Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί για τα 12 ζώδια - «Πανσέληνος μεν όμως...»

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί για τα 12 ζώδια - «Πανσέληνος μεν όμως...»

Μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 η Λίτσα Πατέρα είπε τις προβλέψεις τις ημέρας και προειδοποίησε για τα 12 ζώδια. Όπως ανέφερε στον αέρα του πλατό μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης μεταξύ άλλων «Πανσέληνος μεν, όμως σχέσεις θα μπορούσαν να βελτιωθούν».

Όπως μας είχε ενημερώσει από την Δευτέρα η έμπειρη και αγαπημένη αστρολόγος, η εβδομάδα θα είναι δύσκολη για τους περισσότερους. Πόσο μάλλον όταν από αύριο περιμένουμε και μια Πανσέληνο καθόλου θετική που δεν θα βοηθήσει και στις μεταξύ μας σχέσεις.

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο και ποια θα ευνοηθούν; Δείτε αναλυτικά

Δείτε ωστόσο αναλυτικά και τις προβλέψεις της ημέρας!

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για την πανδημία - Τι προειδοποίησε;

Η Λίτσα Πατέρα έκανε προβλέψεις για την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη. Πότε θα έχουμε ευχάριστα νέα σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η γνωστή αστρολόγος στον αέρα της εκπομπής Πρωινό.

Μετά από απουσία δυο εβδομάδων λόγω κορωνοϊού η εκπομπή Πρωινό επέστρεψε και η Λίτσα Πατέρα βγήκε τηλεφωνικά το πρωί της Δευτέρας. Η Φαίη Σκορδά βγήκε με μόνο δυο συνεργάτης στο πλευρό της και οι άλλοι βγήκαν ζωντανά από τα σπίτια τους.

Η γνωστή αστρολόγος σημείωσε πως αυτές τις μέρες θα ζήσουμε την κορύφωση του ιού και πως τα νέα που έρχονται τον Μάιο, είναι πολύ ευχάριστα αφού θα έχουμε αισιόδοξες εξελίξεις σε αυτό το θέμα.

Η πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για την πανδημία

“Τέλος Μαρτίου αρχές Απριλίου είναι στην κορύφωση οι δύσκολες μέρες. Δεν τελειώνουν τόσο γρήγορα αυτά τα πράγματα. Έχω να πω αρκετά ευχάριστα για τον Μάιο.

Από μεθαύριο και για τέσσερις μήνες η Αφροδίτη θα μείνει στους Διδύμους. Θα φοβόμαστε να πλησιάσουμε ο ένας τον άλλον, γίνονται κάποιες συζητήσεις, απιστίες. Γενικώς όμως θα είμαστε αρκετά καλά, έχουμε γερό κύτταρο και η Ελλάδα και οι Έλληνες. Δείτε και την πρόβλεψη του Κώστα Λεφάκη για τον ιό

Αυτές τις μέρες ο Άρης αλλάζει ζώδιο, περνάει στον Υδροχόο, συναντάει τον Κρόνο, θα ακούμε πολλά για άλλα κράτη που θα πάρουν μέτρα για το πώς θα το ξεπεράσουμε αυτό. Η Σελήνη σήμερα στους Διδύμους.

Ζούμε στο peak της ιστορίας αυτής, γενικά όλοι, η οποία σιγά σιγά καταλαγιάζει και έχω να σας πω πολλά για τον Μάιο, τα οποία θα είναι ευχάριστα και αυτό πρέπει να μας κάνει αισιόδοξους και υπομονετικούς» ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή αστρολόγος.