Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πόλεμος ανάμεσα στα ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί για 17-23/2

Άσχημες οι αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας για κάποιους

Πόλεμος ανάμεσα στα ζώδια -  Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί για 17-23/2
Ζώδια 16.02.2020 12:56

Ο κορυφαίος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μέσα από το oroskopos.gr προειδοποιεί τα ζώδια για τη νέα εβδομάδα που πλησιάζει δηλαδή δίνει τις αστρολογικές του προβλέψεις από 17 έως και 23/2 και ανακοινώνει πως... θα υπάρξει πόλεμος ανάμεσα σε κάποια ζώδια.

Τα ζώδια και οι εβδομαδιαίες τους προβλέψεις για 17-23 Φεβρουαρίου 2020 από τον Κώστα Λεφάκη:

Κριός

Η εβδομάδα φέρνει ένταση από τη συνειδητοποίηση ότι επηρεάζεστε από το ανικανοποίητο των επιλογών σας. Αρκετοί από εσάς θα προσπαθήσετε να πιέσετε και να επηρεάσετε αποφάσεις του συντρόφου σας, κρίνοντας ότι έχετε εκπληρώσει τις δικές σας υποχρεώσεις απέναντί του. Επινοήστε τρόπους να προσεγγίσετε δημιουργικά τα θέματα που σας απασχολούν και μην διστάζετε να τους βάλετε σε εφαρμογή. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

Ταύρος

Πρόκειται για μια εβδομάδα η οποία ευνοεί την αισθηματική σας ζωή, τις προσπάθειες για επιτυχία και διάκριση, αλλά μπορεί να σας κάνει απρόσεκτους, ειδικά απέναντι σε ανθρώπους οι οποίοι σας επηρεάζουν με τον ένα ή τον άλλον τρόπο. Το ίδιο όμως επηρεάζετε και εσείς τους άλλους γι αυτό χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, τόσο στα λόγια, όσο και στις πράξεις. Η θετική εντύπωση είναι πάντα μια καλή αρχή.

Δίδυμοι

Αισθηματικά η παρούσα κατάσταση σας απασχολεί όπως έχει διαμορφωθεί. Φροντίστε να κάνετε αυτά για τα οποία σας εμπιστεύονται και σας αγαπούν και όλα θα διορθωθούν στο προσεχές μέλλον. Οικονομικά είστε πιο αποφασισμένοι από άλλες φορές να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις που διαρκούν και που σας ταλαιπωρούν άδικα. Φροντίστε επίσης να εξελίξετε το αντικείμενο της δουλειάς σας. Ακούστε μια χρήσιμη συμβουλή και μην την προσπερνάτε τόσο εύκολα.

Καρκίνος

Φροντίστε να είστε επιφυλακτικοί, διπλωμάτες, συγκαταβατικοί και να αξιολογήσετε σωστά τις δυνατότητές σας. Οι ανάγκες που δεν ικανοποιούνται, καλό θα είναι να παραμείνουν στην αφάνεια και να μην αναζητήσετε τώρα τρόπους ικανοποίησής σας. Επίσης αποφύγετε τις εγωιστικές σκέψεις και δράσεις. Δώστε περιθώρια χρόνου για να ωριμάσουν οι συνθήκες που θα σας ευνοήσουν.

Λέων

Πολλά προβλέπεται να αλλάξουν τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά στις προσωπικές και ιδιαίτερες σχέσεις σας. Όσοι πάλι βρίσκεστε σε ευαίσθητη καμπή της αισθηματικής σας ζωής, της σχέσης, ή του γάμου σας, σκεφτείτε πολύ προσεκτικά ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας. Μια υπόσχεση που δεν μπορεί να τηρηθεί αλλά εξυπηρετεί προσωρινά την αποφόρτιση της κατάστασης θα ήταν καλό να μην ειπωθεί. Η καλή επικοινωνία βοηθά στην αποφυγή παρεξηγήσεων.

Παρθένος

Αναζητάτε τρόπους τακτοποίησης των ζητημάτων που σας ταλαιπωρούν. Κάποιες υποσχέσεις που εξασφαλίσατε δεν φαίνεται να υλοποιούνται ή να τηρούνται. Αυτό οφείλεται κυρίως στις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας και στην αδυναμία των άλλων να ξεπεράσουν τις δικές τους υποχρεώσεις. Αισθηματικά απαλλαγείτε από φόβους που σας αναγκάζουν να γίνεστε επιθετικοί. Η καθημερινότητα είναι λίγο πιο έντονη από όσο την περιμένατε.

Ζυγός

Οι λίγες πρώτες μέρες της εβδομάδας θα συντηρήσουν ένα κλίμα αβεβαιότητας το οποίο όμως δεν πρέπει να προσπαθήσετε να το αλλάξετε γιατί το πιθανότερο είναι να βρεθείτε με ζητήματα που δεν σας ωφελούν. Αντί αυτού, φροντίστε να κερδίσετε χρόνο, βάζοντας προτεραιότητες που θα έχουν αποτέλεσμα. Θα ήταν ωφέλιμο να περιορίσετε τη βιασύνη σας και να μην υποτιμήσετε τα πλεονεκτήματα των άλλων.

Σκορπιός

Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας όποτε την χρειαστείτε, αλλά όχι όποτε την επικαλεστείτε. Το παράδοξο είναι ότι η εβδομάδα σας διευκολύνει στο να αναζητήσετε νέους τρόπους σταθεροποίησης του εισοδήματός σας, εν μέσω καταστάσεων που σε άλλες περιπτώσεις θα καλλιεργούσαν την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια. Φανείτε διπλωμάτες και δημιουργικοί στην προώθηση των συμφερόντων σας.

Τοξότης

Η εβδομάδα σας κάνει περισσότερο αποτελεσματικούς σε ότι έχετε αποφασίσει και σας βοηθά να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, όσον αφορά σε οικονομικές εκκρεμότητες και δοσοληψίες. Είναι πιθανό όμως το ενδεχόμενο να υπερτιμήσετε τις ικανότητές σας , να υποτιμήσετε τους κινδύνους μιας ριψοκίνδυνης πράξης και να εκτεθείτε στο περιβάλλον στο οποίο ζείτε την καθημερινότητά σας. Μια πιο συντηρητική, οικονομική συμπεριφορά και διαχείριση θα σας βοηθούσε και θα διατηρούσε την ασφάλειά σας.

Αιγόκερως

Οι πιο έμπειροι από εσάς καταλαβαίνετε ότι το κλίμα γύρω σας αλλάζει καθημερινά και ότι χρειάζεται να εξασφαλίσετε αυτά που σας αφορούν και σας βοηθούν να προωθήσετε την εργασία σας. Ο Άρης περιπλέκει περισσότερο κάποιες καταστάσεις και μπορεί να αιφνιδιαστείτε από την συμπεριφορά των άλλων. Σύντομα όμως θα ανακτήσετε τον έλεγχο και την ψυχραιμία σας. Δώστε προσοχή σε θέματα ευεξίας και υγείας.

Υδροχόος

Όσοι επιδιώκετε ριζικές αλλαγές, όσοι κυνηγάτε ευκαιρίες και όσοι επιμένετε να είστε άκαμπτοι, θα βρεθείτε στην ανάγκη να ζητήσετε βοήθεια και στήριξη από τους άλλους. Αλλάξτε τακτική εκεί που βλέπετε ότι αυτή που ακολουθείτε δεν φέρνει αποτέλεσμα και προσέξτε να μην κάνετε λάθος εκτιμήσεις για ανθρώπους που μέχρι τώρα εμπιστεύεστε. Φροντίστε να συνδυάσετε τον αυθορμητισμό σας με ρεαλισμό και λογική.

Ιχθύες

Είναι σημαντικό να οργανωθείτε περισσότερο και καλύτερα και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας όταν οι καταστάσεις τείνουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχό σας. Φαίνεται ότι αρκετοί ακατάλληλοι άνθρωποι θα βρεθούν στο δρόμο σας, εμποδίζοντάς σας να συνεχίσετε την πορεία σας προς τα εκεί που χρειάζεστε ή πρέπει.Η καλή σας πρόθεση είναι συνήθως η αιτία του όποιου μπλεξίματός προκύπτει.

Ο κορυφαίος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, μας δίνει αναλυτικά τις προβλέψεις του για το ζώδιο του μήνα που δεν είναι άλλο από τους αγαπημένους, Υδροχόους αφού ξεκινάνε από 21 Ιανουαρίου έως και 19 Φεβρουαρίου. Τι τους περιμένει στα ερωτικά, στα οικονομικά αλλά και στα επαγγελματικά; Θα τα μάθετε όλα εδώ!

Θα ξεκινήσουμε με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Υδροχόου που έχει παραθέσει ο Κώστας Λεφάκης στο oroskopos.gr και μετά θα πάμε σε μηνιαίες και ούτε καθεξής...

Ωστόσο, η πολυαστρία θα έρθει το 2020. Πώς θα επηρεάσει τον Υδροχόο αλλά και κάθε ζώδιο; Ο Κώστας Λεφάκης μας εξηγεί!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί το ζώδιο του μήνα - Τους Υδροχόους

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Κώστα Λεφάκη για Υδροχόους

Υιοθετώντας έναν καινούριο τρόπο ζωής

Το 2020, η πολυαστρία των τεσσάρων ουρανίων σωμάτων, συμβαίνει πίσω από το ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι μέσα από πρόσκαιρες ταλαιπωρίες και από ενοχλητικά παρασκήνια, οι σύνοδοι των πλανητών αυτών μεταξύ τους θα σας δώσουν κουράγιο για αναθεωρήσεις και ξεκινήματα, θα σας ανανεώσουν ψυχικά και θα σας εμφυσήσουν την δύναμη και την έμπνευση να φτάσετε στους μεγάλους σας προορισμούς. Μέχρι να το νιώσετε αυτό θα έχει φτάσει ο Απρίλιος, λίγο μετά ο Αύγουστος και λίγο αργότερα, ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος. Το χαρακτηριστικό της χρονιάς αυτής θα είναι η ταχύτητα του χρόνου και η ένταση των φανερών, ή μη καταστάσεων. Η πρόνοια και η εκλογίκευση πρέπει να γίνουν καθημερινοί σας σύμβουλοι και να μην κάνετε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς αυτής, τίποτα ριψοκίνδυνο, ή παράτολμο. Η πολυαστρία του 2020 στον δωδέκατο τομέα του ωροσκοπίου σας, σημαίνει το τέλος μιας εποχής και τον ερχομό μιας καινούριας. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ουρανός, στον Ταύρο, θα συνεχίσει να επιμένει να βάλετε νέα θεμέλια στη ζωή σας, τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική. Και τέλος, ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα παραμείνει ο συνήθης ύποπτος για τις παραπλανήσεις, τα λάθη στη διαχείριση, τα ψέματα που θα σας πουν τρίτοι, το ενδεχόμενο παρακινδυνευμένων φαντασιώσεών σας, όπως και εκείνο της μη συνειδητοποιημένης εκμετάλλευσης που υφίσταστε κατά καιρούς. Η χρονιά αυτή είναι σκληρή, αλλά αφυπνιστική. Σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε κύκλους, αλλά και να αξιοποιήσετε ταλέντα που έχετε ξεχάσει. Η δοκιμαστική είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σας, μετά τον Μάρτιο του 2020, είναι μια προετοιμασία για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσετε και τη νέα τάξη πραγμάτων που θα μπει στη ζωή σας. Το 2020 θα κριθεί η μάχη που θα δώσετε για μια στροφή που θα συμβεί στη ζωή σας και ένα καινούριο ξεκίνημα, το οποίο θα πάρει πολλούς μήνες να ετοιμαστεί. Κυρίως όλα αυτά αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και τη σχέση σας με το κοινωνικό σας περιβάλλον.

Στα αισθηματικά, η κατάσταση θα είναι μεταβλητή, όχι άσχημη, αλλά ούτε και σταθερή. Θα περάσετε πολλές φάσεις συγκινήσεων και συναισθημάτων. Θα αμφιταλαντευθείτε κάθε φορά που θα θέλετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Καλύτερα να καθυστερήσετε παρά να βιαστείτε. Θα δελεαστείτε από διερχόμενους πειρασμούς . Σκεφτείτε πριν ενδώσετε! Η αυτοσυγκράτηση ωφελεί. Οι πλανητικές όψεις σε όλη τη διάρκεια του 2020 δεν ενισχύουν αυτόν τον τομέα όσο θα θέλατε. Σας δίνουν όμως την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε μερικές αλήθειες, που ήταν κρυμμένες τα προηγούμενα χρόνια και βάσει αυτών να πάρετε θέσεις. Πρώτον να συμμορφωθείτε με το κυρίαρχο κλίμα αλλά και ταυτόχρονα να επιδιώξετε μια καλύτερη συνεννόηση με τον σύντροφό σας. Δεύτερον, αν είναι απαραίτητο, να καταλήξετε σε έναν χωρισμό που θα σας λυτρώσει από μια πολυετή σκλαβιά που έχετε υποστεί.

Τα οικονομικά σας, που κυριαρχεί ο πλανήτης Ποσειδώνας, είναι βιώσιμα και μετά τα μέσα της Άνοιξης, εξελίξιμα. Την περίοδο των εκλείψεων θα δυσκολευτείτε, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η δική σας διαχείριση και συμπεριφορά. Η λογική και το μέτρο στη διαχείριση κρίνονται απαραίτητα. Η εκδοχή της βελτίωσης των οικονομικών σας, θα κριθεί μόνο από την εργασία και από κανέναν άλλον τομέα, ή φορέα. Όσοι έχετε οικονομική άνεση, θα χρειαστεί να ανταποκριθείτε οικονομικά σε εκείνους που θα σας το ζητήσουν και που θα είναι δικοί σας άνθρωποι. Φροντίστε αυτή η βοήθεια να έχει ένα μέτρο, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας μη σκόπιμης εκμετάλλευσης.

Η υγεία σας βελτιώνεται, αλλά την περίοδο των εκλείψεων δεν θα λείψουν ατυχήματα που πρέπει να αποφύγετε. Το 2020 τελικά, αλλάζει ακόμα μια φορά η ζωή σας, υποχρεώνοντάς σας να είστε προνοητικοί, χωρίς αυτό να καθυστερεί την ταχύτητα της εξελικτικής σας πορείας.

Μηνιαίες προβλέψεις για τους Υδροχόους από τον Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας ξεκινά με υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν και να πάψουν να σας απασχολούν. Οι περισσότεροι από εσάς αφήνετε ορισμένους τομείς στην τύχη, με αποτέλεσμα σε κάποιες κρίσιμες στιγμές να βρίσκεστε εκτεθειμένοι. Μέχρι τις 19 φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνετε και να μην δίνετε αφορμές στην εργασία, ούτε στο προσωπικό σας περιβάλλον. Η ψυχολογία σας μέχρι τις 20 δεν είναι η καλύτερη, αλλά τότε ακριβώς, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και αρχίζει να σας ευνοεί στην καθημερινότητα και στην αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε εγωισμούς που δεν οδηγούν πουθενά και οργανώστε καλά το πρόγραμμα των Χριστουγέννων, καθώς η έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 26 φέρνει αναστάτωση και παραπλάνηση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Άση Μπήλιου φέρνει «σεισμό»! «Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και τα ζώδια διαταράσσονται»!

Οι άντρες του ζωδιακού μίλησαν! Τι θέλουν να έχει το κορίτσι των ονείρων τους!

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο Youweekly.gr

Share