Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους την τρίτη μέρα του μήνα;

ΚΡΙΟΣ

Θα θέλετε να πάρετε τις πρωτοβουλίες στη σχέση σας με το ταίρι σας ή κάποιον ξεχωριστό.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ασυνήθιστη εμπειρία θα δημιουργήσει χημεία με κάποιον που δεν φαντάζεστε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν νιώθατε ανήσυχοι για κάτι επαγγελματικό, καλά θα κάνετε να διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια στη συνεργασία σας με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί προς τους ανωτέρους σας.

ΛΕΩΝ

Η κύρια προτεραιότητά σας είναι να ανεβάσετε το επαγγελματικό σας όνομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλετε να αφήσετε πίσω τη ρουτίνα σας και να ψάξετε νέες εμπειρίες.

ΖΥΓΟΣ

Καλά θα κάνετε να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε να πετύχετε και να ξεκινήσετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να πρέπει να βελτιώσετε τις δεξιότητες ή τις γνώσεις σας για να κάνετε σημαντική πρόοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοήσετε μερικές συνδέσεις, αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο να σκεφτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι δύσκολο να χειριστείτε τους προϊσταμένους σας τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα μπορέσετε να βρείτε το τέλειο σχέδιο για να καταφέρετε όσα πρέπει να γίνουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Σχεδόν όλοι αντιδρούν υπερβολικά και νιώθετε ότι μόνο εσείς έχετε σωστή προοπτική.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020

Κριός

Κάποια έκτακτα έσοδα τις ημέρες αυτές, μπορεί να προστεθούν στον προϋπολογισμό σας και να σας δώσουν την ευκαιρία, να χαρίσετε στον εαυτό σας πράγματα που έχετε στερηθεί. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να δώσετε μεγαλύτερη μέριμνα στην εξωτερική σας εμφάνιση να ανανεωθείτε κι αυτό θα είναι κάτι που θα το προσέξουν οι άλλοι πάνω σας. Έτσι θα εκπέμπετε έναν ιδιαίτερο ερωτισμό, που θα προσελκύσει γύρω σας, ανθρώπους με την πρόθεση να σας πολιορκήσουν ερωτικά. Εάν λοιπόν το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση, δοκιμάστε την ερωτική σας τύχη. Θα είναι με το μέρος σας!

Ταύρος

Αναδίπλωση απόψεων απαιτεί ο αισθηματικός και ερωτικός τομέας της ζωής σας, αφού θα έχετε διαπιστώσει, ότι μερικά πράγματα που πιστεύατε, δεν ανταποκρίνονται και δε βοηθούν, στην επίτευξη των ερωτικών σας στόχων. Αλλάξτε λοιπόν τον τρόπο που πολιορκούσατε ερωτικά τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Παράλληλα βγάλτε απ το μυαλό σας τακτικές, που πλέον είναι και παρωχημένες και μοιάζουν περισσότερο με κολλήματα και εμμονές, παρά με εξέλιξη στρατηγικής στο πεδίο του έρωτα. Γιατί εάν δεν το κάνετε από μόνοι σας, θα δείτε αλλαγές στον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι.

Δίδυμοι

Εάν το τελευταίο διάστημα, απομακρυνθήκατε από το σύντροφό σας για διάφορους λόγους, είτε γιατί απορροφηθήκατε περισσότερο από τις εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σας, είτε γιατί είδατε πως κάθε φορά που γίνεται προσπάθεια επικοινωνίας καταλήγετε στα ίδια, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε, τα κακώς κείμενα της σχέσης σας. Προσπαθήστε για αρχή να γίνετε περισσότερο υποχωρητικοί. Εάν είστε μόνοι, μην προβάλλετε τον εαυτό σας όπου κι αν βρεθείτε σα φωτεινό παντογνώστη. Ακόμα και αν κάποιος σας βλέπει ερωτικά, αποθαρρύνεται με τη συμπεριφορά σας.

Καρκίνος

Θετικότατες εξελίξεις θα έχετε στον ερωτικό σας τομέα, αφού φαίνεται ότι κάθε φορά που διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο, κερδίζετε τις εντυπώσεις και πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να σας γνωρίσουν από κοντά αλλά και πιο στενά. Φορέστε το αξεπέραστο χαμόγελό σας, προβάλλετε τον εαυτό σας με τρόπους πιο εξωστρεφείς. Διαθέτετε άλλωστε μια προσωπικότητα που αν μη τι άλλο έχει τα προσόντα να γίνεται αποδεκτή όπου και αν παρευρεθείτε. Βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Βγείτε με συνεργάτες. Σίγουρα έχετε ήδη κλέψει την καρδιά κάποιου προσώπου. Βρείτε το.

Λέων

Μία άποψη ίσως να ακούσετε σήμερα, από έναν άνθρωπο που ιεραρχικά στέκει πιο πάνω από σας, είτε στο εργασιακό περιβάλλον, είτε θα πρόκειται για ένα συνεργάτη σας και καλά θα κάνετε να την πάρετε στα σοβαρά, αφού σαν ιδέα θα έχει τις προοπτικές να σας πάει ένα βήμα μπροστά. Δεν αποκλείεται μάλιστα το άτομο αυτό, να σας συμπαθεί ιδιαίτερα, ή ακόμα, να κρύβει μέσα του και αισθήματα ερωτικά που δεν τολμά να σας τα εξομολογηθεί. Ανεξάρτητα από την προσωπική σας κατάσταση, εκμεταλλευτείτε την αδυναμία που σας έχει, χωρίς όμως να του καλλιεργήσετε τις προσδοκίες αυτές.

Παρθένος

Για να χτίσετε μία σχέση που θα έχει την προοπτική να διαρκέσει στο χρόνο, θα πρέπει αυτό να βασίζεται στην αμοιβαία ειλικρίνεια. Εάν λοιπόν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση και πιστεύετε πως υπάρχουν κενά μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας, που θα πρέπει να αναπληρωθούν, μπείτε στη διαδικασία να τα συζητήσετε μαζί του, χωρίς φόβο και πάθος. Όλο αυτό θα σας πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Στην περίπτωση που είστε μόνοι, φαίνεται πως θα κάνετε μία γνωριμία, που δε θα σας δείξει εξαρχής τις προθέσεις της. Αναζητήστε τις γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Ζυγός

Υγεία φυσική κατάσταση και επιμέλεια της εξωτερικής σας εμφάνισης, μπαίνουν στο στόχαστρό σας, και θα έχουν σκοπό να αισθανθείτε όχι μόνο την ευεξία αλλά και να ανεβάσετε τις μετοχές σας στον ερωτικό στίβο. Ασχοληθείτε περισσότερο λοιπόν με τον εαυτό σας και βελτιώστε το μοντέλο σας. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα την εποχή αυτή, θα μοιάζουν λιγάκι μπερδεμένα. Τα μηνύματα που θα δίνετε και θα παίρνετε, θα διέπονται από μία ασάφεια που δε θα σας δίνει ξεκάθαρη εικόνα για το πως εξελίσσεται ή το που βαδίζει η ερωτική σας ζωή. Μερικές φορές μπορεί να δράττε παρακινδυνευμένα.

Σκορπιός

Βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αναμειχτείτε με κόσμο. Διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο. Ρισκάρετε και προκαλέστε την ερωτική σας τύχη, ακόμα και αν ο άνθρωπος που έχετε μπροστά σας δεν ταιριάζει με τα στάνταρ σας. Ακόμα κι αν έχετε μεταξύ σας ευδιάκριτες διαφορές, κοινωνικές ή ηλικιακές. Κινηθείτε με ρυθμούς γρηγορότερους από όσους συνηθίζατε. Έχετε αυξημένα αντανακλαστικά στις προκλήσεις. Ξεχάστε όρους και προϋποθέσεις, κριτήρια που θέτατε στο παρελθόν σας. Μία νέα ερωτική εποχή ξεκινάει για σας που θα είναι όντως σταθμός στη ζωής σας.

Τοξότης

Πιθανόν να προέλθουν στα χέρια σας κάποια έσοδα από την αξιοποίηση κάποιου ακινήτου, ή κάποιων οφειλόμενων χρημάτων προς εσάς και αυτό να σας λύσει τα χέρια ενώ παράλληλα θα περιορίσει το άγχος σας. Έτσι τις επόμενες ημέρες η διάθεσή σας θα γίνει ακόμα καλύτερη με την πρόθεση να περάσετε καλά όπου κι αν πηγαίνετε. Μια κρυφή ερωτική συνάντηση δεν αποκλείεται την οποία είτε εσείς θα την προκαλέσετε είτε η μεριά του ανθρώπου που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Το σίγουρο είναι ότι θα ζήσετε στιγμές ανεπανάληπτα ερωτικές, ακόμα και αν αυτό δεν έχει διάρκεια στο χρόνο.

Αιγόκερως

Σήμερα ίσως να γίνετε περισσότερο συναισθηματικοί ή ρομαντικοί και να θελήσετε να έρθετε πιο κοντά, είτε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, είτε σε εκείνον που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή. Κάντε το αλλά να θυμάστε ότι μπορεί να πάρετε από αυτόν αγκαλιά και έρωτα, δε θα πάρετε τη συγκατάθεσή του, σχετικά με τον τρόπο που στέκεστε στην ερωτική σας ζωή. Έρωτας υπό διαπραγμάτευση θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της σημερινής πρόβλεψης, φροντίστε λοιπόν να πείσετε το ταίρι σας και να κερδίσετε εκ νέου τις εντυπώσεις, εφόσον φυσικά σας ενδιαφέρει ακόμα.

Υδροχόος

Το να κάνετε δώρα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μοιάζει λιγάκι και σα να δωροδοκείτε την αγάπη του. Όμως το διάστημα αυτό, χρειάζεται να γίνετε περισσότερο δοτικοί για να του αποδείξετε ότι πραγματικά, είναι σημαντικό για σας να βρίσκεται στο πλάι σας. Δεν είναι εποχή να αφήνετε τίποτα στην τύχη του, πόσο μάλιστα την πορεία της σχέσης σας. Εάν είστε μόνοι, φαίνεται πως θα σας γίνει μία πρόσκληση από ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το εργασιακό σας περιβάλλον. Προσέξτε όμως, να μην εκτεθείτε, ή του καλλιεργήσετε τις ερωτικές βλέψεις, εάν αυτό είναι κάτι που δεν το εννοείτε.

Ιχθύς

Κάποιες πληροφορίες που θα πάρετε σήμερα, σχετικά με ένα θέμα που σας απασχολεί, ίσως να σας αναστατώσουν άδικα και αυτό να προσπαθήσει να σας το δώσει να το καταλάβετε ο άνθρωπος που βρίσκεται στην ερωτική σας ζωή. Όμως πριν αντιδράσετε με τις νουθεσίες του, καλό θα ήταν να διερευνήσετε την πιθανότητα να έχει δίκιο. Τις ημέρες αυτές, γενικά θα κυκλοφορεί μια παραπληροφόρηση. Εάν είστε μόνοι, μην παρεξηγήσετε τις προθέσεις κάποιου φιλικού σας προσώπου όταν σας πει τη γνώμη του. Ενδιαφέρεται για σας και υπάρχει το ενδεχόμενο να σας νιώθει ερωτικά.