Άρης Τρίγωνο με Ουρανό 21/2: Ξαφνική επιτυχία για 3 ζώδια - Μήπως είναι το δικό σου;

Ποιοι παίρνουν εύνοια από χτες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άρης Τρίγωνο με Ουρανό 21/2: Ξαφνική επιτυχία για 3 ζώδια - Μήπως είναι το δικό σου;

Ο Άρης στον Αιγόκερω και ο Ουρανός στον Ταύρο, συνεργάζονται, την Παρασκευή 21/2/2020, με όψη Τριγώνου! 3 ζώδια βλέπουν ξαφνική επιτυχία και δες είναι μήπως είναι και το δικό σου μέσα! Μπορεί να είσαι τυχερός....

Η όψη αυτή, υπόσχεται ευχάριστα απρόσμενα γεγονότα και μία έντονη θετικότητα, αλλά και ανάγκη για ελευθερία!

Ενθουσιασμός, δυναμισμός και ευστροφία είναι τα μέσα για να πετύχουμε μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα!

Έρχεται αναζωογόνηση, κινητοποίηση, έμπνευση, αγωνιστικότητα αλλά και έντονη σεξουαλική διάθεση και ερωτισμός, χωρίς ταμπού!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Οι ιδέες σου αλλά και η ενέργεια σου στον επαγγελματικό τομέα, θα φέρει ξαφνική επιτυχία και πρόοδο!Αν περιορίσεις την παρορμητική συμπεριφορά σου, θα καταφέρεις να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλές κοινωνικές επαφές, ξαφνικές μετακινήσεις και ευχάριστα γεγονότα, έρχονται! Έχεις αισιοδοξία, χαρά και δυναμισμό!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Νιώθεις ενέργεια, εσωτερική δύναμη και γοητεία! Η ερωτική σου διάθεση φέρνει συναρπαστικές στιγμές στην συναισθηματική σου ζωή! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξαφνική εύνοια και ευχάριστες ερωτικές στιγμές θα απολαύσεις στην συντροφική ζωή! Συναρπαστικές νέες γνωριμίες θα έχεις!

ΛΕΩΝ: Γοητευτική εξωτερική εμφάνιση, αποδοτικότητα στην εργασία, ζωντάνια και πολύ ευχάριστη καθημερινότητα, απολαμβάνεις στο έπακρο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απρόσμενες ευκαιρίες έρχονται στον έρωτα και ξαφνικές επιτυχίες! Δημιουργικότητα, διασκέδαση, γονιμότητα και έντονος ερωτισμός!

ΖΥΓΟΣ: Πολλά ξαφνικά ευχάριστα θέματα θα σε απασχολήσουν σε σπίτι, οικογένεια και δουλειά. Κάτι απρόσμενο θα έρθει από το παρελθόν σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλές επαφές, γνωριμίες και απρόσμενα μηνύματα και συναντήσεις θα έχεις! Είσαι πιο εύστροφος και πιο επικοινωνιακός από ποτέ!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έρχονται ξαφνικές οικονομικές επιτυχίες, αν δραστηριοποιηθείς σωστά αλλά και απρόσμενη ερωτική χαρά και αισθησιασμός!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έρχονται απρόσμενα θετικά γεγονότα σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Είσαι δυναμικός, γοητευτικός και πανέξυπνος! Μπορείς να πετύχεις όλους σου τους στόχους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεση σου βελτιώνεται και η ψυχολογία σου ανανεώνεται! Αποκτάς εσωτερική δύναμη και κινητοποιείσαι αποτελεσματικά σε παρασκηνιακές σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ: Έχεις κέφι, ενέργεια και δύναμη! Είσαι κοινωνικός και θα βρεθείς με πολύ κόσμο. Οι συναναστροφές σου, αλλά και οι φίλοι, σου ετοιμάζουν θετικές εκπλήξεις!

Διάβασε αναλυτικά και τις προβλέψεις ημέρας εδώ.... Μπορεί σήμερα να θέλεις προσοχή!

oroskopos.gr

O Κώστας Λεφάκης είχε μιλήσει για τον Τρίγωνο στον Άρη με τον Ουρανό στα ζώδια αλλά και για την πολυαστρία

Ο μοναδικός Κώστας Λεφάκης, για μία ακόμα φορά καθήλωσε το κοινό του Oroskopos που παρακολούθησε το Hellenic Astrology Forum. Η πλούσια, γλαφυρή ομιλία του άγγιξε όλους μας, ενώ μίλησε ανοιχτά για όλα τα ζητήματα της εποχής μας, όπως και για την πολυαστρία στον Αιγόκερω που θα αλλάξει την ιστορία και θα ... καταστρέψει πολλά ζώδια!

Αυτό που παρατηρεί κανείς στην πορεία της τελευταίας δεκαετίας, είναι η αύξηση της κλίμακας των περιόδων αιχμής, οι συχνές αναστατώσεις στην παγκόσμια πολιτική σκηνή, η σκληρότητα των συνθηκών διαβίωσης ή επιβίωσης, οι θύελλες των αστάθμητων παραγόντων, το γονάτισμα της ανθρώπινης ψυχής και κατά συνέπεια, η αύξηση της θνησιμότητας και των ψυχικών νόσων.

Τα προβλήματα που ταλανίζουν την ανθρωπότητα την τρέχουσα εποχή είναι ο υποσιτισμός και η πτώση του βιοτικού επιπέδου, η νέο αποικιοκρατία και το χρέος, η αδυναμία ελέγχου κόστους, η φοροδιαφυγή, η οικολογική συνείδηση και η νομισματική αστάθεια.

Τα προβλήματα αυτά υποδαυλισμένα από θρησκευτικά συμφέροντα που τελικά θα αμφισβητηθούν, θέλουν να αποκτήσουν πολιτική εξουσία.

Τα συμφέροντα και οι στόχοι των παγκοσμιοποιητών εξυπηρετούνται από τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο. Δεν θα λείψουν νέες εξεγέρσεις κοινωνικών ομάδων, αλλά στη συνέχεια θα καταπνίγονται με σκληροπυρηνικές τακτικές από τις ηγεσίες των λαών στο όνομα της τάξης και της ασφάλειας, πιθανά και με την σιωπηλή ανοχή της ηγεσίας των λαών, που είναι απασχολημένη με το πώς θα περισώσει ότι μπορεί από τη λαίλαπα που ξέσπασε από την είσοδο του Πλούτωνα στον Αιγόκερω πριν από 12 χρόνια.

Φτάσαμε λοιπόν στην περιβόητη πολυαστρία στον Αιγόκερω, σημείο αιχμής για την αλλαγή της ιστορίας, η οποία λόγω του ότι σχηματίζεται σπάνια και σε ένα ζώδιο παρορμητικό, μας προειδοποιεί ότι τα γεγονότα θα τρέξουν γρήγορα και δεν θα μπορούν όλοι οι άνθρωποι να τα αντιμετωπίζουν ή να προσαρμόζονται στις αλλαγές που επιβάλουν.

Ας δούμε όμως τι είναι ο Αιγόκερως μια και αυτός φιλοξενεί τέσσερα ουράνια σώματα. Και το λέω αυτό γιατί η φύση αυτού του ζωδιακού χώρου, θα επηρεάσει ανάλογα τον κάθε πλανήτη από τους τέσσερις που φιλοξενούνται εκεί το διάστημα αυτό.

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο οργανωμένο και μεθοδικό, που χειρίζεται τις καταστάσεις, που ελέγχει το περιβάλλον, που υπηρετεί την παράδοση, που εκφράζει τον ορθολογισμό και που το διέπει η αντοχή από κάθε άποψη. Ο Αιγόκερως έχει μια τάση να χτίζει. Είναι κάτι αυτόματο για αυτόν. Το κύριο μέρος του ζωδίου θέλει να αρχίζει δράση.

Το στοιχείο της γης που τον διακρίνει επιμένει σε κάτι στέρεο που πρέπει να είναι το τελικό αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων του. Έτι η οικοδόμηση σε οποιαδήποτε μορφή είναι αυτό που ο Αιγόκερως κάνει από τη φύση του και αυτό στο οποίο είναι καλύτερος. Στο να βάζει τα θεμέλια. Να στυλώνει τις κύριες δοκούς. Όλα αυτά χρειάζονται την ικανότητα του Αιγόκερω να οριοθετεί και να μετατρέπει τα σχέδια σε έργα μέσα στα όρια που έχει θέσει. Θυμηθείτε, είναι το αγαπημένο ζώδιο του Κρόνου και ο Κρόνος λατρεύει τις κατασκευές.

Επίσης αρμοδιότητα του Αιγόκερω, είναι να φτιάχνει τους κανόνες. Να είναι η μορφή εξουσίας σε αυτήν την περίπτωση. Να αναθέτει καθήκοντα. Ο Αιγόκερως γνωρίζει ποιες είναι οι κατευθυντήριες γραμμές καθώς και πώς να τις ακολουθήσει. Είναι το ζώδιο που είναι υπεύθυνο για τις ηγεσίες. Ο τόπος που κατακτούν ανώτατα στελέχη και διευθυντές επιχειρήσεων. Ο Αιγόκερως καθοδηγεί αποτελεσματικά, διότι γνωρίζει τι προσδοκά η κοινωνία! Ξέρει ακριβώς τι είναι αναγκαίο σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή και τι δεν είναι! Γνωρίζει επίσης πολλά γύρω από την παράδοση, την καταγωγή και τον πατριωτισμό. Για το πώς να κάνει πράγματα με τον παλιό καλό τρόπο, επειδή έτσι τα έκανε πάντα.

Από όλα τα πράγματα που αγαπάει ο Αιγόκερως, τίποτα δεν λατρεύει περισσότερο από την τάξη στην περιοχή. Επίσης, κάτι άλλο που λατρεύει είναι η εκτέλεση των καθηκόντων, η εποπτεία του ευρύτερου περιβάλλοντος, η ικανότητα επανασυναρμολογήσεων, η εκτέλεση καθηκόντων και ενδεχομένως, η αυστηρή κριτική.

Με δυο λόγια καταλαβαίνετε ότι οι τέσσερις αυτοί πλανήτες, στις 45 ημέρες που θα διαρκέσει η σύνοδός τους, (15 Φεβρουαρίου -31 Μαρτίου), θα διαποτιστούν από αυτό το στοιχείο του χώρου που τους φιλοξενεί και ανάλογα θα εκφράσουν τις επιρροές τους.

Ο Άρης ο πολεμιστής: παιανίζει νέες τάσεις και τη γέννηση μιας νέας ιδέας

Ο Άρης αποτελεί την καταφατική δράση. Η ενέργειά του δεν μπορεί να γίνει κατανοητή αν δεν εξετάσουμε και την υψηλή οκτάβα του, τον Πλούτωνα. Ο Πλούτωνας θεωρούνταν σε άμεση σχέση με την πρωταρχική δράση του Άρη. Η συνύπαρξη αυτών των δύο είναι εύφλεκτη, είναι εκρηκτική, αλλά είναι και μετασχηματική.

Ο Πλούτωνας εκπροσωπεί τις συνθήκες ζωής και θανάτου της ανθρωπότητας. Ελέγχει την απερίσκεπτη δράση, την καταστέλλει, αναγκάζει το «θάνατο» της απερισκεψίας και την μεταμόρφωσή της σε ωριμότητα. Επειδή και οι δυο θα συναντηθούν σε ένα κρόνιο έδαφος, σημαίνει ότι θα αλλάξουν αισθητά την ροή των κοινωνιών, θα αναγκάσουν τους περισσότερους ανθρώπους να ωριμάσουν, κυρίως από ανάγκη επιβίωσης και να αποβάλλουν οτιδήποτε μη απαραίτητο, ή παρακινδυνευμένο για την ίδια τους τη ζωή.

Κατ επέκταση θα υπάρξουν τερματισμοί καταστάσεων, συνηθειών και σχέσεων που δεν θα εξυπηρετήσουν το μέλλον.

Από γεωπολιτική πλευρά όμως, η σύνοδός μου, υπολογιζομένης της συμμετοχής του Κρόνου και του Δία, (οι οποίοι ανοίγουν ένα άλλο κεφάλαιο), είναι σημείο εύθικτο, κρίσιμο και μεταμορφωτικό. Το έχουμε συναντήσει σε τρομοκρατικά περιστατικά, σε μεγάλους πολέμους που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας και στην επιβολή νόμων και διακυβερνήσεων που έφεραν στην επικαιρότητα νέες αρχές, καινούρια καθεστώτα και νέες υποχρεωτικές συνθήκες πορείας.

Ο Δίας συγκυβερνήτης των Ιχθύων και κυρίαρχος του Τοξότη συμμετέχοντας στη μεγάλη σύνοδο στο ζώδιο του Αιγόκερω σχεδιάζει τη μορφή που θα πάρει η ζωή και η κοινωνία για τα επόμενα χρόνια. Επεμβαίνει στην κατάστρωση των νέων σεναρίων, εκείνων που θα κυβερνήσουν και ρυθμίζει τα όρια, τα σύνορα και τα περιθώρια. Μοιάζει με τον καλλιτέχνη εικαστικό ο οποίος χειρίζεται τον χρωστήρα του για να τονίσει και να δώσει χροιά στα χρώματα που θα κυριαρχήσουν και σαφώς επηρεάζεται πολύ από το γήινο στοιχείο του Αιγόκερω. Με δυο λόγια, ευνοεί το έργο των παγκοσμιοποιητών και των ισχυρών του κόσμου των οποίων απώτερος σκοπός είναι να καθυποτάξουν τις μάζες.

Επειδή εμπλέκεται και ο Κρόνος και επειδή συμβαίνει και στο ζώδιο του Αιγόκερω, προβλέπεται ότι η έμφαση και η ισχύς αυτών των ζυμώσεων θα έχουν μεγάλη χρονική διάρκεια. Αυτό σημαίνει ότι η κοινωνία θα ευαισθητοποιηθεί και θα αφήσει τα γεγονότα να διατηρήσουν την ισχύ τους για αρκετή διάρκεια.

Ο Κρόνος από την πλευρά του, ως κυρίαρχος αυτού του ζωδίου και βασικός ενορχηστρωτής, θα αναλάβει όλες τις ευθύνες, αλλά θα καταφέρει να επικυρώσει και να νομιμοποιήσει, τα σενάρια, τις μεθόδους και τις καινούριες τακτικές που θα αναπτυχθούν. Αποτελεί την επιβεβαίωση της ζωής στη Γη που θέτει τους όρους για την καθιέρωση σχεδίων, συνηθειών, νόμων και νέων τακτικών σε όλο και διευρυνόμενη ισχύ στη ζωή των ανθρώπων.

Ο Κρόνος συγκυβερνήτης του Υδροχόου, προσπαθεί να διατηρήσει την ισορροπία, ενώ ο Ουρανός από τη θέση του στον Ταύρο, γίνεται περισσότερο συνεργάσιμος μαζί του και δεν αντιδρά σε αυτά που ο Κρόνος θα επιβάλει.

Η τριπλή σύνθεση Πλούτωνα, Κρόνου και Δία στο ζώδιο αυτό, μας μιλάει ότι αυτά που θα ξεκινήσουν ή θα επικυρωθούν τώρα θα κρατήσουν περισσότερο από τέσσερα χρόνια σε πορεία και μήκος. Σε επαφή με τον Αιγόκερω, τον Υδροχόο, τους Ιχθείς, τον Σκορπιό και τον Τοξότη, η σύνοδος αυτών των κυβερνητών τους, δημιουργεί μια νέα εποχή η οποία μπορεί να διαρκέσει μια ολόκληρη περιστροφή του Κρόνου, ή και περισσότερο. Επομένως αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή η σύνοδος των ουρανίων σωμάτων και η σπανιότητά της επιταχύνει την πορεία των γεγονότων, πολιτικών, κοινωνικών και γεωπολιτικών, κάτω από το βάρος των οποίων, υποχρεωτικά αιφνίδια, ή σταδιακά, αλλάζει ο τρόπος της ζωής όλων μας.

Οι τάσεις και οι νέες συνήθειες κυβερνώνται από τον Πλούτωνα, τον Σκορπιό, τον Άρη και τον Κριό. Συμμετέχοντας αυτοί οι δυο στην πολυαστρία αυτήν θα συγκεκριμενοποιήσουν πολιτιστικές όψεις και θα τονίσουν τη νέα κουλτούρα που θα επηρεάσει κοινωνικά και προγονικά θέματα.

Επίσης ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει την ψυχαναγκαστική – παρορμητική δράση. Ο Πλούτωνας διατάσει ότι από τη στιγμή που καθιερώνεται πρέπει να ισχύει παντού! Ο Πλούτωνας είναι η κυριαρχία του όχλου, αντίθετα με τον Ποσειδώνα που εκπροσωπεί την ψυχολογία του όχλου. Επομένως η ιστορικής σημασίας αλλαγές, κοινωνικά και πολιτιστικά, που γεννιούνται κάτω από την τετραπλή σύνοδο αυτών των πλανητών θα παραμείνουν για πολλά χρόνια ενεργές και με τη σειρά τους, θα φέρουν άλλες, καινούριες. Αυτό δεν θα φανεί από την μια μέρα στην άλλη. Θα αναπτυχθεί σπονδυλωτά και σταδιακά.

Η συμμετοχή όμως του Άρη σε αυτήν την πολυαστρία, δίνει ένταση και ταχύτητα, όσο μπορεί αυτή να αναπτυχθεί στην από εδώ και πέρα πορεία αυτών όλων των αλλαγών που σας ανέφερα.

Επομένως μιλάμε για μια ιστορικής σημασίας σύνοδο.

Το ζώδιο δε του Αιγόκερω θα επηρεάσει πολύ τη διαβίωση των ανθρώπων, τις καταναλωτικές τάσεις, τη σίτιση, τη διανομή της ενέργειας, τις αρχές της οικογένειας, το θεσμό του γάμου και τη διακυβέρνηση των κρατών του κόσμου. Θα φέρει επίσης μεγάλες αλλαγές στη μόδα, στις συνήθειες των ανθρώπων, στην αξιοποίηση της ιδιοκτησίας ή την αναθεώρηση, στις συλλογικές δραστηριότητες, στη μουσική, στο τραγούδι και στη βιομηχανία του θεάματος.

Ουρανός

Ο ατομικιστής απομονώνει το που και πως θα συμβεί η αλλαγή καθώς και τους στόχους της επανάστασης και της ατομικής προσοχής. Ο Ουρανός από τον Μάιο του 2018 είναι στο ζώδιο του Ταύρου και βρίσκεται σε σχετική αρμονία με την πολυαστρία στον Αιγόκερω. Διαδίδει και θα διαδώσει τις νέες τεχνικές και τις εφευρέσεις με τις οποίες κατακτούμε την αλλαγή.

Αποτελεί ακόμη το σύμβολο του διαχωρισμού και της εκλογής. Ο Ουρανός στον Ταύρο αμφισβητεί ή πολεμά την έννοια της ιδιοκτησίας της γης. Γίνεται αίτιος διαμαχών και πολέμων γι αυτήν την περίπτωση. Κάθε φορά που διέρχεται από αυτό το ζώδιο τα σύνορα των κρατών αλλάζουν, οι αντιθέσεις των διαφορών οξύνονται και η οικονομία τραυματίζεται.

Σε ένα χώρο της Αφροδίτης, τον Ταύρο, θα επηρεάσει τις ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων και σαν υψηλή οκτάβα των Διδύμων θα ωθήσει τους νεότερους σε ηλικία να παίξουν πιο σημαντικό παράγοντα δράσης από τη θέση που θα κατέχουν μέσα στα κοινωνικά συστήματα.

Ο Ουρανός κυβερνά τις συμμορίες, τους τρομοκράτες, τους μισθοφόρους και τις ομάδες των οποίων τα μέλη ενώνονται για έναν κοινό σκοπό, αντίθετο προς τους κανόνες της κοινωνίας.

Επειδή όμως θα έχει καλή όψη με την πολυαστρία, βάζει στην υποψία τους περισσότερο βαθιά σκεπτόμενους να πιθανολογήσουν μια ενδεχόμενη υπόγεια συνεργασία με τα κυρίαρχα καθεστώτα.

Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η εκδοχή τρομοκρατικών γεγονότων διαφόρων ανταρσιών ή επαναστατικών εκφράσεων θα είναι από αρκετά έως πολύ μιλημένες και συμφωνημένες με το κυρίαρχο σύστημα.

Τέλος ο Ποσειδώνας εκπροσωπεί τα οράματα της ανθρωπότητας και ρυθμίζει τις ψευδαισθήσεις, τροφοδοτεί την φαντασία και τα όνειρα των ανθρώπων. Κυρίαρχος στους Ιχθύς σαν κυβερνήτης σε ένα ζώδιο που η Αφροδίτη είναι σε έξαρση, θα συμβάλλει σε σενάρια συνωμοσίας τα οποία θα καταστρώσει το κυρίαρχο σύστημα και έχοντας καλή όψη με τον Πλούτωνα θα μπορέσουν αυτά να γίνουν πραγματοποιήσιμα.

Επίσης, επειδή προηγήθηκε η διέλευσή του από τον Αιγόκερω, την προηγούμενη φορά που ήταν και ο Κρόνος εκεί (’89- ’91) 30 χρόνια αργότερα, η καλή αρμονία μαζί του σήμερα θα φέρει ένα νέο κύμα καλλιτεχνών και θα αντικαταστήσει παλιές διασημότητες του κινηματογράφου με καινούριες παρουσίες, που θα τις επιβάλλει σαν κατεστημένο.

Θα παίξει με τη σειρά του και αυτός τον ρόλο στον τομέα της τέχνης και των νέων πολιτισμικών και πολιτιστικών τάσεων ενώ έξι χρόνια αργότερα, όταν θα περάσει στο ζώδιο του Κριού θα συμβάλει για την ανάπτυξη νέων οραμάτων και με τη συνεργασία του Ουρανού που θα έχει περάσει ταυτόχρονα στους Διδύμους, την αρχή μιας νέας πνευματικής επανάστασης.

Μέχρι τότε όμως ο Ποσειδώνας θα υπηρετήσει στον τομέα της τέχνης, της ελπίδας, αλλά και της ψευδαίσθησης αυτό που θα επιβάλει η σύνοδος των τεσσάρων στον Αιγόκερω.

Μιλάμε λοιπόν για μια αρχή σημαντικών εξελίξεων και αλλαγών. Μιλάμε για μια νέα εποχή η οποία θα διαμορφώσει τάσεις στην πολιτική, στην οικονομία και στον πολιτισμό, περνώντας μέσα από διάφορες συγκρούσεις του κατεστημένου με το ανερχόμενο και χρησιμοποιώντας την τεχνολογική γνώση και τα επιτεύγματά της σε όλους τους τομείς της σύγχρονης ζωής.