Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 11 Φεβρουαρίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 11 Φεβρουαρίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους την εντέκατη μέρα του μήνα;

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να χρειάζεται μια διεύρυνση ή μια ανανέωση στη ζωή σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν νιώθετε την ανάγκη για συντροφικότητα, τώρα είναι καλή στιγμή να την διερευνήσετε περισσότερο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι η στιγμή που πρέπει να κοιτάξετε μπροστά και να οργανώσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καριέρα, σκληρή δουλειά, ειλικρίνεια, ανεξαρτησία, προνοητικότητα, αγάπη στο σπίτι.

ΛΕΩΝ

Καταγράψτε τα πλάνα σας και στήστε την προσέγγισή σας βήμα – βήμα, για να μην ξεφύγετε ούτε στιγμή από την πετυχημένη πορεία σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατά πάσα πιθανότητα χρειάζεστε ξεκούραση.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως εσείς ή ένα άλλο άτομο στη ζωή σας, πρέπει να αποσυρθεί για λίγο στην άκρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν θέλετε να κάνετε ένα break δεν πρόκειται για μόνιμη αποχώρηση, πρόκειται για αναπλήρωση δυνάμεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε γενικές γραμμές, είστε έτοιμοι για χώρο και χρόνο ανάκαμψης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονη και ευχάριστη θα είναι η προσωπική σας ζωή στη διάρκεια αυτών των ημερών!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχει σημασία για το σύμπαν και το κάρμα σας, να εκτιμάτε όσα έχετε καταφέρει και έχετε αποκτήσει!

ΙΧΘΕΙΣ

Καριέρα, σκληρή δουλειά, ειλικρίνεια, ανεξαρτησία, προνοητικότητα, αγάπη στο σπίτι.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Κριός

Δεν αρκεί μόνο να φροντίσετε την εξωτερική σας εμφάνιση προβάλλοντας τα όμορφα στοιχεία πάνω σας, χρειάζεται αυτό να φανεί και στη διάθεσή σας. Φορέστε σήμερα το έξυπνο χαμόγελό σας και κατακτήστε τα πλήθη. Αν πραγματικά επιθυμείτε να έρθει στη ζωή σας ένας μεγάλος έρωτας δείξτε του ότι τον περιμένετε. Αισθήματα ηττοπάθειας δε χωρούν. Αποφασιστικότητα και μειωμένη υπερανάλυση χρειάζεται να έχετε. Μην κολλάτε στα πρώτα συμπεράσματα που θα βγάλετε σε μια νέα γνωριμία, που την εποχή αυτή, θα κάνετε πολλές. Ο δρόμος προς την ερωτική ολοκλήρωση έχει ανοίξει. Διαβείτε τον.

Ταύρος

Δώστε το χώρο και τη θέση που πραγματικά του αξίζει στον έρωτα γιατί κάπου την ερωτική σας ζωή, την έχετε παραμελήσει. Έτσι λοιπόν θα έχετε την ευκαιρία αλλά και την ανταπόκριση του συντρόφου σας, να αφιερώσετε χρόνο στη σχέση σας και να τονώσετε τι λίμπιντό σας. Τόσο η μέρα όσο και η νύχτα, είναι για πολλές αγκαλιές γεμάτη από ρομαντική διάθεση. Αν είστε μόνοι, φαίνεται ότι κάποιο άτομο που σας έχει κάνει ερωτικό κλικ, βρίσκεται λίγο πριν να πει το “ναι” και να καμφθούν όλες του οι αντιστάσεις. Πάρτε λοιπόν την πρωτοβουλία και κάντε εσείς το πρώτο βήμα. Τολμήστε το μπορείτε.

Δίδυμοι

Πιο αποφασισμένους σας βρίσκει η μέρα σήμερα, στο να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της ερωτικής σας ζωής, είτε βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, είτε τα βάλετε με τη μοναξιά εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό. Το ζητούμενο είναι η εξασφάλιση μιας συντροφικότητας που θα σας καλύπτει και θα σας στηρίζει συναισθηματικά. Χαμηλώστε την ένταση ως προς την έκφραση των συναισθημάτων σας, ελιχτείτε και φερθείτε πιο διπλωματικά απέναντι στο ταίρι σας, αποφεύγοντας να γίνεστε κάποιες στιγμές απόλυτοι. Εάν είστε μόνο, με το λόγο σας γίνεστε πιο γοητευτικοί και το χιούμορ σας σίγουρα.

Καρκίνος

Είναι από τις λίγες φορές το τελευταίο διάστημα, που θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε εκτός ζητήματα επαγγελματικής καταξίωσης ή βελτίωσης των οικονομικών απολαβών σας, με τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση. Μπορεί μάλιστα να υπάρχει κάποιος άνθρωπος που σας γοητεύει και να σας δημιουργήσει το κίνητρο να βρείτε τρόπους για να τον εντυπωσιάσετε. Όπως και να έχει το πράγμα, μαλακώνετε μέσα σας και οι αντιστάσεις σας προς τον έρωτα υποχωρούν. Αν λοιπόν αποφασίστε να διεκδικήσετε το κομμάτι του έρωτα που πραγματικά σας αξίζει, έχετε να ζήσετε κάτι πολύ δυνατό.

Λέων

Ξεκαθάρισμα σε όλα τα επίπεδα των σχέσεών σας, προβλέπεται το διάστημα αυτό, ιδίως σε εκείνες που μετατρέπονται σαν εμπόδια ως προς την εξέλιξή σας. Εάν υπάρχει ένας ανολοκλήρωτος έρωτας, που όμως του έχετε δώσει ευκαιρίες και δεν προχωρά, ίσως τώρα να χρειαστεί να σταματήσετε να προσπαθείτε για κάτι που πολύ πιθανόν στο μέλλον δε θα σας καλύπτει συναισθηματικά. Αφεθείτε λοιπόν στην ερωτική τύχη που αυτή την εποχή θα είναι με το μέρος σας. Προσανατολιστείτε στο νέο το καθαρό το φρέσκο σε αισθήματα. Μην κοιτάτε πίσω, μπροστά σας περιμένει ένας μεγάλος έρωτας.

Παρθένος

Μεταβάλλονται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και κάποιες παίρνουν ιδιαίτερη μορφή. Έτσι λοιπόν να ξέρετε, ότι παίζει δυνατά το σενάριο, ένας φίλος σας ή ένας άνθρωπος που κατά καιρούς έχει υποστηρίξει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, να τον δείτε να αλλάζει τη στάση του απέναντί σας. Να προσπαθεί δηλαδή να σας προσεγγίσει με ερωτικό τρόπο. Από την άλλη μεριά, υπάρχει το ενδεχόμενο ο έρωτας να κρύβεται και να προκύψει, μέσα από μια νέα συνεργασία, ή μια φιλία που θα προέρχεται από τους χώρους που δραστηριοποιείστε. Ερωτικές ευκαιρίες μια φορά θα έχετε…

Ζυγός

Λίγο μικτά θα είναι τα συναισθήματά σας σήμερα. Θα έχουν μια αμφιθυμία που σε μερικές των περιστάσεων θα είναι και αδικαιολόγητη από το περιβάλλον σας. Συναισθηματικά δεν πατάτε σε σταθερό έδαφος. Αν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, ίσως τις μέρες αυτές να υπάρχει μεταξύ σας μία υποβόσκουσα ένταση. Προσπαθήστε να βρείτε τις αιτίες που τη δημιουργεί, χωρίς να τις ρίχνετε σαν ευθύνη στον άνθρωπό σας. Αν είστε μόνοι, μάλλον αυτό που σας λείπει ερωτικά, δεν είναι η αυτοπεποίθηση αλλά ο λεπτός τρόπος σας για να κάμψετε τις αντιστάσεις που προβάλει ο άλλος.

Σκορπιός

Εάν φερθείτε με εξωστρέφεια, οι ημέρες αυτές, έχουν να σας χαρίσουν πολλές ερωτικές προσφορές, αρκεί να κουνήσετε το μικρό σας δαχτυλάκι. Ευτυχώς από σήμερα και για το επόμενο διάστημα, η διάθεσή σας αλλάζει προς το καλύτερο, φίλοι κι αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται κοντά σας και προσκλήσεις για εξόδους θα σας πιέσουν να βγείτε και να χαρείτε. Μην στέκεστε λοιπόν αρνητικοί σε όλα αυτά, που σκοπό έχουν να σας δώσουν έμπνευση, έρωτα περιπέτεια και τη δυναμική αυτή που θα σας κάνει να δείτε τη ζωή σας με μια καινούργια πιο φρέσκια και αισιόδοξη ματιά. Σκεφτείτε το.

Τοξότης

Ακόμα και αν χρειαστεί να βγείτε από έναν έρωτα ανάξιο τον προσδοκιών σας, το διάστημα αυτό, δε θα λείψουν οι ερωτικοί πειρασμοί που θα σας παίρνουν τη θλίψη από τα μάτια. Αρέσετε και το ξέρετε αλλά το μεγάλο σας ατού, είναι η έντονη προσωπικότητά σας. Ένας καινούργιος έρωτας φαίνεται να σκαρώνεται στη ζωή σας και μάλιστα σε μια εποχή που σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους ψυχικά. Προέρχεται από μία φιλία που έχει μέσα της τα στοιχεία της συμπάθειας και τη εμπιστοσύνης. Μια γνωριμία που ούτε καν έχει περάσει από το μυαλό σας ότι μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική ιστορία.

Αιγόκερως

Θα υπάρξουν εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή και φροντίστε να είναι θετικές για εσάς. Έτσι εάν βρίσκεστε σε μία σχέση, που το τελευταίο διάστημα για διάφορους λόγους σας προβλημάτισε προσπαθήστε να γίνετε πιο υποχωρητικοί απέναντι στο σύντροφό σας, αντί να αντιλογείτε μαζί του. Αν είστε μόνοι, τα μηνύματα που θα στέλνετε στο περιβάλλον σας, δε θα ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις σας, για το αν είστε διαθέσιμοι ερωτικά ή όχι. Επιπλέον μπορεί να αντιμετωπίσετε και την περίπτωση ερωτικών ανταγωνισμών, εάν ζητάτε να πολιορκήσετε την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Ο ερωτικός σας τομέας, χρειάζεται να επανεξεταστεί και να κρίνετε εάν τελικά, στο επίπεδο που βρίσκεται, σας καλύπτει συναισθηματικά ή όχι. Ενώ γύρω σας υπάρχουν την περίοδο αυτή, πολλοί ερωτικοί πειρασμοί που σας πολιορκούν, κανείς δε μπορεί να σας εγγυηθεί προς το παρόν κάτι μονιμότερο και σταθερό. Εσείς όμως χρειάζεστε μία σχέση που να διέπεται από σταθερότητα και σιγουριά και αυτό μερικές φορές σας απογοητεύει, όταν τα άτομα που συναντάτε, δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας αυτές. Μην πέφτετε ψυχολογικά γιατί όλα χρειάζονται το χρόνο τους να συμβούν.

Ιχθύς

Πιθανόν να καταφέρετε να βρείτε σήμερα, περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ώστε να κάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Ένα από αυτά, είναι να θυμίσετε στον εαυτό σας, πως άμα δεν υπάρχει ο έρωτας στη ζωή σας, δεν υπάρχει και η έμπνευση στο να ακολουθήσετε όλους τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Βρείτε τον τρόπο και επικοινωνήστε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ακόμα και αν προέρχεται από το ερωτικό σας παρελθόν. Είναι η εποχή των ερωτικών επανασυνδέσεων, οπότε αν έχετε κάτι τέτοιο στο μυαλό σας, θεωρήστε το σαν καλή ευκαιρία για σας.

Αν θες να μάθεις πως θα τον τρελάνεις ανάλογα με το ζώδιο σου ρίξε μια ματιά εδώ!

ΠΗΓΗ oroskopos.gr