Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους την τρίτη μέρα του μήνα;

ΚΡΙΟΣ

Κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας έρχονται στην επιφάνεια οι κρυμμένες σας δυνάμεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Βλέπετε πολλές νέες ιδέες να έρχονται στη ζωή σας – κάποιες δικές σας, κάποιες από άλλους – που θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα με πολύ ενδιαφέροντες τρόπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι την Πέμπτη, μπορεί να χρειαστεί να ηρεμήσετε λίγο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδοσκόπηση και αλλαγή. Αυτή η διαδικασία λογικά δεν θα σας πάρει πολύ αλλά θα είναι αρκετά δύσκολη!

ΛΕΩΝ

Δουλέψτε πολύ και το σαββατοκύριακο θα είναι τέλειο για να διασκεδάσετε χαλαρά με ανθρώπους που γνωρίζετε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκεφτείτε πόσο ρεαλιστικά είναι κάποια από τα σχέδια σας, ειδικά σε ότι αφορά τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Κανείς δεν μπορεί να σας πει τι να κάνετε, για αυτό φροντίστε τις ανολοκλήρωτες υποθέσεις σας και μετά ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινήστε μια ανασκόπηση των τελευταίων ημερών για να βγάλετε κάποια συμπεράσματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινήστε μια ανασκόπηση των τελευταίων ημερών για να βγάλετε κάποια συμπεράσματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι την Παρασκευή το βράδυ μπορεί να είστε στο τσακ να πάρετε μια σημαντική απόφαση που θα αφορά το σπίτι σας ή την ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το επόμενο διάστημα θα είναι ένα τεράστιο, ξέφρενο πάρτι και ποιος τη χάρη σας - μέχρι τότε ολοκληρώστε τις υποχρεώσεις σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Περνάτε τη μέρα σας αρκετά αδιάφορα, αλλά τελικά καταλήγετε να παίρνετε όλες τις σωστές αποφάσεις χωρίς καν να το συνειδητοποιείτε.

Μη χάσετε επίσης τις πάντα έγκυρες προβλέψεις της Άσης Μπήλιου σχετικά με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο!

eradio.gr

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου

Κριός

Είναι λάθος να πιστεύετε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι, ή έχουν σοβαρές ομοιότητες. Έτσι λοιπόν σήμερα δεν αποκλείεται, να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που μάλλον η επαφή αυτή θα έχει περισσότερη ερωτική χροιά από μια συνηθισμένη φιλική συμπάθεια. Το αν θα προέρχεται από τον φιλικό σας κύκλο, ή μια συνεργασία από το εργασιακό σας περιβάλλον, αυτό είναι κάτι σχεδόν βέβαιο αλλά δεν πρέπει να σας απασχολεί. Θα σας προέτρεπα να το αφήσετε να εκδηλωθεί και να δώσετε το χρόνο να καλλιεργηθεί, χωρίς να προκαταβάλλεστε εάν το πρόσωπο αυτό ομοιάζει με έναν “πρώην”.

Ταύρος

Ο έρωτας έχει πάρει απόφαση να σας αιφνιδιάσει, γι αυτό προετοιμαστείτε να τον δεχτείτε στη ζωή σας, χωρίς αντιστάσεις και αναστολές. Έτσι λοιπόν τις μέρες αυτές, παίζει πολύ δυνατά το σενάριο, να το φέρουν έτσι οι συγκυρίες και να γνωρίσετε ένα πλάσμα, που κυριολεκτικά θα σας ξεσηκώσει από την ησυχία σας. Αυτό ισχύει, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, είτε είστε μόνοι το διάστημα αυτό. Ένας ερωτικός πειρασμός θα σας προκαλέσει και θα δοκιμαστούν οι αντιστάσεις σας, που μάλλον σε κάποιες στιγμές θα κάμπτονται παρά τη λογική σας. Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Σκεφτείτε το…

Δίδυμοι

Με την απόφαση να πάτε τη ζωή σας ένα βήμα μπροστά, τα θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα και τη συντροφική ζωή θα σας απασχολήσουν έντονα. Έτσι λοιπόν το διάστημα αυτό, εάν βρίσκεστε σε μία σχέση που έχει αποδείξει την αξία της στη διάρκεια του χρόνου, θα πάρετε την απόφαση να συζήσετε με τον σύντροφό σας, ή την επισημοποιείτε, αποφασίζετε να κάνετε μαζί έναν απόγονο, ή την επανεκκινείτε διώχνοντας τη ρουτίνα και βάζοντας νέες συνήθειες και δραστηριότητες που θα την κάνουν ενδιαφέρουσα. Αν είστε μόνοι, γίνεστε πιο μάχιμοι στον έρωτα και αποτελεσματικοί. Κάντε το.

Καρκίνος

Με το να αρνείστε για τους λόγους σας να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, εφόσον μάλιστα αυτό το επιτρέπει και η προσωπική σας κατάσταση, χάνετε ένα κομμάτι της ζωής σας που θα μπορούσε να σας δώσει έμπνευση. Αν σταματήσετε να κοιτάτε πίσω στο παρελθόν και ότι ερωτικά σας είχε κάνει να νιώσετε πόνο, τότε θα διαπιστώσετε ότι μπροστά σας εκτός από την προοπτική να κάνετε έναν όμορφο συντροφικό δεσμό, θα δείτε ότι υπάρχουν και πολλές επιλογές διαθέσιμες για να γίνει αυτό. Φερθείτε λοιπόν με εξωστρέφεια, κυκλοφορείστε, γνωρίστε κόσμο, διευρύνετε κι άλλο το κοινωνικό σας κύκλο.

Λέων

Στο φυσικό σας ύφος θα είστε σήμερα απέναντι στους άλλους. Δοτικοί πρόσχαροι αλλά κυρίως εντυπωσιακοί. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται κατά πάσα πιθανότητα από το εργασιακό σας περιβάλλον, ή εκείνο που δραστηριοποιείστε, να γοητεύσετε ένα άτομο σε τέτοιο βαθμό που να σας το εξομολογηθεί. Εάν λοιπόν δεν είναι στις προθέσεις η δημιουργία μίας νέας ερωτική σχέσης, καλύτερα είναι να μην καλλιεργήσετε τις προσμονές του. Φυσικά την εποχή αυτή αρέσετε όχι μόνο από την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και από τον τρόπο που μιλάτε και κινήστε. Εκμεταλλευτείτε το λοιπόν.

Παρθένος

Η φυσική σας κατάσταση απαιτεί ενίσχυση τις ημέρες αυτές, τόσο στο επίπεδο της διατροφής σας όσο και σε ώρες ξεκούρασης. Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι πολλές και κάπου ίσως να έχετε διαταραχές συναισθηματικές. Αν συμβεί αυτό, καλό θα ήταν να μην της φορτώσετε με τη συμπεριφορά σας στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή σε εκείνον που θα έχει την πρόθεση να σας πλησιάσει και να σας γνωρίσει καλύτερα, γιατί έχει πέσει θύμα της γοητείας σας. Όσο κι αν ο έρωτας δεν έχει θέση στα ωράριά σας, μην τον αποθαρρύνεται στο να υπάρχει στη ζωή σας. Σκεφτείτε το .

Ζυγός

Το να διαφωνήσει ο σύντροφός σας σε κάποια πράγματα που αφορούν την κοινή σας καθημερινότητα, δε σημαίνει ότι το κάνει επίτηδες για να σας νευριάσει. Κι επειδή σήμερα θα έχετε τη διάθεση να αντιλογήσετε μαζί του, μην το κάνετε γιατί αυτό θα βγει εις βάρος σας. Εάν είστε μόνοι, ίσως μία νευρικότητα στη συμπεριφορά σας σήμερα, να σας κάνει να φαίνεστε λιγότερο ερωτικοί ή γοητευτικοί από ότι είστε. Γιατί όμως να χάσετε πόντους από το ερωτικό παιχνίδι και να μην το διορθώσετε. Άλλωστε υπάρχει και το ρητό που λέει “κάντε έρωτα και όχι πόλεμο”. Και μάλιστα σας πάει πολύ.

Σκορπιός

Θεωρείστε ιδανική την ημέρα να θέσετε όνειρα στόχους και φιλοδοξίες και να εκμεταλλευτείτε τα φυσικά σας ταλέντα, που θα σας δώσουν εκτός των άλλων και την προβολή. Σίγουρα θα βρεθούν άτομα να σας υποστηρίξουν και μάλιστα χωρίς να το ζητήσετε, αν και η φύση σας ως άνθρωποι δεν είναι να ζητάτε την ενίσχυση από κανέναν. Όμως να ξέρετε ότι κάποιοι άνθρωποι, έχουν εντυπωσιαστεί ήδη από εσάς και δεν αποκλείεται να σας το εκφράσουν. Μην ενοχληθείτε λοιπόν εάν ακούσετε ερωτικές εξομολογήσεις από εκεί που δεν το περιμένατε. Δώστε χώρο και λόγο στους άλλους

Τοξότης


Βάλτε φρένο στον ερωτικό παρορμητισμό σας και αν τα πράγματα της ερωτικής σας ζωής, δεν πηγαίνουν όπως εσείς το επιθυμούσατε, δε σημαίνει ότι το έργο δεν θα αλλάξει παρακάτω. Καθώς θα προχωράμε προς τα μέσα του μήνα, θα μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε εκ νέου πως εξελίσσεται μια σχέση που επενδύσατε συναισθηματικά και αν διαπιστώσετε ότι δεν προχωράει ή δε σας ικανοποιεί, τότε δεν έχετε παρά να την αφήσετε πίσω σας. Μπροστά σας άλλωστε ανοίγονται νέοι ερωτικοί ορίζοντες, που θα έχουν την περιπέτεια το ερωτικό σασπένς όπου σίγουρα θα ξεσηκωθείτε!!

Αιγόκερως

Ίσως να αισθανθείτε σήμερα, ότι υπάρχουν μέσα σας επιθυμίες που πρέπει να ικανοποιηθούν σε ερωτικό επίπεδο και εγκλωβίζονται με αποτέλεσμα να σας καταπιέζουν. Εάν είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, θα έχετε την τάση να αποζητάτε με το λάθος τρόπο την ερωτική επιβεβαίωση, ή να απευθύνετε το συναίσθημά σας στα λάθος άτομα. Προσοχή στις επιλογές σας λοιπόν, αφού το ξέρετε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, ίσως θα ήταν καλύτερα να κατεβάσετε τους τόνους των διαφωνιών σας με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή.

Υδροχόος

Καμιά φορά ο έρωτας μπορεί να διχάσει το συναίσθημά σας και να πατάτε ανάμεσα σε δυο αγάπες. Την εποχή αυτή να ξέρετε, μπορεί να βρίσκεστε σε μία ερωτική σχέση αλλά να έρθουν μνήμες στο μυαλό σας από ένα άτομο που αγαπήσατε και πλέον ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν. Αν λοιπόν μπείτε στη διαδικασία να κάνετε συγκρίσεις, ίσως να αναγκαστείτε συναισθηματικά να κοιτάξετε προς τα πίσω. Όμως να θυμάστε πως κάτι τέτοιο, δε χτίζει την τωρινή σας σχέση, ούτε σας δίνει εγγυήσεις πως θα ανταποκριθεί στην επιθυμία σας για επανασύνδεση, ο άνθρωπος που κάποτε σας συντρόφευε.

Ιχθύς

Όλο και πιο ερωτικοί θα γίνεστε τις ημέρες αυτές, πράγμα που θα εκπέμπετε σε όποιο περιβάλλον και αν κινηθείτε. Σήμερα μάλιστα και αύριο, δεν αποκλείεται να δεχτείτε τα πυρά του έρωτα. Φαίνεται πως κάποιο άτομο στο περιβάλλον που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε, έχει διακρίνει τις ευαισθησίες σας και θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει με ερωτικές προθέσεις. Επειδή αυτό μπορεί να σας συμβεί, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, μην εκπλαγείτε από μια ερωτική εξομολόγηση, πέρα από κάθε νόμο και ηθική, γιατί είναι πιθανή να σας συμβεί. Σκεφτείτε το.

oroskopostv.gr