Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βίκυ Παγιατάκη: Προβλέπει μέχρι ποια ημερομηνία η Ελλάδα θα βρίσκεται σε 'δύσκολη" θέση

Ποια κατάσταση θα αντιμετωπίσουμε

Βίκυ Παγιατάκη: Προβλέπει μέχρι ποια ημερομηνία η Ελλάδα θα βρίσκεται σε 'δύσκολη
ΖΩΔΙΑ 24.03.2020 12:40
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

H Βίκυ Παγιατάκη προβλέπει μέχρι ποια ημερομηνία η Ελλάδα θα βρίσκεται σε "δύσκολη" θέση. Η ίδια σήμερα δεν έδωσε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, αλλά αναφέρθηκε στην κατάσταση που βιώνουμε.

Η αστρολόγος εμφανίζεται καθημερινά στην εκπομπή "Ευτυχείτε" και μας δίνει τις αστρολογικές μας προβλέψεις και για τα 12 ζώδια. Αυτή την φορά μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας λόγω της καραντίνας και είπες τις προβλέψεις της.

Οι σημερινές προβλέψεις δεν αφορούσαν τα ζώδια, αλλά την Ελλάδα και την κατάσταση που βιώνουμε, ενώ αποκάλυψε και ποιες οι κρίσιμες ημερομηνίες και πότε θα τελειώσει όλο αυτό.

Μέχρι ποια ημερομηνία πρόβλεψε η Βίκυ Παγιατάκη ότι η Ελλάδα θα βρίσκεται σε 'δύσκολη" θέση

“Όταν είχα κάνει τις ετήσιες προβλέψεις για το 2020, στο τέλος Νοέμβρη του 2019, είχα γράψει τα εξής: Στις 23 Μαρτίου 2020 ο Κρόνος εισέρχεται σε μια δοκιμαστική πρόβα στον Υδροχόο. Θα επηρεάσει περισσότερο τους Υδροχόους, τους Ταύρους, τους Λέοντες και τους Σκορπιούς. Η Ελλάδα βάλλεται από δύο πλευρές, είναι Υδροχόος και Ταύρος.

Θα χρειαστεί πολύ προσεκτική αντιμετώπιση για το 2020. Όταν δεχόμαστε την επίδραση αυτού του πλανήτη, είναι σαν να ερχόμαστε σε μια μετωπική σύγκρουση με τον εαυτό μας και με πολλές από τις ιδέες, τις αξίες και τις προτεραιότητες που είχαμε υιοθετήσει μέχρι τότε. Εξωτερικά γεγονότα ευρωπαϊκού αλλά και παγκοσμίου ενδιαφέροντος μπορεί να προκαλέσουν ανησυχία. Αυτά μπορεί να είναι πολιτικά, κοινωνικά, μεταναστευτικό και άλλα. Το δεύτερο ζώδιο της Ελλάδας είναι ο Ταύρος και το ευνοϊκό τρίγωνο του Δία με τον Αιγόκερο θα μας βοηθήσει. Θα χρησιμεύσει σαν αναπνευστήρας μια που θα βρισκόμαστε ακόμα με το κεφάλι μέσα στο νερό. Δείτε και τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για αυτό που ζούμε

Από αυτό προκύπτει ότι μέχρι την 1η Ιουλίου θα βρισκόμαστε σε αυτή την περίεργη κατάσταση, αλλά για την Ελλάδα συγκεκριμένα, το δύσκολο διάστημα ξεκινάει από 31 Μαρτίου μέχρι 15 Μαΐου και μετά πιστεύω σιγά σιγά θα μπορούμε να μπούμε σε μια καλύτερη τροχιά. Το διάστημα από τις 23 Μαρτίου μέχρι την 1η Ιουλίου θα υπάρξει κάτι το οποίο θα χτυπήσει αυτή την ίωση. Μη βιαστείτε όλοι να πιστέψετε ότι βρέθηκε το φάρμακο, γιατί χρειάζεται χρόνος για να δοκιμαστεί” είπε η αστρολόγος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί! Αυτό το ζώδιο δεν έχει ελπίδες! Κρίσιμες στιγμές...

Βίκυ Παγιατάκη: "Θα "αρρωστήσουν" δυο ζώδια από τις δύσκολες ώρες που θα τους "χτυπήσουν"!

Share