Η Λίτσα Πατέρα προβλέπει - Πότε θα φτάσει η επιδημία στην κορύφωσή της

Τι θα γίνει με τον κορωνοϊό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Λίτσα Πατέρα προβλέπει - Πότε θα φτάσει η επιδημία στην κορύφωσή της

Η Λίτσα Πατέρα προβλέπει τι θα συμβεί με το "φαινόμενο" που σαρώνει όλες τις χώρες. Πότε θα φτάσει η επιδημία στην κορύφωσή της; Ο φονικός ιός, κορωνοϊός έχει επηρεάσει και την Ελλάδα, με τα κρούσματα να αυξάνονται κάθε μέρα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η αστρολόγος με το Happy Day, μίλησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή τόσο για τον κορονοϊό, όσο και τις αστρολογικές προβλέψεις που συμπίπτουν με αυτόν. Πότε αρχίζει η ευοίωνη περίοδος και πότε θα δούμε την κορύφωση;

Όλα όσα αποκάλυψε η Λίτσα Πατέρα με την πρόβλεψή της για το πότε θα φτάσει η επιδημία στην κορύφωσή της

Χαρακτηριστικά η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα δήλωσε στην εκπομπή της πρωινής εκπομπής για τον κορωνοϊό, “Εγώ ίσως να είμαι λίγο περισσότερο αισιόδοξη. Βλέπω μία ένταση στο τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Η Αφροδίτη θα μπει για 4 μήνες στους Διδύμους, αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε επικοινωνία, φλερτ, συζητήσεις, συναντήσεις. Σιγά σιγά πιστεύω θα φτιάξουν τα πράγματα, δεν είναι ένας καλός χρόνος, έχουμε πολλά ακόμα. Θέλω να ελπίζω ότι όλο αυτό το πολύ δυνατό, το οποίο μου μοιάζει να γίνεται ως το τέλος Μάρτη αρχές Απρίλη, σιγά σιγά θα καταλαγιάσει, εφόσον κι εμείς είμαστε σώφρονες και τυπικοί.

Γενικώς δεν είναι ένας καλός χρόνος. Αν σκεφτούμε ότι ο Άρης ο οποίος βρίσκεται στον Κριό και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του χρόνου, με έντονη δράση μοιάζει. Όμως το τέλος του χρόνου προβλέπεται ευοίωνο, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος μπαίνουν στον Υδροχόο. Αυτοί οι δύο πλανήτες είναι που χάλασαν τα πάντα. Σκεφτείτε ότι αυτοί ήταν το 1940″. Δείτε ωστόσο τι είχε να πει για την εξέλιξη του φονικού ιού και ο Κώστας Λεφάκης. Πότε θα υποχωρήσει κατά τα λεγόμενά του;

Τι θα συμβεί τον Απρίλιο σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ, Γιώργο Παναγιωτακόπουλο;

Ο Απρίλιος θα αποτελέσει έναν από τους «σκληρούς» μήνες για την εξάπλωση του κορωνοϊού όπως δήλωσε σήμερα με τον αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

«Αναμένεται με επιστημονικούς όρους τον Απρίλιο να κλιμακωθεί η επιδημία. Γι΄αυτό θα είναι σκληρός μήνας. Πρέπει να περάσουμε σε μία φάση άμβλυνσης, πρέπει να αμβλύνουμε το κύμα της επιδημίας ώστε να μπορέσει το σύστημα υγείας να ανταποκριθεί και να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες κυρίως από τις ευπαθείς ομάδες, αλλά και από τον πληθυσμό γενικότερα» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.