Μετακίνηση στον Κρόνο - Κόκκινο συναγερμό από τον Λεφάκη για τους Αιγόκερους

Ο Απρίλιος θα είναι δύσκολος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετακίνηση στον Κρόνο - Κόκκινο συναγερμό από τον Λεφάκη για τους Αιγόκερους

Ο κορυφαίος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, χτυπάει κόκκινο συναγερμό για τους Αιγόκερους και τονίζει πως ο Απρίλιος με την μετακίνηση στον Κρόνο θα είναι αρκετά δύσκολο σε κάποια κομμάτια του.

Πρόκειται για ένα διάστημα γεμάτο δραστηριότητα, αλλά τα άμεσα αποτελέσματα θα είναι δυσανάλογα μικρά. Η μετακίνηση του Κρόνου, προειδοποιητικά στον Υδροχόο, σας δίνει μηνύματα για το μέλλον. Η πιο γρήγορη πορεία του Άρη στον ίδιο ζωδιακό χώρο, σας υποχρεώνει να μεριμνήσετε ενεργά και άμεσα για την ανασύσταση των οικονομικών σας.

Επαγγελματικά των Αιγόκερων

Όπως αναφέρει στον oroskopo.gr η Αφροδίτη στους Διδύμους βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας και για αρκετούς από εσάς αυξάνει τον τζίρο των εισπράξεων. Γενικότερα όμως, μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να ανατραπούν. Δεχτείτε με υπομονή κάποια ανεπιθύμητη αλλαγή, ή στασιμότητα, μέχρι να βρείτε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας. Ακόμα, μην αφήνετε να σας καταλάβουν άγχη και εκνευρισμός, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείτε αντιμέτωποι με ανθρώπους από τους οποίους περιμένετε σημαντική βοήθεια.

Ερωτικά των Αιγόκερων

Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κινητικότητα, αλλά σχετικά, μικρή ικανοποίηση. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες νιώθετε μια πρώτη βελτίωση στις υποθέσεις και στις δραστηριότητές σας. Το γενικότερο όμως κλίμα που επικρατεί σας υποχρεώνει να αλλάξετε τακτικές και σκέψεις στο χειρισμό της δουλειάς και των επιδιώξεών σας.

Οικογενειακά των Αιγόκερων

Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν για τα οποία οι λύσεις δεν είναι δύσκολο να υπάρξουν. Όσοι αρχίζετε τώρα μια σχέση, μη βιαστείτε να τη θεωρήσετε σαν κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη ζωή σας.

Δείτε εδώ και τις αναλυτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Απρίλιο, για όλα τα ζώδια!

Σημερινές προβλέψεις για Αιγόκερω

Γενικά

Καλό Μήνα Αιγόκερε! Σήμερα είσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και φυσικά όπως πάντα, γοητευτικός! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επικοινωνίες, αποφεύγεις να πάρεις μέρος σε τσακωμούς και καταφέρνεις να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία! Πιθανόν την σημερινή ημέρα, να εξαρτάσαι συναισθηματικά απ'την αποδοχή των άλλων και έτσι, να μην δίνεις την απαραίτητη προσοχή στα βαθύτερα και ουσιαστικότερα συναισθήματα τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος μην χάσεις σήμερα την ευκαιρία για ένα γοητευτικό φλερτ, που υπόσχεται σταθερό μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση της σχέσης ή του γάμου σου! Η τύχη σε βοηθά για ουσιαστική συντροφικότητα και για πλούσιες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, σε εμποδίζουν στην απόδοση σου, η τάση σου για αναποφασιστικότητα και αργούς ρυθμούς! Οικονομικά, είσαι αρκετά επιρρεπής σε ανούσια έξοδα!