Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου;
Ζώδια 21.02.2020 07:22

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Ο/η σύντροφος σας θα φέρει μέσα στην σχέση σας απρόσμενο ενθουσιασμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Κλείστε την πόρτα σας στον έξω κόσμο και τις παρεμβολές του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες πριν ασχοληθείτε με οτιδήποτε!

ΛΕΩΝ

Μια συζήτηση που έχετε με τον/την σύντροφό σας θα διώξει εντελώς τις αμφιβολίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε πριν προχωρήσετε και ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να αισθάνεστε ότι είναι καιρός να κάνετε μια αλλαγή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μυαλό σας λειτουργεί. Τα πράγματα ίσως αλλάζουν γρήγορα γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μερικές φορές τις αλλαγές τις επιτάσσει η καρδιά και όχι το μυαλό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι κάτι συμβαίνει γύρω σας και ίσως δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνήθως είστε αυτοί που δίνετε κίνητρα στους άλλους, αλλά τα πράγματα θα αλλάξουν για τις επόμενες μέρες καθώς οι συνεργάτες σας θα σας ωθήσουν σε πράξεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Μερικές φορές είναι απαραίτητο να είστε λίγο σκληροί για να μπορέσετε να φέρετε ηρεμία και ισορροπία σε μια ασταθή κατάσταση.

Πηγή: e-radio.gr

Δείτε και την προειδοποίηση που έκανε η αστρολόγος Άση Μπίλιου. Έρχεται ο Ήλιος στον Υδροχόο!

Ερωτικές προβλέψεις Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου

Κριός

Είτε βρίσκεστε σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή αλλά υπάρχει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεστε ερωτικά, σήμερα ίσως να σας πλησιάσει ένα πρόσωπο και να έχει την αξίωση να σας κάνει κριτική, για το πως πορεύεστε στην ερωτική σας ζωή. Καλοθελητές παντού υπάρχουν και δεν αποκλείεται να σας κατηγορήσει τον άνθρωπο που θέλετε ή επιθυμείτε να έχετε δίπλα σας, ή να του πει πράγματα ανυπόστατα για εσάς. Σκεφτείτε λοιπόν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο το άτομο αυτό να το είχατε εμπιστευτεί στο παρελθόν, πράγμα που τελικά δεν το άξιζε.

Ταύρος

Στις επαφές που θα κάνετε με φίλους ή στενούς συγγενείς, καλό θα ήταν να προσέχετε τι λέτε και τι κουβεντιάζετε, ιδίως όταν μιλάτε για την προσωπική και ερωτική σας κατάσταση. Κρατήστε μακριά τους την πορεία της ερωτική σας ζωής γιατί καλλιεργείται εύκολα το παρασκήνιο και τα σχόλια τις ημέρες αυτές. Εάν υπάρχει ένας άνθρωπος που επιθυμεί η καρδιά σας, πάρτε μόνοι σας τις πρωτοβουλίες εκείνες να τον φέρετε κοντά σας και μην βάλετε τρίτο, ή κοινό γνωστό σας να μεσολαβήσει. Μπορεί να το κάνει αδιάκριτα και να σας φέρει τελικά σε δύσκολη θέση. Δείτε το.

Δίδυμοι

Ένα πρόσωπο που δεν του το είχατε, φαίνεται να προσπαθεί να σας υποστηρίξει, να προωθήσει τις ιδέες τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και να σας δώσει τη βοήθειά του, όπου και όταν χρειαστεί. Θα κερδίσει αμέσως την εμπιστοσύνη σας και αν ανήκει στο χώρο των συνεργασιών σας θα καταλάβετε ότι η ποιότητά του ως άνθρωπος είναι εξαιρετική. Εκείνο όμως που περισσότερο πρέπει να καταλάβετε, είναι τα κίνητρά του, αφού θεωρήστε σοβαρό το ενδεχόμενο να τρέφει για σας, αισθήματα ερωτικά. Διαίσθηση διαθέτετε. Βάλτε το μυαλό σας να το ανακαλύψει. Γιατί όχι;

Καρκίνος

Τις ημέρες αυτές, ίσως ανακληθούν από τη σκέψη σας, μνήμες που πηγάζουν από το ερωτικό σας παρελθόν. Ίσως να μπείτε στη διαδικασία να επανεξετάσετε την προοπτική, μιας ερωτικής επανασύνδεσης. Το σύμπαν όμως εδώ και καιρό, σας ζητά να κοιτάξετε μόνο μπροστά. Εκεί βρίσκεται η ευτυχία και η ερωτική σας ολοκλήρωση και όχι σε ότι ήδη έχετε ζήσει μέχρι σήμερα. Έτσι δεν αποκλείεται να κάνετε μια συνάντηση, που από κει μία νέα γνωριμία, θα εξελιχθεί σε ένα μοιραίο έρωτα, δυνατό και συναρπαστικό!!! Γιατί να μη ζήσετε κάτι που πραγματικά σας αξίζει;

Λέων

Τίποτα δεν αποκλείεται σήμερα. Υπάρχει η ευκαιρία και μια δυνατότητα να πάρετε μία προαγωγή επαγγελματική , να κάνετε ένα στόχο σας πραγματικότητα, ή να αναβιώσετε μία παλιά ερωτική σας σχέση, εάν αυτό είναι κάτι που πραγματικά επιθυμείτε. Δεν αποκλείεται επίσης, να κάνετε μια γνωριμία που από αλλού θα αρχίσει και αλλού αίσια θα καταλήξει. Να ζήσετε δηλαδή τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Σίγουρα οι συναισθηματικές επιθυμίες σας, είναι πολλές και αρκετές από αυτές καταπιεσμένες μέσα σας. Να λοιπόν που ήρθε ο καιρός να τις εκτονώσετε όπως θέλετε.

Παρθένος

Τις ημέρες αυτές, ίσως να χτυπήσει εκ νέου την πόρτα της καρδιάς σας, ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν, ανεξάρτητα από το ποια είναι η παρούσα κατάσταση της ερωτικής σας ζωής. Εάν λοιπόν δε βρίσκεστε σε μία άλλη ερωτική σχέση, καλό θα ήταν να δώσετε στον άνθρωπο αυτό να σας εκφράσει τα αισθήματα που αισθάνεται για σας, περάστε καλά μαζί του αλλά να μην έχετε προσδοκίες, ότι αυτό μπορεί να κρατήσει για πολύ. Σύντομα θα επανέλθουν αντιρρήσεις αντιθέσεις και ότι άλλο σας χώρισε κάποτε, αιτίες που δε θα θελήσετε να συνεχίζουν και να σας πληγώνουν.

Ζυγός

Οργανώστε καλύτερα τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα στην καθημερινότητά σας για να έχετε λιγότερο άγχος. Το άγχος αυτό σας επηρεάζει σε κάθε πτυχή της ζωής σας και στην ερωτική σας κατάσταση, είτε είστε μόνοι το διάστημα αυτό, είτε βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση. Προσπαθήστε να φτιάξετε καλύτερα τον προσωπικό σας χώρο, τη φωλιά σας. Κάντε τη να φαίνεται πιο ζεστή που να σας ηρεμεί. Φτιάξτε τη ατμόσφαιρα πιο ερωτική και καλέστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει να τη μοιραστείτε μαζί του. Έτσι κι αλλιώς είστε άνθρωποι με ιδιαίτερη αισθητική. Δημιουργείστε.

Σκορπιός

Μία γνωριμία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα σας ενθουσιάσει τις μέρες αυτές. Άλλο ένα σημάδι που σας δείχνει, ότι όσο περισσότερο μετακινείστε δραστηριοποιήστε και φέρεστε με εξωστρέφεια, τόσο πιο πολύ και αξιόλογο κόσμο γνωρίζετε καθώς θα διευρύνεται ο κοινωνικός και φιλικός σας κύκλος. Έτσι λοιπόν στο πρόσωπο ενός ανθρώπου θα γεννηθούν μέσα σας ερωτικές προσδοκίες και δεν αποκλείεται εφόσον σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση, να τον διεκδικήσετε με τον μαγνητισμό που ούτως ή άλλως εκπέμπετε. Ιδού λοιπόν η ερωτική σας τύχη, σας χαμογελά!!!

Τοξότης

Σε μια συνάντηση που πιθανόν να κάνετε σήμερα, ίσως να σας δοθούν κάποιες ιδέες, ή μια ευκαιρία εργασιακή, ή οικονομική προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημά σας. Εκείνο που χρειάζεται να καταλάβετε ανεξάρτητα από αυτό που θα σας εκθέσει το άτομο που θα βρεθείτε, είναι να εντοπίσετε τα κίνητρά του. Θεωρήστε σοβαρή την πιθανότητα, ο άνθρωπος αυτός να ενδιαφέρετε προσωπικά για σας, όχι λόγω της εκτίμησης που έχει προς το πρόσωπό σας αλλά και γιατί μπορεί να έχουν καλλιεργηθεί, αισθήματα ερωτικά, εδώ και καιρό μέσα του προς εσάς.

Αιγόκερως

Το μυαλό σας ταξιδεύει σήμερα και δεν αποκλείεται να σας πουν σήμερα αφηρημένους, είτε στο εργασιακό σας περιβάλλον είτε στο φιλικό. Ίσως να επικοινώνησε μαζί σας, ή να σκέφτεστε εσείς να επικοινωνήσετε, με έναν άνθρωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Η καρδιά και η σκέψη σας σήμερα, κοιτάζει πίσω στα παλιά και ανακαλεί μνήμες που ακόμα κι εσείς πιστεύατε ότι έχετε ξεχάσει. Ένα σημάδι, ένα μήνυμα μια φωτογραφία, θα σας δώσει το σύνθημα να στραφείτε και να κοιτάξετε πίσω. Καμιά φορά, όταν κάτι το σκεφτόμαστε έντονα, το προκαλούμε να έρθει. Δείτε το.

Υδροχόος

Στον έρωτα είστε αντισυμβατικοί κι έτσι δεν αποκλείεται σήμερα, να φλερτάρετε έντονα, με ένα άτομο που όποιος σας παρατηρήσει θα διαπιστώσει ότι δεν κολλάτε πουθενά, φαινομενικά. Ίσως λοιπόν να στοχεύσετε την καρδιά ενός ανθρώπου, που θα έχετε ευδιάκριτη διαφορά ηλικίας, στάτους, ή κοινωνικής υπόστασης. Ίσως να είναι προϊστάμενός σας, να κατέχει θέση ισχυρή αλλά να γνωρίζεται πως κι αυτός έχει όπως όλοι ευαίσθητα σημεία. Αν όμως προσδοκάτε να κάνετε μία σχέση συμφέροντος, μάλλον θα χάσετε εκτός από τον καιρό σας και την αξιοπρέπειά σας. Θέλετε;

Ιχθύς

Θα σας απασχολήσουν περισσότερο από το συνηθισμένο κάποια θέματα που προέρχονται από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα απορροφήσουν τη σκέψη σας σήμερα. Ίσως μάλιστα ο σύντροφός σας να βγει παραπονούμενος και να σας κατηγορήσει ότι τον βάζετε σε δεύτερη προτεραιότητα. Επειδή διάγουμε μία εποχή παρανοήσεων αλλά και παρεξηγήσεων μην το πάρετε στραβά. Εάν είστε μόνοι, φαίνεται ότι θα σας προβληματίσει η στάση ενός φίλου. Να ξέρετε όμως ότι για λόγους παρεξήγησης, μπορεί να σας θεωρήσει ερωτικούς ανταγωνιστές. Θα καταλάβει αργότερα.

Πηγή: oroskopos.tv

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Κακά" κορίτσια του ζωδιακού προσοχή! Έτσι θα τον ερεθίσετε! Δεν θα βγαίνει από το σπίτι!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Τα 4 ζώδια που θα έχουν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα!

Share