Ζώδια: Ο Άρης πέρασε στον Υδροχόο - Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί

Τι περιμένει τα 12 ζώδια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Ο Άρης πέρασε στον Υδροχόο - Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί

Ο Άρης πέρασε στον Υδροχόο και η Άση Μπήλιου δίνει προειδοποίηση στα ζώδια που πρέπει τώρα να προσέχουν. Δείτε τα όσα είπε στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου η αστρολόγος.

Η Άση Μπήλιου μέσα από την εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου, μας λέει καθημερινά τα ζώδια. Η αστρολόγος δίνει tips για την συγκεκριμένη ημέρα, ενώ λέει και τα όσα συμβαίνουν σε πλανητικό επίπεδο.

Έτσι και σήμερα Τρίτη (31/3) η γνωστή αστρολόγος βγήκε μέσω skype στην εκπομπή του Star (λόγω φυσικά και των εξελίξεων που έχουμε με τον κορωνοϊό) και μας είπε όλα αυτά που μας περιμένουν. Πώς θα επηρεάσει ο Άρης που πλέον έχει περάσει στον Υδροχόο, τα 12 ζώδια και ποια είναι αυτά που πρέπει να δείξουν προσοχή;

Ποια η προειδοποίηση που κάνει για τα 12 ζώδια η Άση Μπήλιου; - Όσα είπε για το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο

Έχουμε και λέμε λοιπόν! H αστρολόγος είπε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή ότι:

“Ο Άρης μπήκε στον Υδροχόο από χθες βράδυ, θα μείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 13 Μαΐου. Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας αυτή την ημερομηνία. Εκεί πέρα θα αρχίσει να φαίνεται κάτι καλύτερο. Στο ζώδιο του Υδροχόου ο Άρης ψάχνει ελευθερία, ανεξαρτησία, είναι υπέρμαχος των ιδεών, της δικαιοσύνης, πολεμά για τους άλλους.

Ακόμα πρόσθεσε ότι: "ο Κρόνος, από την άλλη, που συναντιέται σήμερα μαζί του, δείχνει περιορισμούς, δυσκολίες και επώδυνες καταστάσεις. Άρα, η συνάντησή του με τον Άρη σήμερα είναι από τις πιο απαιτητικές όψεις που μπορεί να έχουμε στην αστρολογία.

Αυτές τις μέρες μπορεί να έχουμε και περισσότερους περιορισμούς και πιο δύσκολα πράγματα να διαχειριστούμε. Η παράλληλη πορεία μεταξύ τους θα πάει μέχρι τις 10-11 Απριλίου. Αυτό θεωρώ ότι είναι και το πιο απαιτητικό διάστημα”. Σας έχουμε βέβαια και τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Απρίλιο. Δείτε τι μας περιμένει.

Το βίντεο με τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου