Εξαντλητικός ο Απρίλιος για τους Ζυγούς

Αναλυτικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξαντλητικός ο Απρίλιος για τους Ζυγούς

Ο Απρίλιος που κατέφθασε, σύμφωνα με τον κορυφαίο αστρολόγο, Κώστα Λεφάκη, θα είναι αρκετά εξαντλητικός για του Ζυγούς! Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις του.

Τον Απρίλιο σας δίνονται οι ευκαιρίες εκείνες για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες στην εργασία και στα οικονομικά σας, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας για να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. Ο μήνας φέρνει την ανανέωση στη ζωή σας αλλά και νέες εξελίξεις που θα σας ενθαρρύνουν! Χαρακτηριστική θα είναι η βελτίωση στον τομέα των επαγγελματικών σας, ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε βελτίωση στο περιβάλλον της εργασίας σας! Δεν θα λείψουν όμως αυτό το μήνα και κάποιες προκλήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας.

Η κούραση της καθημερινότητας συχνά θα σας εξαντλεί, ωστόσο θα μπορείτε να αποδίδεται πολύ καλύτερα συγκριτικά με τον Μάρτιο. Αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να ελέγξετε, είναι την παρορμητικότητα και την επιθετικότητα που θα σας διακρίνει. Αποφύγετε τις αντιθέσεις αλλά και καταστάσεις που εκ των προτέρων γνωρίζετε ότι θα σας βάλουν σε μεγάλη ταλαιπωρία και δεν θα μπορέσετε να τις ολοκληρώσετε. Στα οικονομικά σας θα υπάρξει βελτίωση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχετε προβληματισμούς για την πορεία σας.

Η φυσική σας κατάσταση βελτιώνεται το ίδιο και η διάθεσή σας, ενώ τα ερωτικά σας ενδιαφέροντα αρχίζουν και σας ενεργοποιούν ευχάριστα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο Άρης από τον Υδροχόο, φιλικά προσκείμενοι με το ζώδιο σας αποτελούν ένα σημαντικό δώρο αυτή την περίοδο που σας προσφέρει τύχη στις ερωτικές επιδιώξεις μετά από το δύσκολο τρίμηνο που περάσατε. Πιο ευτυχισμένοι είστε ωστόσο αυτό το μήνα όσοι παραμένετε αδέσμευτοι ή έχετε πρόσφατα χωρίσει. Όσοι διατηρείτε μία σταθερή σχέση, έχψετε ακόμα δυσκολίες που μπορεί να μην έχουν άμεσο σύνδεσμο με τον σύντροφό σας, αλλά με το περιβάλλον που ζείτε.

Δείτε, εδώ την ημερομηνία που θα πάρετε ευχάριστα νέα!

Κριός σήμερα 6/4 - Ημερήσιες προβλέψεις

Γενικά

Φίλε Κριέ, η σημερινή μέρα, είναι ιδανική για ενασχόληση και βελτίωση της ρουτίνας της καθημερινότητας σου! Είναι η κατάλληλη στιγμή, να ασχοληθείς με την καλή κατάσταση του σώματος σου και της ψυχικής σου ευεξίας και να αρπάξεις ευκαιρίες, ώστε να ξεκινήσεις διατροφή ή γυμναστική, να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου, να κάνεις εκκαθάριση και ξεκαθάρισμα γενικά στην ζωή σου, ακόμα και να κόψεις μία και καλή, μία κακή σου συνήθεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο, σήμερα πιθανόν να διαπιστώσεις πως πρέπει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα επικοινωνιακά, για να προχωρήσουν τα ερωτικά σου σχέδια! Μην διστάσεις να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε σήμερα «πίσω» και κακόμαθε τον σύντροφο σου, ακόμα κι αν είχατε κάποιες διαφωνίες τελευταία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα έχεις βελτίωση, αφού προβάλλεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου! Κάνεις σαφώς καλύτερη διαχείριση χρημάτων και έτσι θα έχεις κέρδη!