Τα ζώδια μίλησαν - Έτσι θα αντιμετώπιζε το καθένα τον κορωνοϊό

Οι αντιδράσεις του ζωδιακού κύκλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα ζώδια μίλησαν - Έτσι θα αντιμετώπιζε το καθένα τον κορωνοϊό

Όσο ο κορωνοϊός εξαπλώνεται, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι θα έκαναν αν μάθαιναν πως έχουν νοσήσει από αυτόν. Τα ζώδια λοιπόν μίλησαν και παρακάτω σας έχουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετώπιζε το καθένα από αυτά την ασθένειά του.

Ο κορωνοϊός έχει μπει στην καθημερινότητά μας και την έχει ταράξει για τα καλά. Αν είστε από αυτούς που δεν έχουν νοσήσει ακόμα, τότε σίγουρα θα έχετε σκεφτεί τι θα κάνετε μόλις το μάθετε.

Η αντίδρασή σας λοιπόν θα είναι μάλλον ανάλογη με το ζώδιο σας και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ρίξτε και μία ματιά στις αναλυτικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για σήμερα.

Αυτές τις αντιδράσεις έχουν τα 12 ζώδια

Κριός

«Σιγά μη κλάψω…σιγά μη φοβηθώ!»

Ο Κριός είναι ιδιαίτερα πεισματάρικο ζώδιο και δεν φοβάται εύκολα. Τον διακατέχει μια αλαζονεία σχετικά με τις αρρώστιες και την ζωή και νιώθει ιδιαίτερα άτρωτος. Οπότε, αν κάποια στιγμή νοσούσε από τον κορονοϊό, πιθανότατα θα ήταν ψύχραιμος αφού δεν μπορεί να πιστέψει ότι μπορεί να τον καταβάλει περισσότερο από ότι μια απλή ίωση.

Ταύρος

«Βάλτε με στον κλίβανο και μετά στην απομόνωση και μετά ξανά στον κλίβανο!»

Ο Ταύρος έχει μια ευαισθησία στις αρρώστιες και στα μικρόβια. Πολλές φορές είναι στα όρια του μικροβιοφοβικού και κάθε φορά που αρρωσταίνει θέλει…ντάντεμα! Πόσο μάλλον, όταν η αρρώστια που τον πρόσβαλλε είναι αιτία να κλειστεί όλη η Ελλάδα σε καραντίνα.

Αν λοιπόν νοσούσε από κορονοϊό, θα τον έπιανε πανικός και θα ήθελε διαρκώς την φροντίδα των δικών του ανθρώπων. Ακόμη και όταν ξεπερνούσε την αρρώστια, θα έπλενε σχολαστικά τα χέρια του και θα απολύμανε κάθε συσκευή που χρησιμοποιούσε. Τώρα που το σκεφτόμαστε, Ταύρος πρέπει να ήταν και ο Κατακουζηνός!

Δίδυμοι

«Παναγία μου πεθαίνω!»

Οι Δίδυμοι μπορεί φαινομενικά να φαίνονται πολύ δυναμικά και άτρωτα ζώδια, όμως στο βάθος έχουν μια ιδιαίτερη φοβία γύρω από τις αρρώστιες και τον θάνατο. Πολλές φορές, στο άκουσμα μιας αρρώστιας, μπορούν να πάθουν μέχρι και κρίση πανικού.

Αν λοιπόν, προσβάλλονταν από τον κορονοϊό, ακόμη κι αν είχαν τα πιο αισιόδοξα μηνύματα από γιατρούς που ήξεραν και εμπιστεύονταν, οι Δίδυμοι, δε θα μπορούσαν να βγάλουν το…κακό σενάριο από το μυαλό τους!

Καρκίνος

«Ας εκμεταλλευτώ την αρρώστια μου, για να ενημερώσω τους υπόλοιπους!»

Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για την ευαισθησία τους και την ανάγκη τους, να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Έτσι, αν νοσούσαν η πρώτη σκέψη που θα έκαναν θα ήταν μέσα από τα social media να ενημερώσουν όσους περισσότερους γίνεται σχετικά με τον κορονοϊό και τα συμπτώματα του.

Αυτό θα το έκαναν πρώτα από όλα, γιατί θα έβλεπαν τον κορονοϊό σαν μια πολύ καλή ευκαιρία, να σώσουν άλλους ανθρώπους από τον νέο ιό ή να τους βοηθήσουν να μη πανικοβληθούν σε περίπτωση που νοσήσουν. Βαθιά μέσα τους όμως, τους αρέσει και η ιδέα, να γίνουν για λίγο καιρό…viral!

Λέων

«Πεθαίνω; Θα το googlάρω για να δω!»

Ο Λέων είναι ένα αρκετά φοβητσιάρικο ζώδιο ακόμη και για τα πιο απλά. Φανταστείτε τώρα να μάθει, ότι νόσησε από τον κορονοϊό! Ο Λέων επίσης, είναι ένα αρκετά ανυπόμονο ζώδιο όταν αγχώνεται. Οπότε, αν νοσήσει από τον κορονοϊό, δε θα κάνει υπομονή μέχρι να τον συμβουλεύσει ο γιατρός. Αντίθετα θα googlάρει επιπλέον πληροφορίες.

Φυσικά, αυτό θα τον αγχώσει ακόμη περισσότερο, αφού κανένα άρθρο στην Google δεν μπορεί να έχει την ίδια εγκυρότητα με τη γνώμη ενός γιατρού. Ακόμη και τα άρθρα τα οποία είναι γραμμένα από γιατρούς, δεν μπορούν να είναι 100% έγκυρα, διότι η κάθε περίπτωση ασθενή είναι διαφορετική.

Παρθένος

«Θα λούζομαι με αντισηπτικό και θα ακολουθήσω αυστηρά τις συμβουλές του γιατρού. Θα το ξεπεράσω!»

Ο Παρθένος είναι ένα αρκετά υπεύθυνο ζώδιο. Έχει εμπιστοσύνη στους γιατρούς κι αν τύχει να νοσήσει από τον κορονοϊό δε θα μπει στη διαδικασία να ακούσει γνώμες τρίτων και τέταρτων. Θα ακολουθήσει ακριβώς τις συμβουλές των γιατρών και θα είναι πολύ προσεκτικός με τους κανόνες υγιεινής.

Ζυγός

«Επιτέλους ήρθε κάτι να “σπάσει” τη ρουτίνα!»

Ο Ζυγός πολλές φορές, φαίνεται να μην καταλαβαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Αν μάθει ότι νόσησε από κορονοϊό, θα δει απλά μια ευκαιρία για μια καινούρια περιπέτεια στη ζωή του, που στο τέλος θα έχει και αυτή αίσιο τέλος! Η ψυχραιμία, είναι η μεγαλύτερη αρετή αυτού του ζωδίου.

Προσοχή όμως, μην η ψυχραιμία μετατραπεί σε ανευθυνότητα. Αυτό, θα έχει σοβαρές επιπτώσεις τόσο για τον ασθενή, όσο για τα αγαπημένα του πρόσωπα!

Σκορπιός

«Δεν “γεννήθηκε” ακόμη ο ιός που θα με γονατίσει!»

Όλοι ξέρουμε, ότι οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για τη δυναμικότητα τους και το πείσμα τους να περνάει πάντα το δικό τους. Ακόμη κι αν νοσήσουν από κορονοϊό λοιπόν, θα δώσουν την μάχη τους και σίγουρα θα βγουν νικητές! Άλλωστε, μπορεί να είναι πεισματάρηδες, αλλά ακούν πάντα τις συμβουλές των γιατρών!

Τοξότης

«ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! Εδώ γελάμε…»

Ο Τοξότης είναι και αυτός ένα ατρόμητο ζώδιο! Έτσι, στο άκουσμα ότι νόσησε από κορονοϊό, δεν πρόκειται να πανικοβληθεί καθόλου! Θα πεισμώσει και θα το παλέψει μέχρι τέλους. Μερικές φορές όμως, το ότι είναι ατρόμητος, τον οδηγεί στο να μην δέχεται συμβουλές ακόμη και από γιατρούς και να αρνείται να δει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Αιγόκερος

«Ο γιατρός που με ανέλαβε είναι σίγουρα καλός ή έπεσε σε κανέναν κομπογιαννίτη;»

Ο Αιγόκερος δεν είναι τόσο ατρόμητος όσο καχύποπτος. Αν μάθει ότι νόσησε από τον κορονοϊό, θα τρομάξει στην ιδέα, αλλά δε θα μπορέσει να εμπιστευθεί εύκολα τις συμβουλές οποιουδήποτε γιατρού, εκτός αν τον ξέρει χρόνια.

Έτσι, πιθανότατα θα αποδειχθεί ένας δύσκολος ασθενής και σίγουρα τις πρώτες μέρες, θα ακολουθήσει τα δικά του προσωπικά…γιατροσόφια! Αιγόκερε…μην το κάνεις!

Υδροχόος

«Υπάρχουν και χειρότερα! Σκέψου τα παιδάκια στην Αφρική!»

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από την ανιδιοτέλεια του. Έτσι, έχει έναν τρόπο, να τοποθετεί τον εαυτό του πάντα λίγο πιο κάτω από τους υπόλοιπους. Ακόμη και στα νοσήματα λοιπόν, θα σκεφτεί ότι δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό, αφού θα συγκρίνει τον εαυτό του με άλλους που πιθανότατα περνούν πιο δύσκολα.

Ιχθύς

«Βάλε καφέ να στα πω!»

Είναι ιδιαίτερα κοινωνικό ζώδιο ακόμη κι αν δεν του φαίνεται. Επίσης, τις περισσότερες φορές προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του και το να μοιράζετε τα προβλήματά του με τους άλλους, είναι κάτι που το βοηθά πολύ.

Έτσι ένας Ιχθύς, αν μάθει ότι νόσησε από κορονοϊό, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί είναι ότι πρέπει να τα πει στους φίλους και στην οικογένειά του. Δεν το κάνει τόσο, για να ακούσει τις συμβουλές τους, όσο για να τα…βγάλει από μέσα του!