Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 19 Μαρτίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού κύκλου!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 19 Μαρτίου;
Ζώδια 19.03.2020 07:10
Από Youweekly Team

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Πέμπτη 19 Μαρτίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

Πάμε να δούμε αναλυτικά...

ΚΡΙΟΣ

Δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι έχετε μια μεγάλη ανάγκη να ζήσετε τα όνειρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν μπορείτε να μαντέψετε πως θα συμπεριφερθεί ο σύντροφός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν αρνηθείτε να προχωρήσετε στο παιχνίδι κάποιου, να είστε προσεκτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι φίλοι θα σας εκνευρίσουν σήμερα, ειδικά αν φαίνονται αποφασισμένοι να κάνουν τα πράγματα με το δικό τους τρόπο.

ΛΕΩΝ

Από πλευράς σας αρκεί να αποφασίσετε ρεαλιστικά να γυρίσετε σελίδα, να ξεκινήσετε τα καινούργια κεφάλαια της ζωής σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην δείξετε στους άλλους τα λάθη τους αφήστε τους να τα καταλάβουν μόνοι τους.

ΖΥΓΟΣ

Θα ακούσετε ένα χαρούμενο νέο από τον σύντροφό σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα είναι διασκεδαστικό να έρθετε σε επαφή με τους φίλους σας σε μία κοινωνική κατάσταση σήμερα,

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμάζεστε για αλλαγές στα προσωπικά σας, ενώ αλλάζετε το σπίτι σας με μια ανακαίνιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάρτε έξυπνες αποφάσεις βασιζόμενοι στο πως θέλετε να εξελιχθεί η μέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε προσοχή στην κατεύθυνση που σας δείχνουν τα ένστικτά σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Θα είστε σε καλό δρόμο και μπορείτε να προχωρήσετε προς τους στόχους σας σήμερα. Δώστε την ενέργειά σας. Μη χάσετε και την απίστευτη πρόβλεψη του Κώστα Λεφάκη για την εξέλιξη του κορωνοϊού!

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 19 Μαρτίου

Κριός

Σε επίπεδο συναισθηματικό, πιθανόν να μην έχετε κατασταλάξει για το τι θα θέλατε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και αυτό μπορεί να συμβαίνει, είτε βρίσκεστε σε μία μόνιμη ερωτική σχέση επίσημη ή ανεπίσημη, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Μερικές φορές μάλιστα, η συμπεριφορά σας παρουσιάζει μια αμφιθυμία που δεν αφήνει ούτε στο σύντροφό σας, ούτε σε όποιον επιθυμεί να σας πλησιάσει, το περιθώριο να σας καταλάβει. Σήμερα λοιπόν μάλλον θα είστε απρόσιτοι ερωτικά και κλεισμένοι στον εαυτό σας. Ούτε λόγος δε γίνεται να φλερτάρετε. Βρείτε τα με τον εαυτό σας λοιπόν.

Ταύρος

Ένας έρωτας μπορεί να έρθει ξαφνικά και να ανατρέψει την καθημερινότητά σας από το πουθενά. Αυτό είναι ένα σενάριο που παίζει δυνατά για εσάς στους ουρανούς το διάστημα αυτό και αν είναι κάτι που το επιθυμεί η καρδιά σας, δεν έχετε παρά να ανοιχτείτε στην προοπτική αυτή. Εκείνο που πρέπει να κάνετε είναι να φανείτε περισσότερο τολμηροί, εάν θέλετε να αλλάξετε την κατάσταση που επικρατεί στο ερωτικό σας επίπεδο. Μην περιμένετε λοιπόν μόνο όλα να συμβούν από τύχη. Να θυμάστε ότι στον έρωτα το τολμών σίγουρα κερδίζει και στην περίπτωσή σας ισχύει με το παραπάνω.

Δίδυμοι

Στο πρόσωπο ενός ανθρώπου θα βρείτε σήμερα την συμπαράσταση και την ένθερμη υποστήριξη σε ότι σας απασχολεί. Κατά πάσα πιθανότητα ο σύντροφός σας θα είναι εκείνος που θα επιχειρήσει να καθησυχάσει τους φόβους ή το άγχος σας κι αν είστε αδέσμευτοι, φαίνεται πως ο άνθρωπος που θα σας συμπαρασταθεί, θα είναι, μάλλον καιρό τώρα ερωτευμένος μαζί σας. Μαλακώστε λοιπόν τη συμπεριφορά σας απέναντί του. Μπορεί ο έρωτας πραγματικά να λειτουργήσει σαν βαλβίδα διαφυγής σας από όλα όσα σας αγχώνουν και σας κουράζουν στην καθημερινότητά σας. Δώστε του χώρο.

Καρκίνος

Ευχάριστες εξελίξεις δρομολογούνται υπέρ σας τις ημέρες αυτές. Αυτό μπορεί να προέλθει από τον επαγγελματικό σας χώρο, χώρους που μπορεί να δραστηριοποιείστε, ακόμα κι απ τους φίλους σας. Ίσως τώρα να σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, πόρτες που παρέμεναν κλειστές, άνθρωποι που θέλουν να σας βοηθήσουν. Κάπου εκεί κρύβεται και ο έρωτας. Διόλου απίθανο δεν είναι, εάν κάποια παλιά σας αγάπη σας επισκεφτεί από το παρελθόν, ή να έρθουν έτσι οι συνθήκες και να κάνετε μια συνάντηση, που όχι μόνο θα σας συγκινήσει αλλά και θα είναι ικανή να διεγείρει παλιά αισθήματα.

Λέων

Μπορεί στο μυαλό σας να επικρατήσει σήμερα το άγχος και ο προβληματισμός, για κάποιες εξελίξεις στην ροή της καθημερινότητάς σας που σας περιορίζουν και όλο αυτό να σας δημιουργήσει έναν υπέρμετρο εκνευρισμό. Καλό θα ήταν λοιπόν να κατευνάσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες που δημιουργούνται μέσα σας και να μην ξεσπάτε στους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι σας. Ο σύντροφός σας μάλιστα, θα έχει πολλούς λόγους για να δυσαρεστηθεί από σας. Κι αν είστε μόνοι σας, δεν αποκλείεται ένας θαυμαστής σας να αποθαρρυνθεί να σας πλησιάσει, αφού δε θα είστε ερωτικοί.

Παρθένος

Εάν βρίσκεστε το τελευταίο διάστημα στη φάση της δημιουργίας μίας σχέσης που τίποτα δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι μπορεί να έχει και διάρκεια στο χρόνο, καλό θα ήταν προς το παρόν να μην επενδύσετε συναισθηματικά αμέσως και κυρίως να μην αφεθείτε σε αυτή και όπου σας βγάλει. Μπορεί να νιώθετε πως έχετε ανάγκη να ζήσετε το πάθος τον πόθο και την ένταση, κάντε το αλλά με τις λιγότερες συναισθηματικές απώλειες. Αυτό μάλιστα μπορεί να σας συμβεί, ανεξάρτητα από το αν είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, ή βρίσκεστε ήδη σε μόνιμη ερωτική σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη.

Ζυγός

Καλέστε στο σπίτι και στον προσωπικό σας χώρο, ανθρώπους που έχουν θετική ενέργεια και σκέψη. Ή αποδεχτείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν τις μέρες αυτές, γιατί μέσα από κει, ένα μαγικό ερωτικό κλίμα θα ξεπηδήσει και να σας αιφνιδιάσει ευχάριστα. Όσο κι αν υπάρχουν χίλια δυο που ζητούν από σας λύσεις, θα καταφέρει ο έρωτας να σας αποσπάσει την προσοχή. Πέστε λοιπόν το ναι, ακόμα και μέσα από ένα φαινομενικά παιχνιδιάρικο φλερτ. Από κει και πέρα, μπορεί κάτι τόσο απλό, να μετατραπεί σε κάτι πολύ σπουδαίο που θα σας αφυπνίσει εκ νέου πολύ δυνατά συναισθήματα.

Σκορπιός

Με περισσότερο εξωστρεφή διάθεση θα σας βρει η ημέρα σήμερα. Ίσως κι εσείς να θελήσετε να ξεφύγετε από μια καθημερινότητα που σας καταπιέζει συναισθηματικά και να αποδεχτείτε ή να κάνετε μια πρόσκληση σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για μία έξοδο ή μια συνεύρεση. Το πρώτο βήμα λοιπόν θα έχει γίνει. Διεύρυνση του κοινωνικού και φιλικού σας κύκλου χρειάζεστε για να ξεφύγετε από το μυαλό σας και όσα το περιορίζουν να εξελιχθεί. Δεν αποκλείεται κάπου εκεί έξω, να κάνετε και μια γνωριμία, που αρχικά θα σας βγάλει από τα συνηθισμένα. Μετά όμως μπορεί να γίνει έρωτας.

Τοξότης

Έξω σίγουρα αν ρίξετε μια ματιά, τρέχει η Άνοιξη και μαζί της, έρχεται και η αναγέννηση μέσα σας. Ναι, τώρα ένας νέος συναρπαστικός έρωτας έρχεται να σας αιφνιδιάσει ευχάριστα και να κατακτήσει τη σκέψη σας. Ίσως να τον δείτε να ξεπροβάλλει από το πρόσωπο ενός μέχρι τώρα φίλου σας, συνεργάτη, ή κοινού γνωστού σας, μέσα από μια δραστηριότητα που συμμετέχετε. Το σίγουρο είναι ότι σπίθες ερωτικές θα ανάβουν τόσο μέσα σας, όσο και μέσα του. Γιατί λοιπόν να μην αποδράσετε με μία ερωτική περιπέτεια που τώρα θα εξελίσσεται και θα καλλιεργείτε δυνατά, γεμάτη πάθος και πόθο;

Αιγόκερως

Ο συναισθηματικός και ερωτικός σας κόσμος, σας δίνει την αίσθηση του ατάιστου. Ναι νιώθετε την ανάγκη το αφυπνισμένο πάθος και οι πόθοι σας να εκτονωθούν. Όμως αναρωτηθήκατε ποτέ, ότι με τον τρόπο που προβάλλετε τον εαυτό σας και το χαρακτήρα σας, αποθαρρύνει κάποιο άτομο, να σας πλησιάσει ερωτικά; Με ύφος σχεδόν απόλυτο για τη σιγουριά του, πόσο κατά τη γνώμη σας επιτρέπει να εκφραστεί ένας άνθρωπος όπως πιστεύει απέναντί σας; Ο έρωτας θέλει ελαστικότητα και άλλη στρατηγική από εκείνη που είχατε μέχρι σήμερα. Αναθεωρήστε λοιπόν τους τρόπους σας απέναντί το.

Υδροχόος

Μπορεί τελικά να παρερμηνεύσετε κάποια πράγματα που θα σας πει σήμερα ο σύντροφό σας και να μην προβληματιστείτε όσο θα έπρεπε σχετικά με ένα ζήτημα που τον απασχολεί και αφετηρία έχει την ίδια σας τη σχέση. Όμως καλό θα ήταν να έχετε το μυαλό σας ανοιχτό, γιατί τώρα μπορεί μεταξύ σας να δημιουργηθούν χάσματα. Από την άλλη μεριά, εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ίσως να πιστέψετε ότι το ενδιαφέρον κάποιου ανθρώπου που προσπαθεί να σας προσεγγίσει, να θεωρήσετε ότι το κάνει για να σας πολιορκήσει ερωτικά. Προσοχή στις λάθος εντυπώσεις που θα σας εκθέσουν.

Ιχθύς

Μπορεί σήμερα να σας βάλει στη διαδικασία να απολογηθείτε, ένας άνθρωπος που αγαπάτε, ο σύντροφός σας, ή εκείνος που το τελευταίο διάστημα έχετε έρθει κοντά, γιατί το βιώνει σαν να επιθυμείτε να απομακρυνθείτε από κοντά του. Ίσως αν όχι αυτό, να χρειαστεί να λογοδοτήσετε μαζί του, λόγω κάποιων ανυπόστατων λεγόμενων ενός παρασκηνίου, που καλλιεργείται το τελευταίο διάστημα, γύρω απ το όνομά σας. Ή τέλος ένας άνθρωπος από το ερωτικό σας παρελθόν, να θελήσει να του δώσετε άλλη μια ευκαιρία για να μπει στη ζωή σας εκ νέου, ενώ πραγματικά δεν το αξίζει.

oroskopos.tv

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Τα 4 ζώδια που θα έχουν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα!

Έρχεται τετράγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα! - Δείτε ποια ζώδια επηρεάζει!

Share