Η Άση Μπήλιου φέρνει «σεισμό»! «Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και τα ζώδια διαταράσσονται»!

Η κορυφαία αστρολόγος προειδοποιεί!

Η Άση Μπήλιου φέρνει «σεισμό»! «Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και τα ζώδια διαταράσσονται»!

Η Άση Μπήλιου δίνει προβλέψεις για όλα τα ζώδια και μαζί φέρνει «σεισμό» αφού όπως αναφέρει η ίδια «Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και τα ζώδια διαταράσσονται». Η θέση αυτή της Αφροδίτης είναι ιδιαίτερη και θέλει προσοχή...

Μπαίνει την Παρασκευή στον Κριό, σε ένα ζώδιο που θεωρείται πιο αδύναμο για την Αφροδίτη και μένει μέχρι τις 4 Μαρτίου.

Κριός

Θετική η είσοδος της Αφροδίτης σε σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας τώρα. Θετικές εξελίξεις σε θέματα σχέσεων έρχονται τώρα. Έμφαση σε νέες γνωριμίες τώρα.

Ταύρος

Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης σας και μπαίνει σε ένα ζώδιο πριν από σας. Αυτό αφορά απαγορευμένες και μυστικές σχέσεις ή ακόμα και πλατωνικούς έρωτες. Έρχονται εμμονές και απογοητεύσεις. Το παρασκήνιο αυτό αφορά και στο χώρο της δουλειάς. Τώρα υπάρχει και δική σας ανάγκη απομόνωσης.

Δίδυμοι

Οι φίλοι τώρα θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο. Στόχοι, φίλοι και σχέσεις με συνεργάτες ευνοούνται. Τώρα, μαζί με τους άλλους, θα δουλέψετε περισσότερο.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη μπαίνει στα επαγγελματικά και την καριέρα σας. Το κομμάτι αυτό θα σας απασχολήσει περισσότερο και θέλετε να κάνετε βήματα για να δείτε τι αξίζετε και για να σας προσέξουν. Λουστράρετε τώρα τη δουλειά σας και προωθήστε την όσο μπορείτε.

Λέων

Είναι μια καλή θέση για σας, η Αφροδίτη είναι σε ένα ζώδιο της φωτιάς. Ανοίγονται προοπτικές στα επαγγελματικά σας. Σχέσεις με εξωτερικό, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, τουρισμός ευνοούνται. Είναι μια καλή θέση αν θέλετε να βελτιώσετε τα πράγματα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Παρθένος

Η Αφροδίτη αυτή για σας έχει να κάνει με τα πιο βαθιά θέματα των σχέσεων. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Υπάρχει μια ένταση τώρα. Τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα. Καλά νέα τώρα στα οικονομικά σας.

Ζυγός

Απέναντί σας περνά η Αφροδίτη. Στενές σχέσεις, γάμος και συνεργασίες παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας τώρα. Με κάποιο τρόπο είναι σα να παίζουν εκείνοι μουσική κι εσύ να χορέψετε στο ρυθμό τους.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη περνά σε ένα πιο ουδέτερο σημείο για σας. Είναι πιο επιφυλακτική στις σχέσεις. Είναι μια καλή Αφροδίτη για να δείτε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Τώρα μπορείτε να διορθώσετε σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους.

Τοξότης

Η Αφροδίτη περνά σε ένα ωραίο ζώδιο σε σχέση με σας. Γενικά δεν της ταιριάζει ο Κριός της Αφροδίτης αλλά εσείς κάπως ευνοείστε. Η Αφροδίτη αυτή αφορά τον έρωτα, τη διασκέδαση, τη χαρά. Όλα αυτά τώρα τονίζονται και μπορούν να πάνε ωραία.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη μπαίνει στο σπίτι για σας. Η προσοχή σας στρέφεται στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Θέματα σπιτιού και ακινήτου θα προκύψουν τώρα. Πρακτικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, σπίτι και δουλειά. Δεν είναι πολύ ερωτική αυτή η Αφροδίτη.

Υδροχόος

Η επικοινωνία πιο ευχάριστη, πιο αποτελεσματική. Ταξίδια μπορεί να προκύψουν, πράγματα θα σας προτείνουν. Θα συνδυάσετε αναψυχή με δουλειά. Γενικά είναι πιο ευνοϊκή Αφροδίτη για τα θέματα των σχέσεων. Ευνοούνται και οι δεσμεύσεις. Η καλύτερη θέση της Αφροδίτης θα είναι όταν μπει στους Διδύμους.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη παίρνει θέση στα οικονομικά για σας. Θετικά θα συμβούν τώρα. Θα θέσετε πιο υψηλούς στόχους σε καριέρα και επαγγελματικά. Αν είχατε κάνει μια σχέση πρόσφατα, τώρα θα σιγουρευτείτε για τα συναισθήματά σας.

Η Αφροδίτη στην αστρολογία - Ο πλανήτης που μπαίνει στον Κριό

Η Αφροδίτη παραδοσιακά στην Αστρολογία συνδέεται με τον τρόπο που αγαπάμε, με τον τρόπο που ερωτευόμαστε. Η θέση της Αφροδίτης στο προσωπικό μας ωροσκόπιο δείχνει ακριβώς αυτό τον τρόπο! Δείχνει όμως και την ικανότητα που έχουμε να συμβιώνουμε με το σύντροφό μας, με τον άνθρωπο της ζωής μας! Αποτελεί δείκτη της τάσης που έχουμε να αντιμετωπίζουμε τους επίδοξους κατακτητές της καρδιάς μας και πως εμείς αντιλαμβανόμαστε τον έρωτα!

Η ζωδιακή θέση της Αφροδίτης αποτελεί το ρυθμιστικό παράγοντα που αναφέρεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει το άτομο στο γάμο του και στις σημαντικές σχέσεις του. Όταν ανακαλύψουμε τα «κλειδιά» της Αφροδίτης μας ή εκείνα του συντρόφου μας, η υπόθεση έρωτας και γάμος γίνεται πολύ πιο εύκολη, αφού γνωρίζουμε τα «χούγια» εκείνα που θα μας φέρουν πολύ πιο κοντά στην ευτυχισμένη συντροφικότητα!