Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί - Ανάσα οξυγόνου γι' αυτά τα ζώδια

Ποιοι οι τυχεροί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί - Ανάσα οξυγόνου γι' αυτά τα ζώδια

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί και αποκαλύπτει ποια άτομα θα είναι τυχερά αυτές τις ημέρες. Δείτε αναλυτικά ποια ζώδια θα πάρουν ανάσα οξυγόνου. Ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για τα 12 ζώδια!

Μεγάλη προσοχή παντού σήμερα και αύριο για τους Καρκίνους. Μη σκαλίζετε τώρα ελλείψεις και αρνητικά, επικεντρωθείτε στο παρών οι Ζυγοί. Πολλά μπορούν να γίνουν σήμερα και αύριο για τους Υδροχόους.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της μέρας από την Βίκυ Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο. Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο και ποια θα ευνοηθούν; Δείτε αναλυτικά.

Από την Βίκυ Παγιατάκη στην Λίτσα Πατέρα και την πρόβλεψή της για την πανδημία

Η Λίτσα Πατέρα έκανε προβλέψεις για την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη. Πότε θα έχουμε ευχάριστα νέα σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η γνωστή αστρολόγος στον αέρα της εκπομπής Πρωινό.

Μετά από απουσία δυο εβδομάδων λόγω κορωνοϊού η εκπομπή Πρωινό επέστρεψε και η Λίτσα Πατέρα βγήκε τηλεφωνικά το πρωί της Δευτέρας. Η Φαίη Σκορδά βγήκε με μόνο δυο συνεργάτης στο πλευρό της και οι άλλοι βγήκαν ζωντανά από τα σπίτια τους.

“Τέλος Μαρτίου αρχές Απριλίου είναι στην κορύφωση οι δύσκολες μέρες. Δεν τελειώνουν τόσο γρήγορα αυτά τα πράγματα. Έχω να πω αρκετά ευχάριστα για τον Μάιο.

Από μεθαύριο και για τέσσερις μήνες η Αφροδίτη θα μείνει στους Διδύμους. Θα φοβόμαστε να πλησιάσουμε ο ένας τον άλλον, γίνονται κάποιες συζητήσεις, απιστίες. Γενικώς όμως θα είμαστε αρκετά καλά, έχουμε γερό κύτταρο και η Ελλάδα και οι Έλληνες. Δείτε και την πρόβλεψη του Κώστα Λεφάκη για τον ιό

Ζούμε στο peak της ιστορίας αυτής, γενικά όλοι, η οποία σιγά σιγά καταλαγιάζει και έχω να σας πω πολλά για τον Μάιο, τα οποία θα είναι ευχάριστα και αυτό πρέπει να μας κάνει αισιόδοξους και υπομονετικούς» ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή αστρολόγος.