Αποχωρεί ο Άρης και οι Καρκίνοι παίρνουν ανάσα τον Απρίλιο

Ο Κώστας Λεφάκης δίνει τις προβλέψεις του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποχωρεί ο Άρης και οι Καρκίνοι παίρνουν ανάσα τον Απρίλιο

Ανάσα από τα προβλήματά τους φαίνεται πως θα πάρουν οι Καρκίνοι τον Απρίλιο αφού σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη αποχωρεί επιτέλους ο Άρης.

Όπως αναφέρει στο oroskopos.gr ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που φέρνει ένταση σε ζητήματα που αφορούν την εργασία, την οικογένεια, αλλά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ωστόσο, η αποχώρηση του Άρη, αλλά και του Κρόνου από τον Αιγόκερω, θα σας φέρουν σταδιακά βελτίωση των συνθηκών στις διαπροσωπικές σας επαφές.

Η ψυχολογική σας διάθεση βελτιώνεται, σε αυτό θα βοηθήσει άλλωστε η Αφορδίτη από τους Διδύμους. Επιπλέον, θα μπορέσετε να εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο ταλέντα τα οποία και είχατε αναξιοποίητα ως τώρα.

Η καθημερινότητα αναμένεται έντονη και γρήγορη στη ροή της ενέργειας, οι δυσκολίες και οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν, ειδικά στο μέσον του μήνα, αλλά θα είναι σύντομες. Δείξτε πνεύμα συνεργασίας με τους ισχυρούς του περιβάλλοντός σας. Αποφύγετε σχόλια και παρεξηγήσεις στο χώρο των συναναστροφών. Προσαρμοστείτε στο γενικότερο κλίμα που επικρατεί.

Πάνω από όλα όμως τονίστε την αισιοδοξία σας και καταπολεμήστε τους φόβους που άφησαν μέσα σας, οι τελευταίοι μήνες. Μην είστε προκατειλημμένοι, αλλά άλλο τόσο μην είστε και απρόσεκτοι τις στιγμές που οι εντυπώσεις των γεγονότων σας παρασύρουν να εκφραστείτε παρορμητικά. Οι γονείς φροντίστε τις σχέσεις με τα παιδιά σας και οι πρόσφατα ερωτευμένοι, γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι με τον, ή την σύντροφό σας. Η περίοδος του Πάσχα μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία μιας ευχάριστης και χρήσιμης διακοπής από ευθύνες και σκοτούρες.

Ωστόσο, δείτε εδώ και τις προβλέψεις που έχει δώσει ο Κώστας Λεφάκης για τον φονικό ιό

Καρκίνος σήμερα 1/4 - Ημερήσιες προβλέψεις

Γενικά

Καλό Μήνα Καρκίνε! Σήμερα με την Σελήνη στο Ζώδιο σου, ξεχωρίζεις για την λάμψη σου και την ικανότητα σου να τραβάς το ενδιαφέρον πάνω σου, όπως και για την αυξημένη δυναμικότητα σου! Προσοχή μόνο στην τάση σου να είσαι απαιτητικός και υπερβολικά παραπονιάρης, συμπεριφορά που μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις και εντάσεις στις κοινωνικές και διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με ένα νέο φλερτ, αλλά τελικά διαπιστώνεις ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται, γι’αυτό συγκρατήσου! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για εντάσεις! Αντ’αυτού, εκμεταλλεύσου την ενέργεια σου, στην κρεβατοκάμαρα με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα είσαι αρκετά δυναμικός και με αυτοπεποίθηση κι αυτό θα φέρει θετικά αποτελέσματα! Οικονομικά δρας απερίσκεπτα και ξοδεύεις επιπόλαια, οπότε καλύτερα όχι σημαντικές αγορές σήμερα!