Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 04 Φεβρουαρίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 04 Φεβρουαρίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Τρίτη 04 Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους την τρίτη μέρα του μήνα;

ΚΡΙΟΣ

Κοιτάξτε τι σας λέει το ένστικτό σας, μιλήστε στο ταίρι σας ή τους αγαπημένους σας γι’ αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Mια πολιτική καμπάνια, μια ενέργεια της γειτονιάς ή έστω μια δράση θα σας κινητοποιήσει και πάλι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ασχοληθείτε με την εύρεση τρόπου να επηρεάσετε την κοινότητα μέσα από τη δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας προσφέρουν μια έκρηξη αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας, σε σχέση με τις ιδέες σας!

ΛΕΩΝ

Θα θέλετε να εκθέσετε τον εαυτό σας με δυναμικό τρόπο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα νιώθετε έξτρα ενθουσιασμένοι για να κάνετε κάτι συμμετοχικό, οργανώνοντας ένα πάρτυ ή μια εκδρομή!

ΖΥΓΟΣ

Μαλώνατε τον εαυτό σας για κάποιον στόχο ή γιατί δεν καταφέρατε αυτό που θέλατε; Όχι ενοχές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι άνθρωποι στον κύκλο σας θα εντυπωσιαστούν και θα διασκεδάσουν με την ενέργειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας ελκύουν τα ομαδικά πρότζεκτ και το να νιώθετε μέρος μιας ομάδας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενθουσιώδης ενέργεια πλημμυρίζει τις αισθήσεις μέσα στην εβδομάδα, θα καταφέρετε να περάσετε καλά κάνοντας τα πάντα σχεδόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην το παρακάνετε μέσα στην εβδομάδα, διαφορετικά θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι σταματάνε να ακούνε όταν αποφασίζουν ότι είπατε αρκετά.

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι καλή περίοδος για να δείτε αν μπορείτε να κάνετε τους άλλους να δεσμευτούν σε κάτι νέο και σημαντικό.

Μη χάσετε επίσης τις πάντα έγκυρες προβλέψεις της Άσης Μπήλιου σχετικά με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο!

eradio.gr

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Κριός

Ένας άνθρωπος που βρίσκεται κοντά σας, είτε μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, είτε φίλος σας, έρχεται κοντά σας με σκοπό να σας βοηθήσει και να ξεμπλοκάρει τη σκέψη σας. Ανοίξτε του την καρδιά σας και πείτε του εκείνα που σας απασχολούν. Σίγουρα η άποψή του θα σας φανεί σημαντική, αφού θα σας βοηθήσει να δείτε πιο αντικειμενικά, θέματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και της ερωτικής σας κατάστασης. Με την παρόρμηση που διακατέχεστε και τον υπέρμετρο συναισθηματισμό, δεν μπορείτε την ερωτική σας ζωή να την διαχειριστείτε προς το παρόν.

Ταύρος

Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη και υπάρχουν κάποια προβληματικά δεδομένα που πρέπει να διορθωθούν, κάντε το τις ημέρες αυτές, γιατί λίγο αργότερα, μπορεί να δημιουργηθούν κενά ανάμεσα σε σας και τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, δυσαναπλήρωτα. Στην περίπτωση που είστε μόνοι το διάστημα αυτό, προσπαθήστε να γίνετε πιο ζωηροί και πιο μάχιμοι ερωτικά. Μην περιμένετε να εξελιχτεί ο ερωτικός σας τομέας από μόνος του, ή να σας δοθούν ευκαιρίες νέων γνωριμιών από τύχη και μόνο. Γίνετε λοιπόν πιο εξωστρεφείς πλέον.

Δίδυμοι

Η αισθηματική και η ερωτική κατάσταση στη ζωή μας, μας βοηθάει να πατάμε καλύτερα συναισθηματικά και αν είμαστε καλά μέσα μας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και όλα όσα έρχονται από την καθημερινότητα. Έτσι λοιπόν σήμερα, εάν υπάρχουν κάποιοι προβληματισμοί, που αφορούν την ερωτική σας κατάσταση, μην αποθαρρυνθείτε στο να κάνετε μία πρόσκληση σε έναν άνθρωπο, που εμπιστεύεστε την κρίση του. Καλέστε τον για μια χαλαρή κουβέντα, ανοίξτε του την καρδιά σας και πέστε του αυτό που σας απασχολεί. Θα σας προτείνει κάποια πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί.

Καρκίνος

Μέρα με την ημέρα, θα κερδίζετε τις εντυπώσεις των άλλων στα πεδία που σας ενδιαφέρει η εξέλιξή τους. Όμως στο κεφάλαιο έρωτας, πολύ πιθανόν να έχετε μείνει πίσω για διάφορους λόγους, εξίσου σημαντικούς. Πιθανόν να υπάρχουν ακόμα μέσα σας, κάποιες απογοητεύσεις, σχετικά με μία σχέση που έληξε ή τη λήξατε. Ίσως να μην εμπιστεύεστε την καρδιά σας, όπως το κάνατε παλαιότερα. Ίσως ο σύντροφός σας να μη σας καλύπτει συναισθηματικά και ερωτικά, στο βαθμό που θα νιώθατε ικανοποιημένοι. Όλα διορθώνονται, αρκεί να υπάρχει από μέρους σας θέληση και αποφασιστικότητα.

Λέων

Προσπαθήστε να βρείτε το χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που αφορούν την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, διορθώστε τα κενά ή τα κακώς κείμενα που έχουν δημιουργηθεί, επειδή μπορεί να την περάσατε σε δεύτερη προτεραιότητα, λόγω επαγγελματικών ή άλλων υποχρεώσεων της καθημερινότητάς σας. Εάν είστε μόνοι, οι περιστασιακές γνωριμίες, δε θα μπορέσουν πλέον να σας καλύψουν συναισθηματικά. Εντοπίστε τον άνθρωπο που ο χαρακτήρας του, θα σας δώσει την αίσθηση της σταθερότητας. Πρέπει.

Παρθένος

Με έναν υπέρμετρο εκνευρισμό ίσως να αντιμετωπίσετε εκείνα που θα θελήσει σήμερα να σας τονίσει ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Μην προκαταβάλλεστε θεωρώντας τα δευτερεύουσας σημασίας. Να ξέρετε πως λάθος θα τα κρίνετε γιατί πίσω από τα λόγια του, ίσως να κρύβεται μία πικρία, μιας και η κατανόηση που του δείχνετε είναι ελάχιστη σε σχέση με αυτή που θα του άξιζε. Αν είστε μόνοι, ίσως τις μέρες αυτές, κάποιο πρόσωπο από το φιλικό σας κύκλο, θα εκφράσει τα ερωτικά αισθήματα που τρέφει προς εσάς. Μην το πάρετε για αστείο. Θα έχουν βάθος.

Ζυγός

Κάποιες αναγκαίες εκ των περιστάσεων αλλαγές στο σπίτι και στον προσωπικό σας χώρο, θα φέρουν άλλο αέρα στη διάθεσή σας, κάνοντάς την θετική. Έτσι λοιπόν από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, φτιάξτε την ατμόσφαιρα πιο αισθησιακή στη φωλιά σας και προσκαλέστε σ αυτή το πρόσωπο που εδώ και καιρό, βρέθηκε στο στόχαστρο των επιθυμιών σας. Η ικανότητα να δημιουργείτε σκηνικά αισθησιασμού, σίγουρα θα κάμψουν και τις τελευταίες του αντιστάσεις. Εάν το τελευταίο διάστημα είχαν προκύψει θέματα με το σύντροφό σας, βασιστείτε στη σαγήνη σας και θα διορθωθούν σίγουρα.

Σκορπιός

Ο έρωτας είναι έμπνευση αλλά πολύ συχνά, μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια ουτοπική ιδέα και να καλλιεργηθεί μες στο μυαλό σας, ακόμα και αν δεν υπάρχουν οι προοπτικές με το άτομο που σας ενδιαφέρει, να σας φέρουν πιο κοντά. Ακόμα και τίποτα να μη συμβαίνει στη προσωπική σας ζωή και είστε μόνοι το διάστημα αυτό, η ψυχή σας θα ζητήσει να ερωτευτεί εκ νέου και μάλιστα με δύναμη και ένταση. Όμως κάπου εδώ κρύβονται παγίδες. Μην επενδύσετε συναισθηματικά στο λάθος άνθρωπο κι αν έρθει ο έρωτας θα είναι προς το παρόν στιγμιαίος με σκοπό να σας αφυπνίσει ξανά. Σκεφτείτε το.

Τοξότης

Με διάθεση να ξεφύγετε από ότι σας προκαλεί μιζέρια στην καθημερινότητά σας, ίσως να ακολουθήσετε κάποιους δρόμους του έρωτα, που καλό θα ήταν να τους κρατήσετε προς το παρόν κρυφούς. Μάλιστα, λίγο εάν προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, θα διαπιστώσετε πως είναι με το μέρος σας. Μπορεί προς το παρόν να μην ευνοούνται σχέσεις με την προοπτική ενός μόνιμου δεσμού, όμως, το να ζήσετε δυνατά μια συναρπαστική ερωτική περιπέτεια, είναι δυνατόν. Θα σας κάνει να ξεφύγετε, να ταξιδέψετε σε μονοπάτια που ποτέ άλλοτε δεν είχατε δοκιμάσει ή γευτεί. Γιατί όχι τελικά;

Αιγόκερως

Με τα επικοινωνιακά χαρίσματα που διαθέτετε και με ενισχυμένη εξωστρέφεια θα καταφέρετε τις ημέρες αυτές, να κάνετε τις εντυπώσεις των άλλων να λειτουργήσουν υπέρ σας. Στον ερωτικό τομέα, ίσως να πολιορκηθείτε, από ένα άτομο του εργασιακού σας περιβάλλοντος, ή κάποιον άνθρωπο από τους χώρους που δραστηριοποιείστε. Πιθανόν αυτό ήδη να σας έχει συμβεί, σε οποιαδήποτε όμως περίπτωση κι αν βρίσκεστε, μη δώσετε δικαιώματα που θα σχολιαστούν απ τον κύκλο σας. Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, ίσως να υπάρξουν παράπονα παραμέλησης απ το σύντροφό σας.

Υδροχόος

Ίσως κάποια πράγματα που θα τα πείτε ακόμα και για να ακουστούν αστεία, να παρεξηγηθούν από το σύντροφό σας, ή να παρερμηνευθούν από τον άνθρωπο που έχετε έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα. Επειδή κάτι τέτοιο αντί να το διορθώσετε, θα σας προκαλέσει να το συνεχίσετε, περιορίστε την εκκεντρική σας συμπεριφορά, αν δεν επιθυμείτε να οξυνθεί η ατμόσφαιρα από πράγματα που δεν έχουν καμία σημασία. Αν είστε μόνοι, η στάση και ο τρόπος που αντιμετωπίζετε την ερωτική σας ζωή, ίσως δημιουργήσουν ένα παρασκήνιο που δε θα είναι υπέρ σας αλλά εις βάρος σας. Σκεφτείτε το.

Ιχθύς

Ένας άνθρωπος τώρα έρχεται στη ζωή σας για να μείνει και να παίξει σημαντικό ρόλο σ αυτή. Δεν αποκλείεται για ένα άτομο που σας έχει αποδείξει έμπρακτα, ότι σας υποστηρίζει και ότι προωθεί τους στόχους ή τις φιλοδοξίες σας. Με πολύ γρήγορους δεσμούς, τώρα θα αναπτύξετε μαζί του μία ιδιαίτερη σχέση που δεν αποκλείεται από συνεργατική ή φιλική, να μετατραπεί σε ερωτική. Εάν σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση ή το ζητάει επίμονα η καρδιά σας, θα ήταν κρίμα να μην το ακολουθήσετε. Σίγουρα σας περιμένουν δυνατές στιγμές κι ανεπανάληπτες. Είναι κάτι που το θέλετε;

oroskopos.tv