Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου;

Ποια είναι αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε να επιβάλλετε την άποψη ή τη θέλησή σας στους άλλους.


ΤΑΥΡΟΣ

Το νόημα της μέρας είναι να μάθετε να κατανοείτε τις επιθυμίες και τα συναισθήματα των ανθρώπων με τους οποίους έρχεστε σε καθημερινή επαφή.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην ψάχνετε δικαιολογίες για τις ενέργειες και τα λάθη σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε ή να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα φιλία ή γνωριμία!


ΛΕΩΝ

Η μέρα ευνοεί την επαφή με κάποιο άτομο που είχατε μια σχέση στο παρελθόν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για τη συνέχιση κάποιων σχέσεων, που διακόπηκαν για διάφορους λόγους.


ΖΥΓΟΣ

Η μέρα φέρνει μια αγορά, ένα δώρο ή κάποια άλλη δέσμευση υλικής φύσεως.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, για να προετοιμάσετε κάποιο ταξίδι, για επικοινωνία με ανθρώπους από μακριά.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν σήμερα επεξεργαστείτε ένα οικονομικό έγγραφο, μην παρασυρθείτε από τη χαρά για όσα σας προσφέρει και αμελήσετε τις λεπτομέρειές του.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για ερωτικές εμπειρίες… Αλλά με μια υπάρχουσα σχέση, όχι με κάποια καινούργια.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πιθανό να ασχοληθείτε με κάτι που αφορά μια γυναίκα από τον κύκλο των συγγενών σας.


ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή μέρα φέρνει το τέλος μιας αλλαγής ή την αρχή μιας νέας, η εξέλιξη της οποίας θα γίνει πιο αισθητή αύριο.

Μη χάσετε επίσης τις πάντα έγκυρες προβλέψεις της Άσης Μπήλιου σχετικά με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο!

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την σχέση με το σύντροφο σου και έρχεστε σαφώς πιο κοντά με διάφορους τρόπους, απολαμβάνοντας συντροφικές, τρυφερές και συναισθηματικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία νέα γνωριμία ή μία προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει και μάλιστα στα ξαφνικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως το ενδιαφέρον σου να στραφεί σήμερα σε ένα πρόσωπο, μέσα από τον εργασιακό χώρο! Φρόντισε πριν φλερτάρεις μαζί του και εκτεθείς, να είσαι σίγουρος πως το ενδιαφέρον σου γι’αυτό το άτομο είναι γνήσιο! Αν είσαι δεσμευμένος, καταλαβαίνεις που ακριβώς βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις ώστε να ευχαριστήσεις τον σύντροφο σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα με τον σύντροφο, ρομαντισμό, πάθος αλλά και πολλές εκπλήξεις ή δωράκια από το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις πολλές θετικές εξελίξεις με ενθουσιασμό και χαρά! Φλερτάρεις ασταμάτητα, μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και γοητεύεις πολύ κόσμο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, αναστατώνεις τον σύντροφο σου με την κυκλοθυμία σου! Από την μία είσαι τρυφερός και τον φροντίζεις και από την άλλη υπερβολικά γκρινιάρης και παραπονιάρης απέναντι του! Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι στην αρχή μίας προσπάθειας για επανασύνδεση! Ένας παλιός έρωτας θα σε πλησιάσει τώρα και θα μπορέσετε να είστε ξανά μαζί!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες όσον αφορά τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του συντρόφου, αφού τις εκφράζει με λάθος τρόπο και σε απογοητεύει! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο σήμερα, το οποίο θα αποτραβήξει το ενδιαφέρον σου από το άτομο που μέχρι τώρα σε ενδιέφερε! Ίσως μάλιστα, βρεθείς σε δίλημμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος ανακτάς σιγουριά και ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις, με ποικίλους τρόπους! Ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει σου δείχνει έμμεσα το ενδιαφέρον του για σένα, γεγονός που σε χαροποιεί! Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα έχει αρκετές ευκαιρίες για να καταφέρεις να έχεις εσύ το «πάνω χέρι» στην σχέση σου με τον σύντροφο!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την τάση να κοιτάς μόνο τις προσωπικές σου ανάγκες, χωρίς να ακούς τι έχει να σου πει ο σύντροφος σου και πιθανόν να γίνεις λίγο πιο εγωκεντρικός απ’ό,τι συνήθως! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις πραγματικά την ανάγκη να νιώσεις πως έχεις τον θαυμασμό των γύρων σου και ίσως το παρακάνεις στην προβολή του εαυτού σου, επειδή θες να επιβεβαιώνεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να υπάρξει εξέλιξη σε σχέση με μία ερωτική ιστορία, που σου έχει μείνει απωθημένο! Η διαίσθηση σου, είναι εκείνη που θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις στον έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν, να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο σου σήμερα, αφού δυσκολεύεσαι να μείνεις ανεπηρέαστος από τις απόψεις του, όσον αφορά τις επιλογές σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα υπάρξει μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία και πιθανόν… υποκινούμενη! Οι φίλοι σου θα δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου και ίσως σε βοηθήσουν στις συναισθηματικές σου εξελίξεις, φέρνοντας σε, σε επαφή με ένα καινούργιο πρόσωπο! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις στο έπακρο την σχέση σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα ίσως νιώσεις πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλωθείς συναισθηματικά, γι'αυτό θα προτιμήσεις να δείξεις με πράξεις την αγάπη και τον έρωτα σου! Αυτή η συμπεριφορά σου όμως, ίσως φέρει αμφιβολίες στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, σταμάτα να βάζεις τοίχους για λόγους εγωισμού, ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε νέες εμπειρίες με τον σύντροφο σου, αλλά και –γιατί όχι- οργάνωσε ένα ταξίδι ή εκδρομή, την σημερινή ημέρα, που θα ανανεώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα μην διστάσεις ούτε λεπτό, να είσαι πιο εκδηλωτικός και γενναιόδωρος συναισθηματικά στο άτομο που σε ενδιαφέρει, ιδίως επικοινωνιακά!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι ελεύθερος, χαρακτηρίζεσαι από ισχυρή γοητεία, μυστήριο και ερωτισμό! Μπορείς τώρα, να πλησιάσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που θες και έτσι να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα βεβαιωθείς για την ειλικρίνεια και την πίστη του συντρόφου σου, ακόμα και αν αυτό το καταφέρεις με πλάγιους τρόπους!

Πηγή: oroskopos.gr