Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους την τρίτη μέρα του μήνα;

ΚΡΙΟΣ

Κινηθείτε ομαδικά και όχι απλώς «παρεΐστικα», αγαπητοί Kριοί!

ΤΑΥΡΟΣ

Η ατμόσφαιρα ευνοεί να εντάξετε καινούργια άτομα στον κύκλο σας, ακόμα και στο επαγγελματικό περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ρωτήστε τη γνώμη και των πιο αφανών του εργασιακού σας χώρου, θα ακούσετε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ιδέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν βγείτε σήμερα, επιλέξτε στέκια με μεγάλη χωρητικότητα και μην εκπλαγείτε αν η παρέα αυξηθεί κατακόρυφα.

ΛΕΩΝ

Είναι μια φάση που μπορείτε να παρακούσετε τη συμβουλή της μαμάς, να μην μιλάτε σε αγνώστους…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα δεν αποκλείεται σε κάποιο άκυρο μέρος να κάνετε και μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία

ΖΥΓΟΣ

Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να περάσετε τις γνώσεις σας σε άτομα που ασχολούνται με τον δικό σας τομέα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μοιραστείτε την εμπειρία σας, ακόμα κι αν δεν έχετε να επιδείξετε ακόμη τα πιο άρτια αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν προσεγγίσετε τους ανθρώπους γύρω σας δεν θα νιώθετε πλέον μόνοι στη διαδρομή σας και θα λάβετε την ικανοποίηση ότι δεν κοπιάσατε άδικα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απόψε χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης για να διευρύνετε τον κύκλο σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια απόδραση θα είναι ιδεώδης τώρα – αλλά αν δεν μπορείτε να λείψετε, περιηγηθείτε σε πιο στενό πλαίσιο.

ΙΧΘΕΙΣ

Καλύτερα να μετανιώσετε για κάτι που κάνατε, παρά για κάτι που δεν κάνατε

Μη χάσετε επίσης τις πάντα έγκυρες προβλέψεις της Άσης Μπήλιου σχετικά με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο!

eradio.gr

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Κριός

Προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο παρατηρητικοί, σε μικρές αλλαγές που θα αφορούν τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, ή του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια των όσων σας λέει, ή στις επιθυμίες που σας εκφράζει, όσο και αν εσείς δεν τις θεωρείτε σημαντικές. Έτσι θα αποφύγετε τη δημιουργία μικρών μεν αλλά συσσωρευμένων κενών στη σχέση σας. Εάν είστε μόνοι, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην παρατηρήσετε το ενδιαφέρον κάποιου ανθρώπου, να προσπαθεί να σας μιλήσει, για τις προθέσεις του απέναντί σας που μάλλον είναι σίγουρα ερωτικές.

Ταύρος

Εάν δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, κάποια κενά στη σχέση που έχετε με το σύντροφό σας, ή κάποιες προστριβές που έφεραν ρίξεις μεταξύ σας, τώρα θα μπορέσετε όλα αυτά να τα διορθώσετε, αρκεί να περιορίσετε τον εγωισμό σας και να του δώσετε δείγματα καλής θέλησης. Εάν είστε μόνοι, θα έχετε κάθε ευκαιρία στο να ανοίξετε πανιά σε νέους ερωτικούς ορίζοντες, αρκεί να γίνετε περισσότερο στοχευμένοι στον τρόπο που εκφράζετε τα “θέλω” σας και προσανατολισμένοι ακριβώς στο άτομο που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Οργανωθείτε και διεκδικείστε.

Δίδυμοι

Ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ίσως σήμερα να σας εκφράσει κάποια πράγματα που τον απασχολούν και προέρχονται από την πορεία της σχέσης σας. Πριν να παρανοήσετε τα κίνητρά του, ή να τους δώσετε δευτερεύουσα προτεραιότητα σε σχέση με όλα τα άλλα θέματα που σας απασχολούν το διάστημα αυτό, ακούστε τον προσεκτικά και χωρίς να σχολιάσετε. Εάν είστε μόνοι, μην αποθαρρυνθείτε από τη συμπεριφορά κάποιου ανθρώπου, να θέλει να σας θέσει κάποιους όρους, προκειμένου να συνεχίσει να έχει μαζί σας μία καλύτερη σχέση. Μπορεί αυτή να έχει σοβαρή εξέλιξη.

Καρκίνος

Με αισιόδοξη σκέψη και με διάθεση να ανοιχτείτε διευρύνοντας τις γνωριμίες σας, θα καταφέρετε να φέρετε κοντά σας ανθρώπους, που θα έχουν να σας μάθουν πολύ σημαντικά πράγματα και να σας φέρουν πιο κοντά, σε εκείνα που σας αρέσουν να κάνετε και α νιώθετε πιο δημιουργικοί. Κάπου εκεί μπορεί να κρύβεται και ένα πλάσμα που εδώ και καιρό να ήθελε να βρει τον τρόπο, όχι μονάχα να σας πλησιάσει αλλά και να σας εκφράσει τα ιδιαίτερα αισθήματα που νιώθει για σας. Έτσι ίσως η μέρα σας φέρει ερωτικές εξομολογήσεις, που ακόμα κι αν δε σας ενδιαφέρουν θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Λέων

Θέματα φυσικής κατάστασης και εξωτερικής εμφάνισης, θα δώσουν πόντους στο παρουσιαστικό σας. Η αλήθεια είναι πως αν και σπάνια, δε φροντίζετε τον εαυτό σας όπως παλιά, γιατί έχετε απορροφηθεί, από άλλες προτεραιότητες που τρέχουν στην καθημερινότητά σας. Όμως ο έρωτας για να σας προκαλέσει, πρέπει εσείς πρώτοι να του ρίξετε το γάντι και γνωρίζετε, ότι λίγοι είναι εκείνοι που θα σας προέβαλλαν τις αντιστάσεις τους. Με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση θα καταφέρετε να φέρετε κοντά σας όποιον στοχεύσετε με τα βέλη σας, αρκεί να μη βρίσκεστε ήδη σε μία άλλη μόνιμη σχέση.Δείτε το.

Παρθένος

Ευνοούνται το διάστημα αυτό, πάσης φύσεως εποικοδομητικές συζητήσεις και είναι πολύ σημαντικό να το κάνετε τώρα και για την προσωπική σας ζωή. Συζητήστε με τον άνθρωπο που έχετε πλάι σας αν υπάρχουν κάποια κακώς κείμενα μεταξύ σας που πρέπει να διορθωθούν και δείξτε του την πρόθεση καλής θέλησης που έχετε στο να βρεθούν λύσεις που θα συμφέρουν και τους δύο. Αν είστε μόνοι, δεν είναι άσχημο το διάστημα, στο να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, αφού ότι κι αν φέρει τώρα, μπορούμε να πούμε ότι θα έχει τις προϋποθέσεις να αναπτυχθεί και στο μέλλον. Κάντε το λοιπόν.

Ζυγός

Οι παρερμηνείες ίσως να γίνουν η αιτία σήμερα που θα έρθετε σε σύγκρουση με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Πιθανόν να προέρχονται από ένα παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί γύρω από σας και αφορά την ερωτική σας ζωή, όπου δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν στον άνθρωπό σας αισθήματα ανασφάλειας και ζήλιας. Εάν τώρα πολιορκείτε ερωτικά κάποιο πρόσωπο, ίσως να ακυρώσει τις προσπάθειές σας, αφού θα βρεθούν οι καλοθελητές που θα το επηρεάσουν εις βάρος σας. Βλέπετε κάποιες ερωτικές ατασθαλίες σας δεν μπορούν να παραμείνουν για πολύ κρυφές.

Σκορπιός

Δείξτε διαφορετικό προφίλ στον έρωτα. Στρατηγικές που ακολουθούσατε μέχρι σήμερα, δε θα σας βοηθούν. Έρωτες πυροτεχνήματα με διάρκεια ίδια όπως αυτή που ξαφνικά εκδηλώθηκαν, προβλέπετε αστρολογικά. Όχι γιατί δεν αξίζετε μία μόνιμη σταθερή και με διάρκεια στο χρόνο σχέση. Αξίζετε πραγματικά πάρα πολλά γιατί ξέρετε και να δίνετε και να δίνεστε με πάθος σε έναν άνθρωπο. Όμως οι τακτική σας και ο τρόπος που θέτετε προϋποθέσεις στο να δημιουργήσετε έναν νέο δεσμό, είναι παρωχημένες. Κοιτάξτε λοιπόν την ερωτική σας ζωή, από μια άλλη καινούργια οπτική. Επιβάλλεται.

Τοξότης

Η ζωή είναι ωραία και ο έρωτας σας στέλνει μηνύματα που σκοπό έχουν να σας προκαλέσουν και να σας προσκαλέσουν να τα ακολουθήσετε. Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, θα σας συμβεί να γνωρίσετε έναν άνθρωπο που θα ταιριάζετε πάρα πολύ στον τρόπο σκέψης, ενώ οι στιγμές μαζί του θα κάνουν τη διάθεσή σας να απογειώνεται. Κάτι που τώρα θα αρχίσει να σας διεγείρει εγκεφαλικά, σύντομα θα διαπιστώσετε πως μπορεί να σας καλύψει και ερωτικά. Μπορεί να μοιάζει σα μια εφήμερη περιπέτεια, ή μπορεί και να είναι, σίγουρα όμως θα τη θυμάστε με χαμόγελο στο μέλλον. Γευτείτε τη λοιπόν.

Αιγόκερως

Με μια διάθεση ασυνήθιστα για το χαρακτήρα σας τολμηρή, ίσως τις μέρες αυτές, να επιδιώξετε και να καταφέρετε να κάνετε μια συνάντηση με ένα πλάσμα που εδώ και καιρό, σας έχει πάρει το μυαλό. Φροντίστε μόνο να γίνει αυτή στα κρυφά γιατί δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε σχόλια στους χώρους που κινείστε ή δραστηριοποιείστε. Εάν τώρα βρίσκεστε σε μία σχέση που δε σας καλύπτει συναισθηματικά στο βαθμό που θα θέλατε, μην κοιτάτε έξω από το παράθυρο της σχέσης για να βρείτε έναν παράλληλο έρωτα να σας καλύψει. Απλά διακόψτε τη με κάθε ειλικρίνεια αν χρειαστεί. Κάντε το.

Υδροχόος

Εάν υπάρχει στο φιλικό σας περιβάλλον ή σε κάποιο χώρο που δραστηριοποιείστε, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να το κατακτήσετε, προσπαθήστε να προβάλλετε το γοητευτικό σας προφίλ καλύτερα, παρά το εκκεντρικό σας. Έτσι θα καταφέρετε να το κερδίσετε αλλά παράλληλα, να κάμψετε και τις οποιεσδήποτε αντιρρήσεις ή αντιστάσεις του. Στην περίπτωση που βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, σύννεφα μπορεί να την σκιάσουν, από την παρουσία ενός τρίτου προσώπου στην κοινή σας ζωή. Μην αφήνετε λοιπόν στην τύχη του το δεσμό σας και κάντε περισσότερες προσπάθειες για να τον χτίσετε.

Ιχθύς

Ένα μήνυμα, μια συνάντηση ή ένας άνθρωπος θα σας ενθουσιάσει σήμερα για κάτι που θα σας πει, ή θα σας προτείνει και ίσως μονοπωλήσει τη σκέψη σας σήμερα. Εάν όμως βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, τότε πιθανόν ο σύντροφό σας, πάρει στραβά τη συμπεριφορά σας απέναντι στο πρόσωπο αυτό. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εκδηλώσει την ανασφάλειά του, με εκδηλώσεις έντονες ακόμα και ζήλιας. Καθησυχάστε λοιπόν την ανησυχία του με το ενδιαφέρον σας και μια αγκαλιά. Αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, μια γνωριμία σας ενθουσιάζει. Ίσως να σας γεννηθούν ανομολόγητοι πόθοι γι αυτή.

ororskopostv.gr