Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Τα συναισθήματα θα κατακλύσουν και κάθε πόρο του σώματός σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Η ατμόσφαιρα απόψε θα σας απογειώσει, σε σημείο να αναρωτιέστε αν είστε ξύπνιοι ή ονειρεύεστε!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του, δεν πρέπει να αμελείτε τη φυσική σας κατάσταση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καταλαβαίνετε ότι οι αντοχές σας έχουν δεχθεί έντονη πρόκληση και πρέπει να επαναφορτίζετε τις μπαταρίες σας.


ΛΕΩΝ

Φροντίστε να γυμνάζεστε καθημερινά, να προσέχετε τη διατροφή σας και να κοιμάστε αρκετά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχοληθείτε με το συναίσθημα και την προσέγγιση ή έκφρασή του, κατά το δεύτερο μισό του μήνα.


ΖΥΓΟΣ

Κατασταλάξτε σε αυτά που νιώθετε, μάθετε πώς νιώθει η άλλη πλευρά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ειλικρίνεια είναι η μόνη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε κατά το δεύτερο μισό του φετινού Φεβρουαρίου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είστε ξεκάθαροι προς τον εαυτό σας για τα ζητούμενα και τις φιλοδοξίες σας, έχετε διανύσει τη μισή απόσταση της επιτυχίας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην σας επηρεάσουν αρνητικά κάποια αναχώματα που ίσως προκύψουν στη δουλειά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε τη δυναμική να υπερνικήσετε μια μικρή μελαγχολία ή πτώση της διάθεσής σας!


ΙΧΘΕΙΣ

Το ρομάντζο θα πλανάται στην ατμόσφαιρα και εσείς θα απογειωθείτε συναισθηματικά

Δείτε και την προειδοποίηση που έκανε η αστρολόγος Άση Μπίλιου. Έρχεται ο Ήλιος στον Υδροχόο!

Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

Κριός

Ο σύντροφος σου, ίσως δυσαρεστηθεί σήμερα από την τάση σου να μείνει μόνος σου και βυθισμένος στις σκέψεις σου. Πράγματι είναι φυσιολογικό να έχεις ανάγκη για τον δικό σου χώρο και χρόνο, όμως αφιέρωσε και λίγες στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας, στο άτομο που αγαπάς! Για κάποιους σήμερα, ίσως υπάρχουν εξελίξεις που αφορούν έναν κρυφό, απωθημένο τους πόθο!

Ταύρος

Η σημερινή μέρα, φέρνει σίγουρα νέες γνωριμίες, πολλές εξόδους, επαφές και επικοινωνίες για τους ελεύθερους, δίνοντας τους την ευκαιρία να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή και να πετύχουν στόχους! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα να συναντηθείτε, εσύ και ο σύντροφος με φίλους και έτσι, να ανανεώσετε και την σχέση σας!

Δίδυμος

Αν είσαι ήδη σε σχέση και επιδιώκεις σταθερότητα, σιγουριά ή ένα βήμα επισημοποίησης, μπορείς σήμερα να το επιδιώξεις και να το καταφέρεις, επιστρατεύοντας την σοβαρή σου γοητεία, αλλά διατηρώντας και την γλυκύτητα σου! Αν είσαι ελεύθερος, άλλο ένα σημάδι ενδιαφέροντος, από τον γοητευτικό συνάδελφο ή συνεργάτη, δεν θα σε αφήσει αδιάφορο!

Καρκίνος

Αν είσαι δεσμευμένος οργάνωσε ή ξεκίνησε σήμερα ένα ταξίδι ή μία εκδρομή με τον σύντροφο, που σίγουρα θα ανανεώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις συναρπαστικές και πολλές γνωριμίες και φλερτ, ένα ερωτικό χαρμόσυνο νέο, είδηση, τηλεφώνημα ή μήνυμα, αλλά και συναντήσεις τυχαίες που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά!

Λέων

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο σου, αν είσαι δεσμευμένος και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών, αν είσαι ελεύθερος! Έχεις έντονες επιθυμίες, θες να ανήκεις κάπου και να νιώθεις ασφάλεια και έχεις ένα απίστευτα γοητευτικό ταλέντο, να σαγηνεύεις το άτομο που ποθείς!

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα, περιστρέφεται κυρίως γύρω από τις ερωτικές σου σχέσεις, οι οποίες ομολογουμένως θα έχουν αρκετές διακυμάνσεις. Κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα έχεις και η πρωτοφανής υπερευαισθησία σου, θα σε κάνουν να βρίσκεις προβλήματα, εκεί που δεν υπάρχουν!

Ζυγός

Ως σύντροφος είσαι τέλειος σήμερα, αφού καταφέρνεις και εναρμονίζεσαι με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου! Αν περιορίσεις και την τάση σου να τον κρίνεις ορισμένες φορές για τις επιλογές του, θα περάσετε υπέροχα σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, τείνει να προχωρήσει την επαγγελματική σας σχέση, σε κάτι περισσότερο και εσύ μάλλον ανταποκρίνεσαι!

Σκορπιός

Αν είσαι ελεύθερος, από την μια αποζητάς την ασφάλεια της αγάπης και από την άλλη απολαμβάνεις φλερτ και κατακτήσεις, ακόμα κι αν σου προσφέρουν ερωτική χαρά χωρίς διάρκεια! Αν έχεις ήδη κάποιον σύντροφο, ζητάς συνεχώς την προσοχή του, γεγονός που δεν είναι καθόλου δύσκολο, αφού έχεις εντυπωσιακή γοητεία και απαράμιλλο ερωτισμό!

Τοξότης

Αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς σήμερα, ένα άτομο του παρελθόντος! Μην σε παρασύρουν οι αναμνήσεις και η νοσταλγία, σε λάθος κινήσεις! Αν έχεις ήδη σχέση, η σημερινή ημέρα, σου δίνει την ευκαιρία, να διορθώσεις παλιά λάθη και να εξομαλύνεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφο, αν τις προηγούμενες ημέρες, είχε κλονιστεί!

Αιγόκερως

Μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο, μία συνάντηση ή μία νέα γνωριμία, για σένα που είσαι ελεύθερος! Ώρα να βγεις εκεί έξω και να κατακτήσεις κόσμο! Φλέρταρε όσο μπορείς και θα έχεις ανταπόκριση! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία ουσιαστική και εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφο σου και θα δεις πως όλα μπορούν να λυθούν, αρκεί αν κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους!

Υδροχόος

Σήμερα, θα υπάρξει μία έμμεση ένδειξη ενδιαφέροντος για σένα, από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Προσπάθησε να τον κάνεις με διακριτικό τρόπο, να ανοιχθεί περισσότερο και να σε πλησιάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η στιγμή που θα νιώσεις ασφαλής, σίγουρος και κυρίως ήρεμος για την σχέση σου! Ένα όμορφο δείπνο, φτιαγμένο από τα χεράκια σου για τον σύντροφο σου, θα ανανεώσει σίγουρα τον δεσμό σας!

Ιχθύς

Έντονος συναισθηματισμός, ευαισθησία, λάμψη, πάθος, ερωτισμός και γοητεία σε χαρακτηρίζουν! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς εύκολα να… αποπλανήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν όμως είσαι δεσμευμένος, ίσως γίνεις λίγο περισσότερο απαιτητικός από ό,τι συνήθως, γεγονός που θα δυσαρεστήσει ενδεχομένως τον σύντροφο!

Πηγή: oroskopos.gr