Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους την δέκατηογδη μέρα του μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Mια αλλαγή ή μετάβαση τείνει να οδηγεί σε αναταράξεις!


ΤΑΥΡΟΣ

Δεν καταφέρνετε να επιβιώσετε ιδιαίτερα από την τρέλα της δουλειάς μέχρι την Πέμπτη το πρωί.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Πτήσεις με καθυστέρηση, παρεξηγήσεις και ένα σωρό πράγματα που σε εκνευρίζουν...


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια βόλτα θα σας βοηθήσει να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας και θα ενισχύσει την ενέργειά σας.

ΛΕΩΝ

Για τις επόμενες δύο ημέρες είστε χαλαροί μέχρι που το ΣΚ η ζωή σας παίρνει φωτιά!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενας πρώην που έχει χαθεί προ πολλού ξαφνικά ξανά έρχεται στην ζωή σας!


ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να υποψιάζεστε ότι υπάρχει κάποιο απώτερο κίνητρο στις πράξεις κάποιου, και η μόνη ένδειξη που έχετε είναι η διαίσθησή σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνετε νέες γνωριμίες συμπεριλαμβανομένων και μιας νέας προοπτικής για σχέση!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Δοκιμάζετε κάτι που σας κάνει νευρικούς, και για το πρώτο μισό της εβδομάδας, δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μην του δώσετε την πλήρη προσοχή σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επισκεφθείτε μια ενδιαφέρουσα έκθεση ζωγραφικής ή παρακολουθήστε μια διάλεξη.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συναισθήματά σας είναι ιδιαίτερα έντονα τώρα. Μπορεί όμως να αισθάνεστε ότι δεν τα ελέγχετε εντελώς.


ΙΧΘΕΙΣ

Εκπέμπετε αυτοπεποίθηση. Και φαίνεται!

Πηγή: eradio.gr

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Κριός

Η ερωτική σας αυτοπεποίθηση, χρειάζεται τόνωση και εκτόνωση. Διάφορες αιτίες, από τις πιο απλές της καθημερινότητας, μέχρι τις πιο σύνθετες , τις συναισθηματικές, μπαίνουν σα φρένο στη σκέψη σας. Ο έρωτας όμως είναι έμπνευση, που μπορεί να ξεπηδήσει από εκεί που δεν το περιμένατε, αρκεί να του αφήσετε το περιθώριο να εκφραστεί. Σφιγμένοι καθώς είστε, δεν επιτρέπεται τη χαρά να μπει μέσα σας, την αίσθηση της δημιουργικότητας και της ερωτικής έμπνευσης. Λίγο όμως να γυρίσετε το διακόπτη του μυαλού σας, θα το κερδίσετε το παιχνίδι.

Ταύρος

Η προσωπική σας κατάσταση και η ερωτική σας ζωή μπαίνουν στο στόχαστρο τρίτων. Υπάρχει η προδιάθεση να δημιουργούνται σχόλια και κουτσομπολιά, γύρω απ τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την ερωτική σας ζωή. Ανεξάρτητα από το ότι σας συμβαίνει ερωτικά το διάστημα αυτό, κρατήστε για τον εαυτό σας τις δράσεις σας και μην κοινοποιείτε μυστικά που αφορούν τα προσωπικά σας. Από τη στάση σας θα εξαρτηθεί η δημιουργία ή όχι ενός παρασκηνίου ανθρώπων που έχουν την τάση να μην κοιτούν τι γίνεται στην καμπούρα τους, αλλά σχολιάζουν τους άλλους. Σκεφτείτε το.

Δίδυμοι

Προσπαθήστε σήμερα να γίνετε περισσότερο προσεκτικοί, ως προς τον τρόπο που εκφράζεστε απέναντι στον σύντροφό σας. Πιέσεις εργασιακές και μη θα σας εξωθήσουν να τα βάλετε με όλους και με όλα, ενώ κάποιες καθυστερήσεις σε κάτι που περιμένατε καιρό θα σας απογοητεύσουν. Εάν είστε μόνοι, να ξέρετε πως υπάρχουν άτομα που σας σκανάρουν κι αναρωτιούνται αν θα μπορούσαν να σας προσεγγίσουν ερωτικά. Η έκρυθμη συμπεριφορά σας όμως μερικές φορές, τους στέλνει τα λάθος μηνύματα και τα αποθαρρύνει. Χαμηλώστε τον τόνο της φωνής σας καλύτερα.

Καρκίνος

Ασφαλώς και τις μέρες αυτές ευνοούνται οι ερωτικές επανασυνδέσεις. Ασφαλώς και θα σας βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείτε εκ νέου την περίπτωση αναζωπύρωσης μια σχέσης από τα παλιά. Τυχαίες συναντήσεις με το ερωτικό σας παρελθόν είναι πιθανές. Μην το προκαλέσετε όμως εσείς, γιατί μπορεί να μπείτε στη διαδικασίας να βιώσετε επώδυνες μνήμες και μια πραγματικότητα που αν την αφήσετε να εξελιχθεί, ίσως να καταλήξει πάλι με τον ίδιο τρόπο. Λίγες είναι οι περιπτώσεις που μια ερωτική επανασύνδεση θα έχει προοπτικές ανάπτυξης μιας υγιούς ερωτικής σχέσης.

Λέων

Μη δίνετε υποσχέσεις στο σύντροφό σας, ή στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και επιθυμείτε να τον φέρετε περισσότερο κοντά σας, γιατί θα φανείτε απέναντί του ανακόλουθοι. Λόγω του ότι το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο με καθήκοντα και υποχρεώσεις, λόγω του ότι προσπαθείτε για την καριέρα σας ή για ότι έχετε βάλει στόχο στη ζωή σας, η παρουσία σας στον ερωτικό τομέα, μάλλον είναι λίγη. Πιθανόν να εκφραστούν παράπονα από τον άνθρωπό σας κι αν είστε μόνοι και αδέσμευτοι, ίσως δε δίνετε το περιθώριο να σας πλησιάσει κάποιος αφού δείχνετε απόμακροι.

Παρθένος

Θεωρήστε παροδικό το φαινόμενο ασυνεννοησίας που θα επικρατεί, είτε στον εργασιακό σας χώρο, είτε μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Οι μέρες αυτές θα έχουν τέτοια φαινόμενα και καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να μην εκνευρίζεστε κάθε φορά που θα τα αντιμετωπίζετε. Μία ματαίωση ή λάθος ώρα σε ένα ερωτικό ραντεβού, είναι κι αυτό ένα ενδεχόμενο στα πλαίσια των ημερών. Μην αποθαρρυνθείτε όμως εάν κάποιος άνθρωπο που θέλετε να κάμψετε ερωτικά τις αντιστάσεις του, σας δείξει αδιαφορία. Πολύ συχνά θα συμβαίνει να μην καταλαβαίνουν οι άλλοι τις προθέσεις σας.


Ζυγός

Μία ιδιαίτερη χαρά θα πάρετε από το σύντροφό σας και θα έχετε την έμπνευση να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά. Με περισσότερη αγάπη αγκαλιά και συντροφικότητα τώρα θα αισθανθείτε περισσότερη συναισθηματική κάλυψη, ενώ θα αναζωπυρωθεί ο δεσμός σας. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, δεν αποκλείεται να έρθει μία συναρπαστική γνωριμία στη ζωή σας, με τη μεσολάβηση ενός φίλου που εμπιστεύεστε και ένα φλερτ να μετατραπεί σε ένα μεγάλο έρωτα. Ανεβείτε λοιπόν ψυχολογικά κοιτάξτε μπροστά με αισιοδοξία, γιατί τα καλύτερα σίγουρα έρχονται.

Σκορπιός

Είναι η εποχή των ερωτικών επανασυνδέσεων, όπου το ερωτικό παρελθόν επανέρχεται και επανεξετάζονται οι προοπτικές του για πολλούς από εσάς. Από την άλλη μεριά, μπορεί να βρεθήκατε πρόσφατα θετικά στο κατώφλι της δημιουργίας ενός δεσμού που να μην ευδοκίμησε και να έκλεισε σύντομα τον κύκλο του. Πριν χρεώσετε τον άνθρωπο που προσπάθησε να τα βρει ερωτικά με εσάς, καλό θα ήταν πρωτίστως να αναλογιστείτε τη στάση που κρατήσατε απέναντί του. Πιθανόν να θελήσατε να είστε εκείνοι που θα ορίσετε το ρυθμό της εξέλιξης αυτής της σχέσης.

Τοξότης

Μπορεί οικονομικά να μην είναι εποχές που θα μπορούσατε να κάνετε σοβαρές αλλαγές στη διαρρύθμιση του σπιτιού μας, μπορείτε όμως να βελτιώσετε με μικρές παρεμβάσεις τον προσωπικό σας χώρο, εκεί που μοιράζεστε τις ιδιαίτερες στιγμές σας με τον άνθρωπο που συνοδεύει ερωτικά τη ζωή σας, ή να καλέσετε εκείνον που ξυπνάει μέσα σας τον πόθο. Ναι ακόμα και το σκηνικό του χώρου που ζείτε μπορεί να αποκτήσει αισθησιακή ατμόσφαιρα, που να λειτουργήσει δελεαστικά στο επόμενο θύμα της γοητείας σας. Μήπως λοιπόν να το πάρετε αυτό περισσότερο στα σοβαρά;

Αιγόκερως

Μία αιτία που μάλλον θα οφείλεται σε κάποιες καθυστερήσεις σε μια υπόθεση που περιμένατε καιρό, ίσως σας κάνουν να νιώσετε εκνευρισμένοι σε όλη σχεδόν την διάρκεια της μέρας. Να θυμάστε ότι αν δεν εξελίσσεται κάτι τώρα, δε σημαίνει ότι ματαιώνεται εντελώς και μην το βιώνετε έτσι. Υπάρχει το ενδεχόμενο με τη συμπεριφορά σας να πληγώσετε τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας και σας συνοδεύει ερωτικά. Αν πάλι είστε μόνοι το διάστημα αυτό, με τις έννοιες που έχετε στο μυαλό σας, γυρίζετε την πλάτη σας στον έρωτα. Αναρωτηθείτε όμως από που θα πάρετε έμπνευση;

Υδροχόος

Με τόσα που πρέπει να διεκπεραιώσετε, πραγματικά ίσως σήμερα να αγχωθείτε τόσο, που να χάσετε τον ύπνο σας. Πριν σας πιάσει πανικός θα ήταν καλύτερο να το πιάσετε το νήμα της καθημερινότητα με ψυχραιμία. Οι δουλειές δεν τελειώνουν και για να γίνουν πολλά πράγματα μαζί, θα είναι δύσκολο. Έτσι αυτό θα σας επηρεάσει συναισθηματικά οπότε που καιρός για έρωτα. Να ξέρετε όμως ότι οι ερωτικοί πειρασμοί, δε θα σας αφήσουν ήσυχους, ακόμα κι αν εσείς προτιμάτε να δουλέψετε για να μην αφήσετε εκκρεμότητες για αύριο. Τι θα ήταν όμως η ζωή χωρίς έρωτα;

Ιχθύς

Η παρουσία σας σε ένα φιλικό κύκλο, ή το περιβάλλον που δραστηριοποιείστε, δε θα περάσει απαρατήρητη σήμερα. Ο έρωτας έχει βάλει σκοπό να σας αιφνιδιάσει και θα τα καταφέρει να ξέρετε. Πιθανόν κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται με μια συνεργασία σας, να το δείτε να αλλάζει τη συμπεριφορά του απέναντί σας. Να σας φλερτάρει μάλιστα με τέτοιο τρόπο που να σας προκαλέσει ακόμα και αμηχανία. Αυτό μπορεί να σας συμβεί, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, ή είστε μόνοι την εποχή αυτή. Προετοιμαστείτε λοιπόν και θα σας συμβεί σύντομα.

oroskopostv.gr