Ζώδια:Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Ζώδια:Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους την τρίτη μέρα του μήνα;

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε μην σας παρασύρουν οι σκέψεις και βγείτε από το πρόγραμμά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα και τις βιαστικές κινήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δείξετε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας και θα αποτρέψετε τις πιθανές εκπλήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με υπομονή και ψυχραιμία θα καταφέρετε να επιλύσετε αποδοτικά τα προβλήματά σας και αδράξετε σύντομα πολλά οφέλη

ΛΕΩΝ

Κάποιοι εξωγενείς παράγοντες ενδέχεται να σας αγχώσουν ή να σας μπερδέψουν στο μέσον της εβδομάδας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον δυναμισμό σας και τη διαύγεια σκέψης, μπορείτε να πάρετε εσείς τα ηνία των εξελίξεων

ΖΥΓΟΣ

Όταν επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας θα νιώθετε πολύ πιο δημιουργικοί και αποτελεσματικοί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με όπλο την κοινωνικότητα και τη φαντασία σας, θα δείτε να σας παρουσιάζονται πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την αισιοδοξία σας σε άνοδο, θα βλέπετε με περισσότερη διαύγεια τα άτομα και τις καταστάσεις της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακούστε τις συμβουλές των δικών σας ανθρώπων που εμπιστεύεστε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ηρεμήστε και ακολουθήστε τη φύση σας που αγαπά τις αλλαγές.

ΙΧΘΕΙΣ

Μην επαναπαυθείτε στην αίσια ατμόσφαιρα, περιμένοντας ότι όλα θα τακτοποιηθούν από μόνα τους.

Μη χάσετε επίσης τις πάντα έγκυρες προβλέψεις της Άσης Μπήλιου σχετικά με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο!

eradio.gr

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου

Κριός

Βοήθεια υπό μορφή συμβουλής και αλλαγής στον τρόπο που αντιμετωπίζετε την αισθηματική και ερωτική σας ζωή, θα πάρετε από ένα πρόσωπο που το ενδιαφέρον του θα σας εκπλήξει. Έτσι εάν στα προσωπικά σας κάποια πράγματα δεν πηγαίνουν με τον τρόπο που θα επιθυμούσατε, ακούστε τη γνώμη του, που σίγουρα θα είναι περισσότερο αντικειμενική από τη δική σας, αφού δεν παρεμβάλλεται το συναίσθημα στη λογική του. Θα διαπιστώσετε πως αν κάνετε μικρές διορθωτικές παρεμβάσεις, θα αλλάξει το σκηνικό στο πεδίο του έρωτα και θα φέρετε πιο κοντά σας το ποθούμενο.

Ταύρος

Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες αυτές, στο να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα ή εξελίξεις που συμβαίνουν στην αισθηματική και ερωτική σας ζωή. Έτσι, εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, προσπαθήστε να διώξετε από αυτή, τη συνήθεια και τη ρουτίνα που την τελματώνει. Βάλτε στο κοινό σας πρόγραμμα με το ταίρι σας, δραστηριότητες ή πράγματα που να τα κάνετε μαζί. Ενισχύστε περισσότερο τη συντροφικότητά σας. Κι αν είστε μόνοι, θα έχετε ευκαιρίες που θα προκαλέσουν την ερωτική σας τύχη, αρκεί να έχετε κι εσείς τα αντανακλαστικά να τις αναγνωρίσετε. Τολμήστε πιο πολύ

Δίδυμοι

Μη θεωρείτε δεδομένο το γεγονός, ότι μπορεί κάποια πράγματα να εννοούνται στο μυαλό του συντρόφου σας, ή του ανθρώπου που έχετε έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα. Μη θεωρείτε δεδομένο, ότι ο άνθρωπος που θα πολιορκήσετε ερωτικά την καρδιά του, θα καταλάβει από την αρχή της προθέσεις σας. Επειδή λοιπόν, την έχετε την τάση να πιστεύετε είτε ότι καταλάβατε γρήγορα και σωστά εκείνα που σας λένε οι άλλοι, ή ότι εννόησαν εκείνα που είπατε εσείς, να θυμάστε ότι τις ημέρες αυτές θα βρεθείτε να παρανοείτε λόγια που ακούτε, ή να θεωρείτε ότι σας κατάλαβαν.

Καρκίνος

Εάν βρίσκεστε σε μία ερωτική σχέση, που σας έχει δώσει δείγματα ότι μέρα με την ημέρα αναπτύσσεται προς το καλύτερο, χτίζεται και αντέχει στα δύσκολα, τότε μπείτε στη διαδικασία, να σκεφτείτε με τον σύντροφό σας, τον τρόπο που θα την πάτε ένα βήμα μπροστά. Εάν πάλι είστε μόνοι, ξεχάστε ότι σας έκανε να φοβάστε να επενδύσετε συναισθηματικά σε έναν άνθρωπο, γιατί έτυχε να πληγωθήκατε από ένα ερωτικό παρελθόν που δεν ευδοκίμησε όπως θα προσδοκούσατε. Δοκιμάστε την ερωτική σας τύχη. Εκεί έξω, υπάρχουν σίγουρα άνθρωποι που θα σας ήθελαν δίπλα τους. Γιατί όχι ;

Λέων

Σήμερα θα κάνετε μία επαφή με ένα φιλικό σας πρόσωπο, που όχι μόνο το εμπιστεύεστε αλλά σας έχει στηρίξει στο παρελθόν συναισθηματικά. Έτσι λοιπόν εάν υπάρχουν κάποιες σκέψεις σας που σας προβληματίζουν σχετικές με κάποιον σημαντικό τομέα της ζωής σας, ανοίξτε του την καρδιά σας και εκφράστε τις ανησυχίες σας. Σύντομα θα διαπιστώσετε το ενδιαφέρον του να σας βοηθήσει και να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Μήπως όμως το ενδιαφέρον του αυτό, πηγάζει όχι μόνο από μία απλή συμπάθεια αλλά και από κάποια ερωτικά αισθήματα που τρέφει καιρό τώρα στο πρόσωπό σας; Ίσως.

Παρθένος

Εάν υπάρχει στη ζωή σας, κάποιο πρόσωπο που έχετε έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν έχουν αποσαφηνισθεί οι προθέσεις του απέναντί σας, πριν επενδύσετε στο πρόσωπό του συναισθηματικά, βάλτε το στη διαδικασία να ξεκαθαρίσει τι ζητά, ή τι θέλει τελικά από εσάς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι μια περίπτωση που θα μοιάζει με την προτροπή από μέρους του μιας παράλληλης σχέσης και καταλαβαίνεται από αυτό, τι ζητήματα λίγο μετά θα έχετε να αντιμετωπίσετε. Κρατήστε κρυφή τη σκέψη σας πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάτι τέτοιο ή να αποθαρρύνετε.

Ζυγός

Έκτακτες επισκέψεις ίσως να δεχτείτε σήμερα στο σπίτι σας ή στον προσωπικό σας χώρο και να σας αναστατώσουν το πρόγραμμα που είχατε βάλει. Εάν μέσα σ αυτό, ήταν να ζήσετε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει δικές σας ιδιαίτερες στιγμές, η αναβολή τους θα σας εκνευρίσει αλλά αυτό θα είναι παροδικό. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε σας, που δεν έχετε κάποια ερωτική δέσμευση την εποχή αυτή. Ένα ραντεβού πολλά υποσχόμενο ίσως ακυρωθεί γι αυτό αφήστε το περιθώριο να επαναληφθεί το συντομότερο δυνατό. Θέματα με το σπίτι και την οικογένεια, συνεχίζουν να σας απασχολούν.

Σκορπιός

Αφήστε κατά μέρους την απροθυμία σας να εμπλακείτε σε κάτι ερωτικό που δεν διέπεται από τις λανθασμένες προϋποθέσεις που έχετε θέσει στο μυαλό σας εδώ και χρόνια, γιατί ο έρωτας σας έχει βάλει στο στόχαστρό του. Σχέσεις πυροτεχνήματα και χωρίς μακρά διάρκεια σας υπόσχεται, όχι γιατί δεν το αξίζετε αλλά γιατί θέλει να σας ενεργοποιήσει εκ νέου ερωτικά. Γίνετε πιο μάχιμοι, επίμονοι και διεκδικητικοί αν θέλετε να κερδίσετε το κομμάτι του έρωτα που πραγματικά σας αξίζει. Ξεχάστε παλιές τακτικές και νοοτροπίες. Αναδιπλωθείτε ακολουθώντας καινούργιες στρατηγικές. Ξεκινήστε.

Τοξότης

Κάποια έκτακτα έσοδα ή χρήματα που δεν τα περιμένατε θα σας δώσουν τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά και μόνο για δική σας ευχαρίστηση. Κάποιες όμως έκτακτες αγάπες ή υπέρμετρες συμπάθειες θα αναπτυχθούν το διάστημα αυτό κι αν έχει ξεκινήσει ήδη να χτίζεται ένα ρομαντικό ρομάντζο με έναν άνθρωπο, που έχετε κοινούς στόχους ή ενδιαφέροντα, σύντομα θα σας προκαλέσει και ερωτικά. Μην παίρνετε τίποτα στα σοβαρά. Φερθείτε ανάλαφρα και περάστε στιγμές ανεπανάληπτες, δίχως να επενδύσετε συναισθηματικά σε μια απλή αλλά δυνατή ερωτική περιπέτεια.

Αιγόκερως

Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας, που σας έχει εντυπωσιάσει τόσο από το χαρακτήρα του, όσο και από την εξωτερική του εμφάνιση και δεν τολμάτε να του εκφράσετε εκείνα που νιώθετε, κάντε το τις ημέρες αυτές. Σε περίπτωση που αποθαρρυνθείτε, τον επόμενο καιρό, μάλλον θα παρερμηνεύσει τα αισθήματα και τα κίνητρά σας. Από την άλλη μεριά οι ερωτικοί πειρασμοί θα βρίσκονται γύρω σας και θα σας πολιορκούν ακόμα κι αν δεν τους δώσετε το δικαίωμα. Αν λοιπόν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, φροντίστε να καθησυχάσετε την ανασφάλεια του συντρόφου σας αν χρειαστεί. Σκεφτείτε το.

Υδροχόος

Μάλλον σήμερα θα έχετε ψυχικές μεταπτώσεις και θα φανεί περισσότερο σαν πρόβλημα, στην επικοινωνία σας με τον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή. Καλύτερα να απομονωθείτε και να ξεπεράσετε ανώδυνα την κατάσταση αυτή, παρά να αντιδράσετε γιατί ενώ σας φταίνε άλλες αιτίες να τα βάζετε με τον άνθρωπό σας. Αν είστε μόνοι, μάλλον η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανύπαρκτη σήμερα. Αποζητάτε έναν μόνιμο και σταθερό δεσμό, που όμως το κάνετε με το λάθος τρόπο, τραβώντας κοντά σας περιπτώσεις ανθρώπων που δε σας το εγγυούνται. Προσέξτε το αυτό.

Ιχθύς

Επικοινωνιακά, προσπαθήστε σήμερα να μην κάνετε λάθη ή παραλήψεις που μπορεί να σας στοιχήσουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Πιέσεις που θα δεχτείτε κυρίως από το εργασιακό σας περιβάλλον ή κάποιο χώρο που δραστηριοποιείστε, ίσως σας κάνουν να αντιδράσετε και να ξεσπάσετε στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή σε εκείνον που το τελευταίο διάστημα, έχετε έρθει πολύ κοντά. Ο έρωτας μάλλον δε θα είναι από τα καλύτερα πεδία για σας σήμερα. Οπότε ίσως θα ήταν καλύτερο να απομονωθείτε και να πείτε στον εαυτό σας, ότι μέρα είναι θα περάσει. Σκεφτείτε το.