Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 2 Μαρτίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 2 Μαρτίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Δευτέρα 2 Μαρτίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Μόνο αν κλείσετε το κινητό θα καταφέρετε να αποσυμπιεστείτε και να χαλαρώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά θέματα αποτελούσαν εμπόδιο στην πορεία σας και σας ασκούσαν πίεση. Tώρα όμως περπατάτε και πετάτε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανασφάλεια και άγχος; Πλέον όλα αυτά θα αρχίσουν να απομακρύνονται από το προσκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από πλευράς σας αρκεί να αποφασίσετε ρεαλιστικά να γυρίσετε σελίδα, να ξεκινήσετε τα καινούργια κεφάλαια της ζωής σας!

ΛΕΩΝ

Χαλάρωση και ξεκούραση, μαζί με σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Έρχεται μια όμορφη περίοδος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να αυξήσετε τις κατακτήσεις σας με κάποιες έξυπνες αλλαγές στην εμφάνιση. Τολμήστε το.

ΖΥΓΟΣ

Θα ακούσετε ένα χαρούμενο νέο από τον σύντροφό σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε πολλές νέες γνωριμίες που θα φέρουν έναν έρωτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμάζεστε για αλλαγές στα προσωπικά σας, ενώ αλλάζετε το σπίτι σας με μια ανακαίνιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πλανήτες σάς δίνουν πολύ σημαντικές εpωτικές ευκαιρίες, που θα προκύψουν από παρέες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πολλές δραστηριότητες που έχετε θα σας προβληματίσουν πάρα πολύ αντί να σας χαροποιήσουν!

ΙΧΘΕΙΣ

Το να καλέσετε φίλους στο σπίτι σας είναι καταπληκτική ιδέα για να τους δείτε και να αποσυμφορηθείτε από την τρέλα της δουλειάς! - Δείτε και πως επηρεάζει τα 12 ζώδια η νέα σελήνη στους Ιχθύες.Ποιοι πρέπει να προσέξουν το 2020;

Πηγή: e-radio.gr

Ερωτικές προβλέψεις Δευτέρα 2 Μαρτίου

Κριός

Αφήστε για λίγο εκείνα που σας απασχολούν και έχουν να κάνουν με τις διαπροσωπικές κυρίως σχέσεις και χαρείτε τη μέρα. Ο έρωτας πάντα φοράει μάσκα. Άλλοτε της ωραιοποίησης και της εξιδανίκευσης, κι άλλοτε της απόρριψης και τους “γιατί”. Το σίγουρο είναι ότι βρίσκεστε στο μεταίχμιο, στο ποιους ανθρώπους θα εξακολουθήσετε να κρατάτε δίπλα σας και σε εκείνους που θα βγάλετε κι αυτό είναι σίγουρο. Όπως σίγουρο είναι, πως η διαδικασία αυτή, μπορεί να γίνεται επώδυνη αλλά παράλληλα είναι και αναγεννητική. Περάστε όμορφα και χαρείτε ότι έρχεται λοιπόν.

Ταύρος

Με ιδιαίτερα καλή διάθεση και αρκετή εξωστρέφεια ξεκινάει η μέρα σας σήμερα. Περισσότερο φιλικά παρά ερωτικά είναι τα αισθήματα που θα γεννηθούν μέσα σας, σε μία νέα γνωριμία που θα κάνετε. Όμως πίσω από αυτή τη γνωριμία, ίσως να αναπτυχθεί σύντομα μια αμοιβαία συμπάθεια και δεν αποκλείεται συντομότερα να αποκτήσει και μια ερωτική χροιά. Αυτό μάλιστα θα συμβεί, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, ή είστε μόνοι, τόσο το καλύτερο για σας. Ακόμα κι αν δε προκαλέσετε εσείς την ερωτική σας τύχη, θα έρθει να σας βρει εκείνη να ξέρετε.

Δίδυμοι

Μία ημέρα όπου το να κινηθείτε κοινωνικά σε οικογενειακά περιβάλλοντα ή φιλικά, θα σας δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσετε ανθρώπους και να δημιουργήσετε χαλαρά νέες φιλίες. Εκμεταλλευτείτε τη χαλαρή της διάθεση και την εξωστρέφεια που θα διακατέχονται οι άλλοι, αφού αν ψάχνετε να βρείτε το τρόπο να ανακινήσετε την ερωτική σας ζωή, με έναν καινούργιο έρωτα, σήμερα δε θα λείψουν οι ευκαιρίες. Κι επειδή θα τις έχετε, όπως και την ερωτική τύχη που θα είναι με το μέρος σας, προσπαθήστε να μην ξεμυαλιστείτε, εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση κυρίως. Δείτε το.

Καρκίνος

Μη μείνετε στιγμή μέσα στο σπίτι σας σήμερα, ούτε να κλειστείτε στον εαυτό σας. Αποδεχτείτε προτάσεις για εξόδους, βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και δεν αποκλείεται κάποιο από αυτά, να σας φέρει σε επαφή με τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Ναι, αυτό είναι πιθανό να σας συμβεί και καλά θα κάνετε να το αφήσετε να εκδηλωθεί, όσο και αν στην παρούσα φάση της ζωής σας αντιστέκεστε στο να εκτεθείτε συναισθηματικά. Αν πάλι συντροφεύεστε, θα έχετε πολύ καλή διάθεση και μια αγκαλιά με τον άνθρωπό σας, που θα γιατρέψει ότι σας χωρίζει από την αγάπη σας.

Λέων

Με τον τρόπο που εξελίσσεται η ζωή σας, έχετε τόσο αυξημένους ρυθμούς που δεν σας επιτρέπει να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Σήμερα όμως, δείτε το σαν μία πολύ καλή ευκαιρία, να χαλαρώσετε μέσα σας, να αφήσετε πίσω σκοτούρες της καθημερινότητας και να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ψυχαγωγούν. Βγείτε και φλερτάρετε με τη ζωή. Προκαλέστε την ερωτική σας τύχη, ακόμα κι αν δεν έχετε σκοπό να δεσμευτείτε εκ νέου σε μία σχέση. Η επιβεβαίωση που θα πάρετε από το περιβάλλον σας θα είναι αρκετή, ώστε να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας.

Παρθένος

Με εύθυμη διάθεση και άριστη ψυχολογία, σχεδιάζετε τη μέρα σας σήμερα με κέφι. Το μυστικό είναι, να περάσετε όμορφα με ανθρώπους που διαθέτουν θετική σκέψη και να αφήσετε πίσω ότι σας απασχολεί. Ο έρωτας σίγουρα σας γνέφει και σας προκαλεί τις ημέρες αυτές να κάνατε τις υπερβάσεις σας κι αυτό συμβαίνει, ακόμα και σε σας, που βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση. Πιστέψτε με πως είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε από ερωτικούς πειρασμούς. Το ζήτημα είναι στο κατά πόσο θα έχουν την ικανότητα να κάμψουν τις αντιστάσεις σας ή όχι. Θα θέλατε όμως να ζήσετε κάτι συναρπαστικό;

Ζυγός

Αφήστε πίσω σας σκοτούρες κι ανοίχτε το σπίτι σας σε ευχάριστες συντροφιές, παρέες με κέφι και χαρά, ή αποδεχτείτε αντίστοιχες προτάσεις, ακόμα κι αν δε θέλετε να βγείτε από το καβούκι σας. Αφήστε να σας παρασύρει η δημιουργική διάθεση κι ερωτευτείτε εκ νέου τη ζωή. Δείτε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Φλερτάρετε, την τέχνη αυτή άλλωστε την κατέχετε και προκαλέστε την ερωτική σας τύχη, που σήμερα θα είναι με το μέρος σας. Περάστε καλά και ανανεωθείτε ψυχολογικά, κάτι που έχετε απόλυτη ανάγκη την εποχή αυτή. Κάπου εκεί κρύβεται και ένας καινούργιος έρωτας.

Σκορπιός

Φορέστε σήμερα το γοητευτικό σας χαμόγελο και αφήστε τον μαγνητισμό σας, να κάνει θραύση ερωτική, όπου και αν βρεθείτε. Ήδη θα έχετε καταλάβει, ότι ο έρωτας σας έχει προκαλέσει με τρόπους, που ακόμα κι εσείς τους θεωρείτε απρόβλεπτους και ξαφνικούς. Σήμερα σε μια ημέρα τέτοια, να περιμένετε ότι από στιγμή σε στιγμή θα σας αιφνιδιάσει, από εκεί που δεν το περιμένετε. Είστε έτοιμοι να το ζήσετε; Εάν όχι, προετοιμαστείτε γιατί αποκλείεται να το γλιτώσετε. Εκεί στους ουρανούς, γράφονται για σας τα πιο συναρπαστικά ερωτικά σενάρια. Μην αντιστέκεστε, είναι μάταιο.

Τοξότης

Σε μία τέτοια μέρα, η κατήφεια σχεδόν απαγορεύεται. Άλλωστε δεν ταιριάζει στο πρόσωπό σας. Έτσι λοιπόν αποδεχτείτε προτάσεις για εξόδους ή πάρτε τον κολλητό ή την κολλητή σας, και βγείτε έξω , γνωρίστε φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα,που σίγουρα κάποιο από αυτά, θα προχωρήσει περισσότερο με σας. Ναι, ο έρωτας είναι συνυφασμένος με τη χαρά και σήμερα η μέρα απαιτεί, κέφι φλερτ, παιχνίδι και ανεμελιά. Μπορείτε να γίνετε η ψυχή της παρέας. Μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Μπορείτε να κατακτήσετε τον επόμενο ερωτικό σας στόχο. Εξωστρέφεια χρειάζεται κι αισιοδοξία.

Αιγόκερως

Τα θέματα της καθημερινότητας δεν τελειώνουν σε μία μέρα αλλά σήμερα χαρίστε τη μέρα αυτή στον εαυτό σας και σε εκείνους που αγαπάτε. Ξεχάστε ότι σας απασχολεί και κάνετε ένα διάλειμμα από τις σκοτούρες σας. Ασχοληθείτε με τη χαρά και τον έρωτα. Κλέψτε γι αυτόν λίγο απ το χρόνο σας και πάρτε τον άνθρωπο που σας εμπνέει ερωτικά, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, έτσι ώστε να ζήσετε στιγμές ανεπανάληπτες μαζί. Η μέρα θα σας χαρίσει αυτό που επιθυμείτε αρκεί να το προκαλέσετε ακόμα κι εσείς που είστε αδέσμευτοι το διάστημα τούτο. Ναι, σίγουρα θα βρείτε μια μυστική αγκαλιά.

Υδροχόος

Αρκετά θέματα έχετε φορτώσει την ψυχή σας, σήμερα όμως κάνετε ένα διάλειμμα. Φορέστε εκ νέου το γοητευτικό σας χαμόγελο, φερθείτε με την ακαταμάχητη εξωστρέφειά σας και κερδίστε εκ νέου τις εντυπώσεις, όπου και αν παρευρεθείτε. Παραβιάστε αν χρειαστεί το πρωτόκολλο και κλέψτε την καρδιά εκείνη που δεν τολμούσατε μέχρι χτες, ή δε σας ανήκει γιατί μπορεί να βρίσκεται ερωτικά αλλού. Η αδρεναλίνη θα σας καθοδηγήσει, είναι σίγουρο και ίσως η τόλμη να ξεπεράσετε τα ταμπού σας. Ο έρωτας σας προκαλεί και τον προκαλείτε κι αυτό είναι γεγονός. Ζήστε τον δίχως αύριο λοιπόν.

Ιχθύς

Αναμνήσεις σας φέρνει η μέρα αυτή και κάποιες από αυτές, προέρχονται από έντονες ερωτικές στιγμές που ζήσατε κάποτε. Ε, και; Τι σας εμποδίζει να τις ξανά ζήσετε. Βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ανοίξτε την καρδιά σας, δείξτε το ευαίσθητο πρόσωπό σας και κερδίστε τις εντυπώσεις. Ναι ο έρωτας θα έρθει κοντά σας, στο πρόσωπο που μόλις γνωρίσετε μέσα από μία φιλική συντροφιά, μέσα από το φίλο που θα σας φέρει σε επαφή ένας άλλος φίλος. Εκπληκτικό; Βάλτε λοιπόν τη φαντασία σας και αφουγκραστείτε τα μηνύματα που θα δεχτείτε ως ερωτικές προκλήσεις.

Πηγή: oroskopos.tv