Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου;

Ποια είναι αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Όλα αφορούν τη συνεργασία, την ισορροπία, την αρμονία, τις σχέσεις και την αγάπη


ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα υποδεικνύει πρόοδο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να είστε ανεξάρτητοι και επικεντρωμένοι στις ενέργειές σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν εμπλακείτε σε οικονομικές υποθέσεις με μια νεαρή γυναίκα, σίγουρα θα έχετε επιτυχία.


ΛΕΩΝ

Αποφύγετε να εξαρτάστε από τις απόψεις ή τη "βοήθεια" των άλλων.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για τη συνέχιση κάποιων σχέσεων, που διακόπηκαν για διάφορους λόγους.


ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα ευνοεί τα ταξίδια, ανεξάρτητα από το σκοπό τους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αποκλείονται ατυχήματα, λόγω μη τήρησης των κανόνων οδικής κυκλοφορίας ή λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα είστε σε θέση να σταθεροποιήσετε και να εναρμονίσετε τις ερωτικές και προσωπικές σας σχέσεις!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και γνωριμίες!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν καθυστερήσατε ή δεν εκπληρώσατε αυτές τις υποχρεώσεις, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια στην πρόοδο και την επιτυχία σας.


ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα θα μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα τα λάθη και τις παραλείψεις σας και θα εργαστείτε για να τα διορθώσετε.

Μη χάσετε επίσης τις πάντα έγκυρες προβλέψεις της Άσης Μπήλιου σχετικά με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο!

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, άρπαξε κάθε ευκαιρία για να απολαύσεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος χωρίς όρια, με τον σύντροφο σου! Ωστόσο, απέφυγε οπωσδήποτε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα, ώστε να μην καταστρέψεις την αισθησιακή αυτή ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από το πάθος σου και μην προσεγγίσεις και πάλι ερωτικά το λάθος άτομο!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις να βρεις τις πολυπόθητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις στην διεκδίκηση του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ποθείς και να τον κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σε περιποιείται, σε κάνει να νιώθεις όμορφα, σε ηρεμεί και κυρίως σου δίνει σιγουριά για την αγάπη του και την αφοσίωση του!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να επιδιώξεις σοβαρές και ήρεμες συζητήσεις με τον σύντροφο σου, ώστε να βρείτε μόνιμες λύσεις, ακόμα και για παλαιά σας προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να σοβαρευτείς και να μην απογοητευτείς ξανά από βιαστικές αποφάσεις! Δεν γοητεύεσαι πια από μεγάλα λόγια και δίνεις ευκαιρίες μόνο σε αξιόλογες κατακτήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει σήμερα μεγάλη πιθανότητα, να παρουσιάσεις εγωκεντρική συμπεριφορά, αφού ομολογουμένως κοιτάς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και δεν δίνεις την απαραίτητη σημασία στις ανάγκες και τα παράπονα του συντρόφου σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ, θαυμαστές, ακόμα και ερωτικές εξομολογήσεις!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην επαναφέρεις χωρίς λόγο, παλαιά προβλήματα και λάθη του συντρόφου σου, προκαλώντας γκρίνια και καυγάδες, χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από αναμνήσεις, νοσταλγία και μία αδικαιολόγητη τάση να προσεγγίσεις ξανά το ερωτικό σου παρελθόν! Σκέψου πολύ πριν κάνεις κίνηση, γιατί μπορεί να απογοητευτείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ! Προσοχή όμως! Κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα προκύψει κάτι σταθερό ή σοβαρό άμεσα, γι’αυτό μείωσε τις προσδοκίες σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι πιο υπεύθυνος, σοβαρός και έντιμος όσον αφορά την σχέση σου! Απέφυγε ερωτικές… «ζαβολιές», ακόμα κι αν πρόκειται για μία απλή επικοινωνία ή απλό φλερτ!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, ώστε να συζητήσεις μαζί του, την ανάγκη σου για περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Προσπάθησε μόνο, να μην αντιδράς με κτητικότητα και απαιτητικότητα, κατά την διάρκεια της συζήτησης, προκειμένου να το πετύχεις! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα πρόσωπο, το οποίο έχει αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον του για σένα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για αμέτρητες κατακτήσεις, θαυμαστές και πολλές ερωτικές επιτυχίες! Φλέρταρε όσο μπορείς και κάνε νέες γνωριμίες! Η αυτοπεποίθηση σου, σε βοηθά να εκπληρώσεις μεγάλους ερωτικούς στόχους, αρκεί να μην ξεφύγεις από τα όρια! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος και ένταση, χαρακτηρίζουν την σχέση σου σήμερα, αρκεί να αποφύγεις ανούσια ξεσπάσματα και κόντρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά, τις προσταγές της καρδιάς σου, αφού τώρα είναι ιδιαίτερα εύκολο να υποκύψεις σε κολακευτικά λόγια και να δείξεις εμπιστοσύνη, σε ανθρώπους που δεν πρέπει, με αποτέλεσμα να κάνεις όνειρα για μέλλον που δεν έχουν βάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε παράλληλες και απαγορευμένες ερωτικές ιστορίες, γιατί ενδεχομένως να αποκαλυφθείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και αντιμετωπίζεις ένα χρόνιο πρόβλημα στην σχέση σου! Οι συμβουλές των φίλων σου, είναι οι λύσεις που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση και θα σε απαλλάξουν από προβληματισμούς! Αν είσαι ελεύθερος, λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά, απέναντι σε νέες γνωριμίες, οι οποίες θα έρθουν, μέσα από φιλικές συναναστροφές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς και να ασχοληθείς με ένα συγκεκριμένο άτομο, που οι πράξεις τους τελευταία, υπόσχονται για το μέλλον, μια σταθερή και στέρεα σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε γκρίνια και απότομες συμπεριφορές απέναντι στον σύντροφο σου, απλά επειδή απλά θες να κινείς εσύ τα νήματα της σχέσης και σε έχουν πιάσει ανασφάλειες!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην ενθουσιαστείς τόσο πολύ σήμερα, με κάποιες νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι πολύ πιθανόν να προσγειωθείς απότομα και να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις με τον σύντροφο καλοπέραση και βελτίωση της επικοινωνίας σας! Πες ναι σε μία ψυχαγωγική έξοδο μαζί του και σε καμία περίπτωση, μην παρασύρεσαι σε τσακωμούς χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Πηγή: oroskopos.gr