Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 25 Φεβρουαρίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 25 Φεβρουαρίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Τρίτη 25 Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Αυτή είναι μια τέλεια συγκυρία για να υλοποιήσετε ακόμα και κάποια μακροπρόθεσμα σχέδιά σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Από την εξέλιξή των καταστάσεων θα πάρετε την ικανοποίηση και ανακούφιση που έχετε τόσο ανάγκη.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν διατηρήσετε ένα καλό σκεπτικό και μια οπτική, έχετε όλα τα όπλα για να αντιμετωπίσετε όποια προβλήματα προκύψουν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καταλαβαίνετε ότι οι αντοχές σας έχουν δεχθεί έντονη πρόκληση και πρέπει να επαναφορτίζετε τις μπαταρίες σας.


ΛΕΩΝ

Προσέξτε πώς θα συμπεριφερθείτε στη συνέχεια της διαδρομής σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος θα μονοπωλήσουν το χρόνο και την ενέργειά σας.


ΖΥΓΟΣ

Κάποια στιγμή θα αρχίσετε να αναρωτιέστε αν αξίζει τον κόπο μια επένδυση ή θα ήταν καλύτερα να ασχολείστε με τα δικά σας θέματα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάθε ανησυχία βρίσκεται μόνο στο δικό σας μυαλό!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε απόλυτα ικανοί να υποστηρίξετε τους δικούς σας, χωρίς να επηρεαστούν οι λοιπές υποχρεώσεις σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν δεν σκέφτεστε εγωκεντρικά, θα δείτε ότι μπορείτε να είστε πολυπράγμονες!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αρμονία και η αισιοδοξία επικρατούν στο περιβάλλον σας.


ΙΧΘΕΙΣ

Όλα φαίνεται να κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει και η ζωή σας ακολουθεί μια ήρεμη πορεία.

Δείτε και την προειδοποίηση που έκανε η αστρολόγος Άση Μπίλιου. Έρχεται ο Ήλιος στον Υδροχόο!

Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 25 Φεβρουαρίου

Κριός

Αν είσαι δεσμευμένος, επιτέλους θα εκτιμηθούν οι προσπάθειες σου και η συναισθηματική σου γενναιοδωρία, από τον σύντροφο! Προσοχή όμως! Σήμερα οφείλεις να αποφύγεις κάθε παρασκηνιακή ή παράνομη ερωτική δραστηριότητα, ιδίως αν έχεις σχέση ή είσαι σε γάμο! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι σε άτομα που δεν πρέπει ή που ανήκουν αλλού!

Ταύρος

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις θαυμαστές και κατακτήσεις, αφού σε διακρίνει γοητεία, ερωτισμός, συναισθηματική γενναιοδωρία και κοινωνική συμπεριφορά! Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει τώρα, για μία νέα γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις στόχους, αλλά και δίκαιη ισότητα στην σχέση σου, με τον σύντροφο σου σήμερα!

Δίδυμος

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι σίγουρα η ιδανική μέρα για σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, αρκεί να παραμείνεις λογικός, συνετός και έντιμος απέναντι στον σύντροφο! Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις ένα μεγάλο βήμα τώρα με το ταίρι σου, ακόμα και αυτό της επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις αξιόλογες και αξιοθαύμαστες κατακτήσεις!

Καρκίνος

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να έρθεις ακόμα πιο κοντά ή ακόμα και να κατακτήσεις τους ερωτικούς σου στόχους, μέσα από νέες συναρπαστικές γοητευτικές γνωριμίες, ευκαιρίες για συναντήσεις ή συναισθηματικά ραντεβού! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου τις σημερινές πλανητικές όψεις, ώστε να πείσεις τον σύντροφο, για τις επιθυμίες σου και τους στόχους που έχεις, για την σχέση σας!

Λέων

Αν είσαι δεσμευμένος και έψαχνες την κατάλληλη ημέρα, για να κάνεις μία συζήτηση ερωτικού χαρακτήρα, σήμερα είναι η ιδανική! Η γοητεία σου, το πάθος, η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα φέρουν το αποτέλεσμα που θες στην σχέση σου και μάλιστα μακροπρόθεσμα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, για μία νέα αισθησιακή σχέση!

Παρθένος

Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία, για μία νέα σοβαρή σχέση ή μία νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, αρκεί να είσαι ψύχραιμος, συνετός, προσγειωμένος και έντιμος, απέναντι στο ταίρι σου! Πες ναι στην αφοσίωση, τον ερωτισμό και την ουσιαστική συντροφικότητα!

Ζυγός

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι σίγουρα ευνοϊκή για σένα, αφού το πάθος ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο, είναι ασυγκράτητο και αναμένονται καυτές ερωτικές στιγμές, αλλά και εκδήλωση συναισθήματος! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να προκύψει ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό περιβάλλον! Πες ναι στις εξελίξεις, αλλά με διακριτικότητα και προσοχή!

Σκορπιός

Αν είσαι ελεύθερος, θα αισθανθείς σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής! Έρχονται ανέλπιστες και σπουδαίες ευκαιρίες, ερωτικές επιλογές, δυνατότητες για εδραίωση, έναρξη νέας σχέσης, πολλές κατακτήσεις, θαυμαστές, αλλά και ερωτικές στιγμές με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, σε περιμένουν καυτές και παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο!

Τοξότης

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα την θαλπωρή και την ζεστασιά του σπιτιού, αλλά και συναισθηματική ανανέωση του δεσμού σου! Επίσης, τώρα, ίσως γίνει κάποια συζήτηση για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση σχέσης! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση με έναν έρωτα του παρελθόντος!

Αιγόκερως

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, ευχάριστες επικοινωνίες, χαρούμενα μηνύματα, νέες γνωριμίες και απρόσμενες χαρούμενες συναντήσεις, που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα πετύχεις τον ερωτικό στόχο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε μία έξοδο ψυχαγωγίας σήμερα, με τον σύντροφο και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε υπέροχα μαζί!

Υδροχόος

Ήρθε η στιγμή να σταματήσεις το ανούσιο φλερτ, αν είσαι ελεύθερος και να βρεις ένα σύντροφο που σε καλύπτει στα πάντα! Ωρίμασε λοιπόν και ασχολήσου μόνο με αξιόλογες ευκαιρίες! Αν είσαι δεσμευμένος, οι προσωπικές στιγμές με τον σύντροφο, χαρακτηρίζονται από πάθος, αισθησιασμό και γενικότερη βελτίωση συναισθηματική!

Ιχθύς

Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου σχέση, ευνοείται πολύ σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ολιγαρκής και ήρεμος στις συναισθηματικές σου συζητήσεις και κινήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις κατακτήσεις σήμερα, νέες γνωριμίες, φλερτ, μηνύματα, αλλά και εκπλήρωση ερωτικών επιθυμιών, σκοπών και στόχων!

Πηγή: ororskopos.gr