Αλλαγές στα ερωτικά των Ταύρων - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί για τον Απρίλιο

Μεγάλη προσοχή, έρχονται αλλαγές!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλλαγές στα ερωτικά των Ταύρων - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί για τον Απρίλιο

Ο Απρίλιος είναι εδώ και ο κορυφαίος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, προειδοποιεί τους Ταύρους τόσο για τα ερωτικά τους που θα έρθουν μεγάλες αλλαγές αλλά και τα όλα τα υπόλοιπα.

Ο Απρίλιος για εσάς τους Ταύρους είναι ένας δραστήριος μήνας που σας ωθεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Το ξεκίνημα αυτό αφορά την καριέρα σας αλλά για κάποιους και τον τομέα των αισθηματικών σας. Αυτό το μήνα δεν θα λείψουν οι συμπτώσεις και τα γεγονότα που θα φέρουν αλλαγή στη ζωή σας, το ίδιο θα συμβεί και με την συμπεριφορά πολλών ανθρώπων που σας πλαισιώνουν.

Τόσο ο Άρης όσο και ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζουν με τρόπο αργό αλλά σταθερό μία νέα εποχή για εσάς. Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, δημιουργείται μία νέα προοπτική για την ερωτική σας ζωή. Γίενστε αρκετά πιο ευέλικτοι και μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα την αισθηματική σας ζωή συγκριτικά με το παρελθόν. Ο Δίας από τον Αιγόκερω υποστηρίζει τα βήματα και τις διεκδικήσεις σας με κάθε τρόπο.

Σας βοηθά να σπουδάσετε, να κάνετε ταξίδια ή να κλείσετε συμφωνίες. Οι νέες προοπτικές που ανοίγονται στη ζωή σας, απαιτούν πλέον από εσάς περισσότερη εργατικότητα αλλά και αφοσίωση. Θα πρέπει να θυμάστε ότι ανήκετε στους τυχερούς αυτής της εποχής, οι θυσίες σας θα πιάσουν τόπο! Δείξτε περισσότερη προνοητικότητα για τα οικονομικά σας, αποφεύγοντας τις άσκοπες σπατάλες. Η αλλαγή τόπου διαμονής ή εργασίας σας ευνοεί και σας βοηθά να βελτιώσετε με τον καλύτερο τρόπο τις συνθήκες της ζωής σας.

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που σας καλεί να εργαστείτε ομαδικά, αλλά και να καταπολεμήσετε φόβους ή και προκαταλήψεις που άφησε επάνω σας το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Δείτε εδώ και τις αναλυτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Απρίλιο, για όλα τα ζώδια!

Ταύρος σήμερα 2/4 - Ημερήσιες προβλέψεις

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι μία ξεκάθαρα εύκολη υπόθεση! Ο άμεσος, κατανοητός και ευθύς τρόπος που μιλάς και επικοινωνείς, θα φέρει στο δρόμο σου, πολλές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή και να πετύχεις στόχους! Οι δράσεις σου και οι ιδέες σου σε καταστάσεις και περιστάσεις, είναι απόλυτα ικανοποιητικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου, χρειάζεται άμεσα περισσότερη υπευθυνότητα, εντιμότητα και συναίσθημα από μέρους σου! Σήμερα, αν δεχτείς κάποια παράπονα από τον σύντροφο, κάτσε και άκου τι έχει να σου πει και μην αδιαφορείς ! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ερωτικές επικοινωνίες και φλερτ και νιώθεις απόλυτα επιθυμητός και περιζήτητος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός με συνεργάτες και συναδέλφους, ώστε να οι διαπροσωπικές σχέσεις, να είναι ομαλές. Κάποια μικρά έξοδα, θα... συνεχίστε στο oroskopos.gr