Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 7 Μαρτίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 7 Μαρτίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Σάββατο 7 Μαρτίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Ηρθε η στιγμή να ρίξετε μια ματιά στα βαθύτερα συναισθήματα σας και να αφήσετε μερικά να αναδυθούν στην επιφάνεια.


ΤΑΥΡΟΣ

Αργότερα μέσα στη μέρα, θα μάθετε κάτι πολύ ευχάριστο!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε πολλές προτάσεις και διαπραγματεύσεις σχετικά με τα καθημερινά έργα της δουλειάς σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάλτε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις σε μια σειρά.


ΛΕΩΝ

Αργότερα μέσα στη μέρα, η ενέργεια σας είναι πιο κατάλληλη για πολλά σημαντικά θέματα...


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε ανάγκη να διασκεδάζετε πιο πολύ ή να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι με το ταίρι σας;


ΖΥΓΟΣ

Έχετε κατασταλάξει ότι είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες αλλαγές στην προσωπική και ερωτική σας ζωή.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έρθετε σε επαφή με καλούς φίλους και θα περάστε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια περίοδος στην οποία θα γίνετε η καλύτερη βερσιόν του εαυτού σας ξεκινά!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή η ειλικρίνεια αρκεί να μην πείτε το λάθος πράγμα σε ένα πολύ σημαντικό ραντεβού.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περάστε λίγο χρόνο με τους φίλους σας στα μέσα του μήνα. Ένα δείπνο ή ένα ποτό μαζί τους, είναι μια καλή επιλογή.


ΙΧΘΕΙΣ

Κάντε σωστή διαχείριση χρημάτων για να μην ξεμείνετε αργότερα.

Διαβάστε και τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη εδώ - Για ποιους είναι sos μέρα αύριο

eradio.gr

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο 7 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Ωραίες, απολαυστικές και άκρως ερωτικές στιγμές θα περάσετε με τον σύντροφό σας αρκεί να μην αρχίσετε τις γκρίνιες για εντελώς ανούσια πράγματα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε καλά και το καλό θα έρθει μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να αφήσετε πίσω την καχυποψία εάν θέλετε να έχετε ένα ευχάριστο διήμερο. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να ηρεμήσουν λίγο γιατί το πρόσωπο που έχουν γνωρίσει θέλει πολύ, απλά έχει πιο αργούς ρυθμούς από εσάς. Απολαύστε τις στιγμές μαζί του χωρίς να έχετε δεύτερες σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το διήμερο απαιτεί από εσάς να κάνετε εκπλήξεις στο ταίρι σας που θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας και σας οδηγήσει σε ερωτικές στιγμές έντονες. Οι αδέσμευτοι δεν πρέπει να αφήσουν κάποια περιστατικά να τους ρίξουν ψυχολογικά και πρέπει να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα εάν θέλουν να ανοίξει ο κύκλος τους και να έχουν ελπίδες να βρεθεί κάτι αξιόλογο, αλλιώς θα είστε αναγκασμένοι να περιφέρεστε στα ίδια άτομα. Οι δεσμευμένοι θα έχετε όρεξη για εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας που θα σας πάνε ένα βήμα παρακάτω.

ΛΕΩΝ

Οι δεσμευμένοι που είχατε προβλήματα στη σχέση σας πρέπει να τα αφήσετε πίσω σας και να δείτε τα γεγονότα πιο ώριμα. Συζητήσεις χωρίς εντάσεις και η συμφιλίωση είναι ευνοϊκά για εσάς το διήμερο. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να έχετε ένα μήνυμα έκπληξη από πρόσωπο του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αδέσμευτοι θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουν πως η μοναξιά στα αισθηματικά δεν φεύγει από τη μία ημέρα στην άλλη. Καλές οι προσπάθειες για ένα ταίρι αλλά εάν δεν εμφανίζεται αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κλειστείτε και στο σπίτι. Οι δεσμευμένοι να προσέχουν λίγο τα αιχμηρά λόγια τους.

ΖΥΓΟΣ

Τα μικρά σύννεφα στη σχέση σας έχουν να κάνουν με την δική αδιαφορία που προκαλεί σοβαρές ανασφάλειες στο ταίρι σας και το οποίο δικαίως γκρινιάζει μετά. Όσοι βγείτε και διασκεδάσετε το διήμερο δεν ξέρω εάν θα βρείτε ταίρι αλλά σίγουρα θα σας φλερτάρουν και αυτό θα σας ανεβάσει τη διάθεση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφήστε λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας και τα μαστοριλίκια στο σπίτι και αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας. Θα δείτε πως και εσείς τελικά αυτό είχατε ανάγκη. Οι αδέσμευτοι μέσα στο σπίτι κυριολεκτικά δεν θα βρείτε τίποτα. Βγείτε έξω κάντε γνωριμίες, διασκεδάστε και αφήστε τη μιζέρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συζητήσεις που θα κάνει το ταίρι σας δεν θα σας αρέσουν καθόλου και για αυτό έχετε ευθύνη εσείς, αφού τον τελευταίο καιρό δεν είστε και πολύ φρόνιμα παιδιά. Προσοχή μην χάσετε κάτι πολύτιμο. Οι αδέσμευτοι νιώθουν μεγαλύτερη ανάγκη να παίξουν ερωτικά παρά για κάτι σοβαρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χωρίς λόγο καυγάδες και παρεξηγήσεις μπορεί να χαλάσουν το κλίμα το διήμερο αλλά και πάλι είναι στο χέρι σας να αλλάξετε το κλίμα εάν κάνετε ένα βήμα πίσω. Οι αδέσμευτοι νιώθουν μεγαλύτερη ανάγκη να αφιερωθούν στον εαυτό τους και στην περιποίηση του εαυτού τους. Δεν είναι κακό αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μιλήστε στον σύντροφό σας για όλα εκείνα που σας απασχολούν και μην αφήνετε αυτό το κενό ανάμεσά σας. Εκεί θα είναι για εσάς και θα σας ηρεμήσει όσο δεν φαντάζεστε. Οι αδέσμευτοι θα χρειαστούν μεγαλύτερες προσπάθειες και καλύτερη διάθεση εάν θέλουν να βρουν κάτι στην ζωή τους.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι ανησυχίες που είχατε μέχρι τώρα στη ζωή σας θα σβηστούν εάν μιλήσετε με το ταίρι σας και τότε θα δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε ξανά ερωτευμένοι με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο έχει να σας κάνει σοβαρές προτάσεις.