές δόσεις ναρκισσισμού και υπερεκτιμήσετε τα προσόντα σας. Η σοβαρότητα και το κύρος σας είναι τα συστατικά που τραβούν τους άλλους κοντά σας και όχι η εξωτερική σας εμφάνιση να θυμάστε.

Υδροχόος

Θετικές οικονομικές εξελίξεις, θα υπάρξουν στη διάρκεια αυτών των ημερών και αυτό να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αρκετό άγχος. Έτσι η διάθεσή σας φτιάχνει και ίσως τώρα να θελήσετε να χαρίσετε κάποια πράγματα στον εαυτό σας και στην εξωτερική σας εμφάνιση. Η εξωτερική σας ανανέωση θα βοηθήσει και τη συναισθηματική σας κατάσταση. Τα φλερτ στη διάρκεια φιλικών συναντήσεων δε θα λείψουν, αλλά εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, καλό θα ήταν να μην το παρακάνετε. Αν είστε μόνοι την περίοδο αυτή, αρκεστείτε σε ότι σας χαρίζεται έστω κι εφήμερα.

Ιχθύς

Τις ημέρες αυτές, φαίνεται πως θα έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο, που θα έχει την πρόθεση τόσο να σας υποστηρίξει, όσο και να προωθήσεις κάποιους στόχους και ιδέες σας. Ο χαρακτήρας του σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει αλλά και η αξιοπρέπεια που θα βγάζει θα σας γοητεύσει. Ίσως λοιπόν να θελήσετε να το πλησιάσετε ακόμα περισσότερο, όχι μόνο γιατί θα το δείτε ως υποχρέωση αλλά και γιατί θα νιώσετε πως γεννιούνται μέσα σας συναισθήματα γι αυτό. Αν λοιπόν η καρδιά σας σας πει ότι ήρθε η ώρα να ερωτευτείτε εκ νέου, ίσως να ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε και τον κατάλληλο άνθρωπο.

oroskopostv.